Cele mai bune aparate de fitness pentru acasă 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Toată lumea își dorește să arate fabulos în costum de baie, fapt pentru care foarte multe persoane se apucă de sport iarna, pentru a-și tonifia sau subția trupul până la proba slipului. Nu toți oamenii aleg să meargă în săli de sport pentru a face exerciții fizice, ci unii preferă să se întrețină în propria locuință, deoarece este mult mai comod și mai rapid. 

Dacă vă doriți să vă sculptați trupul, însă nu aveți răbdare și disponibilitate să mergeți de câteva ori pe săptămână la cea mai bună sală de fitness din oraș, cel mai bine este să cumpărați aparatele dorite și să le montați într-o cameră din cămin.

Stepper calitativ

Stepper STEP100 DOMYOS

(167 reviews)
 • Calitativ
 • Rezistent
 • Preț ridicat
 • Greu de depozitat
Produs conceput pentru step coregrafic sau step funcțional, alternativ cu exerciții cardio și tonifiere. Ideal pentru a practica sport acasă, datorită mărimii compacte. Aderență pe sol și stabilitate a produsului pentru mai multă placere.

Acest stepper simplu este foarte ușor de folosit și lucrează zona picioarelor și a fesierilor. Necesită un loc special de depozitare, deoarece nu se pliază. 

Sfaturi pentru sport eficient acasă

În primul rând, dacă vreți să faceți sport în propriul living, este posibil ca uneori să lăsați lenea să vă cuprindă și să săriți  peste programele de exerciții. Astfel, dacă vă încântă ideea de a face mișcare acasă, cel mai bine este să vă stabiliți un program de lucru de care să vă țineți și să acordați importanță și seriozitate acestuia.

În al doilea rând, renunțați la gândul de a viziona filmul preferat în timpul în care ardeți calorii. S-ar putea să fiți mult prea distras de replici și să faceți exercițiile în mod superficial. În acest fel, nu veți reuși să ajungeți la aspectul dorit în termenul impus. 

În cele din urmă, încercați să vă programați exercițiile în momentele în care sunteți singur acasă, pentru a nu avea și alte lucruri de făcut în minutele destinate sportului. De exemplu, dacă aveți copii, este foarte posibil ca aceștia să vă deranjeze, să ceară de mâncare sau să aibă chef de joacă, chiar când faceți abdomene. 

Țineți cont de toate aceste sfaturi și cu siguranță veți reuși să ajungeți la rezultatul mult dorit. 

Cum trebuie alese aparatele de fitness pentru acasă?

La fel ca în cazul oricărui alt produs, este esențial să fiți atent la câteva aspecte în momentul în care cumpărați aparatele de fitness, cu ajutorul cărora doriți să vă modelați corpul. Nu achiziționați primul aparat care vă iese în cale, ci informați-vă foarte bine înainte de a cheltui o anumită sumă de bani, pentru a nu regreta sau a fi dezamăgit de alegerea făcută. 

Astfel, este stringent să aveți în vedere următoarele criterii de cumpărare:

 • Magazinul ales

Este ideal să vă îndreptați spre un magazin cu renume în lumea sportului. Doar în acest fel, puteți avea o siguranță asupra produselor pe care le achiziționați. 

 • Calitatea

Este obligatoriu ca produsele alese să fie fabricate din materiale de înaltă calitate, care să vă aducă multă satisfacție în timp. Dacă nu puneți accent pe acest aspect, s-ar putea ca după doar câteva utilizări, aparatul să înceapă să scârțâie sau să se decojească, lucru care nu este de dorit. Alegeți doar produse realizate ca la carte, din materiale bune, care să nu se îndoaie, rupă sau fisureze cu ușurință. 

 • Preț

Nu este recomandat să vă orientați spre aparatele de fitness foarte ieftine, sub media pieței, deoarece acestea s-ar putea să nu fie ceea ce vă doriți. În același timp, nu este indicat nici să alegeți produse foarte scumpe, mai ales dacă faceți un sacrificiu pentru a face achiziția. Astfel, este de de preferat ca întotdeauna să vă îndreptați spre produsele de calitate, dar care să nu fie exorbitant de scumpe.

 • Părerile cumpărătorilor

Dacă vă doriți să nu dați greș, atunci este necesar ca de fiecare dată când doriți să vă înnoiți cu un anumit lucru, să verificați și părerea cumpărătorilor. Clienții sunt cei mai sinceri oameni, care nu se sfiesc să spună lucrurilor pe nume, indiferent dacă este vorba despre o părere negativă sau una pozitivă. 

Cele mai bune aparate de fitness pentru acasă – Ghid de cumpărături și recenzii

Bandă de alergare cu mai multe funcții

Bandă de alergat T540C DOMYOS

(545 reviews)
 • Calitativă
 • Rezistentă
 • Necesită mult spațiu de depozitare
 • Se poate defecta în timp
Produs conceput pentru menținerea în formă și tonifierea corpului. Utilizare: până la 5h pe săptămână. Bandă de alergat silențioasă, cu suprafață concepută special pentru alergare până la 16km/h! T540 este compatibilă cu aplicația Domyos E-Connected!

Această bandă de alergare cu mai multe funcții vă poate ajuta să eliminați grăsimea din tot corpul. Este ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Este de calitate înaltă și se pliază, lucru care este absolut minunat, putând fi depozitată cu mai multă ușurință. 

Bicicletă de apartament de calitate înaltă

Bicicletă fitness de Apartament E Seat DOMYOS

 • Poate fi amplasată oriunde
 • Rezistentă
 • Necesită mult spațiu pentru amplasare
 • Se poate defecta în timp
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs, pentru confort optim în timpul antrenamentelor cardio la domiciliu. Ideală pentru a te menține în formă, a pierde greutate, în siguranță! Rezistență, tonifiere musculară etc. Datorită aplicaţiei gratuite \”E CONNECTED*\”, puteţi urma progresul şi menţine motivaţia.

Dacă n-aveți loc de o bandă de alergare, vă puteți orienta spre o bicicletă de fitness, care este la fel de eficientă în sculptarea corpului. Aceasta lucrează mai mult zona picioarelor și a feselor, însă își spune cuvântul și asupra abdomenului. 

Aparat de vâslit rezistent

Aparat de vâslit 100 DOMYOS

(251 reviews)
 • Arde calorii
 • Ușor de folosit
 • Necesită spațiu de depozitare
 • Necesită efort
Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cardio, realizate la domiciliu. A se utiliza în medie 2h pe săptămână. Aparatul de vâslit 100 este o INOVAȚIE Decathlon! A fost conceput pentru a putea arde ușor un maximum de calorii, într-un spațiu minim.

Acest aparat de vâslit este ideal pentru persoanele care vor să își tonifieze mâinile și brațele. Produsul lucrează și asupra abdomenului și a mușchilor spatelui, lucru care este minunat. Cu alte cuvinte, cu un astfel de aparat de fitness puteți arăta așa cum vă doriți  într-un timp foarte scurt. 

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled