Cel mai bun skateboard electric 2024 – Păreri, sfaturi și recomandări

Din cauza faptului că Pământul este din ce în ce mai poluat, inventatorii s-au gândit la tot felul de variante care să reducă efectele nocive ale deplasării cu mașina, de exemplu. De aceea, în ultima vreme au apărut pe piață tot felul de produse cu care oamenii să se poată deplasa fără consum de combustibil. 

În acest fel, au apărut skateboard-urile electrice, care pot fi folosite atât de adolescenți, cât și de adulți. Acesta vă poate ajuta să vă deplasați din punctul A în punctul B cu rapiditate, așa că poate înlocui cu succes transportul cu autovehiculul. 

Citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt criteriile de selecție a celui mai bun skateboard electric. 

Motivele pentru care trebuie să cumpărați un skateboard electric

Dacă locuiți într-un oraș foarte aglomerat și v-ați săturat să stați la semafoare și în ambuteiaje la orice oră din zi și din noapte, atunci puteți lua în vedere cumpărarea unui skateboard electric. Acesta este ideal, mai ales în cazul în care aveți de parcurs zilnic distanțe relativ scurte. 

În plus, acest dispozitiv presupune puțin efort din partea dumneavoastră, lucru care este absolut minunat. Cu alte cuvinte, puteți să-l folosiți fără griji atunci când vă îndreptați către muncă, fiindcă nu veți avea șanse de a ajunge obosit ori transpirat în birou. 

Mai mult decât atât, într-o mașină trebuie să investiți în mod constant, atât prin schimbarea pieselor, cât și cu combustibil. Acest lucru denotă faptul că nu poate fi amortizată niciodată investiția unui autovehicul, pe când a unui skateboard electric, da. 

Cele mai cumpărate skateboard-uri electrice

Skateboard electric ce suportă o greutate maximă de 100 de kilograme

Skateboard electric Nilox DOC PLUS (Negru)

 • Ușor de folosit
 • Calitate înaltă
 • Preț ridicat
 • Poate provoca accidentări
Scurta descriere

Skateboard-ul electric Nilox este gadget-ul perfect pentru distractie. Acesta poate atinge o viteza maxima de 12km/h, fiind un mijloc de transportor inovator pentru persoanele active. Controlul vitezei se face cu ajutorul unei telecomenzi / joystick conectata prin bluetooth. Skateboard-ul dispune de un motor de 200W si o baterie cu o capacitate de 4400 mAh. Atunci cand bateria se descarca, poti folosi skateboard-ul si in stilul clasic. Acesta are dimensiuni compacte si este usor de depozitat. Skateboard-ul este perfect pentru plimbari in parc sau prin oras si cu siguranta iti va asigura buna dispozitie.Poti asculta muzica preferata la boxele integrate folosind conexiunea Bluetooth impreuna cu aplicatia NILOX DOC.

Acesta este un skateboard electric ce are o greutate de 6 kilograme, dar suportă până la 100 de kilograme, fără riscuri. Atinge o viteză maximă de 12 km/h și are o autonomie de 20 de km.

Skateboard electric cu o greutate de 4 kilograme

Skateboard Electric RazorX 01RZ25173899 (Negru)

 • Ușor de folosit
 • Poate înlocui transportul cu mașina
 • Preț ridicat
 • Poate provoca accidentări
Scurta descriere Cruiser electric RazorX cu motor 125W cu transmisie directa si viteze integrate   • Varsta minima recomandata: 9+ ani; • Greutate produs: 4.76 kg; • Acumulator: 22V litiu-ion; • Viteza maxima: pana la 16km/h; • Autonomie: pana la 40 min utilizare continua; • Roti: diametru 80mm, poliuretan 80A; • Telecomanda: Da, 2,4 GHz; • Dimensiuni produs: 75.4 x 27 x 14.5 (L x l x h);   Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete \”Model A\”. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele \”Toy of the Year\” (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017).

Acesta este un skateboard electric cu o greutate foarte mică, de circa 4 kilograme.  Poate atinge până la 16 km/h și are un motor de 125 W. 

Criteriile de cumpărare a skateboard-ului electric 

Dacă este pentru prima dată când vreți să investiți într-un astfel de produs, atunci trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte:

 • Opțiuni de control

În mod clasic, skateboard-ul poate fi controlat cu ajutorul mișcărilor utilizatorului, însă când vine vorba despre un model electric, se schimbă puțin lucrurile. 

În cazul skateboard-ului electric veți avea mereu nevoie de o telecomandă. Aceasta vă va permite să porniți motorul, să frânați sau să dați în marșalier. Tot din această telecomandă, poate fi ajustată și viteza. 

Este indicat să vă orientați spre un model cu mai multe trepte de viteză, astfel încât să puteți personaliza experiența în funcție de condițiile de drum și de starea dumneavoastră de spirit. 

Ceea ce este foarte interesant în cazul acestor dispozitive constă în faptul că acestea pot fi trecute pe modul mecanic, prin apăsarea unui buton. Astfel, motorul se va opri și veți putea folosi skateboard-ul precum unul clasic. 

Indiferent de model, virajele se iau la fel ca la skate-ul normal. 

 • Frâne

Pe lângă faptul că este indicat să purtați echipament de protecție pe un astfel de dispozitiv, este bine să vă asigurați  că frânele sunt de calitate superioară. 

Majoritatea plăcilor utilizează sistem de frânare regenerativ sau dinamic. Cel mai bun skate electric utilizează ambele variante. 

În momentul în care bateria este complet încărcată sistemul de frânare este comutat pe varianta dinamică, pentru a putea încetini în siguranță. 

 • Baterie

Acesta este un element foarte important. Majoritatea modelelor funcționează pe un tip de baterie numit litiu-ion reîncărcabilă. 

Acestea sunt mult mai bune față de cele pe bază de plumb, fiindcă sunt mult mai ușoare. În plus, pot rezista până la circa 1000 de cicluri de reîncărcare. 

Autonomia este următorul aspect spre care trebuie să vă îndreptați atenția. Trebuie să luați la cunoștință faptul că producătorii afișează pe etichetă autonomia maximă a bateriei, obținută în condiții optime de laborator. 

Autonomia poate fi diferită de la un model la altul. Aceasta este direct influențată de puterea motorului, tipul de traseu, denivălări și greutatea dumneavoastră. 

Cele mai multe modele au autonomie de 10-15 km, iar modelele performante duc până la 30 de km. 

Trebuie să rețineți că modelele cu baterie mică au nevoie de circa o oră sau o oră jumătate pentru a se încărca în totalitate, pe când skateboard-urile cu cu baterie mare au nevoie de mai mult timp. 

 • Greutate

Nu sunt recomandate plăcile de skate foarte mari și grele, fiindcă pot cauza de multe ori disconfort, lucru care nu este de dorit. Placa nu ar trebuie să fie mai grea de 7 kilograme, astfel încât să o puteți manevra cu ușurință. 

În plus, țineți cont de faptul că o greutate mare, scade din performanțe, adică din autonomia și viteza dispozitivului. 

 • Viteză

Luați la cunoștință faptul că pe măsură ce creșteți viteza, se mărește și consumul de baterie. Ideal este să utilizați skate-ul la o viteză moderată în mod regulat. 

Modele pentru începători sunt cele care pot atinge maxim pragul de 20 de km/ h, iar cele performante, pentru utilizatorii experimentați sunt cele care pot ajunge și  la 40 de km/h. 

Cu toate acestea, cel mai bun skateboard electric este cel care poate ajunge la mai multe praguri de viteză. 

 • Roți

Trebuie să fiți atent și la mărimea și duritatea roților. 

Astfel, dacă doriți să circulați cu dispozitivul pe terenuri accidentate, atunci roțile trebuie să fie moi, pentru o aderență mai mare la sol. Roțile dure sunt ideale pentru vitezele mari. 

În plus, trebuie să știți că roțile de dimensiuni mici permit o accelerare rapidă, iar cele mari sunt potrivite pentru viteze ridicate. 

Cele mai bune skateboard-uri electrice – Ghid de cumpărături și recenzii

Skateboard electric cu două motoare

Skateboard Electric Pegas SCNDL-P-L2D-R (Negru/Rosu)

 • Calitate
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Poate provoca accidentări
Scurta descriere

Longboardul electric Scandal face parte din familia de vehicule electrice de la Pegas şi este cel mai inedit mijloc de deplasare. Acest longboard electric reprezintă definiţia contemporană a mobilităţii. Este dotat cu două motoare stabile în roţile din faţă de 2x300W, are două moduri de viteză, iar bateriile sunt integrate în deck. Acest ultim aspect îi conferă o supleţe deosebită, liniile sale de deisgn nefiind alterate. Longboard-ul Scandal este controlat de un joystick wireless pe frecvenţa 2,4 GHz. Tipul bateriei este LG 18650 din Lithiu cu o capacitate de 4400mAH şi un curent electric de 42V. Autonomia este de cca. 23Km cu un timp de 2 ore pentru o încărcare deplină. Viteză maximăeste de 30Km/h. Deck-ul din fibră hibridă de sticlă asigură o manevrabilitate sporită şi elasticitate optimă.

Acesta este un skateboard electric profesional, ce are două motoare. Poate atinge până la 30 de km/h și are o autonomie de până la 23 de kilometri. Este foarte rezistent și durabil. 

Skateboard electric ce poate atinge viteza de 40 km/h

Skateboard electric KooWheel D3M Viteza 40km/ora, Autonomie 25-35km, 2 Motoare de 250W, Tractiune pe 2 roti, Unghi urcare 25° (Negru)

 • Calitate superioară
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Poate provoca accidentări
Scurta descriere Noul skateboard electric Koowheel pur si simplu \”leviteaza\” deasupra pamantului cu o viteza maxima de 40 km/ ora. Aceasta inventie geniala este menita sa aduca un salt in ramura transportului si promite un nou inceput de era in materie de viteza si tehnologie. Cu o greutate de numai 7.9kg, transportarea acestuia devine mult mai usoara si mai simpla. Cele doua motoare cu puterea de 500W asigura o autonomie intre 25-35 de km. Efect puternic de aderenta si rezistenta antiderapare Manevrare usoara cu ajutorul telecomenzii Tractiune pe 2 roti cu ajutorul celor doua motoare Date tehnice: Viteza maxima: Aprox. 40 km/h (reglabil) Incarcare maxima: 130 kg Unghi maxim de urcare: 25°  Capacitatea bateriei: 36V 4.4Ah Temperatura recomandata: de la -10°C pana la 40°C (performante de top 20 – 30°C) Timp de incarcare: in 120 min. Distanta parcurgere max.: 25-35 km (poate varia foarte mult in functie de greutatea pasagerului, conditiile de drum si temperatura ambientala) Putere motor: 2 x 250 W Tensiune de incarcare: AC110V—240V Dimensiuni: 920 x 240 x 13 mm Greutate: 7.9 kg

Acesta este un alt skateboard electric performant, care vă poate impresiona cu dotările și puterea sa. Poate atinge limita de 40 de km/h, datorită faptului că are două motoare de câte 250 de W.  Cu toate acestea, timpul de încărcare este de doar două ore.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled