Care sunt cele mai bune oje semipermanente 2023 – Ghid de cumpărături și recenzii

Femeile trebuie să fie îngrijite și mereu aranjate, de aceea make-up-ul, manichiura și coafura trebuie să fie mereu impecabile. Nu există nicio scuză ca o femeie să nu aibă aceste elemente bine puse la punct, deoarece prin intermediul acestora se poate dezvălui personalitatea. In continuarea acestui articol vom vorbi despre cea mai buna oja semipermanenta pentru o manichiura impecabila.

cea mai buna oja semipermanent pentru o manichiura impecabila model de manichiura

Astfel, de fiecare dată când ieșiți din casă machiați-vă, pieptănați-vă și asigurați-vă că unghiile arată extraordinar. Nu este admis să plecați la birou sau în oraș cu oja sărită sau cu unghiile nefăcute, neîngrijite. Mâinile sunt printre primele părți ale corpului care iau contact cu oamenii din jur, fapt pentru care este stringent să aveți grijă de acestea din toate punctele de vedere. Acestea sunt precum o carte de vizită.

Caracteristicile celei mai bune oje semipermanente

Cât tine cea mai buna oja semipermanenta? Dacă vă doriți o ojă care să reziste pe unghii pentru mai mult de 5 zile, atunci orientați-vă către oja semipermanentă. Unghiile semi sunt foarte durabile, păstrându-și aspectul intact pentru 3 sau 4 săptămâni. Acest lucru este minunat, deoarece nu mai trebuie să pierdeți timp săptămânal pentru a vă reface manichiura, așa cum se întâmplă în cazul ojei normale. Cu alte cuvinte, aspect impecabil al mâinilor și mai mult timp liber.  

Pe lângă faptul că această ojă este durabilă, aceasta este și foarte rezistentă. Nu mai trebuie să folosiți mănuși atunci când spălați vasele sau când faceți curățenie, decât dacă vreți să aveți grijă de piele mâinilor, nu și de unghii. Oja semipermanentă este rezistentă, nu se îndepărtează de pe unghii în prezența apei și nu sare la orice lovitură.

cea mai buna oja semipermanent pentru o manichiura impecabila model de manichiura

În plus, oja de tip gel are putere mare de acoperire chiar de la primul strat aplicat pe unghii. Culorile celei mai bune oje semipermanente sunt foarte aprinse și de înaltă calitate, fapt pentru care cu un astfel de produs nu trebuie să vă faceți griji în privința nuanței pe care urmează să o obțineți.

Cum se realizează manichiura cu cea mai buna oja semipermanenta?

Dacă nu vi se pare dificil să folosiți oja normală, clasică, atunci nu trebuie să vi se pară complicat nici cu o ojă semipermanentă bună. Sunt mai mulți pași de urmat, însă cu multă răbdare, grijă și atenție, totul trebuie să iasă ca la carte. Nu trebuie să ratați nicio etapă, pentru ca rezultatul final să fie cel dorit.

Produsele care trebuie să se regăsească într-un kit de ojă semipermanentă

În primul rând, setul trebuie să conțină o lampă de unghii pentru oja semipermanentă. Cu ajutorul acesteia, se usucă stratul de ojă aplicat pe unghie într-un timp foarte scurt și într-un mod  foarte eficient și profesional. În majoritatea cazurilor, durează aproximativ 30 de secunde ca unghia proaspăt lăcuită să se usuce. Cu toate acestea, acest fapt depinde de puterea lămpii alese.

Lampă UV de înaltă calitate

LAMPA LED/UV 45W

 • Uscare rapidă
 • Calitativă
 • Preț ridicat
 • Dimensiuni mici

1. Scoateti lampa din cutie / ambalaj, asezati pe masa si conectati cu ajutorul adaptorului la o sursa de curent electric. 2. Tineti apasat butonul on/off (pornit/oprit) timp de 1-2 secunde, si cand display-ul digital se aprinde puteti opta pentru timpul de uscare prin apasarea butonului. Sunt 4 optiuni : 15, 30, 60 si 120 secunde. 3. Dupa ce ati optat pentru timpul de uscare, asezati mana in interiorul lampii. Aceasta  porneste automat impreuna cu temporizatorul care poate fi urmarit pe display. 4. Daca scoateti mana in timpul uscarii, temporizatorul se opreste si va reporni cand reintroduceti mana in interiorul lampii. 5. Cand temporizatorul se opreste, lampa se va opri si ea automat. 6. Lampa isi pastreaza setarea temporizatorului utilizata la aplicatia anterioara. NU PERMITETI UNGHIILOR SI DEGETELOR SA ATINGA BULBII LED. NOTA: In cazul in care cablul extern a fost deteriorat, ar trebui inlocuit exclusiv de catre persoana autorizata pentru a se evita orice pericol sau cu Ref. 28709A.

Ustensile

Mai aveți nevoie de ustensile pentru cuticule și pentru curățarea unghiilor. Nu trebuie să lipsească din setul pentru manichiura semipermanentă forfecuța, pusher pentru împingerea cuticulelor și pilă de 180 și un buffer.

Forfecuță de unghii ușor de manevrat

FORFECUTA PENTRU CUTICULE LAMA CURBATA 3.5cm

 • Practică
 • Ușor de folosit
 • Se poate rupe sau strica cu ușurință
 • Nu poate fi utilizată în alte scopuri

Otel inoxidabil, nichelat. Lama curbata 3.5 cm. Ideala pentru indepartarea cuticulelor. Precizie. Usor de manevrat. Fiabila.

În plus, mai trebuie să se regăsească în acest kit și un primer, bond și o bază. Toate aceste 3 soluții sunt foarte importante, deoarece protejează unghiile și le ajută să arate mai bine. Căutați cea mai bună bază pentru oja semipermanentă, deoarece aceasta este foarte importantă în tot acest proces de îngrijire și întreținere a unghiilor.

Cea mai bună bază de unghii

LAC DE BAZA OJA SEMIPERMANENTA 15ml

 • Calitativ
 • Ajută la aderarea ojei semipermanente
 • Preț ridicat
 • Cantitate puțină

– Actioneaza pentru a creste aderenta ojei semipermanente – A fost creat pentru a fi utilizat impreuna cu Oja Everlasting

Comanda Lac de baza oja semipermanenta de la Melkior! Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu produse cosmetice pentru machiaj, unghii, ingrijire a parului si a pielii, realizate din cele mai bune ingrediente.

Există 3 pensule de care aveți nevoie la început. Una subțire, alta în formă de limbă de pisică și încă una plată. Cu ajutorul acestora reușiți să aplicați oja în mod uniform, chiar și în locurile greu accesibile, precum sunt cele de sub cuticule. În plus, acestea vă pot ajuta și la realizarea unor diferite desene.

Cea mai bună pensulă pentru manichiura semi

PENSULA NAIL ART 6

 • Rezistentă
 • Ușor de manevrat
 • Nu este suficientă pentru realizarea unei manichiuri complete
 • Nu poate fi desenat orice cu aceasta

– Pensula nail art cu varf subtire pentru a putea fi folosit la modele fine. – Este ideala pentru pictat flori, frunze si alte modele de mici dimensiuni.

Peria de praf este indispensabilă. Puteți cumpăra una specială sau puteți folosi una pe care o aveți deja în casă.

Perie de unghii ușor de folosit

Periuta praf unghii

(3 reviews)
 • Rezistentă
 • Durabilă
 • Fire tari
 • Dimensiuni mici

Periuta manichiura pentru indepartarea prafului de pe unghiile cu gel uv sau acril rezultate in urma pilirii…

Bineînțeles că nu trebuie să lipsească cea mai buna oja semipermanenta magnetică, termică, forsforescentă, mată, metalică, albă, albastră, roșie, galbenă sau de care doriți. Este esențial să vă orientați orientați spre lacurile de unghii rezistente, bune, de care să nu fiți dezamăgite. De aceea, nu este indicat să luați în vedere ojele ieftine, ci pe cele care vă pot satisface pe deplin. Este recomandat să alegeți cea mai bună ojă semipermanentă în funcție de părerile cumpărătorilor, de recenzii, fiindcă doar în acest fel vă puteți asigura de calitatea produsului.

Cea mai bună ojă semipermanentă

OJA SEMIPERMANENTA EVER HP 4.5ML

 • Rezistentă
 • Durabilă
 • Cantitate puțină
 • Unghia trebuie ținută în lampă 1minut complet, pentru a nu se strica oja
Nu necesita pilirea unghiei. Este foarte lucioasa. Rezistenta. Se poate aplica atat pe unghiile naturale cat si pe cele false. Foarte pigmentata. Formula noua, cu textura densa.

Ojele Semipermanente Highly Pigmented se adreseaza profesionistilor.

În cele ce urmează, mai aveți nevoie de un top sau finish. Această soluție ajută  mai ales culoarea albă să nu se îngălbenească din cauza razelor UV.

Cel mai bun finish pentru manichiura semipermanentă

SOLUTIE FINISH PENTRU OJA SEMIPERMANENTA 1000ml

 • Nu usucă pielea
 • Calitate superioară
 • Produs scump
 • Inflamabil

– Numai pentru uz profesional – Nu usuca pielea

Comanda Solutie finish pentru oja semipermanenta de la Melkior! Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu produse cosmetice pentru machiaj, unghii, ingrijire a parului si a pielii, realizate din cele mai bune ingrediente.

Ultimul produs care trebuie folosit este cleanerul, care curăță suprafața lipicioasă a topului.

Pașii de realizarea a manichiurii cu cea mai buna oja semipermanente

Dacă sunteți la început de drum în manichiura cu ojă semipermanentă, este necesar un tutorial care să vă învețe de la 0 toți pașii necesari acestei proceduri.

În video-ul de mai jos se găsesc etapele de aplicare ale ojei semipermanente, explicate și prezentate în mod cât mai explicit, fapt pentru care link-ul atașat este suficient pentru dobândirea tuturor cunoștințelor de care aveți nevoie.

Cea mai bună acetonă pentru cea mai buna oja semipermanentă

Vă întrebați cum poate fi îndepărtată oja semipermanentă? Așa cum lacul clasic se îndepărtează cu ajutorul acetonei, la fel se întâmplă și în cazul ojei semipermanente. Aveți nevoie nevoie de un dizolvant pentru oja semipermanentă de înaltă calitate, care să vă ajute să curățați manichiura în doar câteva minute.

Cel mai eficient dizolvant pentru unghii semipermanente

DIZOLVANT OJA EVERLASTING 1000ml

 • Eficient
 • Ușor de utilizat
 • Poate lăsa urme de culoare
 • Timp de acționare de 7-9 minute

– Un produs profesional creat pentru a indeparta oja semipermanenta Everlasting – Lasa unghiile perfect hidratate, avand in compozitie lanolina

Comanda Dizolvant oja everlasting de la Melkior! Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu produse cosmetice pentru machiaj, unghii, ingrijire a parului si a pielii, realizate din cele mai bune ingrediente.

Pași de urmat:

 • Pregătiți dischete sau vată, folie de aluminiu și soluția de îndepărtare a lacului semipermanent
 • Rupeți 10 bucăți de vată și îmbibați-le în dizolvant
 • Aplicați vata sau dischetele pe unghii
 • Rupeți fâșii de folie de aluminiu și înfășurați-le în jurul unghiilor 
 • Așteptați 10 minute
 • Masați ușor pe fiecare folie de aluminiu și îndepărtați-le
 • Aplicați un ulei de cuticule reparator, fiindcă soluția dizolvantă le poate afecta

Cea mai buna oja semipermanenta – Ghid de cumpărături și recenzii

Alegerea noastra #1

OJA SEMIPERMANENTA EVER CAT EYE 4.5ML

 • Rezistentă
 • Pigmentată
 • Densitate medie
 • Numai pentru uz profesional

Numai pentru uz profesional. Foarte pigmentata. Densitate medie. Se poate folosi ca atare sau impreuna cu .

O ojă semipermanentă foarte pigmentată, pentru o manichiură rezistentă și intensă din punct de vedere cromatic. Nuanța este una sidefată, foarte frumoasă, ideală pentru momentele unice din viață.

Alegerea noastra #2

OJA SEMIPERMANENTA EVER GUMMY BASE + COLOUR 4.5ML

 • Nu necesită pilirea unghiei
 • Foarte pigmentată
 • Se decolorează la contactul prelungit cu soarele
 • Trebuie aplicată o bază înainte, pentru unghiile sensibile

      Nu necesita pilirea unghiei.       Este foarte lucioasa.       Rezistenta.       Se poate aplica atat pe unghiile naturale cat si pe cele false.       Foarte pigmentata.

Ojă semipermanentă lucioasă, foarte rezistentă, care poate fi aplicată atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.

Alegerea noastra #3

OJA SEMIPERMANENTA 15 ML

 • Calitativă
 • De lungă durată
 • Se poate decolora
 • Se poate decoji
Nu necesita pilirea unghiei. Este foarte lucioasa. Rezistenta. Se poate aplica pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

NOTA: Oja semipermanenta este un produs hibrid si desi are in compozitie ingrediente de calitate superioara, nu are o stabilitate foarte mare a culorii atunci cand este expusa timp indelungat la soare si/sau sub actiunea cremelor de protectie solara. Toti acesti factori contribuie la diminuarea intensitatii culorii, dupa o anumita perioada de timp.

Pentru a obtine o manichiura/pedichiura perfecta va recomandam sa folositi produsele aceluiasi brand.

Comanda Oja semipermanenta de la Melkior! Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu produse cosmetice pentru machiaj, unghii, ingrijire a parului si a pielii, realizate din cele mai bune ingrediente.

Un lac de unghii semipermanent care nu necesită pilirea unghiilor, ceea ce este minunat. O astfel de ojă poate rezista până la 3-4 săptămâni.

Alegerea noastra #4

Oja semipermanenta Cupio To Go! Electric Green 15ml

(1 reviews)
 • Pigmentată
 • Rezistentă
 • Îndepărtare dificilă
 • Preț ridicat

Gel lac profesional de la Cupio cu rezistenta garantata de 4 saptamani pe unghii! Culorile foarte pigmentate asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale. Ojele permanente Cupio To Go! confera un luciu puternic care nu se estompeaza in timp.

Gel lacurile permanente de la Cupio imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii traditional cu rezistenta in timp a unui gel UV. Datorita formulei inovatoare, gel lacurile Cupio To Go! se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde.

Gel lacurile Cupio To Go! sunt recomandate pentru saloane si pentru acasa.

Gramaj: 15ml

Iata avantajele Cupio To Go!:

1. Aplicare foarte usoara si rapida: datorita pensulei de foarte buna calitate, Cupio To Go! se aplica foarte simplu, ca un lac de unghii traditional si se autoniveleaza.

2. Unghia naturala se pregateste doar prin pilire foarte delicata cu buffer-ul.

3. Culori foarte pigmentate.

4. Luciu intens care nu se estompeaza in timp, mentinandu-se 4 saptamani.

5. Uscare atat la lampa UV, cat si la lampa LED.

6. Indepartare care nu necesita pilirea unghiilor, foarte rapida, in 10 minute.

7. Rezistenta garantata pe unghii de 4 saptamani.

Mod de aplicare:

1. Se pregateste unghia naturala sau artificiala prin pilire delicata cu bufferul.

2. Se aplica un strat de Gel Lac de Baza Cupio care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

3. Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

4. Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de Top Coat care se usuca la lampa led in 30 de secunde sau la lampa UV in 120 de secunde.

5. Se degreseaza cu cleaner.

Mod de indepartare:

1. Se pune intr-un recipient sau in capsule speciale Soak Off Remover si se lasa unghia la inmuiat pentru 10-15 minute.

2. Dupa 10-15 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza de pe unghii cu ajutorul unei spatule metalice.

Calitate garantata de Cupio.

Culoare nonconformistă, ideală pentru femeile care își doresc să iasă în evidență prin prisma manichiurii.

Alegerea noastra #5

Oja semipermanenta Cupio To Go! Glitter Splash – Light Blue

(7 reviews)
 • Rezistentă
 • De înaltă calitate
 • Se îndepărtează greu de pe unghii
 • Preț ridicat

Gel lac profesional de la Cupio cu rezistenta garantata de 4 saptamani pe unghii! Culorile din gama Glitter Splash sunt perfecte pentru obtinerea unei manichiuri deosebite, stralucitoare. Glitter Splash e o colectie ideala pentru sezonul cald.

Culorile stralucitoare din gama Glitter Spalsh au glitter in mai multe nuante si forme si au baza transparenta.

Gel lacurile permanente de la Cupio imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii traditional cu rezistenta in timp a unui gel UV. Datorita formulei inovatoare, gel lacurile Cupio To Go! se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde.

Gel lacurile Cupio To Go! sunt recomandate pentru saloane si pentru acasa.

Gramaj: 15ml

Iata avantajele Cupio To Go!:

1. Aplicare foarte usoara si rapida: datorita pensulei de foarte buna calitate, Cupio To Go! se aplica foarte simplu, ca un lac de unghii traditional si se autoniveleaza.

2. Unghia naturala se pregateste doar prin pilire foarte delicata cu buffer-ul.

3. Culori foarte placute.

4. Luciu intens care nu se estompeaza in timp, mentinandu-se 4 saptamani.

5. Uscare atat la lampa UV, cat si la lampa LED.

6. Indepartare care nu necesita pilirea unghiilor, foarte rapida, in 10 minute.

7. Rezistenta garantata pe unghii de 4 saptamani.

Mod de aplicare:

1. Se pregateste unghia naturala sau artificiala prin pilire delicata cu bufferul.

2. Se aplica un strat de Gel Lac de Baza Cupio care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

3. Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

4. Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de Top Coat care se usuca la lampa led in 30 de secunde sau la lampa UV in 120 de secunde.

5. Se degreseaza cu cleaner.

Mod de indepartare:

1. Se pune intr-un recipient sau in capsule speciale Soak Off Remover si se lasa unghia la inmuiat pentru 10-15 minute.

2. Dupa 10-15 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza de pe unghii cu ajutorul unei spatule metalice.

Calitate garantata de Cupio.

O ojă semipermanentă cu sclipici intens, potrivită pentru nunți, botezuri, petreceri la care urmează să participați. Este un lac de unghii de ocazie, care poate fi utilizat doar în momentele speciale.

Alegerea noastra #6

Oja semipermanenta termica Inferno 15ml

(1 reviews)
 • Își schimbă nuanța în funcție de temperatură
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Cantitate mică

Fii in pas cu tendintele anului! Noile geluri termice de la Cupio iti usureaza sarcina!

Culorile termice iti invaluie unghiile intr-un joc miraculos de culori. Variatia de culori a gelurilor termice depinde de schimbarea de temperatura. Pigmentii de culoare formati din micro capsule, schimba culorile reversibil. De indata ce unghia a ajuns la o temperatura intre 30 ° – 31 ° C, modificarile de culoare incep sa apara. In momentul in care temperatura scade, culoarea revine la nuanta initiala. 

De asemenea, gelurile termice sunt recomandate pentru efectuarea de modele sau pentru toata unghia.

Gel lac profesional de la Cupio cu rezistenta garantata de 4 saptamani pe unghii! Culorile foarte pigmentate asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale. Ojele permanente Cupio To Go!  Thermo confera un luciu puternic care nu se estompeaza in timp.

Gel lacurile permanente de la Cupio imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii traditional cu rezistenta in timp a unui gel UV. Datorita formulei inovatoare, gel lacurile Cupio To Go! se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde.

Gel lacurile Cupio To Go! Thermo sunt recomandate pentru saloane si pentru acasa.

Gramaj: 15ml

Culoare la rece: Violet

Culoare la cald: Lila

Made in Germany for Cupio

Iata avantajele Cupio To Go!:

1. Aplicare foarte usoara si rapida: datorita pensulei de foarte buna calitate, Cupio To Go! se aplica foarte simplu, ca un lac de unghii traditional si se autoniveleaza.

2. Unghia naturala se pregateste doar prin pilire foarte delicata cu buffer-ul.

3. Culori foarte pigmentate.

4. Luciu intens care nu se estompeaza in timp, mentinandu-se 4 saptamani.

5. Uscare atat la lampa UV, cat si la lampa LED.

6. Indepartare care nu necesita pilirea unghiilor, foarte rapida, in 10 minute.

7. Rezistenta garantata pe unghii de 4 saptamani.

Mod de aplicare:

1. Se pregateste unghia naturala sau artificiala prin pilire delicata cu bufferul.

2. Se aplica un strat de Gel Lac de Baza Cupio care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

3. Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

4. Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de Top Coat care se usuca la lampa led in 30 de secunde sau la lampa UV in 120 de secunde.

5. Se degreseaza cu cleaner.

Mod de indepartare:

1. Se pune intr-un recipient sau in capsule speciale Soak Off Remover si se lasa unghia la inmuiat pentru 10-15 minute.

2. Dupa 10-15 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza de pe unghii cu ajutorul unei spatule metalice.

Calitate garantata de Cupio.

Lacul de unghii semipermanent termic este o adevărată inovație în domeniul manichiurii. Acesta își schimbă nuanța  în funcție de temperatură. Cu alte cuvinte, dacă expui mâinile la temperaturi scăzute, poți avea unghiile mov, de exemplu, iar dacă le expui la căldură, le poți avea roz. 

Acestea fiind spuse, nu vă rămâne decât să vă bucurați de manichiura dumneavoastră pentru cât mai mult timp cu ajutorul ojei semipermanente.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled