YOXO – Cea mai bună variantă de abonament mobil 2024 – Păreri, sfaturi și recomandări

În prezent, toată lumea are nevoie de un telefon, de o cartelă SIM și de un abonament mobil, pentru a putea comunica cu ușurință cu toți cei dragi sau în interes profesional, de exemplu. Astăzi, nu mai este un moft să ai un smartphone, ci o necesitate, deoarece este mult mai facil și rapid să comunici cu cei apropiați prin intermediul tehnologiei. 

Cu toate acestea, există de foarte multe ori șansa de a plăti foarte mult pe telefonie, mai ales dacă se utilizează absolut toate canalele de comunicare puse la dispoziție. De aceea, abonamentul YOXO  este cel mai potrivit în acest sens. 

Ce este YOXO? Informații pe care trebuie să le cunoașteți

YOXO este un abonament de telefonie online și flexibil, care poate fi luat în considerare atât de clienții Orange, cât și de cei care își doresc să profite de anumite avantaje și beneficii surprinzătoare, la un preț redus. 

Acest abonament pune la dispoziția clienților săi minute și mesaje nelimitate și o cantitate destul de mare de internet, care se poate schimba de la o lună la alta. Ceea ce este foarte interesant este faptul că la finalul fiecărei luni, se calculează volumul de date consumat, astfel încât să plătiți doar internetul utilizat.

În cazul în care cereți o anumită cantitate de internet, însă nu reușiți să o utilizați în decursul unei luni calendaristice, atunci primiți banii înapoi sau se recalculează factura viitoare.

Această idee este una revoluționară, deoarece la toate celelalte abonamentele de  telefonie mobilă, există o cantitate fixă de internet care poate fi folosită și plătită lunar. Cu alte cuvinte, există șansa ca în cazul în care nu consumați tot internetul pus la dispoziție prin abonament, să plătiți și GB care rămân neutilizați. 

Încă un lucru care trebuie reținut este faptul că acest tip de abonament poate fi modificat sau închis oricând simțiți nevoia să faceți acest lucru. Altfel spus, dacă încercați abonamentul și nu vă convin anumite lucruri, puteți să încetați colaborarea chiar și după câteva zile. Totul este foarte simplu și ușor cu acest tip de abonament ingenios!

Condițiile de bifat, pentru a trece de la un abonament normal la unul YOXO

Dacă v-ați dat seama că vă doriți un astfel de abonament, însă aveți un alt abonament la Orange, atunci este bine să aveți în vedere anumite condiții, pe care trebuie să le îndepliniți pentru a putea face acest lucru.

Printre acestea se numără:

  • Vă aflați în ultima lună de contract la actualul abonament
  • Nu aveți datorii la Orange, precum sunt ratele neachitate la un telefon mobil
  • Numărul Orange nu este suspendat sau închis

Dacă îndepliniți toate acestea condiții, atunci nimic nu vă poate împiedica să aveți un abonament YOXO, care vă poate aduce atât de multe beneficii

Ceea ce este foarte interesant este faptul că un astfel de abonament poate fi activat chiar din confortul propriei canapele. Trebuie doar să aveți la îndemână un telefon și cartea de identitate. Astfel, și acest lucru este total diferit față de celelalte abonamente existente pe piața, unde este necesară prezența fizică într-o sucursală din oraș. 

De ce YOXO este un abonament ideal pentru copii?

YOXO este un abonament ideal pentru copii, deoarece oferă posibilitatea controlului total asupra costurilor. Adică, cu un astfel de abonament revoluționar, nu mai exista șansa de a exista costuri suplimentare, dacă copilul vorbește câte 5 ore pe zi la telefon sau dacă urmărește mult vlogurile artiștilor preferați. Trebuie să setați suma pe care vreți să o atribuiți acestui abonament, iar aceasta nu va fi depășită sub nicio formă. 

În plus, poate fi descărcată din aplicație factura și istoricul detaliat de internet. În acest fel, puteți analiza care sunt canalele pe care le utilizează cel mai des micuțul și să obțineți mai mult control asupra lui. 

Pe de altă parte, dacă nu sunteți de acord ca cel mic să petreacă mult timp cu telefonul în mână, puteți seta prin intermediul unor click-uri, cea mai mică cantitate de internet, astfel încât timpul petrecut în acest fel să fie unul limitat. Cu toate acestea, pentru a nu exista reacții surprinzătoare din partea copilului în momentul în care descoperă că nu se mai încarcă video-ul mult așteptat de pe Youtube, este bine să-i explicați de la început faptul că are foarte puțin internet la dispoziție pe lună. Acest lucru l-ar putea ajuta să gestioneze mai bine resursele pe care le are dispoziție și să devină o persoană mai organizată.

Dezavantajele abonamentului YOXO

Ca în cazul oricărui alt lucru care apare pe piață, există și o serie de dezavantaje despre care trebuie să luați aminte. Bineînțeles că acestea sunt minore în comparație cu avantajele pe care le pune la dispoziția clientului. Cu toate acestea, minusurile există și trebuie prezentate, pentru a afla absolut totul despre acest tip de abonament. 

  • Este o aplicație valabilă doar în Orange. 
  • Portarea numerelor din alte rețele se face doar cu ajutorul unui operator Orange în cadrul unei sucursale. Acesta este singurul moment în care YOXO necesită deplasarea de acasă.
  • Este un abonament individual, unde nu există varianta mai multor numere de telefon conectate la aplicație, gestionate printr-un singur cont și pentru care să se plătească o singură factură. 
  • Nu există rețea de 5G, ci doar de 4G și 4G+.

Acestea sunt singurele dezavantaje pe care le prezintă acest tip nou de abonament. Pe lângă beneficiile pe care le pune la dispoziția consumatorului, aceste minusuri sunt infime și pot fi trecute cu vederea.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled