Cele mai bune filme romantice de Valentine’s Day

Nu uita de servetele si floricele!

In orice relație bună, detaliile contează. Această listă este ca orice relație bună. Detaliile despre titlul contează. Acesta nu a fost asamblat pentru a fi o listă a filmelor „Cele mai romantice”. Nu suntem experți în dragoste. Nu vă putem vedea în inimile voastre și nu știm ce filme vă fac sângele să curgă mai repede și undele creierului dvs. se aprind în toate direcțiile corecte. Acesta ar fi un truc foarte fain.

Acestea fiind spuse, am fost destul de bine să recunoaștem care sunt filmele bune și apoi să ne organizăm într-o listă ușor digerabilă. Este ceva ce ne place. În inimile noastre . Asta am făcut aici pentru lista celor mai bune filme romantice de până acum. Aceasta este o listă cu cele mai bune 10 de filme în care apare romantismul.

1. To All The Boys 2: PS I Still I Love You

Data lansării: 12 februarie

În rol principal: Lana Condor, Noah Centineo, Madeleine Arthur, Jordan Fisher, Anna Cathcart, Holland Taylor și Janel Parrish

Despre ce este vorba: comedia romantică preferată a tuturor Netflix primește o continuare! O vom urmări pe Lara Jean și Peter Kavinsky, în relația lor oficial ca un cuplu real, în timp ce ne luăm la revedere de la toate prostiile acelea „fake dating” pe care le-am văzut în primul film. Problema, bineînțeles, începe să spargă pe măsură ce o a treia scrisoare este descoperită dintr-o fostă a lui Jean, John Ambrose McClaren.

2. The Photograph

Data lansării: 14 februarie

În rol principal: Issa Rae, Chelsea Peretti, Courtney B. Vance, LaKeith Stanfield și Y’lan Noel

Despre ce este vorba: când faimoasa fotografa mamă a lui Mae Eames (Issa Rae) moare pe neașteptate, Mae găsește o cutie care conține fotografii și scrisori din trecutul ei. În timp ce Eames citește scrisorile și se uita la fotografiile din trecutul mamei sale, se află îndrăgostită de un jurnalist (LaKeith Stanfield) însărcinat să scrie o poveste despre mama lui Eames.

3. COME AS YOU ARE

Data lansării: 14 februarie

În rol principal: Grant Rosenmeyer, Gabourey Sidibe, Hayden Szeto și Ravi Patel

Despre ce este vorba: mulți dintre noi considerăm filmele romantice ca necesită o legătură romantică cu o altă persoană, dar uneori cele mai bune sunt despre iubirea de sine și prietenia. Come As You Are urmează trei tineri cu dizabilități, în timp ce au pornit într-o călătorie rutieră la Montreal, în speranța de a scăpa de virginitatea lor la un bordel cunoscut pentru a satisface persoanele cu nevoi speciale.

4. Emma

Data lansării: 21 februarie

În rol principal: Anya Taylor-Joy, Bill Nighy, Johnny Flynn, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor

Despre ce este vorba: Romanul clasic Jane Austen capătă o reînnoire în această nouă comedie romantică. Emma urmărește fata care se știe că se amesteca în viața celorlalți și joacă rol de creator de meciuri, dar când vine vorba de a găsi dragoste pentru draga noastră Emma, va afla că dragostea pe care a căutat-o a fost chiar în fața ei.

5. Premature

Data lansării: 21 februarie

În rol principal: Zora Howard, Joshua Boone, Imani Lewis și Tashiana Washington

Despre ce este vorba: Ah, o poveste în vârstă despre prima dragoste! Prematurul urmărește romantismul lui Ayanna (Zora Howard), o poetă de 17 ani, care are o vară trecută la Harlem înainte de a pleca la facultate, cu un producător de muzică pe nume Isaia (Joshua Boone), care tocmai s-a mutat la New York. Desigur, când ești tânăr și îndrăgostit, unele lucruri nu sunt niciodată așa cum par.

6. I Still Believe 

Data lansării: 13 martie

În rol principal: KJ Apa, Britt Robertson, Shania Twain și Gary Sinise

Despre ce este vorba: personajul favorit al tuturor celor de la Riverdale îl interpretează pe acest cântăreț creștin Jeremy Camp în acest film despre povestea de viață a vedetei. Acesta acoperă călătoria lui Camp cu soția sa Melissa Lynn Henning-Camp (Britt Robertson), care a fost diagnosticată cu cancer ovarian înainte de a se căsători.

7. The Lovebirds Trailer 

Data lansării: 3 aprilie

În rol principal: Kumail Nanjiani, Issa Rae, Anna Camp

Despre ce este vorba: de la aceiași oameni care ne-au adus The Big Sick, amuzant, dar plin de inimă , primim The Lovebirds. Este o poveste despre un cuplu care urmează să se despartă, care trebuie apoi să rezolve un mister de crimă – deci, știi, chestii standard de cuplu. In acesta vor juca favoritele noastre, Kumail Nanjiani de la Silicon Valley și Issa Rae de la Insecure, așa că suntem cu toții captivati.

8. Barb and Star Go to Vista Del Mar

Data lansării: 31 iulie

În rol principal: Kristen Wiig, Annie Mumolo, Jamie Dornan și Damon Wayans Jr.

Despre ce este vorba: doi dintre cei mai buni prieteni de-a lungul vieții Barb (Annie Mumolo) și Star (Kristen Wiig), își abandonează micul oraș pentru prima dată și pleacă în vacanță la Vista Del Mar, unde se vor găsi curând încurcați în dragoste, arsuri de soare și un complot rău al unui răufăcător pentru a ucide pe toată lumea. Este de la aceiași oameni care ne-au adus domnisoarele de onoare , așa că suntem pregătiți pentru niște râsete.

9. Happiest Season

Data lansării: 20 noiembrie

În rol principal: Kristen Stewart și Mackenzie Davis

Despre ce este vorba: acesta vacanță este despre o tânără femeie (Stewart) care intenționează să îi propună  prietenei sale (Davis) sa vina la petrecerea de vacanță anuală a familiei sale – dar un „bum” apare pe drum, când află că partenerul ei nu trebuie să i cunoasca parintii ei conservatori.

10. West Side Story

Data lansării: 18 decembrie

În rol principal: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, Josh Andrés Rivera, Mike Faist, Paloma Garcia-Lee, Maddie Ziegler și Ana Isabella

Despre ce este vorba: chemarea tuturor iubitorilor de muzică: repornirea viselor noastre se întâmplă în sfârșit. Regizat de Steven Spielberg, repornirea musicalului Broadway din 1957 urmărește povestea Romeo și Julieta a lui Shakespeare , dar este stabilit în anii 1950 in New York. Actorul Baby Driver , Ansel Elgort, îl interpretează pe Tony, dar, de asemenea, putem aștepta cu nerăbdare să vedem nou-veniți precum Rachel Zegler, în vârstă de 17 ani, care o interpretează pe Maria.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled