Cea mai bună masă de tenis 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Tenisul de masă este un sport foarte relaxant, care nu este conceput pentru eliminarea kilogramelor în plus, ci pentru distracție, recreere și relaxare. Este un tip de sport care poate fi practicat chiar în incinta propriei locuințe.

cea mai bună masă de tenis

Dacă adorați să jucați tenis de masă, atunci trebuie să cumpărați cea mai bună masă de tenis de pe piață, care să vă ajute să vă bucurați de cele mai frumoase meciuri împreună cu toți cei dragi.

Citați în continuare articolul, pentru a afla care sunt criteriile de selecție ale celei mai bune mese de tenis, care să nu vă dezamăgească. 

Unde poate fi amplasată masa de tenis?

Masa de tenis poate fi amplasată în interior sau în exteriorul casei. Depinde foarte mult de materialele din care aceasta este fabricată. 

Mesele de tenis pentru interior sunt realizate din lemn și sunt constituite pentru performanță, nu pentru rezistența la apă. În cazul în care o astfel de masă este expusă precipitațiilor ori umidității, este foarte posibil să apară diferite denivelări la nivelul acesteia. 

Mesele de ping-pong pentru exterior sunt destul de scumpe și sunt construite astfel încât să reziste cu brio tuturor intemperiilor și condițiilor meteo. Acestea pot fi expuse timp îndelungat umidității și nu se decojesc. 

Mesele de exterior sunt fabricate de regulă din melanină sau lemn tratat. 

Cele mai cumpărate mese de ping pong

Masă de tenis pentru exterior

Masă Tenis de Masă PPT130 Medie Exterior PONGORI

(19 reviews)
 • Calitativă
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru exterior
Produs conceput pentru tenis de masă în exterior. Structura permite instalarea într-un spațiu mic. Datorită dimensiunilor sale, masa PPT130 Medium se poate instala pe o terasă sau într-o grădină mică. Masa vă oferă posibilitatea de a juca tenis de masă în exterior şi în interior.
 

Masă de tenis pentru interior

Masă Tenis Free PPT 130 Mică Interior PONGORI

(82 reviews)
 • Calitativă
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru interior
Produs conceput pentru tenis de masă. Ocupă puțin spațiu. Petreceţi timpul în familie şi progresaţi cu fiecare partidă de joc! Această masă de tenis se montează rapid oriunde și poate fi depozitată într-un dulap.

Criteriile de selecție ale celei mai bune mese de exterior

 • Tipul mesei de tenis

Puteți alege o masă de tenis mobilă sau staționară. 

Mesele de tenis mobile sunt de cele mai multe ori și pliabile, astfel încât să poată fi transportate și depozitate cu mare ușurință. De asemenea, sunt prevăzute cu roți.

Mesele de ping pong staționare sunt ceva mai ieftine, însă instalarea este mult mai dificilă decât în cazul unei mese de tenis mobile.Cu toate acestea, o astfel de masă este mult mai rezistentă și stabilă decât una pliabilă. 

Dacă vă gândiți să cumpărați o masă de tenis staționară, este recomandat să vă asigurați că aveți spațiul necesar pentru un astfel de produs și pentru desfășurarea jocului în sine. 

 • Materialul mesei de tenis

Este bine ca materialul ramei și al suportului mesei de tenis să fie din metal, iar blatul din lemn. 

Dacă mesele din lemn sunt ideale pentru interior, când vine vorba despre mediul exterior sunt perfecte mesele de ping pong din aluminiu. Interiorul acestor mese este din lemn, însă sunt îmbrăcate în aluminiu, pentru ca impermeabilitate să fie cât mai crescută, astfel încât produsul să fie protejat de deformări pentru timp îndelungat.

 • Grosimea blatului mesei de tenis

Calitatea unui jos de tenis poate fi redată de grosimea blatului mesei. Mesele pedntru interior au de obicei grosimea baltului de circa 16 mm. O masă cu o grosimea a blatului între 19 și 22 de cm, asigură jocuri de performanță.

Mesele cu grosimea blatului de circa 4 mm nu sunt recomandate în nicio situație, fiindcă sunt de proastă calitate, se pot deteriora ușor și nu contribuie la obținerea unor jocuri performante.

Cunoscătorii tenisului de masă pot percepe foarte rapid diferența dintre o masă de ping pong de 12mm, de exemplu, și una de 25 de mm.  

Trebuie reținut faptul că pe măsură de grosimea blatului este mai mare, prețul devine unul mai ridicat. 

 • Suprafața de joc a mesei de tenis

Pentru ca un joc de tenis să fie perfect, este bine ca masa să fie cât mai mare, astfel încât să ofere mult  spațiu pentru desfășurarea meciurilor. 

Dimensiunile ideale ale unei mese de tenis sunt: 275 de cm lungime, 150 de cm lățime, 76 cm înălțime. Sunt foarte bune și mesele care se apropie mult de aceste dimensiuni. 

 • Picioarele mesei de tenis

Este ideal ca picioarele mesei să fie cât mai bine realizate, astfel încât să ofere susținere îndelungată mesei. 

Unele picioare sunt rotunde altele sunt pătrate. Cele din urmă oferă o susținere mai bună. De asemenea, este foarte bine ca acestea să fie cât mai groase. În cazul în care masa dispune picioare subțiri, trebuie să vă asigurați că existe bare transversale, astfel încât susținerea să fie una cât mai sporită. 

Este bine ca acestea să fie constituite din oțel. 

 • Tipul fileului mesei de tenis

Există fileu fix sau detașabil.

Fileuri detașabile  necesită montare regulată și există șanse mari ca acestea să se deterioreze cu mare ușurință.

Astfel,este bine să vă orientați spre fileurile fixe, care sunt mult mai trainice, dar care lărgesc cu mult masa, deoarece punctele de prindere al unui astfel de fileu se află în afara mesei de joc.  

Cele mai bune mese de tenis – Ghid de cumpărături și recenzii

Masă de tenis de exterior cu roți

Masă Tenis de masă PPT500 Exterior Albastru PONGORI

 • Durabila
 • Calitativa
 • Preț ridicat
 • Doar pentru exterior
Produs conceput pentru tenis de masă, practicat de mai multe ori pe lună. Practicarea în interior sau exterior. Masa de PPT500 este ideală pentru tenis de masă atât în exterior cât şi în interior. Ea este uşor de deplasat şi stabilă pe orice tip de suprafaţă.

Cea mai bună masă de tenis

Masă Tenis la Club 500 Interior CORNILLEAU

(4 reviews)
 • Calitativă
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru un singur mediu
Produs conceput pentru tenis de masă în interior (practicare intensivă). Cadru înalt, picioare mari şi numeroase echipamente. Grosime suprafaţă 22 mm Fabricaţie franceză \”Origine France Garantie\”.
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled