Cât de mult trebuie să economisiți pentru pensionare?

Experții recomandă economisirea de la 10% la 15% din venitul dvs. în fiecare an, dar puteți calcula un obiectiv mai personalizat în patru pași simpli.

1-oldage

(La Micul ajutor, ne străduim să vă ajutăm să luați decizii financiare cu încredere. Pentru a face acest lucru, multe sau toate produsele prezentate aici sunt de la partenerii noștri. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre. Opiniile noastre sunt proprii.)

REPERE

Cheltuielile dvs. curente vă pot ajuta să estimați cheltuielile viitoare. Cu cât începi să economisești mai devreme, cu atât mai puțin trebuie să economisești în general. Un calculator de pensionare vă va ajuta să vă verificați progresul.

Este întrebarea de milioane de dolari: Cât ar trebui să economisesc pentru pensionare?

De regulă, majoritatea experților recomandă un obiectiv anual de economisire a pensiilor de 10% până la 15% din venitul dvs.. Câștigătorii mari vor, în general, să ajungă în vârful acelui interval; Salariații cu un nivel scăzut se pot apropia, de obicei, de jos, deoarece securitatea socială va înlocui, de obicei, mai mult din veniturile lor.

Dar regulile mari sunt doar atât, iar cât de mult ar trebui să economisiți pentru pensionare va depinde foarte mult de viitorul dvs., atât părțile cunoscute, cât și cele necunoscute, cum ar fi:

Iată patru pași pentru a afla cât de mult ar trebui să economisești pentru pensionare.

 1. Estimați nevoile viitoare de venit

  Avertizare corectă: acest pas implică cea mai mare muncă – dar cu putere, deoarece celelalte sunt adiere. Și dacă păstrezi chiar și un buget liber, ai deja un picior. Proiectarea cerințelor viitoare de venit începe prin a arunca o privire asupra cheltuielilor curente.

  Pentru a face acest lucru, introduceți cheltuielile dvs. lunare tipice în prima coloană a unei foi de calcul sau notați-le pe o bucată de hârtie. Apoi, gândiți-vă dacă fiecare cheltuială va rămâne aceeași, coborâți, urcați sau, cel mai bine, dispar – la pensie. (Într-o lume perfectă, te uităm la tine, ipotecare.) Într-o a doua coloană, scrie-ți cea mai bună presupunere despre ce va fi fiecare cheltuială la pensie.

  Adăugați aceste lucruri, abordând alte lucruri pe care s-ar putea să nu le faceți buget pentru moment, dar doriți să cheltuiți bani mai târziu – călătorii, golf, furnituri de mahjong, lecții de dans de sală – și veți avea o idee brută despre nevoile dvs. lunare de cheltuieli. Înmulțiți cu 12 pentru a obține venitul de care aveți nevoie în fiecare an pentru a face față cheltuielilor respective la pensie. Comparați-o cu venitul dvs. curent pentru a ajunge la ceea ce se numește un raport de înlocuire sau cu cât din venitul dvs. ar trebui să vizați să îl înlocuiți la pensie.

 2. Luați în considerare regulile comune

  Mai puțin de jumătate din lucrători au încercat să calculeze câți bani au nevoie pentru pensionare, potrivit sondajului de încredere pentru pensionare din partea Institutului de Cercetări pentru Beneficii. Asta înseamnă că cel puțin 50% dintre voi nu veți face exercițiul prezentat la pasul 1. (Dacă ați făcut pasul 1 și ați obținut un raport în intervalul 70% – 90%, felicitări – probabil puteți să treceți la pasul 3. )

  Dacă sunteți printre cei 50% care nu vor face exercițiul, acesta este punctul de a reveni la regulile de înlocuire a veniturilor. Nu sunt la fel de exacte pentru că sunt o soluție potrivită pentru o problemă care apare în mai multe forme și dimensiuni. Dar sunt mult mai buni decât nimic.

  Cea folosită cel mai adesea este regula de 80%, care spune că ar trebui să urmărești să înlocuiești 80% din venitul tău din prealabil. Aceasta este o regulă liberă: Unii oameni sugerează aplecarea spre 70%; unii cred că este mai bine să vizăm un 90% mai conservator.

  „Dacă acum economisiți 15% din venituri, puteți trăi cu ușurință 85% din venitul dvs. la pensionare – fără a ajusta cheltuielile.”

  Pentru a afla unde aterizați, luați în considerare ce procent din venitul dvs. economisiți pentru pensionare. Nu va mai trebui să faceți asta odată ce treceți linia de sosire ipotetică, ceea ce înseamnă că dacă economisiți 15% acum, puteți trăi cu ușurință 85% din venitul dvs. fără să ajustați cheltuielile. Adăugați la Securitatea Socială, reduceți impozitele pe salarii – care mănâncă 7,65% din veniturile dvs. în timp ce lucrați – și puteți ajusta acest venit chiar mai mult.Cea mai bună metodă de a folosi o regulă de genul acesta este ca un control intestinal împotriva abordării mai adaptate a efectuării unei scufundări profunde în cheltuielile tale. Ești departe de sfatul standard sau destul de aproape? Dar poate fi folosit și ca punct de plecare propriu-zis, de unde puteți să zburați numerele.

 3. Utilizați un calculator pentru pensionare 

  Dacă estimările dvs. sunt corecte, un bun calculator de pensionare vă va oferi o evaluare a locului în care vă aflați în progresul economiilor, prin combinarea estimărilor cheltuielilor anuale cu proiecțiile. Cele mai multe calculatoare minuțioase se bazează pe presupuneri care se bazează pe cercetare: vor exista valori implicite pentru proiecțiile inflației, speranța de viață și randamentul pieței.Pentru a obține un rezultat cât mai exact, ar trebui să luați în considerare dacă aceste ipoteze sunt corecte, având în vedere situația dvs.: Strategia dvs. de investiții este pregătită pentru a atinge randamentul implicit utilizat de un calculator, care probabil va plasa în jur de 6% sau 7%? Dacă vă orientați către obligațiuni, veți dori să o ajustați în jos. Bunica ta și bunica bunicii tale au trăit la 110? Ai gene bune, dar scumpe. Luați acei ani în plus de care puteți trăi cont în proiecțiile dvs.

 4. Revizuiți periodic

  Circumstanțele se schimbă și nevoile dvs. de pensionare se vor schimba odată cu ele. Fie că este vorba de un nou loc de muncă, de un nou copil sau de o nouă pasiune de a călători în lume odată ce ai împlinit 65 de ani, are sens să efectuezi destul de des aceste calcule de pensionare. Este întotdeauna mai bine să vă ajustați pe măsură ce mergeți, decât să luptați pentru a vă prinde pe drum.

  Dacă vă simțiți copleșiți, este ușor să obțineți ajutor pentru a vă echilibra obiectivele financiare. Opțiunile variază de la robo-consilieri online cu tarife mici, până la consilieri financiari care oferă o varietate de servicii. Aflați mai multe despre cum să alegeți un consilier financiar  potrivit pentru dvs.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled