Top 20 de destinații magice de iarna pe care trebuie să le vizitați in 2020

Timpul petrecut intr-o destinatie minunata de iarna este un sentiment magic care te face sa uiti de stresul muncii si de agitatia cotidiana. Deși unele persoane sunt mai informate in ceea ce priveste vacanțele și destinațiile de vară, există o serie de destinații de iarnă pe care trebuie să le vizitați. Ne-am luat libertatea de a trece în jos unele dintre cele mai bune locații de iarnă din lume care nu sunt atât de cunoscute de majoritatea oamenilor. Aceste locații au capacitatea de a vă menține fascinat pentru tot restul vieții! Încercați să faceți oricare dintre aceste destinații ținta dvs. în vacanța următoare și veți fi fericiți că ați făcut-o!

Tallinn, Estonia

Te-ai imaginat vreodată trăind magia filmelor Disney în viața reală? În Tallinn, este locul unde se ridică perdelele pentru a dezvălui tot ce ai visat că va fi iarna. Orașul de piatră din Tallinn are clădiri medievale și străzi pitorești acoperite cu o pătură de zăpadă în timpul iernii.

Deși orașul vechi este fermecător în fiecare zi, iarna de Crăciun împinge această calitate pe o notă. În timp ce vă uitați la priveliste, vă puteți bucura de supă preparată local și de porții calde proaspete de glogi. Până acum, lacul Tallinn trebuie să fi devenit înghețat și să poți face patinaj pe el. Sau poate doriți doar să vă deplasați pe gheață cu o sanie trasa de Huski – și când credeți că s-a facut prea frig, puteți folosi sauna tradițională pentru a vă încălzi!

Richmond Park, UK

Acest parc se întinde pe un teren de 2500 de acri. Parcul Richmond este unul dintre parcurile cu care londonezii se mandresc . Regele Henric al VIII-lea a avut initiativa de plantare unor astfel de parcuri fermecătoare în Marea Britanie și a făcut deseori această locație terenul său de vânătoare.

În timpul iernii, puteți vedea zeci de cerbi sălbatici împrăștiați pe tot parcul lemnos, fie pășunând, fie doar hoinarind . Gheața care se revarsa atrage vizitatori care sunt dornici de o plimbare sau care doresc pur și simplu să se bucure de o zi frumoasă si de o lupta cu bulgari de zăpadă sau alte activități.

În apropiere se află pub-ul Richmond, unde puteți degusta câteva mese tradiționale englezești.

Schloss Neuschwanstein, Germany

Vă amintiți de castelul „Frumoasa adormită” pe care l-ați văzut pe Disney? A fost inspirat de această locație pitorească. Regele Ludwig al II-lea a ordonat ridicarea acestui frumos castel care este un monument înalt și a folosit serviciile unui designer de stat de încredere pentru a ajuta la realizarea acestei structuri.

Chiar în interiorul acestei clădiri se află una dintre cele mai frumoase încăperi din lume – Sangersaal, care este proiectat excesiv și este amenajat cu candelabre uriașe de aur. Pereții sunt pictați cu imagini care înfățișează marea operă Tannhauser.

Iarna, pădurile care înconjoară Schloss Neuschwanstein sunt întotdeauna acoperite de praful de zăpadă. De asemenea, puteți vizita satul istoric Hohenschwangau, unde se află casa familiei Regelui Ludwig. Dacă doriți să vă satisfaceți pofta de mese locale, puteți comanda un Kaisarchmarnn și ciocolată caldă.

Ohrid, Macedonia

Ohrid poate fi fantezia de vară a tuturor pentru a face plajă și înot, dar v-ați gândit la priveliște pitorească a locației sale în timpul iernii? Acest oraș de pe malul lacului arată fermecător cu pietrișuri acoperite cu zăpadă pe plimbările înguste. Micul oraș pașnic se întinde pe coastele lacului Ohrid și este format din adăposturi tradiționale otomane și biserici bizantine. Nu este nimic la fel de bun ca să ieși într-o dimineață înzăpezită să găsești un mic dejun macedonean și niște cafea locală puternică.

Brasov, Romania

Turistii sunt mai iubitori de Brasov decat de orice alta locatie din Romania. Motivele sunt numeroase. Brașovul este un oraș clasic care înfățișează Transilvania încă din secolul al XIII-lea. Este destul de ușor să accesați regiunea carpatică muntoasă și Castelul Bran (care deține multe cunoștințe despre Dracula) din Brașov.

Cu toate acestea, este mult mai mult această locație în timpul iernii. Bucurați-vă de vederea incomparabil de uimitoare a straturilor frumoase de zăpadă care acoperă clădirile istorice și străzile minuscule ale Brașovului. Chiar în apropiere se află Poiana Brașov, unde se află o multitudine de iubitori de schi în sezonul de schi.

Lake Tahoe, California

Peisajul frumos al lacului Tahoe  garantat  o să rămână pentru totdeauna în mintea ta. Dacă vă place schiul, există o mulțime de stațiuni de schi și locuri pentru patinaj în această locație. Sau este posibil să doriți doar să savurați izvoarele fierbinți, având o vedere a priveliștilor, să delectați cu privirea păsările sau să priviți cu ochii în noapte. Pentru oameni mai jucăuși, puteți face întotdeauna un om de zăpadă din zăpada de 125 de inci a lacului Tahoe.

Gullfoss, Iceland

La Gullfoss, veți experimenta frumusețe naturală curată – vederea râului Hvita parțial înghețat, cu zăpadă care acoperă munții și stâncile din jur. Chiar în apropiere se află Langjokull, care se întâmplă a fi unul dintre cei mai expansivi ghețari din țara nordică.

 

Midway, Utah

Se întinde pe regiunea de vest a orașului Heber este un oraș frumos de iarnă din Midway. De multe ori, artiștii vin aici pentru a construi castele mobile de gheață în fiecare iarnă și acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care oamenii se soldează în această locație – pentru a-și sărbători privirea asupra creativității. Puteți să urcați în structură și să apreciați complexitatea acesteia.

Divertismentul este o garanție, deoarece puteți săriți pe o sanie târâtă de cai, mergeți la schi sau încercați-vă abilitățile de scufundări sărind într-una dintre băile de apă naturale sculptate de craterele fierbinți.

Harbin city, China

Vino în orașul rece chinez Harbin pentru a te bucura de unul dintre cele mai memorabile festivaluri de gheață și zăpadă pe timp de iarnă. La fel ca structurile create de artiștii din Midway, festivalul de zăpadă din Harbin City trage o mulțime imensă pentru că turiștii vor să vină să-și delecteze ochii cu magnificele structuri de gheață.

Aceste structuri sunt cele mai mari structuri de gheață pe care le veți găsi oriunde în lume și ele devin mai frumoase noaptea, când sunt luminate de diverse lumini colorate. În plus, poți sări pe sanie sau să mergi la patinaj sub frumoasele lumini chinezești.

Abisko, Sweden

Țara scandinavă împrumută fauna sălbatică nordică și o expune, alături de sute de reni. Abisko, „Laponia suedeză” găzduiește un parc național și oferă vederi clare ale aurorei boreale.

Ascultă cu atenție; se crede că lumina nordică cântă. Activități pe care le puteți face aici, pe lângă faptul că vă bucurați de priveliștea fermecătoare de iarnă sunt: plimbare cu sania trasa de caini, schiul, pescuitul la copca și multe altele. Aici, puteți avea șansa de a interacționa cu oamenii sami și de a vă apropia de un ren.

Uludag, Turkey

Odată un venerat olimp Mysian, Uludag este unul dintre cele mai frumoase orașe de iarnă pe care le poți găsi. Pentru a obține vederea fermecătoare a munților și oceanelor cu vedere la zăpadă înghețată, vă poate plăcea o plimbare în Olympos Teleferik; o telecabină care se deplasează pana la înălțimile de vârf din nord-vestul Turciei. Vă puteți implica aici în mai multe sporturi de iarnă, cum ar fi schiul și sania pentru câini sau pur și simplu stați într-un colț în timp ce vă bucurați de cafea.

Perito Moreno glacier, Argentina

 La Perito Moreno, din noiembrie până în martie este o perioadă cerească de observare a minunilor și frumuseții naturii. Ghețarul, mărginit de flori alpine, este situat chiar în Parcul Național Los Glaciares. Are 3 mile lățime și 558 de metri adâncime. Pentru a arunca o privire mai atentă asupra gheții care se sparge, ar trebui să vizitați peștera ghețarilor care se află la nord de Perito Moreno

Kirkjufell, Iceland

Acest loc este doar magic! Prea frumos pentru a fi real – la fel ca una dintre scenele din basmele Disney! Când este acoperit cu zăpadă de iarnă, nu este nimic atât de frumos ca muntele Kirkjufell. Noaptea, luminile mistice din nord formează un fundal al priveliștii plane a muntelui. După ce ați văzut această priveliște frumoasă, ați putea să vă bucurați de o vizită la Grundarfjörður, care este un mic oraș frumos care adăpostește aproximativ 900 de persoane.

Jigokundani Monkey Park, Japan

Acest parc este găzduit în Parcul Național Joshinetsu Kogen, unde există o adâncime de zăpadă de aproximativ 3-4 luni.
Există o mulțime de maimuțe de zăpadă în acest parc și puteți veni aici pentru a vedea maimuțele frolice care se încălzesc în izvoarele fierbinți stăpânite de evacuarile de abur naturale.

Lake Bled, Slovenia

Lacul Bled este unul dintre cele mai vizitate peisaje fotografice din lume. Chiar în Alpii Iulieni din Slovenia este locul în care această imagine pitorească a lacului Bled este reprodusă în mod natural. Întreaga insulă Bled se crede a fi deținută de biserica barocă din 1465, al cărei locație a fost cândva un templu al zeiței slave, Ziva.

Iarna, tot ce veți vedea este culoarea albastră înghețată a lacului, munții înconjurați cu zăpadă, cu vedere la păduri . Dacă vrei să te bucuri de priveliște, nimic nu este mai bun decât să te bucuri de un tort Bled și să te uiți de la cafeneaua din apropiere.

Svalbard, Norway

Urșii polari adoră această locație probabil datorită calităților sale arctice. Aici puteți găsi animale sălbatice și câteva orașe miniere antice care fac colectiv insulele vecine o priveliște frumoasă. Cu toate acestea, iarna, aici are loc o frumusețe a naturii descrisă ca Noaptea Polară. Soarele nu apune și lasă un amurg albastru pe cer, colorând munții înconjurați de zăpadă.

Whitefish, Montana, USA

Whitefish este un oraș montan, cu acces direct la Parcul Național Glaciar. În lunile de iarnă, acesta este un loc pe care trebuie să îl vizitezi. Fiind unul dintre cele mai bune 25 de locații de schi din lume, așa cum este potrivit National Geographic, puteți veni întotdeauna cu kitul de schi. Pe lângă traseele de schi, puteți vizita restaurantele locale din centru și vă puteți bucura de o gamă largă de bucătării locale.

Langwies, Switzerland

Ești pe cale să experimentezi o călătorie cu trenul, pe care poate nu o vei uita niciodată . Piesa, denumită viaductul Langwieser a fost construită pentru a transmite vizitatorilor prin peisajul alpin al Elveției, în timp ce înfățișa farmecul priveliștii exterioare.

Rothenburg ob de Tauber, Germany

Acest oraș bavarez nu este cu nimic magic în timpul iernii. Reiterlesmarkt (piața de Crăciun din Bavaria) care datează din secolul al XV-lea poate fi găsit în acest oraș antic.

Puteți merge pe străzile strâmte răsucite care duc la primăria antică, unde puteți găsi orice, de la delicatese locale până la meșteșuguri și suveniruri de Crăciun.

Engelberg, Switzerland

Chiar în căldura Alpilor Uri se află satul fermecător Engelberg. Este destul de ușor să explorați muntele Titlis din Engelberg; muntele având cel mai înalt pod suspendat (3200 metri) din toată Europa. Pentru o distracție cu schiul în jos și vizionarea ghețarului, Engelberg este destinatia de iarna unde trebuie să fii.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled