Cel mai bun costum de ski/snowboard 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Schiatul sau datul cu placa pasionează foarte multe persoane. Aceste sporturi de iarnă sunt foarte incitante, deoarece sunt încărcate cu multă adrenalină. De aceea, orice persoană trebuie să încerce măcar o dată în viață schiatul sau snowboardingul. 

Chiar dacă sunt sporturi scumpe, acestea sunt practicate de o categorie mare de persoane, care își doresc sa profite la cote maxime de zăpada depusă pe munți. Pe  lângă abonamentul destul de costisitor de pe pârtii, mai aveți nevoie de schiuri sau de o placă rezistentă și durabilă.

În plus, nu trebuie să vă lipsească un costum care să vă protejeze de temperaturile foarte scăzute din zonele muntoase. Acesta trebuie să fie de înaltă calitate, impermeabil și călduros. 

Cele mai bune costume de ski/snowboard pentru femei

Există foarte multe femei care iubesc să coboare pe pârtii cu schiuri sau pe placă. Nu este un sport doar pentru bărbați, așa că există pe piață foarte multe costume ideale pentru reprezentantele sexului feminin. 

Acestea sunt de obicei mulate și realizate în nuanțe foarte plăcute. Costurile nu sunt atât de ridicate, mai ales dacă aveți în vedere utilitatea produsului și raportul dintre calitate și preț. Cu alte cuvinte, se merită să investiți o sumă ceva mai mare într-o jachetă sau o pereche de pantaloni de ski, care pun la dispoziția dumneavoastră foarte multe beneficii. În plus, acest tip de articole vestimentare sunt foarte durabile și rezistente, putând fi purtate ani la rândul, fără a prezenta defecte. 

Câteva idei de costume de ski/snowboard pentru doamne:

Cea mai ieftină geacă de ski/snowboard

Geacă Schi pe pârtie 100 Negru Damă WED’ZE

(197 reviews)
 • Preț mic
 • Impermeabilă
 • Doar pentru ski sau snowboard
 • Design simplu
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Geacă călduroasă și confortabilă, pentru a practica schi în cele mai bune condiții. În afară de a fi confortabilă, această geacă asigură o protecție optimă împotriva intemperiilor, pentru a vă bucura de zile plăcute la schi.

Aceasta este o geacă de ski și de snowboard care are un preț foarte mic. Este accesibilă, modernă și se potrivește de minune cu toate nuanțele de pantaloni. Este ideală pentru femeile care merg să încerce prima dată schiatul sau snowboardingul.  

Cea mai calitativă geacă de ski/snowboard

Geacă schi pe pârtie 980 Negru Damă WED’ZE

(29 reviews)
 • Perfectă pentru temperaturile foarte scăzute
 • Impermeabilă
 • Preț ridicat
 • Ideală doar pentru pârtie
Produs conceput pentru schi pe pârtie, pe orice tip de vreme. Prevăzut cu o jachetă interioară din puf. În afară de căldură și impermeabilitate, această geacă este prevăzută cu fermoare de ventilare, pentru a evacua excesul de căldură după o coborâre!

Această geacă are un preț foarte ridicat, însă este de calitate înaltă. Aceasta este realizată dintr-un material impermeabil, rezistent, care permite pielii să respire. Căptușeala este din puf, fapt pentru care este foarte călduroasă. 

Geacă de ski/snowboard fără glugă

Jachetă Schi 900 Roz Damă WED’ZE

(176 reviews)
 • Impermeabilă
 • Călduroasă
 • Fără glugă
 • Ideală doar pentru ski/ snowboard
Produs conceput pentru schi. Foarte călduros, ușor și compact. Uşoară şi călduroasă, datorită pufului. Croiala permite o libertate de mişcare optimă.

Aceasta este o geacă de ski și de snowboard la un preț accesibil, dar care nu are glugă. Cu toate acestea, este foarte călduroasă, cu o croială slim, dar care lasă pielea să respire. Este impermeabilă, rezistentă, durabilă și foarte confortabilă. 

Geacă pentru pârtie cu glugă cu puf

Geacă Schi pe pârtie 180 Bleumarin Damă WED’ZE

(272 reviews)
 • Impermeabilă
 • Durabilă
 • Ideală doar pentru pârtie
 • Necesită o întreținere aparte
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Asigură căldură și confort! Impermeabilitatea acestei geci este îmbunătățită prin cusături principale etanșe.

Aceasta este o geacă de pârtie cu un aspect foarte modern. Are glugă cu puf, astfel încât zona capului să fie cât mai bine protejată de frig.  Este călduroasă, impermeabilă și de calitate. 

Cea mai frumoasă geacă de ski/snowboard pentru femei

Geacă snowboard/schi SNB 100 Roz Damă DREAMSCAPE

(51 reviews)
 • Design modern
 • Impermeabilă
 • Preț ridicat
 • Ideală doar pentru pârtie
Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Se poate purta cu o protecţie dorsală. Geacă prevăzută cu o croială ce oferă libertate de mişcare. Asigură căldură, impermeabilitate şi respirabilitate!

În cazul în care adorați să vă îmbrăcați cât mai feminin, colorat și atipic și iubiți să ieșiți în evidență oriunde mergeți, atunci această geacă este cea potrivită pentru dumneavoastră. Are un design unic, este de calitate superioară și merită să fie cumpărată. 

Cei mai ieftini pantaloni de ski/snowboard pentru femei

Pantalon Schi pe Pârtie 100 Bej Damă WED’ZE

(215 reviews)
 • Preț mic
 • Calitate înaltă
 • Doar pentru pârtie
 • Design simplu
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Pantalon călduros și confortabil. În afară de confort termic, acesta este ușor și asigură protecție împotriva intemperiilor, pentru a vă bucura de zile plăcute la schi.

În cazul în care vă doriți o pereche de pantaloni impermeabili, în care să nu simțiți frigul, atunci această pereche este una potrivită pentru dumneavoastră. Acest model este unul perfect, mai ales pentru că prețul este unul scăzut, potrivit pentru toate buzunarele. 

Cei mai buni pantaloni de ski/snowboard

Pantalon schi freeride FR 900 Verde Damă WED’ZE

(4 reviews)
 • Impermeabilitate
 • Calitate superioară
 • Preț ridicat
 • Potriviți doar pentru pârtie
Produs conceput pentru schi freeride. Asigură protecție împotriva intemperiilor și garantează confort! Protecție maximă și etanșeitate optimă! Libertate de mișcare la nivelul taliei, pentru confort optim.

Aceștia sunt ce mai scumpi pantaloni de ski/snowboard pentru femei. Sunt de calitate superioară, foarte rezistenți și și durabili, putând fi purtați timp îndelungat fără probleme. 

Pantaloni de ski/snowboard versatili

Pantalon Schi pe Pârtie 180 Alb Damă WED’ZE

 • Comozi
 • Călduroși
 • Design simplu
 • Întreținere specială
Produs conceput pentru schi. Călduros și confortabil, se adaptează ușor conformației dumneavoastră. Reglarea prin capse permite o ajustare ușoară a pantalonului, pentru o croială adaptată înălțimii utilizatoarei.

Această pereche de pantaloni de ski/snowboard este una versatilă, potrivindu-se de minune la toate modelele de geci prezentate mai sus. Sunt foarte comozi și nu permit frigului să ajungă la piele. 

Sfaturi pentru începătorii de ski sau de snowboard

În cazul în care nu ați reușit până acum să învățați să schiați sau să alunecați cu placa, nu este timpul pierdut, fiindcă acesta este un sport care poate fi încercat la orice vârstă. Astfel, nu contează câți ani aveți dumneavoastră, deoarece cel mai important este să țineți cont de câteva sfaturi ideale pentru începători.

Acestea sunt:

 • Contactați un monitor

Monitorul trebuie să fie persoana  care să vă ajute să însușiți primele informații despre aceste sporturi extreme. Acest om trebuie să fie ajutorul dumneavoastră de nădejde, mai ales dacă vă urcați pentru prima dată pe pârtie. Acesta are menirea de a vă învăța primele reguli și tactici de schiat sau de snowboarding, pe care trebuie să le utilizați ori de câte ori coborâți pe pârtie, indiferent de nivelul la care reușiți să ajungeți. 

 • Alegeți o pârtie ușoară

Foarte multe persoane se încumetă să învețe să schieze sau să se dea cu placa pe pârtii foarte grele, motiv pentru care foarte mulți începători renunță la acest sport.  De aceea, pentru a te îndrăgosti de aceste activități de iarnă și pentru a reuși să înveți foarte bine să schiezi sau să faci snowboarding este recomandat să alegi pentru început o pârtie cu nivel minim de dificultate. 

 • Pregătiți-vă să cădeți

Este normal ca la primele încercări să cădeți, motiv pentru care este esențial ca pentru început să învățați să faceți acest lucru. Chiar dacă pare absurd, este stringent să știți cum să cădeți, pentru a ameliora impactul și eventualele accidentări grave.

 • Echipați-vă în mod corespunzător

Dacă nu ați mai schiat până în prezent sau nu v-ați mai dat cu placa, trebuie să alegeți un echipament complet de protecție, pentru a nu vă răni. Chiar dacă vă displace ideea de a purta o cască de protecție, este indicat să alegeți un astfel de accesoriu, pentru siguranța dumneavoastră. Doar în acest fel, ați putea elimina frica, care este  prezentă adesea în astfel de sporturi extreme. 

 • Înarmați-vă cu multă răbdare

Nimeni nu s-a născut învățat și toată lumea a început de la zero, însă repetiția este mama învățăturii, așa că trebuie să aveți răbdare. Nu vă așteptați să fiți as după primele 3 încercări, deoarece există mari șanse să mai cădeți pe pârtie și după primele zile de schiat continuu. Vă trebuie foarte mult exercițiu, pentru a putea avansa și pentru a trece la nivelul următor de schiat sau de dat cu placa.

 • Îmbrăcați-vă în mod corespunzător

Foarte mulți oameni nu se pregătesc ca la carte în momentul în care pleacă la munte pentru a schia sau pentru sporturile de iarnă. An de an sunt văzuți mulți oameni cu blugi și geci subțiri, lucru care nu este normal, mai ales că acestea sunt sporturi care se practică în medii foarte răcoroase și umede. 

Pentru a vă asigura că nu vă udați în timpul în care învățați să schiați, de exemplu, vă trebuie o pereche pantaloni impermeabili, care să nu permită apei să ajungă la piele așa cum se întâmplă în cazul denimului. De asemenea, geaca trebuie să fie una special concepută în acest sens, pentru ca confortul pe pârtie să fie unul sporit. 

Cele mai bune costume de ski/ snowboard pentru bărbați

Bărbații iubesc senzațiile tari și atipice, așa că aceștia se numără printre împătimiții sporturilor extreme. Cei mai mulți schiori cu performanțe sunt de sex masculin, deoarece domnii iubesc libertatea pe care o oferă această activitate și excelează.

Costumele bărbătești trebuie să fie la fel de calitative precum cele pentru femei, așa că nu trebuie să puneți accent pe preț, ci pe materialul hainelor și pe avantajele pe care le oferă acestea. 

Modele de costume de ski sau de snowboard pentru reprezentanții sexului masculin:

Cea mai ieftină geacă de ski/ snowboard pentru bărbați

Geacă Schi 100 Negru Bărbați WED’ZE

 • Preț mic
 • Confortabilă
 • Ideală doar pentru pârtie
 • Necesită îngrijire specială
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Geacă călduroasă și confortabilă. În afară de a fi confortabilă, aceasta asigură o protecție optimă împotriva intemperiilor, pentru a vă bucura de zile plăcute la schi.

Această geacă de ski sau de snowboard are un preț mic, fiind ideală pentru sportivii începători, care nu vor să cheltuie mult pe echipament. Este o geacă impermeabilă, călduroasă și care se utilizează foarte ușor. 

Cea mai scumpă geacă bărbătească pentru pârtie

Geacă schi Freeride FR 900 Gri Bărbați WED’ZE

(43 reviews)
 • Calitate superioară
 • Foarte călduroasă
 • Preț ridicat
 • Ideală doar pentru temperaturile foarte scăzute
Produs conceput pentru schi freeride și schi de tură, practicare intensivă. Sunteţi pasionat de Freeride şi practicaţi tot sezonul? Impermeabilă şi respirantă, această jachetă răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Aceasta este o geacă destul de costisitoare, dar care pune la dispoziția dumneavoastră foarte multe avantaje, de care trebuie să profitați.  Este extrem de confortabilă, practică, călduroasă, impermeabilă, flexibilă și rezistentă. Merită să fie cumpărată, mai ales dacă vă doriți un confort sporit pe pârtie. 

Geacă de ski/ snowboard fără glugă

Geacă Puf Schi 900 Albastru Bărbați WED’ZE

(193 reviews)
 • Calitativă
 • Confortabilă
 • Ideală doar pentru pârtie
 • Întreținere specială
Produs conceput pentru schi. Jachetă foarte călduroasă și ușoară. Uşoară şi călduroasă, datorită pufului. Croiala permite o libertate de mişcare optimă.

Unele persoane nu suportă glugile, fapt pentru care preferă căciulile în locul acestora. De aceea, aceste geci sunt ideale pentru acești oameni. Pe lângă faptul că sunt foarte comode, acestea sunt de calitate, călduroase și impermeabile. 

Geacă bărbătească versatilă

Geacă Schi pe pârtie 500 Negru Bărbați WED\’ZE

(445 reviews)
 • Calitate superioară
 • Impermeabilă
 • Preț ridicat
 • Ideală doar pentru pârtie
Produs conceput pentru schi pe pârtie (practicare consecventă). Datorită umpluturii din puf, această geacă asigură un nivel bun de căldură. În afară de a fi foarte călduroasă, această geacă este prevăzută cu o membrană impermeabilă și cusături etanșe, ce asigură protecție împotriva intemperiilor.

Aceasta este o geacă de ski/ snowboard versatilă, potrivindu-se de minune la toate nuanțele de pantaloni. Este rezistentă, călduroasă și oferă libertate de mișcare. 

Pantaloni de ski/ snowboard cu bretele

Pantalon Schi pe Pârtie 580 Bleumarin Bărbați WED’ZE

(90 reviews)
 • Călduroși
 • Reglabili
 • Au nevoie de întreținere specială
 • Perfecți doar pentru pârtie
Produs conceput pentru schi pe pârtie, indiferent de vreme, practicare consecventă. Pantalon prevăzut cu o membrană impermeabilă. În afară de a fi impermeabil, acest pantalon de schi asigură confort termic: umplutură din vată, bodymapping respirant și fermoare de ventilare.
 

Această pereche de pantaloni cu bretele oferă o susținere perfectă în timpul coborârilor pe pârtie. Sunt foarte ușor de purtat, practici, confortabili și lejeri. 

Pantaloni pentru pârtie viu colorați

Pantalon Schi pe pârtie 500 Roșu Bărbați WED\\\’ZE

(186 reviews)
 • Calitate
 • Impermeabilitate
 • Doar pentru pârtie
 • Întreținere specială
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Datorită membranei de 8000 mm, vă bucurați de schi pe pârtie, indiferent de condițiile meteo. În afară de a fi impermeabil și călduros, acest pantalon permite reglarea căldurii, grație fermoarelor de ventilare, pentru a vă bucura de zile frumoase la schi.

Dacă vreți să arătați în mod diferit față de ceilalți colegi de pârtie, alegeți o pereche de pantaloni colorați, care să vă scoată în evidență.  Sunt  calitativi și pun la dispoziția dumneavoastră o mulțime de beneficii. 

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled