Cele mai bune microfoane cu USB

Microfoanele încorporate de pe majoritatea computerelor nu pun vocea în evidență – cel mai probabil acestea surprind prea mult sunetele dintr-o camera sau emit zgomote care bruiaza. Indiferent dacă sunteți într-un apel de conferință sau înregistrați un podcast, un microfon autonom conectat prin USB vă va ajută să vă scoateți vocea în evidență.

Alegerea noastraYeti BlackOut VS Marantz 2000U VS T.Bone SC 440
VS
VS

Apreciat de catre specialisti: Yeti Studio BlackOut by Blue

Dacă doriți să conectați un microfon la computer și să vă înregistrați vocea clar, vă recomandăm Blue Yeti. Acesta oferă cel mai fiabil sunet natural, bine rotunjit, atât pentru o înregistrare într-un studio profesional, cat si într-un birou mic. În ultimii patru ani, de multe ori a fost evaluat că fiind cel mai bun sau printre cele mai bune de către diferite teste. Oferă monitorizare live prin căști, astfel încât să puteți optimiza modul în care sunați.

Yeti costă puțin mai mult decât majoritatea microfoanelor USB, însă după achiziționarea acestuia, nu veți mai fi nevoit să cheltuiți în plus pentru a va finaliza proiectele. Yeti este unul dintre cele mai ușor de conectat microfoane și sună bine fără prea multe apăsări de buton.

Puncte pozitive:
  • Cel mai bine clasat microfon din punctul de vedere al performanțelor și calității
  • Redare clară și fidelă a sunetelor
Puncte negative:
  • Cel mai ridicat preț dintre cele trei opțiuni

Produce înregistrări clare și păstreaza căldură vocală naturală a vorbitorilor. Acesta este un microfon la care apelează atât amatorii cât și profesioniștii.

Raport pret-calitate excelent: Marantz Professional MPM 2000U

Microfonul condensator cu diafragmă largă Marantz Professional MPM-2000U redă sunete de calitate precum cele oferite de un studio profesional de înregistrări. Prin urmare, este perfect pentru înregistrarea vocalelor, a instrumentelor sau percuției. Se caracterizează printr-un comportament tranzitor bun, chiar și la niveluri foarte scăzute. Microfonul include o interfață USB plug-and-play cu conversie A / D de 48 kHz / 16 biți. Este potrivit pentru a fi folosit la biroul de acasă sau pentru a înregistra videoclipuri și podcasturilor pe Youtube.

Puncte pozitive:
  • Redă sunetul unui studio profesional de înregistrări
  • Realizat din material calitativ
Puncte negative:
  • Conectare dificilă la unele echipamente sau PC uri

Marantz Professional prezinta microfonul condensator pentru studio, MPM 2000 U. Acesta ofera performanta audio la calitate de studio, la un pret fara precedent.

Cel mai avantajos pret: T Bone SC 440

Dacă spațiul biroului de lucru reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră sau dacă vă deplasați de multe ori cu microfonul între locații, luați în considerare T Bone SC 440. Acesta reprezintă o alegere bună pentru înregistrari vocale. T Bone SC 440 are suficiente funcții de înregistrare pentru a-l face o alegere solidă pentru persoanele care pun preț pe portabilitate. 

Prețul de vânzare a lui T Bone SC 440 este mai mic decât a celor două microfoane precedente. Calitatea sa audio a făcut ca acest gadget să se claseze la fel de bine că și celelalte două opțiuni mai scumpe. Deși poate prețul său mic poate să genereze dubii cu privire la calitatea sa, T Bone SC 440 este cel mai accesibil mod de a vă îmbunătăți considerabil calitatea audio la înregistrare sau streaming.

Puncte pozitive:
  • Prețul cel mai mic dintre cele 3 opțiuni
  • Ușor de manevrat
  • Conexiune facilă pentru Windows și Mac

T.Bone SC440 USB este un microfon de studio de tip condenser cu conexiune prin USB. Microfonul se conecteaza la USB-ul computerului in mod plug-and-play, fara a necesita drivere, atat pe Windows cat si pe Mac OSX.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled