Cum să faci bani repede și ușor?

Pentru cei mai mulți oameni, a face bani rapid și cu ușurință poate părea o utopie. Cu toate acestea, mijloacele de a produce venituri pot fi uneori mai evidente și mai la îndemână decât credem. Micul Ajutor vă va prezența în articolul următor 10 sfaturi și trucuri pentru a realiza niște câștiguri suplimentare.

1. Răspundeți la sondaje contra cost

Puteți genera un venit suplimentar în urmă rezolvării unor sondaje online. Site-urile de sondaj nu oferă în mod obișnuit o suma mare, cu excepția cazului în care investești mult timp în a răspunde la ele. Cu toate acestea, multe site-uri oferă mai degrabă carduri cadou decât bani. Unele dintre cele mai populare site-uri de sondaje includ Mobrog, Timebucks și Zen Surveys.
 
Ușurință în a obține profit:

2. Vindeți-vă creațiile pe Etsy

Aveți o înclinație către prelucrarea lemnului, confecționarea de bijuterii, brodat sau olărit? Vindeți-vă bunurile pe Etsy, site-ul special pentru artizani care vând articole de casă, artă și ornament. Anul trecut, aproape 30 de milioane de cumpărători au cheltuit peste 2,8 miliarde de dolari pe Etsy, potrivit site-ului.
 
Ușurință în a obține profit:

3. Obțineți venituri din publicitate de pe blogul sau canalul de YouTube

Transformați videoclipurile cu pisica dumneavoastră în videoclipuri plătite. Dacă videoclipurile de pe YouTube sau postările de pe blogul dumneavoastră atrag o audiență mare, este posibil să puteți câștiga bani din publicitate. Cu Google AdSense, companiile plătesc pentru a face publicitate în jurul conținutului vostru. Serviciul este gratuit, dar există condiții pe care trebuie să le îndepliniți.

Ușurință în a obține profit:

4. Conduceți pentru Uber sau Lyft

Alăturați-vă Uber sau Lyft și obțineți venituri în plus conducând pasageri. Nu uitați să luați în considerare costurile de gaz și de întreținere. Aveți nevoie de un cazier curat și de o mașînă nouă sau în condiție bună. Aflați mai multe despre ce aveți nevoie că să deveniți parteneri Uber și Lyft pe site-urile oficiale.

Ușurință în a obține profit:

5. Vindeți-vă hainele ușor folosite

Vânzarea hainelor pe care nu le mai purtați reprezintă o modalitate rapidă de a câștiga bani. Începeți cu magazinele locale de consignație pentru numerar mai rapid. Dacă mergeți pe varianta online, asigurați-vă că faceți fotografii clare și bine iluminate ale obiectelor vestimanetare și căutați articole similare pentru a stabili prețuri competitive.
 
Ușurință în a obține profit:

6. Vindeți telefoane vechi sau electronice

Dețineți un telefon vechi, un iPad sau o consola de jocuri pe care nu le mai folosiți? Ați putea încerca să le vindeți pe webiste-uri Lajumate.ro sau Olx.ro. Consultați programul de tranzacționare Amazon, care plătește participanții cu carduri cadou Amazon șau cel al eBay. Dacă vă grăbiți să primiți bani, încercați un amanet.
Ușurință în a obține profit:

7. Faceți livrări pentru companii precum Uber Eats sau Glovo

Profitați de tendințele în creștere a livrărilor și înscrieți-vă la un serviciu precum Food Panda, UberEats, Glovo, etc . Veți primi plata per livrare, în majoritatea cazurilor, și puteți câștiga chiar și bacșiș. O mașînă nu este întotdeauna necesară – majoritatea companiilor vă permit să folosiți o bicicletă sau un scuter pentru a efectua livrări. Pe lângă un autovehicul veți mai avea nevoie de un smartphone pentru a acceptă și prelucra comenzile. Fiecare serviciu de livrare are o cerință de vârstă minimă, iar această variază în funcție de companie.
 
Ușurință în a obține profit:

8. Puneți casa la dispoziția turiștilor pe site-uri precum Airbnb

Ai un apartament sau o garsonieră care stau nelocuite? Punerea lor la dispoziție pe site-urile de închiriere poate oferi un venit profitabil. De exemplu, gazdele Airbnb câștigă în medie 924 dolari pe lună, conform datelor de la Earnest, un creditor online. Dacă sunteți chiriaș, asigurați-vă că totul este conform cu contractul dvs. de închiriere dinainte.
 
Ușurință în a obține profit:

9. Închiriați-vă mașina

Adesea, locuitorii din mediul urban nu își folosesc mașinile zile sau săptămâni în șir. Acest timp inactiv poate fi transformat în bani cu servicii precum Perpetoo sau Pony, care vă permit să vă închiriați mașina pe oră sau zi. Potențialul de câștig variază în funcție de mașînă și locație. Mașinile de lux și vehiculele de clasa sport produc și mai mulți bani
 
Ușurință în a obține profit:

10. Faceți bani din blogul dumneavoastră ca afiliat

Dacă sunteți un blogger care primește un trafic decent, puteți câștiga bani prin alăturarea la o rețea de afiliere. Afiliații sunt plătiti atunci când cineva intră de pe site-ul web către site-ul partener și cumpără ceva de acolo. Unii bloggeri câștigă mulți bani în acest fel.

Ușurință în a obține profit:

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled