Cea mai bună trotinetă electrică 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Din ce în ce mai multă lume a început să-și îndrepte atenția spre trotinetele electrice, fiindcă acestea sunt foarte practice și utile. În plus, sunt foarte ușor de folosit și contribuie substanțial la deplasarea facilă dintr-un punct în altul. 

cea mai bună trotinetă electrică

Cu alte cuvinte, dacă locuiți într-un oraș mare, foarte aglomerat, în care v-ați săturat să pierdeți o mulțime de ore în traficul infernal, atunci este cel mai bine să alegeți să mergeți la serviciu cu ajutorul celei mai bune trotinete electrice de pe piață. 

Citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt criteriile de selecție ale celei mai bune trotinete electrice, menite să vă aducă o doză zdravănă de satisfacție și confort.

Motivele pentru care trebuie neapărat să aveți o trotinetă electrică

Pe lângă faptul că trotineta electrică vă ajută să scutiți foarte mult timp în trafic, aceasta mai are câteva motive, pentru care trebuie să fie luată în considerare. 

În primul rând, dacă vă numărați printre persoanele care țin foarte mult la sănătatea planetei, atunci trebuie să știți că acest tip de produs contribuie substanțial la reducerea poluării aerului. Acest lucru este posibil datorită faptului că nu are noxe, care pot afecta calitatea aerului și sănătatea vieții. 

În al doilea rând, trotineta electrică este foarte ușor de transportat, mai ales dacă alegeți un model pliabil. Acest produs poate fi cărat oriunde doriți, într-o singură mână, fapt care permite utilizarea trotinetei electrice în orice tip de circumstanțe. 

În al treilea rând, trotinetele electrice pentru adulți oferă un confort sporit. Acest lucru se datorează faptului că ușurează cu mult distanțele mici pe care trebuie să le parcurgeți în mod frecvent. Astfel, în loc să mergeți pe jos și să obosiți, mai bine utilizați trotineta electrică, care este confortabilă și mult mai rapidă. 

Cele mai cumpărate trotinete electrice

Trotinetă electrică pliabilă

Stoc limitat! Trotineta electrica pliabila Monorim T2S, Viteza maxima 28 Km/h, Autonomie 25-30 Km, Motor 350W, baterie 36V/7.8Ah (Negru)

(1 reviews)
 • Durabilă
 • Pliabilă
 • Preț ridicat
 • Necesită spațiu de depozitare
Scurta descriere

Trotinetă electrică cu suspensii hidraulice

Trotineta electrica Kaabo Mantis, Autonomie 35-70Km, Viteza 50 Km/h, Motor 1500W, Roti 10″, Suspensii hidraulice (Negru)

 • Calitativă
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Necesită spațiu de depozitare
Scurta descriere Trotineta electrica Kaabo Mantis 60V 18.2AH este prevazuta cu 1 motor de 1500w care pune la dispozitie putere si viteza.       Specificatii:    Material cadru: aluminiu aviatic (T6061) si piese forjate   Motor: brushless, 1500w   Acumulator: 60V 18.2AH   Timp incarcare: 8h+ (la 2A)    //   4h+ (la 4A)   Accelerometru: 3 viteze, model sport rezistent la socuri   Autonomie: 35-70km   Viteza maxima: 50km/h   Unghi inclinare panta: 30 grade   Frane: pe fata / spate semi-hidraulice + EABS   Pneuri: 10inch, pneumatice (CST)   Suspensii: Fata / spate – hidraulice, type C   Garda la sol: 14 cm   Display: LCD   Greutate: 26 kg   Sarcina maxima: 120kg   Dimensiuni pliata: 1267 x 210 x 480 mm   Dimensiuni depliata: 1267 x 560 x 1230 mm

Trotinetă electrică pentru copii

Trotineta electrica copii Razor Power Core E90, Autonomie 80 min., Viteza 16 Km/h (Negru/Roz)

 • Calitativă
 • Rezistentă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru copii
Scurta descriere Trotineta electrica Power Core E90 in culori roz si negru are cadrul si platforma potrivite persoanelor cu inaltimea pana la 1.60 m si greutatea maxima de 54 kg.Dispune de un motor puternic, iar controlul acceleratiei se face prin rotirea mansonului de pe ghidon. Transmisia nu se mai face prin lant, ceea ce reduce nevoia de mentenanta si creste autonomia trotinetei.   Caracteristici: Material ghidon si deck: otel Greutate: 8.3 Kg Dimensiuni (LxlxH): 75 x 33 x 86 cm Baterie: 12V Viteza maxima: 16 km/h Autonomie: pana la 80 de minute utilizare continua Material roti: poliuretan Include incarcator Utilizator: Varsta: 8+ ani Greutate maxima a utilizatorului admisa: 54 kg Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete \”Model A\”. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele \”Toy of the Year\” (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017).

Criteriile de selecție ale celor mai bune trotinete electrice

 • Capacitatea bateriei trotinetei electrice

Trotineta electrică funcționează pe bază de motor electric, așa că capacitatea bateriei este esențială pentru un astfel de produs. Autonomia este foarte importantă, fiindcă aceasta indică distanța pe care o puteți parcurge în mod optim cu trotineta. 

Majoritatea trotinetelor au autonomie de 30 sau 40 de km sau o durată de funcționare de circa 2 ore. 

Trebuie să rețineți că o trotinetă de calitate superioară se poate încărca complet în aproximativ 2 ore. În plus, trebuie să știți că autonomia trotinetei poate fi influențată de condițiile de drum și vreme, de modul de utilizare și de greutatea dumneavoastră. 

 • Viteza maximă a trotinetei electrice

Este foarte important să nu vă așteptați să atingeți viteze foarte mari cu un astfel de mijloc de deplasare. Acest lucru este cauzat de faptul că trotinetele electrice sunt produse de dimensiuni mici, care sunt alimentate de un acumulator. Astfel, nu puteți avea așteptări prea mari. 

Modelele slab calitative pot atinge viteze maxime de 10-15 km/h, însă cele mai bune trotinete electrice pot ajunge și la peste 25 km/h. 

 • Materialul cadrului trotinetei electrice 

Există trotinete electrice cu cadre din aluminiu și trotinete electrice cu cadre din oțel. 

Modelele din oțel sunt mult mai rezistente și durabile, fiind perfecte pentru folosirea îndelungată și pentru distanțe mari. Acestea au o rezistență sporită la lovituri și pot susține cu brio o greutate crescută a utilizatorului. 

Cu toate acestea, în cazul trotinetelor din oțel trebuie să rețineți faptul că acestea pot fi destul de grele și dificil de transportat. 

Trotinetele din aluminiu sunt foarte apreciate și cumpărate de utilizatori, însă acestea sunt potrivite pentru plimbările ocazionale și pentru drumurile foarte bine făcute. 

Nu reprezintă un model foarte calitativ, însă portabilitatea este una destul de crescută. 

 • Sistemul de pornire și de frânare a trotinetei electrice

Trotineta electrică poate fi pornită cu ajutorul unei chei sau poate pune la dispoziția dumneavoastră pornire automată, care este mult mai confortabilă și modernă. 

În cazul în care alegeți o trotinetă automată, atunci trebuie să știți că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la oprirea acesteia. Și oprirea se face cu ajutorul sistemului automat, lucru care simplifică foarte mult modalitatea de utilizare a produsului. 

În ceea ce privește sistemul de frânare, trebuie să știți că acesta poate fi pe bază de pârghii sau buton. Ambele variante trebuie să fie cât mai ușor de folosit și accesibile pe durata utilizării aparatului. 

 • Roțile trotinetei electrice

Trotinetele cu roți pline sunt foarte rezistente, însă cu acestea fiecare pietricică sau șoc este resimțit de către utilizator la nivel maxim. 

De aceea, cel mai bine este să optați pentru un model ce deține o roată plină și una normală. Roata plină trebuie să fie cea din spatele dispozitivului, astfel încât manevrarea trotinetei să fie una cât mai ușor de făcut. 

De asemenea, este elementar ca trotineta să fie dotată cu suspensii, astfel încât să fie amortizate șocurile. 

 • Funcțiile celei mai bune trotinete electrice

Este esențial ca trotineta electrică să fie una pliabilă, astfel încât acestea să poată fi transportată cât mai ușor în lift sau pe scări. 

În plus, această funcție este foarte importantă atunci când vine vorba despre depozitarea trotinetei în casă. Dacă dispozitivul este unul pliabil, atunci există șanse mai mari să găsiți ușor un loc subtil de amplasare.

De asemenea, cea mai bună trotinetă electrică este dotată cu ghidon reglabil, astfel încât fiecare utilizator în parte să se poată bucura de o poziție cât mai corectă a spatelui în timpul utilizării. 

Cele mai bune trotinete electrice – Ghid de cumpărături și recenzii

Trotinetă electrică cu autonomie de 75 de km

Trotineta electrica Joyor Y5S, Viteza 40 Km/h, Autonomie 75 Km, Motor 500 W (Negru)

(1 reviews)
 • Durabilă
 • Autonomie mare
 • Preț ridicat
 • Necesită spațiu de depozitare
Scurta descriere Joyor este o trotinetă electrică pliabilă, concepută pentru transportul personal și pentru petrecerea timpului liber.  Puternică si compactă, este alternativa ideală pentru deplasările zilnice, transformand in placere rutina zilnică a transportului.   Compania are un centru de cercetare și dezvoltare în Franța și Olanda, cu o fabrică proprie în Jinhua, China. Joyor se dedică promovării unei idei cu emisii scăzute de carbon, schimbarea modului de a călători, oferind o modalitate mai bună pentru calatoriile de scurtă sau medie distanță.   Trotineta electrica pliabila poate fi limitata la 25 km/h, pentru a se supune reglementarilor Hotararii de Guvern nr. 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000, privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.   Autonomia depinde de incarcarea maxima, viteza de deplasare, inclinarea pantei si suprafata de rulare. Pentru obtinerea unei autonomii cat mai mari, se recomanda plecarea de pe loc prin actionarea progresiva a tragaciului si nu ducerea acestui la pozitia maxima instant. Se recomanda utilizarea in treapta a doua de putere. In treapta a treia, folosirea in viteza maxima afecteaza negativ autonomia cat si durata de viata a acumulatorului.

Trotinetă electrică cu motor dublu

Trotineta electrica Kaabo Mantis, Autonomie 50-90 Km, Viteza 60 Km/h, Motor 2 x 1000W, Roti 10″, Suspensii pe Arc + Elastomer (Negru)

(1 reviews)
 • Motor dublu
 • Calitate superioară
 • Preț ridicat
 • Necesită spațiu de depozitare
Scurta descriere Specificatii:   Material cadru: aluminiu aviatic (T6061) si piese forjate   Motor: brushless, 2 x 1000w, peak 3200w   Acumulator: LG, 60V 24.5AH   Timp incarcare: 12h+ (la 2A)    //   6h+ (la 4A)   Accelerometru: Minimotors   Controller: Minimotors   Autonomie: 50-90 km   Viteza maxima: 60km/h   Unghi inclinare panta: 35 grade   Frane: pe fata / spate semi-hidraulica  + EABS   Pneuri: 10×2.5inch, pneumatice (CST)   Suspensii: Arc + Elastomer, type C   Garda la sol: 14 cm   Display: Minimotors   Greutate: 30kg   Sarcina maxima: 120kg   Dimensiuni pliata: 1267 x 210 x 480 mm   Dimensiuni depliata: 1267 x 560 x 1230 mm.       Pachetul contine:   1 x Trotineta electrica Kaabo Mantis, 60V 24.5AH, acumulator LG, 2 x 1000W, controller Minimotors   1 x Incarcator 2 Ah   1 x Manual de utilizare   1 x Imbus

Trotinetă electrică cu Bluetooth

Trotineta electrica Ninebot by Segway KickScooter MAX G30, Viteza maxima 25 Km/h, Autonomie 65 Km, Motor 350 W, IPX5, Bluetooth (Negru)

 • Durabilă
 • Rezistentă
 • Preț ridicat
 • Necesită spațiu de depozitare
Scurta descriere

 

    Ninebot by Segway KickScooter MAX G30 este cea mai buna solutie pentru deplasari confortabile si pe distante lungi.   Nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu bateria, aceasta trotineta electrica este echipata cu o baterie care permite o autonomie de aproximativ 65 km. Astfel, Ninebot KickScooter MAX G30 ofera cea mai mare autonomie si distanta parcursa oferita de un Kickscooter si iti permite sa iti largesti aria de explorare la o viteza maxima de pana la 25km/h.   In plus, anvelopele pneumatice de 10 inch fara camera iti ofera plimbari placute si confortabile, iar intretinerea se va face mai rar: anvelopa fara camera este prevazuta cu un invelis aditional de silicon care protejeaza impotriva penelor. Am luat in considerare si aspectul mediului inconjurator, astfel ca in timpul calatoriei, sistemul eco-friendly de recuperare a energiei se asigura ca nu exista pierderi, in timp ce Sistemul Smart de Management al Bateriei va monitoriza performanta acesteia.   Am avut grija si de cele mai mici detalii, astfel incat confortul si siguranta calatoriei tale pot fi garantate.   Afisaj color informatii complete   Arata viteza de rulare, conectarea la Bluetooth, coduri de eroare, modul de rulare si nivelul bateriei     Mod pedestrian   Poti seta acest mod pentru ca trotineta sa te insoteasca la pas pe langa tine, avand doar o mana pe ghidon     Sistem de franare dual   Franarea duala simultana asigura cea mai mare stabilitate si capacitate de manevrare     Anvelope pneumatice de 10 inch, fara camera   Intretinere minima datorita absorbtiei socurilor pentru cea mai confortabila calatorie     Propulsie pe roata din spate   Ofera o solutie mai buna pentru accelerare, stabilitate si franare     Lumini si reflectoare fata/spate   Vizibilitate mare si siguranta in conditii de lumina scazuta (fata, spate, lumini franare si reflectoare laterale/spate)     Descopera potentialul MAX! – viteza maxima 25 km/h   – autonomie 65 km   – anvelope 10 inch      
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled