Cele mai bune epilatoare IPL 2024 – Păreri, sfaturi și recomandări

Atât femeile, cât și bărbații urăsc părul corporal, fiindcă acesta este inestetic și dă senzația de neîngrijire. Cu toate acestea, reprezentantele sexului feminin sunt cele care se luptă cel mai mult cu acesta, fiindcă bărbații nu se epilează pe picioare sau pe mâini, însă doamnele o fac. 

Din cauza faptului că un proces de epilare poate lua foarte mult timp, cele mai multe femei au început să se orienteze spre metodele de îndepărtare a părului nedorit care își mențin cât mai mult rezultatele vizibile. În acest fel, doamnele au renunțat la lama de ras și s-au concentrat, de exemplu, asupra aparatelor ce smulg firul de păr din rădăcină. 

Dacă te afli în categoria de femei care își doresc o piele fină și lipsită de păr cât mai mult timp, atunci trebuie să încerci epilatoarele IPL. Acestea sunt cele mai noi și performante  și pot să vă ajute să purtați cele mai scurte rochii timp îndelungat. Această variantă de epilare este cea mai durabilă și rezistentă dintre toate care există până în prezent. 

Top 3 cele mai cumpărate epilatoare IPL

Alegerea cumpărătorilor #1

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)

(68 reviews)
 • Îndepărtează definitiv părul
 • Calitativ
 • Preț ridicat
 • Poate să nu dea rezultate pe anumite tipuri de piele și păr
Scurta descriere

Testezi timp de 3 luni aparatele IPL Philips Lumea si aparatele de ras Philips incluse in campaniei si, daca nu esti multumit de rezultate, primesti banii inapoi. Vezi detalii .

Perioada campaniei: 15 februarie 2021 – 31 mai 2021. 

 

Bucură-te de o piele fără păr până la 8 săptămâni     Accesorii unice concepute pentru rezultate optime Cu accesorii unice şi curbate Zonele axilară şi inghinală, corp, faţă Cu senzor SmartSkin Utilizare cu şi fără fir

Inspirat de tehnologia profesională IPL, dezvoltat împreună cu dermatologi

Philips Lumea utilizează o tehnologie inovatoare bazată pe lumină, denumită lumină intens pulsată (IPL), pentru a întrerupe ciclul de creştere a părului. La rădăcină sunt aplicate impulsuri delicate de lumină, iar după mai multe tratamente, părul nu mai creşte. Tehnologia IPL este disponibilă în saloanele de specialitate din 1997. Inspirat de această tehnologie, Philips Lumea îţi oferă posibilitatea de a-ţi trata părul acasă, eficient şi uşor. Philips Lumea Prestige este încununarea a 14 ani de cercetare şi dezvoltare, în colaborare cu dermatologi renumiţi.

Eficacitate dovedită

Studiile obiective au arătat o reducere semnificativă a părului după doar 3 sau 4 tratamente efectuate la două săptămâni, având ca rezultat o piele catifelată, fără păr. Pentru a menţine rezultatele, retuşează la fiecare 4 – 8 săptămâni.

Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr şi de piele

Philips Lumea Prestige acţionează eficient, uşor şi sigur pe o gamă largă de tipuri de păr şi de piele. Funcţionează pe păr natural blond închis, şaten şi negru şi pe tonuri de piele variind de la piele foarte albă la cafeniu închis. Ca şi alte tratamente bazate pe IPL, Philips Lumea nu poate fi utilizat pentru a trata păr alb/grizonat, blond deschis şi roşcat şi nu este potrivit pentru piele foarte închisă la culoare. Acest lucru se datorează contrastului înalt necesar între pigmentul culorii părului şi pigmentul nuanţei pielii.

Accesorii curbate şi unice, pentru diferite zone ale corpului

Inspirat de unicitatea fiecărei zone a corpului, Philips Lumea Prestige este singurul dispozitiv IPL care oferă accesorii curbate unice, concepute pentru rezultate optime pe diferite zone ale corpului. Accesoriile diferă în funcţie de combinaţiile dintre formă, dimensiunea ferestrei şi filtru. Acest aparat Philips Lumea Prestige oferă tratament specializat pe corp (picioare, braţe, abdomen) şi faţă (buza superioară, bărbie), zona inghinală şi zona axilară.

Accesoriu de dimensiune medie pentru zona axilară, cu formă convexă pentru axilă     Are o formă specială, curbată, pentru a trata părul greu accesibil din zona axilară – dimensiunea ferestrei este de 3 cm². 86 % din femei sunt mulţumite de reducerea părului în zona axilară.   Accesoriu pentru zona inghinală, curbat, cu filtru transparent     Este special conceput pentru tratamentul eficient al părului din zona inghinală. Este curbat şi dispune de un filtru transparent suplimentar. Părul din această zonă este de obicei mai rezistent şi mai gros decât părul de pe picioare – dimensiunea ferestrei este de 3 cm². 78 % din femei sunt mulţumite de reducerea părului în zona inghinală.   Accesoriu de dimensiuni mari, curbat în interior, pentru zonele extinse ale corpului     Accesoriu de dimensiuni mari, curbat în interior, care urmăreşte contururile corpului, acoperind astfel în mod eficient zone precum picioarele, braţele sau abdomenul. Permite totodată tratarea rapidă a unor zone extinse ale corpului mulţumită ferestrei de tratament cu cele mai mari dimensiuni (dimensiunea ferestrei este de 4,1 cm²). 83 % din femei sunt mulţumite de reducerea părului de pe picioare.   Accesoriu pentru faţă cu formă precisă şi filtru suplimentar pentru faţă     Dispune de propriul filtru suplimentar integrat, special conceput şi de o fereastră plată, mică, pentru utilizare delicată şi precisă pe buza superioară, bărbie şi linia maxilarului – dimensiunea ferestrei este de 2 cm². 84 % din femei sunt mulţumite de reducerea părului de pe faţă.   Cu senzor SmartSkin     Philips Lumea Prestige are 5 setări de energie şi te ajută să o selectezi pe cea potrivită, mulţumită senzorului SmartSkin. Senzorul SmartSkin îţi recomandă cea mai bună setare pentru nuanţa pielii tale, oricând doreşti.   Funcţionalitate cu şi fără fir     Philips Lumea Prestige este un dispozitiv IPL care poate fi utilizat cu sau fără fir, pentru confort deplin. Utilizează-l fără fir pentru libertate totală de mişcare şi conectează-l la priză când ai nevoie de tratament fără NICIO întrerupere.

 

Acesta este un epilator definitiv profesional, care poate fi folosit pe întreaga suprafață a corpului. Oferă rezultate optime și rapide după doar 5 ședințe, lucru care este minunat. Este un produs ideal de folosit înainte de vară,  pentru ca rezultatele epilării cu IPL să fie vizibile pe tot parcursul acestei perioade călduroase din an. 

Alegerea cumpărătorilor #2

Epilator IPL Braun Silk-Expert PL5014, 400.000 impulsuri, corp si fata, cap de precizie, aparat de ras Venus, husa (Alb/Auriu)

 • Calitativ
 • Profesional
 • Preț ridicat
 • Trebuie utilizat săptămânal la început
Scurta descriere 400.000 impulsuri luminoase. 10 niveluri de intensitate 400.000 de impulsuri (cu 30% mai mult fata de versiunea anterioara a aparatului Silk-expert 5) inseamna echivalentul a 22 de ani de tratament. Cele 10 niveluri de intensitate asigura obtinerea intensitatii optime a luminii pentru nuanta pielii tale.   Cel mai sigur aparat cu IPL, datorita tehnologiei SensoAdapt™. Culoarea pielii variaza pe suprafata corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protectie UV) citeste continuu culoarea pielii si ajusteaza intensitatea impulsului pentru indepartarea definitiva sigura si eficienta a parului nedorit.   ¹ Eficienta bazata pe dimensiunea si energia fasciculului, precum si pe viteza de deplasare a aparatului. Tehnologie de siguranta comuna cu Cyden.   Modul Alunecare si modul Stampila Modul Alunecare declanseaza mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, in timp ce modul Stampila este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici si mai sensibile.   Cel mai rapid aparat cu IPL Iti poti epila ambele picioare in mai putin de 5 minute la cel mai scazut nivel de energie. De 2 ori mai rapid decat versiunea anterioara a aparatului Silk-expert 5.   Testat clinic     Aparat de ras Venus Extra Smooth Husa Pentru depozitarea si transportul aparatului tau IPL.   Recomandat de Skin Health Alliance Produs acreditat dermatologic si certificat ca sigur pentru piele de catre o organizatie internationala de prestigiu din domeniul sanatatii pielii, care lucreaza cu dermatologi si oameni de stiinta.   3 moduri de confort Normal, Delicat sau Foarte delicat. Setarile Delicat si Foarte delicat reduc nivelul de energie pentru incepatori sau zone sensibile.   Putere continua Nu necesita baterii sau incarcare. Pur si simplu conectezi aparatul si incepi tratamentul.

Acest aparat IPL are 10 niveluri de intensitate, 400.000 de impulsuri și adaptează întreg procesul în funcție de nuanța pielii, pentru ca procedura să fie una foarte sigură. Nu necesită baterii sau încărcare.

Alegerea cumpărătorilor #3

Epilator IPL Remington i-LIGHT IPL6780, 150.000 pulsatii, Accesoriu corporal, Accesoriu facial, 5 setari de putere, Moduri Multi-Flash / Single-Flash, Senzor pentru piele (Alb)

 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Rezultate optime pe anumite tipuri de piele
Scurta descriere Epilatorul cu lumina intens pulsata i-LIGHT reprezinta o solutie sigura si nedureroasa pentru indepartarea parului de pe fata si corp*. Scapa de lamele de ras sau de benzile depilatoare cu ceara si bucura-te de rezultate permanente dupa doar trei tratamente**. Simplu de utilizat acasa si indeajuns de eficient pentru a inlocui vizitele la saloanele profesionale, acest produs iti permite sa scapi de parul nedorit si sa fii in sfarsit libera.    Functia inteligenta multi-flash iti permite sa fii epilata permanent dupa doar 3 tratamente*. E simplu: trateaza zona dorita a corpului o data, la intervale de 2 saptamani, pentru doar 6 saptamani***. Senzorul nostru pentru tonul pielii se asigura ca pielea ta este potrivita pentru tratamentul IPL, garantandu-ti obtinerea rezultatelor dorite.    Alege dintre cele cinci setari care iti permit sa alegi nivelul de putere care este potrivit pentru fata si corpul tau.    *Utilizare faciala sub linia pometilor potrivita doar pentru femei  **Rezultatele individuale pot varia. In testele clinice efectuate pe corp, zonele tratate au aratat cu pana la 94,3% mai putine fire de par si ,in medie, cu pana la 66% mai putine fire de par la 12 luni, dupa doar 3 tratamente. Rezultate similare cu cele observate la dispozitivele profesionale de indepartat parul  *** Bazate pe tratamente corporale complete, la doua saptamani    Reducere permanenta a firelor de par pentru fata si corp Lampi de lunga durata ce includ pana la 150.000 de pulsatii Sigur – Demonstrat clinic, aprobat FDA, recomandat dermatologic Eficient: Tehnologie ProPulse™ Potrivit pentru: Unisex* Rezultate: Permanente Dimensiune fereastra accesoriu corp: 3 cm² Dimensiune fereastra accesoriu facial: 2 cm² 5 setari de putere (7-8 J/cm²) Senzor pentru piele incorporat Senzori pentru contactul cu pielea incorporati Moduri Multi Flash si Single Flash Voltaj universal 5 ani garantie

Este un aparat IPL unisex, care poate fi utilizat deopotrivă atât de femei, cât și de către bărbații care vor să scape de părul de pe piept sau de cel de pe spate. Are 5 setări de putere, deține senzori pentru depistarea tipului de piele, iar rezultatele apar după doar 3 tratamente. 

Top 6 funcții pe care trebuie să le aibă un aparat IPL de calitate superioară

Ca să vă asigurați că epilatorul cu laser spre care v-ați orientat este exact ceea ce vă trebuie și vă doriți, atunci trebuie să vă asigurați că acesta cuprinde următoarele funcții cu importanță majoră. 

 • Reglaj al impulsurilor

Trebuie să știți că un epilator bun trebuie să aibă circa 5 astfel de trepte, care să vă ajute să aveți parte de o experiență potrivită pentru dumneavoastră. 

 • Funcția Glide

În cazul în care nu vreți să apăsați dumneavoastră constant pe butonul de pulsații, puteți activa funcția Glide care setează un flux continuu de impulsuri. Această funcție este adesea întâlnită la cele mai noi modele de pe piață. Cu ajutorul acesteia, depuneți foarte puțin efort în momentul în care eliminați părul corporal. 

 • Filtru UV

Aparatul IPL arde rădăcina firului de păr, lucru care nu mai este întâlnit la un alt tip de produs. Ca să nu vă ardeți și stratul superior al pielii, este esențial ca epilatorul să aibă această funcție, care oferă siguranță și încredere. 

 • Capăt pentru zone sensibile

Un epilator de înaltă calitate trebuie să pună la dispoziția clientului și un capăt pentru zona axilei sau cea inghinală, care pot fi foarte sensibile și dureroase. Acesta este cu mult mai mic față de capătul pentru pielea normală. 

 • Ochelari de protecție

Lumina emisă de acest tip de aparat poate fi foarte puternică și există riscul să aveți parte de disconfort în zona ochilor. De aceea, foarte multe aparate de acest fel vin la pachet cu o pereche de ochelari care să vă protejeze vederea. 

 • Husă

Un astfel de aparat trebuie să vă pună la dispoziție o modalitate prin care să puteți depozita în mod cât mai sigur un aparat atât de scump. Firmele care își pun clienții pe primul oferă și o husă pentru protejarea aparatului pentru epilare definitiva cu laser. 

Epilator definitiv cu IPL pentru față și corp

Epilator Remington i-Light Pro IPL6000

 • Îndepărtează definitiv părul
 • Durabil
 • Rezultatele diferă de la o persoană la alta
 • Preț ridicat
Scurta descriere   Libertate. Acum dureaza mai mult.   Fii gata pentru a te elibera de parul nedorit! In colaborare cu dermatologi renumiti, am dezvoltat I-Light Pro , acest epilator revolutionar,care este rapid,bland cu pielea ta,si care iti ofera rezultate de lunga durata pana la 6 luni! Dovedit clinic – inainte de utilizare, solicitati sfatul medicului daca aveti probleme medicale ca: alergii, boli cronice de piele, diabel, suspect de cancer, alte interdictii sau utilizare de medicamente contraindicate fotosensibile, implanturi contraceptive,etc.   Folosind tehnologia Lumina Intens Pulsata (IPL), aceeasi tehnologie utilizata in clinicile profesionale sau saloane de frumusete, I-Lighyt Pro, sistemul nostru premium IPL este dovedit clinic sa inlature parul in siguranta si cu efect scontat, acum la tine acasa!    Potrivit atat pentru femei cat si barbati,acest epilator actioneaza bland pe pielea ta, fara iritatii sau arsuri,si are integrat un sezor nou pentru piele ce detecteaza culoarea potrivita pentru tratare cu IPL.   Remington i-LIGHT   Noul sistem de îndepartare a parului nedorit pe baza de lumina de la Remington pentru rezultate rapide, fara durere, la tine acasa. Acum poti avea o piele catifelata timp de pana la 12 saptamani.  

Acest epilator de la Remington poate fi utilizat atât pe față, cât și pe corp. Astfel, dacă vreți să scapați definitiv de firele din zona mustaței, atunci acesta este produsul care vă trebuie. 

Sfaturi pentru o ședința perfectă de epilare IPL 

Înainte de a începe o astfel de sesiune de îndepărtare a părului nedorit este stringent să mergeți la medicul dermatolog pentru a vă asigura că pielea dumneavoastră poate suporta un asemenea proces de îngrijire. 

După ce faceți acest lucru, trebuie să țineți cont de următoarele sfaturi, pentru ca ședințele cu epilatorul cu lumină intens pulsată să fie perfecte:

 • Faceți epilarea cu cel puțin patru zile după ce ați fost la solar sau de când ați făcut plajă. 
 • În cazul în care administrați antibiotice, terminați tratamentul și mai așteptați 7 zile până la începerea eliminării părului nedorit. 
 • Dacă aveți pete ori eczeme pe piele, tratați-le, după care puteți utiliza acest tip de epilare profesională.
 • Aplicarea uleiurilor sau a proceselor de peeling sunt nerecomandate înainte de ședințele de epilare definitivă, fiindcă pot reduce șansele de reușită ale aparatului. 
 • Acoperiți tatuajele și alunițele cu un creion dermatograf alb, fiindcă aceste zone sunt extrem de sensibile și vulnerabile și puteți avea parte de arsuri dacă nu sunt acoperite.
 • Începeți cu cea mai mică intensitate de pulsații, pentru a vă obișnui cu senzația în mod treptat. 
 • După ce încheiați procesul de epilare, este bine ca pentru 48 de ore să evitați hainele strâmte, pentru a nu vă irita. 

Trebuie să rețineți că în cazul femeilor însărcinate sau a celor care alăptează, utilizarea unui epilator IPL este interzisă. 

Cele mai bune epilatoare IPL pentru acasă – Ghid de cumpărături și recenzii

Epilator ce îngrijește picioarele în doar 9 minute

Epilator IPL Braun Silk Expert PRO 3 PL3132, 300.000 impusuri, Accesoriu corp si fata + Aparat de ras Venus (Alb/Mov)

(2 reviews)
 • Îndepărtează definitiv părul de pe corp
 • De durată
 • Rezultatele diferă de la un tip de piele la altul
 • Preț ridicat
Scurta descriere

Braun – Epilator IPL Silk Expert PRO 3132 Body Face

Caracteristici produs: – Braun IPL de ultima generatie – reducere permanenta a parului in doar 3 luni*.  – cea mai sigura tehnologie IPL. Testat clinic si acreditat dermatologic pentru siguranta pielii de catre o organizatie internationala de sanatate a pielii (Skin Health Alliance). – IPL INTELIGENT cu senzor de citire a nuantei pielii SensoAdaptTM (si protectie UV): singura tehnologie IPL care se adapteaza automat si in mod continuu nuantei pielii. – tratament rapid: trateaza ambele picioare in 9 minute la cel mai mic nivel de energie. De doua ori mai rapid decat anteriorul Silk·expert 3.  – include cap de precizie, saculet premium si aparat de ras Venus. – design nou si compact, cu 15% mai mic si cu 25% mai usor, pentru manevrare usoara si tratament fara efort.  – 300,000 de impulsuri luminoase, cu 20% mai multe decat anteriorul Silk·expert 3.

Descriere produs: – Silk·expert Pro, ultima generatie IPL de la Braun. Silk·expert Pro 3 asigura reducerea permanenta a parului in doar 3 luni*.  – singurul IPL care se adapteaza automat si in mod continuu nuantei pielii pentru o indepartare a parului permanenta, vizibila, sigura si eficienta.  – cap de precizie pentru zonele mai mici, cum ar fi fata, linia bikinilor sau zona axilara.  – rezultate obtinute de doua ori mai rapid decat cu anteriorul Silk·expert 3: doar 9 minute pentru ambele picioare.  – tehnologie comuna cu Cyden. *Testat pe gamba, zona axilara si zona inghinala, urmarind programul de tratament. Rezultatele individuale pot varia.  Cel mai sigur IPL cu ajutorul tehnologiei SensoAdaptTM  Nuanta pielii variaza pe suprafata pielii, asa ca senzorul SensoAdaptTM (cu protectie UV) citeste in mod continuu nuanta pielii si adapteaza nivelul de energie pentru un tratament sigur si eficient ce indeparteaza permanent si vizibil firele de par.   Tehnologie comuna cu Cyden. Testat clinic. 

Recomandat de Skin Health Alliance.  Acreditat dermatologic pentru siguranta pielii de catre o organizatie internationala de sanatate a pielii (Skin Health Alliance), ce lucreaza cu dermatologi si oameni de stiinta.  Tratament de 2 ori mai rapid In doar 9 minute poti trata ambele picioare la cel mai mic nivel de energie. Modul Gliding foloseste mai multe impulsuri pentru un tratament mai rapid, ideal pentru zonele mari, in timp ce modul Stamp asigura un tratament mai precis, potrivit pentru zone mici si sensibile.

Precis si delicat pe pielea ta Capul de precizie iti permite sa atingi zonele mai mici sau mai dificile, cum ar fi fata, linia bikinilor sau zona axilara. Include 2 moduri pentru confort, cu un mod delicat pentru incepatoare.  300,000 de impulsuri. 3 nivele de intensitate.  300,000 impulsuri (cu 20% mai multe fata de modelul anterior Silk·expert 3) ce echivaleaza 16 ani de tratament.  Cele 3 nivele de intensitate asigura adaptarea luminii la nuanta pielii.

Planuieste si urmareste tratamentele Aplicatia Braun Silk-expert Pro foloseste un tratament intuitiv ce urmareste progresul pentru rezultate perfecte. De asemenea, afiseaza cum senzorul SensoAdaptTM se adapteaza nuantei pielii.  Descopera IPL-ul potrivit pentru tine IPL-ul functioneaza cel mai eficient cu nuante de piele deschise spre medii, cu par de culoare blond natural sau negru/saten. IPL-ul nu este eficient pe parul blond deschis, roscat, gri sau alb, acolo unde este mai putina melanina care sa absoarba lumina. 

Acest aparat garantează reducerea definitivă a firul de păr în doar 3 luni. Este testat clinic și aprobat dermatologic, iar ceea ce este foarte important de reținut este faptul că ambele picioare pot avea parte de acest tip de tratament în doar 9 minute. Cu alte cuvinte, este rapid și eficient. 

Epilator definitiv cu 400.00 de pulsații luminoase

Epilator HPL Silk’n Satin Glow FGS1PEU001, 400.000 impulsuri (Alb/Mov)

 • 400.000 de impulsuri luminoase
 • 5 trepte de pulsații
 • Rezultate diferite de la o persoană la alta
 • Preț ridicat
Scurta descriere

Epilator HPL Silk’n Satin Glow 400000

Potrivit pentru intregul corp; Un tratament complet in 26 de minute; Cartuse de reincarcare disponibile; Design ergonomic pentru o mai buna aderenta; Contine 400.000 de impulsuri luminoase; Metodele Pulsing sau Gliding; 5 niveluri de energie; Viteza reglabila; Cu senzor pentru determinarea nuantei pielii; De asemenea, potrivit pentru tenul mai inchis; Poate fi folosit dupa plaja (nivelul de energie 1); Zona de tratare: 4 cm²; Aplicatie gratuita Silk’n pentru planificarea tratamentelor;

TEHNOLOGIA HPL™ DOVEDITA CLINIC SI PATENTATA

In saloanele de infrumusetare, dispozitivele tip IPL sau cu laser sunt utilizate pentru a elimina parul nedorit. Pentru a permite indepartarea permanenta a parului in confortul propriei locuinte, Silk’n a dezvoltat tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light). Tehnologia HPL ™ este inspirata de tehnologia IPL si este considerata versiunea sa pentru acasa.   Tehnologia HPL ™ a fost testata clinic, iar dermatologii de top au considera tehnologia ca fiind o modalitate sigura, usoara si eficienta care poate fi folosita in spatiul obisnuit al casei destinat epilarii. Este recomandata de medici, a fost dovedita clinic, brevetata si aprobata de FDA (Food and Drug Administration) in Statele Unite.   400.000 DE IMPULSURI DE LUMINA PENTRU INTREGUL CORP     Silk’n SatinGlow include 400.000 de impulsuri luminoase. Cu acest numar mare de impulsuri puteti efectua nenumarate tratamente corporale. SatinGlow este potrivit pentru intregul corp si anume: pentru picioare, linia bikinilor, brate, axile si in cazul barbatilor, pentru spate si piept. Lucrul deosebit al acestui dispozitiv este ca functioneaza cu cartuse de reincarcare. In cazul in care impulsurile dvs. se termina la un moment dat si doriti continuarea tratamentelor, puteti cumpara un cartus nou. Apasand pe butonul dispozitivului, impulsurile vor fi emise.   TEHNOLOGIA HPL™ DOVEDITA CLINIC SI PATENTATA     ATENTIE: NU ESTE POTRIVIT PENTRU FATA SatinGlow nu este potrivit pentru tratamentul fetei. Daca doriti sa indepartati parul facial, puteti alege alte dispozitive de indepartare a parului Silk’n, cum ar fi Silk’n Jewel, Silk’n Glide, Silk’n Motion sau Silk’n Infinity.   PROTECTIA PIELII DATORITA SENZORULUI DE DETECTARE A NUANTEI PIELII INTEGRAT Unele zone de pe corpul nostru pot fi mai intunecate sau mai bronzate. Pentru a va asigura ca puteti indeparta intotdeauna parul in siguranta, Silk’n SatinGlow are un mecanism unic care va protejeaza pielea: senzorul de culoare a pielii.     Acest senzor scaneaza pielea in timpul tratamentului de indepartare a parului. Atunci cand pielea este prea inchisa la culoare, nu se elibereaza impulsuri luminoase la niveluri mari de energie. In acest caz, puteti utiliza un nivel inferior de energie si puteti continua sesiunea de indepartare a parului. SatinGlow nu este potrivit pentru persoanele cu cea mai intunecata culoare a pielii si in acest caz nu va fi eliberat un impuls de lumina. Verificati diagrama de culori ale pielii si a nuantelor de par pentru a vedea daca indepartarea parului cu SatinGlow este potrivita pentru dvs. SatinGlow are, de asemenea, un mecanism de siguranta pentru a va proteja ochii. Un impuls de lumina este emis doar atunci cand dispozitivul este in contact cu pielea si nu cand aparatul este plasat in aer.

 

Acesta este un alt epilator IPL foarte bun, care merită achiziția, fiindcă este durabil și rezistent. Rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de nuanța pielii și a firului de păr. Cu toate acestea, este eficient în majoritatea cazurilor și oferă șansa ca un tratament complet să fie făcut în doar 26 de minute. 

Epilator IPL de dimensiuni mici

Epilator IPL Silk’n Infinity 400.000 INF1PE3R001 (Alb)

 • Durabil
 • Dimensiuni mici
 • Preț ridicat
 • Necesită mai multe tratamente pentru rezultate optime
Scurta descriere EPILATOR IPL SILKN INFINITY 400 000 IMPULSURI TEHNOLOGIE EHPL INF1PE3R001   Infinity 400,000 Epilator definitiv cu cea mai noua tehnologie de indepartare permanenta a parului Tehnologia eHPL ™: tehnologia cea mai avansata de indepartare a parului pentru utilizarea la domiciliu Potrivit pentru toate culorile pielii si aproape toate culorile parului, inclusiv cele mai inchise tonuri de piele 5 niveluri de energie: elimina parul de pana la doua ori mai repede fata de alte metode de epilare Potrivit pentru corp si fata: fara durere si fara iritatie Include 400.000 de impulsuri luminoase Pentru o piele radianta, Silk’n Infinity vine insotit de o lotiune de corp Reducerea de pana la 92% a cresterii parului dupa finalizarea sesiunilor conform instructiunilor Zona de tratare: 3 cm² Nu este necesara reincarcarea Include o aplicatie gratuita pentru a programa tratamentele Conectivitate Bluetooth pentru a vizualiza numarul ramas de impulsuri luminoase Conectivitatea Bluetooth este de asemenea capabila sa blocheze dispozitivul pentru a impiedica folosirea acestuia de catre copii Ambalat intr-o trusa eleganta de frumusete  

Silk’n Infinity 400.000 utilizeaza impulsuri de lumina pentru a elimina permanent cresterea nedorita a parului fara inrosire, fire crescute sub piele sau  iritatii. In plus, este cea mai revolutionara metoda de indepartare a parului la domiciliu si este deja considerat un produs de top. Pielea fina si neteda, fara durere sau iritatie, este in sfsrsit la indemana!     Tehnologia eHPL™   Avantaje unice EHPL ™ reprezinta cea mai recenta tehnologie de indepartare a parului si este adusa in premiera de Silk\’n Infinity 400.000. Aceasta tehnologie reprezinta o versiune imbunatatita a tehnologiei HPL™ introdusa anterior de Silk\’n si recunoscuta la nivel global si are o serie de avantaje semnificative. Utilizeaza o combinatie intre energia galvanica si energia optica. Aceasta sinergie permite indepartarea mai eficienta parului, deoarece deschide porii si permite impulsurilor sa ajunga in mod optim la foliculii de par. In plus, pot fi tratate aproape toate culorile de par si piele, chiar cele mai inchise tonuri. Silk\’n Infinity 400,000 va permite sa indepartati parul fara durere, iritatie sau fire de par sub piele. Datorita incarcarii rapide a impulsurilor luminoase, Silk\’n Infinity 400,000 functioneaza de doua ori ai rapid decat alte dispozitive de indepartare a parului produse de Silk\’n. Aceasta este una dintre cele mai rapide produse de indepartare a parului vandute de Silk\’n!   Dispozitivul emite impulsuri luminoase continuu, la intervale de 1 sau 2 secunde. Acest lucru inseamna ca puteti glisa cu usurinta dispozitivul deasupra pielii fara a trebui sa asteptati fiecare impuls de lumina. In plus, zona de tratare de 3 cm² este ideala pentru a ajunge la zone mai mici, inclusiv pe fata si linia bikinilor.   Creat pentru toate nuantele pielii si aproape toate nuantele de par   Pana in prezent, nu a fost posibila indepartarea definitiva a parului blond, gri si roscat folosind un dispozitiv de uz casnic. In plus, persoanele cu tonuri de piele mai inchise nu au avut o solutie permanenta pentru indepartarea parului la domiciliu. Cercetatorii de la laboratoarele Silk\’n au acceptat provocarea si au identificat modalitatea prin care indepartarea parului folosind lumina pulsata este disponibila pentru un public mai larg. Astfel a aparut Silk\’n Infinity 400.000.   Pentru o piele radianta, Silk’n Infinity vine insotit de o lotiune de corp   Utilizarea unei lotiuni hidratante are un avantaj imens: Silk’n Infinity deschide porii pentru a permite accesul la foliculii de par. In momentul aplicarii lotiunii de corp dupa tratamentul de indepartare a parului, lotiunea este absorbita mult mai usor de piele, oferindu-i stralucire si frumusete. Este imbinarea perfecta intre eliminarea parului si ingrijirea pielii.     Nu uitati niciodata de o sesiune de epilat cu aplicatia inteligenta Silk\’n! Programati urmatoarea sesiune de epilare in aplicatie iar aceasta va va reaminti in mod automat cand este timpul sa efectuati o etapa noua de epilare.   Acest lucru economiseste timp si va permite sa vedeti rezultate mai rapide. Aplicatia afiseaza, de asemenea, informatii despre progresele dvs. de indepartare a parului – cum ar fi setarile de energie pe care le-ati utilizat pe anumite zone ale corpului dvs.   Silk\’n Infinity este potrivit pentru toate nuantele de par si aproape toate nuantele de piele. De acum incolo, este posibila eliminarea parului blond, gri si roscat, conditia fiind ca tonul pielii sa fie suficient de deschis. Consultati diagrama culorii pielii de mai jos pentru a vedea daca parul si culoarea pielii sunt potrivite pentru tratament.  

Acesta este unul dintre cele mai mici epilatoare IPL pentru îndepărtarea firului nedorit de pe tot corpul. Prețul este unul ridicat, însă este o investiție care merită, fiindcă acest produs este foarte eficient și durabil.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled