Cea mai bună centură de slăbit 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Dacă v-ați săturat să vă luptați cu toate dietele de slăbit de pe internet și dacă nu iubiți deloc să faceți sport, atunci trebuie neapărat să găsiți o soluție prin care să eliminați kilogramele în plus, care vă dau numeroase bătăi de cap. 

cea mai buna centura de slabit

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji în această privință, fiindcă există o modalitate foarte eficientă și ușoară prin care puteți ajunge la silueta mult visată. Cu ajutorul celei mai bune centuri de slăbit de pe piață, puteți să scăpați de surplusul de grăsime din jurul abdomenului și nu numai. 

Citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt criteriile de selecție ale celei mai bune centuri de slăbit de pe piață.

Tipuri de centuri de slăbit

 • Centură pentru slăbit cu electrostimulare

Această bandă de slăbit folosește electrozi, care generează energie electrică de intensitate mică care stimulează contractarea musculaturii. 

Ceea ce e4ste foarte interesant este faptul că pe lângă eliminarea kilogramelor în plus, această bandă oferă și un efect de tonifiere. 

 • Centură pentru slăbit cu vibrații

Centura de slăbit cu vibrații arde grăsimea prin mișcarea mușchilor. Este o metodă foarte eficientă de eliminare a surplusului de grăsime, însă dacă este utilizată în mod frecvent poate cauza probleme ale coloanei vertebrale. 

Cu alte cuvinte, dacă aveți probleme cu spatele, este mai bine să stați cât mai departe de acest tip de centură. 

 • Centură pentru slăbit cu încălzire

Centura cu încălzire provoacă efectul de saună. Astfel, circulația este stimulată, toxinele sunt eliminate, iar grăsimea este topită. 

Toate aceste efecte uimitoare conduc la obținerea unui corp de invidiat. Cu toate acestea, trebuie neapărat să alegeți cel mai calitativ model de centură de slăbit cu încălzire, pentru a nu avea parte de arsuri la nivelul abdomenului și nu numai. 

Centură de slăbit cu 5 programe de antrenament

Centura abdominala Beurer EM39

(1 reviews)
 • Eficientă
 • Ușor de folosit
 • Preț ridicat
 • Trebuie citite instrucțiunile
Scurta descriere Antrenament suplimentar pentru muschii abdominali centrali si inferiori 4 electrozi de contact rezistenti la uzura din material conductibil pe baza de carbon (2 x abdomen/2 x spate) Nu sunt necesari gel de contact sau electrozi de schimb (electrozi pentru contactukl cu apa) Forma ergonomica permitand mularea pe corp Perimetru abdominal aprox. 75 – 130 cm Reglare individuala 5 programe de antrenament (22-31 minute) Panou de comanda cu LCD, detasabil Intensitate reglabila Timer cu numaratoare inversa Oprire de siguranta Indicator pentru schimbarea bateriei

Criteriile de selecție ale celei mai bune centuri de slăbit 

 • Materialul centurii de slăbit

Cele mai bune centuri de slăbit sunt realizate din neopren. Neoprenul este un material pe bază de latex, care are capacitatea de a reține căldura. Acesta este foarte flexibil și confortabil și ajută considerabil la topirea grăsimii într-un mod accelerat. 

Ceea ce este foarte interedsant este faptulncă materialul este unul atât de comod, încât o astfel de centură de slăbit poate fi purtată pe sub haine. În plus, poate fi o centură care să fie purtată pentru suportul regiunii lombare, astfel încât să fie ameliorate durerile de spate. 

 • Dimensiunea centurii de slăbit

Există mai multe dimensiuni de centuri de slăbit pe piață. De aceea, trebuie să vă asigurați că achiziționați cea mai bună variantă pentru dumneavoastră, astfel încât să vă cuprindă la perfecție talia. 

În cazul în care acesta este prea îngustă sau prea largă, poate cauza disconfort.

 • Modalitatea de folosire a centurii de slăbit

În funcție de tipul de centură de slăbit pe care îl alegeți, trebuie să adaptați și modalitatea de utilizare. 

Dacă tipul ales vă fac să transpirați, atunci puteți să-l utilizați cât timp doriti. Însă, dacă folosiți bandă cu electrostimulare, atunci trebuie să respectați anumite instrucțiuni. 

Benzile cu electrostimulare pot fi folosite circa 15-30 de minute zilnic. Este indicat să vă orientați spre un model cu cronometru, astfel încât să nu depășiți această perioadă. 

Rețineți faptul că dacă folosiți centura mai multe minute pe zi, acest lucru nu va accelera procesul de slăbire. Acest proces poate fi influențat direct de stilul dumneavoastră de viață și de alimentație. 

Cele mai bune centuri de slăbit – Ghid de cumpărături și recenzii

Centură de slăbit cu timer

Centura abdominala Beurer EM32

 • Eficientă
 • Ușor de folosit
 • Preț ridicat
 • Necesită citirea instrucțiunilor
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Centură pentru slăbit cu reglarea intensității

Centura abdominala Beurer EM37

(4 reviews)
 • Calitativa
 • Durabila
 • Preț ridicat
 • Necesită citirea instructiunilor
Scurta descriere Antrenament suplimentar pentru muschii abdominali centrali si laterali Eficient si puternic, utilizare simpla 4 electrozi de contact rezistenti la uzura din material conductibil din carbon Nu sunt necesari gel de contact sau electrozi de schimb (electrozi pentru contactul cu apa) 2 electrozi adezivi conectabili pentru stimularea individuala a musculaturii Forma ergonomica permite mularea pe corp Perimetru abdominal: aprox. 70 – 140 cm Banda de prelungire inclusa 5 programe de antrenament (22-31 de minute) Panou de comanda cu LCD, detasabil Intensitate reglabila Timer cu numaratoare inversa Oprire de siguranta 2 electrozi adezivi, incl. cablu pentru stimulare individuala, disponibile ca accesoriu Centura lavabila manual Indicator pentru schimbarea bateriei Include baterii
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled