Cele mai bune baterii portabile 2020

Transportarea uneia dintre cele mai bune baterii portabile este o modalitate fantastică de a începe noul an. Rezoluțiile mele nu mai aud audierii conversațiilor străine în metrou, iar lista noastră cu cele mai bune baterii de alimentare include o mulțime de articole de top pentru a ajuta telefonul. Am testat fiecare dintre acestea, analizând cât de repede incarca, fiecare dintre aceste baterii de energie. 

Nu toate bateriile portabile sunt egale. Aici, veți vedea cât timp durează pentru a alimenta un telefon și câte telefoane alimentează o singura baterie. Chiar dacă telefonul dvs. se află pe cea mai lungă pagină de smartphone-uri de durată, pariez că puteți beneficia de acest pachet de asigurări portabile în următoarea călătorie.

Recent, mi-am pierdut Anker PowerCore 10000, pe care îl testam și chiar sunt enervat de această greșeală. Este unua dintre cele mai bune încărcătoare portabile, deoarece are mai multi mAh, suficient pentru o reîncărcare completă, are atât USB-C PD, cât și porturi standard USB Type-A și sunt suficient de mici (4,2 x 2, x 1 inch) ca să încap în buzunarele pantalonilor din față.

Cum am testat:

Determinarea dacă o bancă de energie respectă promisiunea unei companii presupune mai mult decât simpla conectare la un telefon și încărcare. Testarea bateriilor se face pe săptămâni, nu în zile și necesită echipament suplimentar pentru a asigura bateriile să funcționeze așa cum este de așteptat.

 1. La primirea fiecărui pachet de baterii, a fost încărcat complet folosind indicatoare ca mijloc de urmărire a nivelului de încărcare.
 1. Apoi pentru a urmări eficiența, am folosit un tester de încărcare DROK Micro combinat cu monitorul USB PortaPow.

Folosind testerul de încărcare DROK pentru a scurge pachetul de energie, am putut testa împotriva curentului maxim declarat al bateriei și a verifica dacă mecanismele de închidere corespunzătoare erau în vigoare în cazul în care ceva nu merge în timpul unei sesiuni de încărcare (cum ar fi un dispozitiv care depășește valoarea maximă) amperi).

Prin utilizarea PortaPow Power Monitor, am putut monitoriza volți și amperi, debitul total de putere și cantitatea totală de timp pentru a descărca bateria de la complet la gol.

 1. În continuare, am reîncărcat bateria, de această dată folosind PortaPow pentru a o urmări pe tot parcursul și timpul total pentru a obține o baterie completă, bazată pe watt-ore.

Există totuși câteva sughițe care folosesc această metodă. A trebuit să folosim o cameră GoPro pentru a urmări fiecare baterie prin ciclul său de încărcare, datorită monitorului PortaPow care continuă să colecteze date după ce bateria a fost complet încărcată (încărcarea complicată este normală și, din păcate, interferează cu testarea noastră).

Dacă o baterie era capabilă să se încarce prin USB-C, am folosit asta în loc de Micro-USB.

 1. Am conectat apoi fiecare baterie la un Pixel XL și LG G5 pentru a ne asigura că dispozitivele au înregistrat puterea de încărcare rapidă preconizată pentru fiecare dispozitiv respectiv.

Sursa de alimentare și cabluri

Toate testele noastre au fost efectuate utilizând același adaptor de perete și, când este posibil, cablu USB-C sau Micro-USB. Acest lucru a fost făcut pentru a elimina orice discrepanțe cu adaptoarele de perete și debitul de cablu.

Ce să cauți la o baterie portabilă

 Fără echipamente de testare fanteziste, nu știi niciodată cu adevărat dacă primești ceea ce ai plătit cu un acumulator. Vânzătorii, în special, doresc să arunce o mulțime de termeni și certificări.

Iată câteva sfaturi de la Micul Ajutor, care să vă ajute să luați o decizie:

 • Pentru cei cu un dispozitiv compatibil, asigurați-vă că bateria are certificat Quick Charge 2.0, 3.0 sau PD. În funcție de smartphone-ul dvs., acest lucru poate face o diferență mare în ceea ce privește performanța. Dacă dețineți un dispozitiv QC 2.0, întrebați-vă dacă plătiți suplimentar pentru un pachet compatibil QC 3.0.
 • Nu încredințați 100% în afirmațiile companiei cu privire la faptul că un pachet este capabil să încarce, să zicem, un Galaxy S8 sau iPhone X de șase ori. Capacitatea și eficiența bateriei variază în funcție de o serie de factori.
 • Uitați-vă la specificațiile bateriei și asigurați-vă că intrarea sa nu se limitează la încărcare lentă, cum ar fi 5V / 1A. Cu cât este mai rapidă intrarea, cu atât mai rapid încărcătoarele de baterii, cu atât mai rapid sunteți gata să ieșiți la drum.

Am ales o selecție a celor mai bune baterii de energie pe baza capacității bateriei, siguranței și designului.

Tabel comparativ
Anker PowerCore 20100 mAh
VS
RavPower 20100 mAh
Tabel comparativ
Xiaomi Mi 10000 mAh
VS
Anker PowerCore II 10000 mAh

1.Un întreg 20.100mAh cu care să te joci

Acumulator extern Anker PowerCore, 20100 mAh, Negru

(11 reviews)
 • Dimensiune mare a bateriei
 • Încărcare de mare viteză
 • Grea
 • Nu acceptă încărcarea rapidă Qualcomm
Acumulator extern Anker PowerCore, 20100 mAh, Negru Anker, Cei mai apreciati acumulatori externi. Bateria externa Anker PowerCore de 20100 mAh incarca de 6 ori un iPhone 6, de 5 ori un Galaxy S6 si de 2 ori un iPad mini Bateria externa PowerCore de 20100 include tehnologiile PowerIQ si VoltageBoost pentru cea mai rapida incarcare, pana la 2.4 amperi pe port sau 4.8 amperi total. Acumulator extern Anker PowerCore 20100 mAh incarcare ultra-rapida in conditii de siguranta, produs extrem de fiabil, portabilitate maxima. Mai mult de 10 milioane de utilizatori multumiti in lumea intreaga. Capacitate mare de incarcare Energie suficienta pentru mai multe incarcari. incarca de 6 ori un iPhone 6, de 5 ori un Galaxy S6 si de 2 ori un iPad mini. Se reincarca in 10 ore. Tehnologie de incarcare ultra-rapida PowerIQ si VoltageBoost sunt tehnologii dezvoltate si brevetate de Anker, asigurand incarcarea foarte rapida si in sigurata a dispozitivelor mobile Iesire la 4.8A Standard premium in industrie, 4.8 amperi la iesire aigura suficient de multa putere pentru a incarca simultan orice dispozitive mobile conectate la bateria externa Anker Powercore 20100 mAh Sistem de protectie MultiProtect Protectie contra scurtcircuitelor si a scurgerilor de electricitate, sistem avansat pentru protectia dispozitivului tau 24 luni Garantie Credem in calitatea produselor Anker, de aceea oferim 24 luni garantie Pentru Rezultate Optime • Pentru incarcarea bateriei externe Anker PowerCore 20100 mAh va rugam sa folositi cablul din pachet sau un cablu certificat MFI • Compatibil cu noul MacBook 12 inch (aveti nevoie de cablu USB-C) tablete si telefoane Apple, tablete si telefoane Android. Nu incarca iPod nano, iPod Classic, HP TouchPad, Dell Venue 11 Pro, Asus tablets si unele dispozitive GPS si Bluetooth.

Probabil ați auzit de Anker, acesta fiind unul dintre cei mai buni încărcătoare portabile ale companiei. Este dotat cu o baterie uriașă de 20100 mAh în interior, ceea ce înseamnă că va putea încărca telefonul sau tableta de mai multe ori înainte de a avea nevoie de reîncărcare.

Am considerat că este destul de ușor de folosit, prin faptul că se încarcă rapid și, de asemenea, poate alimenta rapid dispozitivele. Sigur, s-a încălzit un pic atunci când îl încărcam, mai mult decât alte dispozitive, dar nu la niveluri îngrijorătoare. Această încărcare de mare viteză nu este disponibilă pentru toate dispozitivele, numai dacă folosesc PowerIQ sau VoltageBoost. Nu va putea folosi tehnologia QuickCharge a Qualcomm, dar vă va îmbunătăți dispozitivul atunci când sunteți în mișcare.

2. Una pentru laptop

Baterie Externa RavPower RP-PB105 iSmart cu iesire 220V 20100mAh

(1 reviews)
 • Ieșire de curent alternativ
 • Capacitate 20,100mAh
 • Design mare
Cu aceasta Baterie Externa puteti incarca o camera GoPro, o Drona sau un Laptop. Port-uri de incarcare USB de tip C + Ce ai face daca ai doua porturi? Ei bine, cu un port USB de tip C si unul iSmart poti realiza incarcarea simultana a unui MacBook si a unui smartphone-ului. Porturile Type-C (5V / 3A) si iSmart USB (5V / 2.4A) permit rate de incarcare simultane si rapide pentru dispozitivele dvs., astfel incat veti avea puterea completa in cel mai scurt timp. Mai mult decat o incarcare completa Gazduit intr-un design cilindric portabil, capacitatea imensa de baterii de 20100mAh poate satisface nevoile de incarcare ale tuturor dispozitivelor – chiar si celor mari. Odata conectat, acesta poate incarca un iPhone 7 de 6 ori, un Galaxy S7 de 4,5 ori sau MacBook-ul de 12 \\\”de 1,3 ori inainte de urmatoarea reincarcare. Cu o baterie atat de mare, veti avea mai multa putere decat credeti vreodata ca aveti nevoie. Reincarcarea rapida si comoditatea maxima Cand va veni timpul sa reincarcati RAVPower Power Outlet, nu veti petrece prea mult timp sa faceti acest lucru. Dureaza doar 4 ore, intrarea DC de 19V / 1,6A permite reincarcarea mai rapida decat aproape orice alt dispozitiv de incarcare portabil. Cele 5 indicatoare LED indica nivelul bateriei ramase; in timp ce incarcatorul poate fi pornit sau oprit prin apasarea si mentinerea apasata a butonului de alimentare timp de 3 secunde. Imbunatatirea sigurantei Dispunand de incarcare suplimentara, scurtcircuit si protectia la supratensiune curenta, atat priza portabila cat si dispozitivele dvs. sunt protejate impotriva deteriorarii. De asemenea, ofera o disipare mai sigura a caldurii datorita orificiilor de aerisire de pe capetele superioare si inferioare, precum si o foaie de praf care blocheaza praful care se poate incurca cu circuitul. Input (MAX) Type-C: 5V/3A. Micro USB: 5V/2.4A, Total: 5V/4.8A Autput (MAX) USB-A: 5V/4.8A Total (Each 2.4A) Type-C 5V/3A, Total: 5V/6A, AC 65W Rated Ce e in cutie: 1 x Seria RAVPower PowerStation Seria 20100mAh (Model: RP-PB105) 1 x Cablu Type-C to Type-c 1 x Cablu Micro USB 1 x Adaptor priza – USB 1 x Husa de transport 1 x Geanta transport

Încărcătorul portabil RAVPower este o alegere excelentă dacă aveți nevoie de un dispozitiv care vă poate încărca atât laptopul, cât și telefonul. Dispune de ieșiri USB-C și USB normale, precum și o ieșire de curent alternativ, astfel încât să puteți conecta încărcătorul laptopului direct.

Există, de asemenea, o baterie de 20.100mAh în interior, astfel încât acest lucru va putea să-și extragă telefonul sau tableta de mai multe ori înainte de a fi nevoie să o reîncărcați.

3. Un încărcător portabil subțire, bine lucrat

Acumulator extern Xiaomi MI Power Bank PRO, baterie 10000 mAh, Dual USB, Quick Charge 2.0, Gold

(1 reviews)
 • Design portabil, acoperit din metal
 • Funcționează pentru dispozitive micro USB și USB-C
 • Un pic gros
– Material: aliaj aluminiu – tip baterie 3.7V (37WH): lithium polymer – tensiune intrare: 5.0 V / 2.0 A; 12 V / 1.5 A – tensiune iesire: 2 X 5.1 V / 2.4 A; 9 V – 1.6 A Max. / 12 V -1.2 A Max. – LED – status activitate, buton ON/OFF – permite incarcarea simultana a 2 dispozitive – mufa incarcare: intrare – Micro-USB 1 x 10W (5V, 2A) / iesire – USB-A standard 2 x 10W (5V, 2A) – timp incarcare: pana la 4.2 ore (incarcator putere 18W – iesire 5.0 V / 2.0 A, 9.0 V / 2.0 A, 12V / 1.5 A); pana la 6.2 ore (incarcator putere 10W – iesire 5.0 V / 2.0 A) – dimensiuni/greutate: 147 x 71.2 x 14.2 mm / 240 g – inclus cablu USB

Xiaomi are o mână în unele sectoare neașteptate și disparate ale tehnologiei, inclusiv telefoane, scutere, fierbătoare, încărcătoare audio și portabile.

În timpul testării noastre, banca sa de 10.000 mAh a furnizat rezultate bune, atât în ceea ce privește portabilitatea sa, cât și potențialul de încărcare. Deși nu este cel mai rapid încărcător de acolo, a fost capabil să încarce Google Pixel 2 în puțin peste două ore. Din fericire, este suficient de discret încât îl poți aduce cu tine aproape oriunde să te conectezi când este necesar.

Nu este rar ca o baterie de alimentare să vină cu un cablu de încărcare, dar apreciem că acesta a fost construit cu grijă pentru a se potrivi atât utilizatorilor micro USB, cât și USB-C cu același cablu.

4. Cea care se strecoa în buzunar

Acumulator extern Anker PowerCore II, PowerIQ 2.0, 10000 mAh, Negru

(2 reviews)
 • Design super subtire
 • Foarte portabil
 • Nu există cabluri în cutie
Acumulator extern Anker PowerCore II, PowerIQ 2.0, 10000 mAh, Negru Tehnologie de incarcare rapida Tehnologia PowerlQ 2.0 ofera o experienta de neegalat, compatibilitate cu incarcatoarele de mare viteza, in timp ce VoltageBoost ofera o incarcare mai rapieda.

Îl iubim pe acest tip mic. Bateria electrică Anker PowerCore II 10.000 este poate cea mai portabilă opțiune din această listă și vă permite să aveți cel puțin două taxe complete pentru telefonul dvs. în buzunarul din spate gata de plecare.

La doar 209 g și 1,5 cm grosime, veți putea să o luați în jurul dvs. și să nu vă simțiți cântăriți în timp ce aveți încă 10.000mAh de putere suplimentară pentru oricare dintre dispozitivele dvs. În plus, vine cu tehnologia proprie de încărcare rapidă a lui Anker, ceea ce ar trebui să însemne că nu veți fi conectat la ea prea mult timp.

Ca o mulțime de încărcătoare din această listă, nu vine cu un cablu atașat, așa că va trebui să-ți cumperi singur unul.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled