Cea mai bună cușcă de transport pentru animale 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

În momentul în care vă decideți să cumpărați un animal de companie, trebuie să știți că această hotărâre vine la pachet cu o responsabilitate uriașă. Este obligatoriu să încercați să-i oferiți o viață cât mai bună animalului și să încercați să aveți cât mai multă grijă de el, astfel încât acesta să fie sănătos și fericit. 

cea mai buna cusca transport caini

Astfel, nu este suficient să-i cumpărați mâncare, câteva jucării și să-l mângâiați de câteva ori pe zi. Un câine sau o pisică necesită o mulțime de produse, menite să vină în ajutorul dumneavoastră și al patrupedului. Printre aceste produse se numără cușca de transport pentru animale care este foarte utilă și nu trebuie să lipsească din accesoriile animăluțului. 

Citiți în continuare articolul pentru a afla cum puteți achiziționa cea mai bună cușcă  de transport pentru animale de pe piață, care să nu vă dezamăgească și să care să reziste cât mai bine în timp. 

Motivele pentru care aveți nevoie de o cușcă de transport pentru animale de companie

În momentul în care adoptați un animal de companie, poate fi destul de dificil câinelui sau pisicii să se acomodeze în noua casă. Din acest motiv, este posibil ca în primele zile să aveți nevoie de o cușcă de transport pe care s-o transformați pentru o perioadă scurtă de timp în locul special de dormit și de refugiu al patrupedului. 

Cu toate acestea, cuștile de transport sunt special concepute pentru a  putea duce câinele sau pisica la veterinar, în cazul unor urgențe sau al controalelor regulate. Cele mai multe animale nu sunt obișnuite cu călătoriile cu mașina, asa că este obligatoriu un astfel de produs, pentru ca drumul să fie unul cât mai liniștit și sigur. 

De asemenea, mersul pe jos cu pisica până la veterinar sau până la părinți acasă poate fi destul de obositor, mai ales dacă aceasta nu este obișnuită cu agitația din oraș. De aceea, o cușcă de transport poate fi ideală n astfel de cazuri. 

Într-o altă ordine de idei, este bine să aveți o astfel de cușcă de transport până terminați schema de vaccinare a cățelului. Un patruped nu are voie să ia contact cu alți câini sau să circule pe jos până în momentul în care își face efectul și ultimul vaccin obligatoriu. 

Cele mai cumpărate cuști de transport pentru animale

Cușcă de transport animale de talie mică

Cusca transport Aladino Medium, diverse culori, 30 x 23 x 21 cm

 • Ușor de transportat
 • Greutate mică
 • Preț ridicat
 • Doar pentru anumite talii de animale de companie

Cusca transport Aladino Medium Albastru / Alb, 30 x 23 x 21 cm – Cusca pentru transportul rozatoarelor mici.

Din material plastic non-toxic Asigura cofort si ventilatie maxima Este prevazut cu un sistem de inchidere sigur si usor de folosit.

Specificatii

Dimensiuni: 30 x 23 x 21 cm

!!Culoarea nu poate fi aleasa!!

 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cusca transport Aladino Medium, diverse culori, 30 x 23 x 21 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi rozatoare marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cusca transport Aladino Medium, diverse culori, 30 x 23 x 21 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cusca transport Aladino Medium, diverse culori, 30 x 23 x 21 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cusca transport Aladino Medium, diverse culori, 30 x 23 x 21 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cusca transport Aladino Medium, diverse culori, 30 x 23 x 21 cm la prețul 80,12 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cușcă de transport animale de talie medie

Ferplast Cusca de Transport Atlas Trendy 20 – 58 x 37 x 32 cm

 • Calitativa
 • Rezistenta
 • Doar pentru animale de talie medie
 • Pret ridicat
Atlas Trendy este o cusca de transport practica si versatila pentru pisici si caini de talie mica.

Grilajele laterale ofera o circulatie adecvata a aerului, conferind in acelasi timp un aspect original. Cusca de transport este perfecta pentru o calatorie cu animalutul tau in orice mijloc de transport. Fabricata dintr-un plastic de calitate superioara cusca de transport Atlas Trendy este prevazuta cu o usa din otel, acoperita cu plastic, care se blocheaza printr-un sistem de cleme. Manerul este fix si asezat in partea superioara a custii facilitand transportul.

Cusca de transport Atlas Trendy este usor de asamblat si igienizat. Puteti personaliza si creste confortul custii  achizitionand o pernita din bumbac.

Capacitatea maxima:

Atlas Trendy 10 – 5 kg Atlas Trendy 20 – 8 kg

Cușcă de transport animale de talie mare

Cusca de transport, 122x76x84 cm

 • Calitate
 • Durabilitate
 • Preț ridicat
 • Doar pentru animale caini taie mare

Cusca de transport pentru caini.

CARACTERISTICI:

De dimensiunile 122 x 76 x 84 cm 2 usi (una frontala, una laterala); Prevazuta cu maner, tavita care se trage, pliabila; Cusca din metal; Maner din metal; Tavita la baza din plastic.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cusca de transport, 122x76x84 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi transport marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cusca de transport, 122x76x84 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cusca de transport, 122x76x84 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cusca de transport, 122x76x84 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi transport de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cusca de transport, 122x76x84 cm la prețul 691,50 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru caini de la Pet Mart!

Criteriile de selecție ale celei mai bune cuști de transport pentru animale

 • Dimensiunea cuștii de transport pentru animale

Este obligatoriu ca animalul de companie să încapă cât mai bine într-o cușcă de transport. De aceea, este bine ca în momentul în care plecați în căutarea modelului ideal, să fiți foarte atent la dimensiunile de care patrupedul are nevoie, pentru a se simți cât mai confortabil pe perioada călătoriilor. 

Cu alte cuvinte, nu puteți alege cușca potrivită din ochi, ci doar cu ajutorul unor măsuri concrete. Acesta trebuie  să aibă posibilitatea de a sta în picioare, de a se mișca după bunul plac și de a se răsuci ori de câte ori își caută poziția perfectă. Cu toate acestea, cușca nu trebuie să aibă dimensiuni exagerate față de nevoile patrupedului, pentru a nu se rostogoli dintr-o parte în alta și să se lovească. 

Astfel, un câine cu greutatea de 12 kilograme necesită o cușcă de circa 60 cm, însă dacă acesta este mai greu de 18 kilograme, atunci este obligatoriu să alegeți un model de cușcă de circa 90 de cm lungime. 

Cuștile foarte mari sunt potrivite pentru câinii de talie mare, care ajung la o greutate de aproximativ 40 – 50 de kilograme. 

 • Materialul cuștii de transport pentru animale

Există cuști de transport pentru animale din metal și din plastic. Este recomandat să vă orientați spre cea mai rezistentă variantă, așa că este potrivit să alegeți un model de cușcă de transport din metal. 

Cuștile din metal sunt potrivite și pentru câinii de dimensiuni mai mari sau cu o greutate corporală ridicată, iar cele din plastic sunt perfecte doar pentru animalele ce ajung până la 17 kilograme. 

Chiar dacă cuștile din plastic sunt mult mai ușoare față de cele din metal, acestea nu rezistă la fel de bine în timp și nu sunt la fel de bine aerisite precum modelele din metal. 

 • Nivelul de aerisire al cuștii de transport pentru animale

Este foarte important ca animalul să poată respira fără probleme pe perioada călătoriei. De asemenea, este stringent să nu existe niciun fel de pericol de supraîncălzire. 

În zilele caniculare din an, trebuie să utilizați o cușcă din metal, fiindcă aceasta pune la dispoziția patrupedului numeroase orificii, astfel încât acesta să poată respira fără dificultate.

În cazul în care aveți o cușca de transport din plastic, trebuie să vă asigurați că portița de acces este din metal și prezintă spații prin care animalul poate să respire. 

 • Fiabilitatea cuștii de transport pentru animale

În cazul în care doriți o cușcă din plastic pentru transportul câinelui sau a pisicii este recomandat să vă orientați doar spre un tip de plastic dur. Acest lucru este foarte important, pentru a elimina riscul de îndoire a acestuia. 

De asemenea, atât în cazul cuștii din metal, cât și a celei din plastic, este obligatoriu ca mânerul, portița și toate celelalte elemente să fie cât mai calitative, astfel încât să nu se poată rupe cu rapiditate. 

 • Întreținerea cuștii de transport pentru animale

Este foarte important ca cușca de transport să poată fi demontată ușor, astfel încât aceasta să fie spălată cu ușurință de fiecare dată când este nevoie. Este necesar ca la anumite intervale de timp cușca să fie igienizata, astfel încât să se reducă riscul de îmbolnăvire al patrupedului. 

Este indicat să o ștergeți foarte bine de urmele de detergent, după fiecare spălare, astfel încât câinele sau pisica să nu se intoxice cu această substanță nocivă. 

Cele mai bune cuști de transport pentru animale – Ghid de cumpărături și recenzii

Cușcă transport animale cu spațiu pentru depozitare

Ferplast cusca transport Atlas Organizer 10 Albastru, 33 x 47 x 33 cm

 • Spatiu de depozitare
 • Rezistenta
 • Pret ridicat
 • Doar pentru anumite animale de companie

Asigura transportul cainilor de talie mica si al pisicilor

Usor de manipulat,asamblat si curatat – materiale de inalta calitate Prevazuta cu organizator ce poate fi utilizat pentru depozitarea accesoriilor/litiera pentru pisici/acte

Dimensiuni: 33.25 x 47.6 x 33.6 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ferplast cusca transport Atlas Organizer 10 Albastru, 33 x 47 x 33 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi transport marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ferplast cusca transport Atlas Organizer 10 Albastru, 33 x 47 x 33 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ferplast cusca transport Atlas Organizer 10 Albastru, 33 x 47 x 33 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ferplast cusca transport Atlas Organizer 10 Albastru, 33 x 47 x 33 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi transport de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ferplast cusca transport Atlas Organizer 10 Albastru, 33 x 47 x 33 cm la prețul 123,85 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru pisici de la Pet Mart!

Cușcă transport animale de calitate superioară

Ferplast cusca transport Atlas Vision 20 Violet, 37 x 58 x 32 cm

 • Calitativa
 • Durabila
 • Pret ridicat
 • Pentru anumite animale de companie

Asigura transportul cainilor de talie mica si al pisicilor.

Usor de manipulat,asamblat si curatat – materiale de inalta calitate Ventilatie excelenta- grilaje pe toate lateralele Confort asigurat – pernuta impermeabila inclusa, suport hrana atasat grilajului

Dimensiuni: 37 x 58 x 32 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ferplast cusca transport Atlas Vision 20 Violet, 37 x 58 x 32 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi transport marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ferplast cusca transport Atlas Vision 20 Violet, 37 x 58 x 32 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ferplast cusca transport Atlas Vision 20 Violet, 37 x 58 x 32 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ferplast cusca transport Atlas Vision 20 Violet, 37 x 58 x 32 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi transport de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ferplast cusca transport Atlas Vision 20 Violet, 37 x 58 x 32 cm la prețul 219,30 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru pisici de la Pet Mart!

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled