Cea mai bună masă de biliard 2024 – Păreri, sfaturi și recomandări

Biliardul este unul dintre cele mai jucate jocuri atât de adulți, cât și de copii. Este foarte relaxant, dar competitiv în același timp. De asemenea, poate fi un joc de echipă sau pe cont propriu, în funcție de câți jucători doritori sunt. 

cea mai buna masa de biliard

Dacă iubiți să vă petreceți timpul liber cu un joc de biliard, atunci puteți să cumpărați o masă de biliard pentru acasă, pe care să o folosiți ori de câte ori simțiți nevoia de puțină distracție și adrenalină. 

Astfel, citiți în continuare articolul, pentru a afla cum puteți achiziționa cea mai bună masă de biliard de pe piață, care să fie foarte rezistentă, durabilă și stabilă.

Tipuri de mese de biliard

 • Masă de biliard pentru acasă

În cazul în care doriți o masă de biliard pentru a vă petrece timpul liber într-un mod cât mai frumos alături de toți cei dragi, este bine să luați în considerare un model pentru acasă. 

În cazul acestei mese de biliard, trebuie să vă asigurați că dispuneți de spațiul necesar pentru amplasarea acestui produs și de un loc generos de mișcare al jucătorilor pe lângă masă. 

Mesele de biliard pentru acasă sunt realizate de regulă din MDF. Acestea sunt destul de rezistente și atrăgătoare din punct de vedere vizual. 

Cele mai bune mese de biliard pentru acasă pot fi folosite și pentru tenis de masă, foosball sau hockey de masă.

 • Masă de biliard comercială

Spațiile în care se poate juca biliard la un nivel performant au devenit din ce în ce mai populare. Mesele de biliard pentru u comercial au început să fie din ce în ce mai integrate în baruri și spații de distracție. 

Acest tip de masă trebuie să fie extrem de rezistentă, fiindcă este folosită în mod continuu. 

 • Masă de biliard pentru copii

Există mese de biliard special concepute pentru copii. Acestea sunt de regulă ajustabile pe înălțime și sunt mult mai mici  față de mesele normale de biliard. Astfel, o astfel de masă de biliard pentru copii poate fi amplasată chiar în camera celor mici. 

Ceea ce este foarte interesant de reținut este faptul că cele mai multemese de biliard pentru copii sunt pliabile, astfel încât să fie cât mai ușor de depozitat în clipele în care cei mici se joacă în alt fel. 

Masă de biliard din lemn

Joc Biliard de masa din lemn

 • Calitativă
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Necesită mai mulți jucători

Iubesti competitiile, iar biliardul este o pasiune pentru tine? Nu mai sta pe ganduri, stii ca alegerea potrivita este un Joc Biliard de masa din lemn, practic, util, care il va face pe orice curios sa il indrageasca instant.  

Jocul necesita o mare atentie si concentrare. Abilitatea de a te concentra pe un anumit obiect este esentiala pentru atingerea obiectivelor. In jocul de biliard, jucatorii trebuie sa se concentreze asupra tintelor: unghiul si puterea loviturii cu care bila alba se va misca si daca bila alba va lovi bila tinta.  

Biliardul necesita efectuarea unor estimari si calcule matematice, cum ar fi geometria de baza si fizica. Aceste abilitati sunt necesare pentru a calcula unghiurile si traiectoriile precise si pentru a determina cat de multa forta sa se aplice in timpul unei lovituri. Astfel, vei putea lua decizii rapide, iar atentia la detalii va creste.  

Masa de biliard se monteaza foarte usor, ceea ce inseamna ca iti ramane mai mult timp sa te joci si sa te bucuri de ea. Suprafata de joc este neteda, ceea ce permite o alunecare fina a bilelor. In plus, calitatea exceptionala si designul grafic deosebit ale mesei nu vor trece neobservate.  

Jocul vine in 4 dimensiuni, respectiv de 40, 50, 60 si 92 cm.  

Varianta de 40 cm a jocului are o suprafata de joc de 39 x 20.8 x 0.4 cm.  

Varianta de 50 cm a jocului are o suprafata de joc de 49.5 x 29.3 x 0.5 cm.  

Varianta de 60 cm a jocului are o suprafata de joc de 59.6 x 29.3 x 0.5 cm.  

Varianta de 92 cm a jocului este ajustabila, fiind prevazuta cu picioare care se pot monta la masa de joc. De asemenea, aceasta varianta de 92 cm este ambalata intr-o cutie simpla, de carton, dimensiunile acesteia fiind de 90 x 50 x 17 cm.  

In ceea ce priveste componentele jocului, sunt incluse urmatoarele: o masa de joc, accesorii si instructiuni.  

Suna bine, asa-i? Incearca si te vei convinge! Detalii tehnice Material masa lemn natural si plastic Numar jucatori 2 Instructiuni si elemente joc in limba engleza Varsta recomandata +6 ani  

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology –

Criteriile de achiziție a celei mai bune mese de biliard

 • Calitatea componentelor principale ale mesei de biliard

O masă de biliard este realizată în principal din blat și picioare, însă acestea mai prezintă câteva componente cu o importanță majoră. 

Mesele de biliard de calitate superioară au blatul realizat din rocă vulcanică, adică din ardezie. Astfel, acest tip de masă este foarte grea și poate fi mutată cu mare dificultate. Cu toate acestea, dacă vă doriți calitate supremă, atunci această rocă vulcanică trebuie să fie alegerea dumneavoastră. 

Picioarele mesei de biliard trebuie să fie foarte stabile și rezistente. Acestea trebuie să fie realizate, astfel încât să susțină o greutate considerabilă, mai ales dacă masa este din ardezie. Astfel, este recomandat ca acestea să fie constituite din lemn masiv, un material premium. 

Rama mesei este și ea foarte importantă în construcția unui astfel de produs. Aceasta trebuie să fie capabilă să susțină cu brio blatul mesei de biliard. Pe lângă faptul că această- ramă trebuie să fie fabricată din materiale de calitate superioară, aceasta trebuie să dețină grinzi încrucișate care să sporească nivelul de rezistență a blatului. 

Căptușeala mesei trebuie să fie din lână pieptănată, deoarece aceasta permite o alunecare mai rapidă și bună a mingilor de biliard. 

Buzunarele mesei pot fi din plastic, cauciuc sau piele, însă cele din urmă sunt cele mai bune. 

 • Dimensiunea mesei de biliard

Mesele pentru uz casnic sunt ceva mai mici față de cele pentru uz comercial. Lungimea acestora poate fi de 1 metru până la 2 metri. Lățimea de regulă este de 0,5 m, însă și aceasta poate ajunge la o dimensiunea de 1 metru. 

Mesele pentru uz comerciale au dimensiuni mult mai mai considerabile față de cele mai uz casnic. 

Mesele de biliard pentru copii pot ajunge la o înălțime de 70 de cm, cu o lungime și lățime de circa 0,5 m. 

 • Accesoriile celei mai bune mese de biliard

 • Tacuri
 • Extensie pentru tac
 • Spațiu de depozitare pentru tacuri
 • Bile de biliard
 • Triunghi
 • Cretă
 • Tavă pentru bile
 • Perie pentru curățare
 • Husă
 • Suport pentru cretă
 • Tablă de scor

Cele mai bune mese de biliard – Ghid de cumpărături și recenzii

Masă de biliard american

Masă biliard american BT 700 GEOLOGIC

(9 reviews)
 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Necesită mai mulți jucători
Produs conceput pentru a descoperi biliardul american la domiciliu. Jucați în familie sau între prieteni! Doriți să jucați biliard american? Masa compactă BT 700 de 7ft, solidă și de calitate, permite practicarea la domiciliu!

Masă de biliard englezesc

Masă biliard englezesc BT 700 UK GEOLOGIC

(8 reviews)
 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Necesită mai mulți jucători
Produs conceput pentru biliard englezesc. Jucați în familie sau între prieteni! Sunteți un adept al biliardului englezesc și practicați acasă? Masa BT 700 este compactă, cu un platou solid și de calitate. Ideală pentru domiciliu!
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled