Cea mai performantă boxă inteligentă: Google Home VS Harman/Kardon

Boxa Google Home

Populara, Calitativa, Inovativa
Deal Score+7
VS

Boxa Harman/Kardon Citation One

Compacta, Inteligenta, Grozava
Deal Score+7

Compară principalele diferențe

Google Home vs Harman/Kardon Citation One
VS
Tehnologie wirelessPentru conexiune facila
VS
Control si asistenta vocalaPentru ajutor la distanta prin Google Assistant
VS
Bass puternicPentru o redare complexa a muzicii
VS
SenzoriPentru o utilizare usoara si placuta a dispozitivului
VS
Sunet 360Pentru o experienta audio unica
VS
Pret întregLa momentul scrierii articolului
799 lei
VS
999 lei

Comparație Google Home și Harman/Kardon Citation ONE

Specificatii si recenzii

Este posibil ca în ultimul an să fi auzit pe cineva care să vorbească despre boxa sa inteligentă. Sau poate ați auzit un prieten cerându-i unui astfel de dispozitiv să pună muzică, să verifice vremea sau să seteze un cronometru. Indiferent de situație, este probabil să fiți înconjurat din ce în ce mai des de boxe inteligente. Conform unui sondaj recent publicat de Voicebot.ai, unul din patru americani deține o boxa inteligentă, iar acest număr este în continuă creștere. Vânzarea acestor gadget-uri a crescut cu 40% doar în anul 2018.

Aceste numere indică faptul că piața de boxe inteligente este în extindere, dar cum putem interpreta asta mai exact? Cum interacționează oamenii cu tehnologia și ce așteaptă de la ea? Dacă oamenii doresc conținut de pe aceste dispozitive, ce fel de avantaje suplimentare ar putea oferi ele?

Google Home

Fiind lansat în anul 2017 în Marea Britanie, Google Home este o boxă care nu dezamăgește; deși este un produs în continuă dezvoltare, Google Home utilizează un  software cloud excelent: Google Assistant.
 
Beneficiind de îmbunătățiri constante, Google Assistant evoluează permanent, lucru care duce și la perfecționarea boxelor inteligente. De la lansare, am văzut o mai bună asistență pentru dispozitivele inteligente pentru casă și mai multe dispozitive însoțitoare, inclusiv Google Home Mini, Google Home Max și Google Home Hub, care fac că Google Home să facă parte dintr-un ecosistem din ce în ce mai extins, care rivalizează acum cu Amazon.
 

DESIGN-UL BOXEI GOOGLE HOME

Pentru a păstra designul cât mai minimal posibil, pe boxa există un singur buton fizic. Acesta are rolul de a dezactiva microfonul, dacă nu doriți că difuzorul să vă asculte.
 
Întreaga suprafață superioară a Google Home este sensibilă la atingere. Boxa poate fi apăsata pentru a întrerupe și reporni redarea muzicală, sau apăsat îndelung pentru a activă microfonul. Puteți modifică volumul glisând în sensul acelor de ceasornic sau în sens contrar acelor de ceasornic într-o mișcare circulară.
 
Unul dintre lucrurile esențiale ale design-ului este baza personalizabilă, care poate fi răsucită și înlocuită cu o unitate de culoare diferită. Vă permite să potriviți Google Home cu decorul casei dumneavoastră.  Citation ONE nu are astfel de opțiuni de personalizare, deși întră într-o serie de culori și finisajele diferite.

Harman/Kardon Citation One

Harman Kardon Citation ONE este o boxa next generation inteligență, cu sunet bogat și design compact. Ușor de utilizat, Citation ONE îmbină inovația în divertismentul audio cu atenția la detalii, creând un aspect sofisticat și sunet surprinzător, toate într-un design minimalist. Iubitorii de muzică vor adora sunetul complex și accesul la peste 300 de servicii de muzică și streaming de înaltă definiție prin Chromecast încorporat. Serviciul Google Assistant aduce un control vocal la Citation ONE pentru ajutor hands-free în casă. Obțineți răspunsuri, redați muzică, organizați-vă ziua, controlați-vă casa inteligentă, bucurați-vă de divertisment și multe altele, doar folosindu-vă vocea!

DESIGN-UL BOXEI CITATION ONE

Citation One este o boxă de mărime medie elegantă. Exteriorul are formă cilindrică și carcasă din stofă, iar în partea de sus, există o margine ștanțată, care face difuzorul să arate și mai mult precum produs premium.

În partea de sus a boxei, veți găsi toate butoanele, precum și două difuzoare. Puteți dezactiva sau activa microfonul, schimba volumul, controla redarea muzicii și asocia dispozitive via Bluetooth. La spate, veți găși o lumină a conexiunii Wi-Fi, care oferă difuzorului o lumină subtilă pe timpul noaptii.

De ce ar trebui să achiziționați o boxă inteligentă?

Google Home

Harman/Kardon Citation One

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled