Cel mai bun set de poker 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Foarte multe persoane iubesc să-și petreacă timpul liber jucându-se anumite jocuri distractive, competitive sau din care pot câștiga anumite sume de bani. În ultima categorie se află pokerul, care este foarte îndrăgit.

cel mai bun set de poker

În cazul în care doriți să jucați tot mai des acest joc palpitant, care vă poate ține cu sufletul la gură, este bine să luați în vedere achiziționarea unui set de poker de calitate superioară.

Citiți în continuare articolul, pentru a afla cum puteți cumpăra cel mai bun set de poker care să nu vă dezamăgească.

Componentele esențiale ale unui set de poker

În momentul în care vă aflați la cumpărături, în căutarea celui mai bun set de poker, este bine să vă asigurați că modelul pe care ați pus ochii cuprinde toate elementele esențiale ale unui joc complet.

 • Jetoane – reprezintă banii din joc
 • Cărți de joc – setul trebuie să conțină două pachete de cărți sigilate
 • Jeton pentru dealer 
 • Zaruri – trebuie să fie un număr de 5 zaruri
 • Masă pentru joc – o planșă cu marcaje verzi

Set de poker cu tematică

Set Poker cu The Joker

(1 reviews)
 • Design tematic
 • Calitativ
 • Necesită mai mulți jucători
 • Pot fi pierdute piesele

Joker este cel mai de temut infractor din Gotham City si cel mai mare inamic al lui Batman. Pe cat de temult este de locuitorii orasului, pe atat de iubit este de fanii benzilor desenate datorita faptului ca nu are limite si da dovada de o mare nebuniei.  

Temutul Joker este cel care il impinge pe Batman sa ia cele mai grele hotarari si sa isi incalce cel mai important principiu: sa nu omoare pe nimeni.  

Daca vrei sa intri si tu pentru putin timp in lumea lui Joker si sa iei nebunia lui ca pe un imbold de a paria, iti recomandam setul de poker cu The Joker.  

Setul de poker se afla intr-o cutie din metal si contine un pachet de carti, 120 de chips-uri si butonul de dealer. Pe toate elementele setului se afla imaginea celebrului raufacator. Detalii tehnice Setul de poker include carti de joc, 120 chips-uri si buton de dealer Numar de carti standard – 52 + 2 jokeri Dimensiuni pachet 6.5 x 9 cm Dimensiune cutie metal 15 x 15 cm Varsta recomandata +18 ani (joc de noroc) Setul include si instructiuni de joc in limba engleza Produs licentiat DC Comics, Warner Bros. Entertainment Inc.

Criteriile de selecție ale celui mai bun set de poker

 • Jetoanele setului de poker 

Greutatea, materialul și numărul jetoanelor pot influența cu mult dinamica jocului și calitatea acestuia. 

Majoritatea seturilor de poker de pe piață cuprind mai multe nuanțe de jetoane, însă cele mai bune modele au doar 4 culori, la fel ca în jocul clasic. 

Jetoanelor pot fi din plastic, compozit sau ceramică. Cele mai bune sunt cele din ceramică, însă sunt ceva mai scumpe față de celelalte modele. 

 • Cărțile din setul de poker

Cărțile de poker pot fi din hârtie, vinil sau din  plastic. Este recomandat să vă îndreptați atenția spre cele din plastic, fiindcă sunt mult mai durabile, nu se rup, șifonează sau îndoaie cu ușurință.

Trebuie să acordați o importanță sporită și aspectului acestora. Spatele cărțile trebuie să aibă margini albe. Cu cât sunt mai simple pe partea din spate, cu atât trișatul este mai dificil de făcut. 

În ceea ce privește fața cărților de poker, acestea trebuie să fie cât mai ușor de citit. 

Există variante de cărți în numeroase culori, în 4 sau doar în 2: roșu și negru. Varianta cu 2 culori nu este una profesională și poate îngreuna jocul. 

De asemenea, mai pot fi găsite pe piață cărți de poker cu anumite design-uri tematice. 

 • Versatilitatea jocului de poker

Există pe piață jocuri de poker care permit mai multe variante de joc. Acestea sunt seturi versatile. Este foarte important ca în cazul unui astfel de set de poker să citiți cu atenție instrucțiunile, pentru a ști cu exactitate cum se joacă fiecare variantă de joc. 

 • Depozitarea jocului de poker

Cele mai bune seturi de poker vin la pachet cu o servietă specială de depozitare a jocului. Aceste variante sunt ceva mai scumpe, însă garantează menținerea cărților și tuturor componentelor în stare intactă pentru cât mai mult timp. 

O altă variantă profesională de depozitare a setului de poker o reprezintă varianta tip carusel. Aceasta este o cutie cu spații speciale pentru jetoane, cărți, zaruri și celelalte elemente. Cutia poate fi din metal.

Set de poker cu 300 de jetoane

Set Poker cu 300 jetoane inscriptionate

 • Calitativ
 • 300 de jetoane
 • Preț ridicat
 • Pot fi pierdute piesele

Acest Set de Poker cu 300 jetoane inscriptionate contine tot ce ai nevoie pentru a juca Texas Hold\’em cu prietenii si familia in serile de poker. In plus, setul poate fi si un cadou perfect pentru un pasionat de jocurile de Poker, dar si pentru cei care doresc intre in aceasta lume fascinanta a jocurilor de noroc.  

Setul de Poker include 300 jetoane, 2 perechi de carti de joc, 1 jeton Dealer si 1 DVD, depozitate intr-o geanta neagra de aluminiu cu manere, foarte eleganta.  

DVD-ul contine un video de 30 de minute, subtitrat in 20 de limbi, cu instructiuni si sfaturi cum sa castigi jocurile de Poker, \”Play Like the Pros\”.  

Testeaza-le si arata-le prietenilor ca ai \”mana buna\” la carti. Fii un profesionist si atrage castigul asupra ta! Detalii tehnice Setul include 2 pachete carti de joc, 300 jetoane, 1 jeton dealer Numar de carti in pachet 52 + 2 jokeri Dimensiuni geanta 41 x 22.5 x 7 cm Greutate geanta 5 kg Numar jucatori 2-8 Instructiuni de joc in limba engleza Varsta recomandata +18 ani (joc de noroc)

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled