Cum să obții cei mai potriviti jeans pentru bărbați (după tipul tău de corp)

Unul dintre cele mai frustrante lucruri la care ne putem gândi este când îl vezi pe unul dintre prietenii tăi sau colegi care se plimbă într-o pereche de blugi perfect potriviți. Nu numai că este frustrant pentru că il face să arate bine, ci este frustrant pentru că, de cele mai multe ori, îți lipsește perechea potrivită perfectă pentru tine.

Adevărul este că alegerea celor mai potriviti blugi pentru bărbați este dificilă. În general, nu poți pur și simplu să mergi într-un magazin și să cumperi o pereche de blugi. Pur și simplu nu vor fi stilul perfect pe care îl căutați.

 

În acest articol, dorim să apelăm la mase cu un ghid care explică cum să obții cei mai buni blugi pentru bărbați după tipul corpului. Este ușor să te duci la prietenul tău și să-i întrebi de unde și-au luat blugii, dar dacă are un tip de corp diferit de tine, atunci nu se vor potrivi în același mod în care îți imaginezi.

Pentru a vă facilita, vom redacta o listă de exemple pentru fiecare tip de corp, pentru a oferi un ghid potrivit pentru blugi bărbatesti. Indiferent dacă sunteți scund, înalt, skinny sau supraponderal, vom avea cei mai buni blugi care se potrivesc în formă, care vă vor lăsa să vă simțiți încrezători și confortabili.

~ CEI MAI BUNI BLUGI PENTRU BĂRBAȚI DUPĂ TIPUL CORPULUI ~

Dacă ați dat click pe acest articol, mai mult decât probabil este pentru că te-ai gândit „ce tip de jeans se potrivesc cu corpul meu?”

Nu este întotdeauna atât de simplu. La urma urmei, tipurile de corpuri sunt greu de respectat. Nu toată lumea se încadrează perfect într-un tip de corp specific. În sensul acestui articol, vom presupune că toată lumea se încadrează în cel puțin una din cele trei categorii: ectomorf, mezomorf sau endomorf.

Mulți dintre voi ați auzit despre aceste trei tipuri de corpuri. Dacă nu aveți, atunci le vom explica cât de simplu putem, astfel încât să vă puteți categoriza.

1. ECTOMORFH

Ectomorfele sunt cei mai slabi dintre cele trei. În mod obișnuit, sunt ceea ce ai clasifica slab. Au puțină grăsime corporală la rama lor și se chinuie de fapt să o pună.

Dacă nu sunteți un ectomorf, atunci cunoașteți un ectomorf și dacă sunteți un ectomorf, atunci probabil că ați auzit expresia „Oh, sunteți atât de norocos că puteți mânca toată mâncarea” de o mie de ori .

 

Adevărul este că ectomorfele sunt într-un dezavantaj destul de important atunci când vine vorba de haine și în special de blugi. Motivul este că ectomorfele nu sunt capabile să „strecoare” pur și simplu într-o nouă pereche de blugi și să le facă să pară că se potrivesc bine. În schimb, unii ectomorfi se vor plânge pe bună dreptate că forma lor le oferă un aspect „cuier de haina”.

Multe ectomorfe își asumă diverse provocări, cum ar fi haltereul. Încă consideră că aspectul de creștere în greutate este dificil, dar va merge mult pentru a se asigura că blugii și alte haine se potrivesc mai bine.

Vrem să subliniem că a fi un ectomorf nu este nici un negativ copleșitor. De fapt, credem că este minunat că sunteți capabili să purtați și să scoateți blugi skinny mult mai ușor decât celelalte tipuri.

Acestea fiind spuse, toate ectomorfele par să aibă multe dintre următoarele caracteristici:

 • Constructie subțire cu șoldurile înguste
 • Ectomorfele pot avea membre lungi, dar nu sunt întotdeauna înalte
 • Metabolism extrem de rapid
 • Dificultate de a câștiga în greutate
 • Umerii îngustați și cadrul general superior al corpului

Pentru ectomorfe, nu este simplu cu nicio haină. Întotdeauna există linia fină între ceva care se potrivește bine și arata ca și cum ar fi doar să te părăsești. De aceea este atât de important să vă concentrați asupra obținerii hainelor potrivite pentru tipul dvs. de corp atunci când sunteți un ectomorf.

2. MESOMORPH

Un mesomorf este cineva care este normal. Pur și simplu, ei sunt cei care se îmbracă ușor, dar îl pierd și cu ușurință. În general, au aspecte fizice destul de atletice, dar chiar dacă nu, rareori arată subponderale sau grase.

Mesomorfii vor găsi mai ușor să găsească haine care le potrivesc și acest lucru este chiar mai adevărat atunci când este aplicat pe blugi. Mesomorfii vor găsi mai ușor să obțină blugi care să se potrivească cu picioarele și să îi modeleze într-un mod atractiv.

 

Din fericire, mesomorfele sunt și tipurile care pot croi într-un magazin și pot găsi o pereche de blugi care se potrivesc perfect instantaneu. Cu toate acestea, odată cu acestea, nu ar trebui să uităm că este important să găsiți articole vestimentare care să vi se potrivească perfect, chiar dacă sunteți predispuși să arătați bine indiferent.

Dacă vă întrebați dacă vă încadrați în această categorie, atunci iată câteva dintre caracteristicile pe care vă puteți aștepta să le găsiți în voi:

 • Construire atletică
 • Câștigați mușchi cu ușurință
 • Câștigă grăsime destul de ușor
 • Cadru robust – nu arăta niciodată slab sau fragil
 • În general, înălțimea medie
 • Metabolism regulat

Singurul lucru de care mesomorfii trebuie să se îngrijoreze în general este scăderea metabolismului lor pe măsură ce trece timpul. Probabil că își dau seama că le este din ce în ce mai ușor să se ridice în greutate pe măsură ce trece timpul și este întotdeauna ceva ce trebuie să caute. Acest lucru este, de asemenea, ceva care trebuie avut în vedere atunci când găsiți o nouă pereche de blugi de cumpărat.

3. ENDOMORPHS

Al treilea și ultimul tip de corp este endomorful. Cu ușurință rezumată ca opusul ecto, endo-ul îi va fi mult mai ușor să pună greutate și, în special, grăsime. Cei care se identifică ca endomorfi vor observa că metabolismul lor este mult mai lent decât alții și că forma corpului lor este, în general, destul de stocată și groasă.

Când vine vorba de îmbrăcăminte, în general, endomorfele arată mai mari. Indiferent dacă fac sau nu, ei vor arăta cel mai bine în stiluri care nu sunt atât de „potrivite”. Desigur, nu este nimic în neregulă cu acel stil dacă este ceea ce vrei să mergi. Pentru majoritatea, păstrarea lucrurilor libere, largi sau obișnuite va oferi aspectul cel mai măgulitor.

Un endomorf este de obicei unele sau toate următoarele:

 • Cu o înălțime mai scurtă
 • Construcție bogată și groasă
 • Brațe și picioare puternice
 • Metabolism lent
 • Este ușor să crești în greutate – în mușchi sau grăsime
 • Luptă-te pentru a pierde grăsime fără a face dieta cardio sau extremă

Cunoașterea tipului și caracteristicilor corpului tău te vor ajuta atunci când mergi mai departe cu alegerile din garderoba ta. Creșterea gradului de conștientizare a tipului tău de corp îl face mult mai ușor atunci când vrei să începi să cumperi, deoarece nu vei regreta nicio alegere pe care ai făcut-o.

 

Așadar, faceți-va un moment pentru a vă clasifica într-unul dintre cele trei de mai sus, apoi veți găsi blugi perfecti în cel mai scurt timp. Pentru a vă ajuta, vom oferi tipuri de blugi în toate categoriile de mai sus.

1. CEI MAI BUNI BLUGI PENTRU ECTOMORFI

Chiar dacă s-ar putea să fiți tentat, este probabil să rămâneți departe de stilurile super skinny ca ectomorf. Chiar dacă sunt la modă și, cu siguranță, în stil, nu oferă aspectul cel mai atractiv pentru ectomorfele care cântăresc foarte puțin.

În schimb, ar trebui să cauți blugi care să poată oferi un aspect conic, dar fără vibrația scintight. Chiar dacă nu puteți face multe pentru a-l ajuta, nu doriți cu adevărat ca picioarele subțiri de la băț să fie strânse de o pereche de denim. Nu vă va face niciun favor.

Prima alegere

Levi\\\’s, Blugi slim fit cu aspect decolorat 511™, Negru stins, W32-L32

(9 reviews)
 • Un amestec excelent de materiale pentru o potrivire subțire, conică
 • Numele gospodăriei, deci calitatea este garantată
 • O mulțime de stiluri și opțiuni pentru care să mergi
 • Majoritatea măgulitoare caută ectomorfe
 • Poate fi o alegere scumpă

Unul dintre cele mai mari exemple de blugi pentru ectomorfi vine cu 511 blugi Levi. Sunt un amestec excelent de materiale, combinate cu o potrivire ideală pentru aceia dintre voi care au un cadru mai skinnier.

Ceea ce ne place în legătură cu această alegere chiar din liliac este că Levi’s sunt preferatele atât de multor oameni. Ele sunt un nume gospodăresc când vine vorba de denim și din motive întemeiate. Calitatea lor este adesea peste și dincolo și acesta este și un motiv mai mare pentru a apuca o pereche.

Când vine vorba de materialul de blugi slim fit, ești întotdeauna recomandat să fii atent pentru un amestec care include spandex. Dacă faceți asta, atunci știți că veți primi ceva „dar”, ceea ce înseamnă că veți obține un aspect măgulitor. Ca în orice alt caz, ecto, nu doriți să-l duceți prea departe și să obțineți ceva cu un procent ridicat de spandex. Mai mult ca sigur, acestea te vor face să pară că ești mult prea slab și să par să fii prost.

Din fericire, blugi 511 Levi sunt 99% bumbac și 1% spandex, un amestec aparent perfect pentru o pereche de blugi slim fit. Au un picior conic clar și, după un singur aspect, puteți spune că va fi potrivit pentru orice tip de ectomorf pe vânătoarea de blugi noi.

 

Blugii 511 vin în mai multe stiluri și culori, așa că nu vei avea nicio problemă să alegi o pereche pe care o iubești. De la clasicul all negru până la tot alb sau chiar un denim albastru în suferință, ai tot acoperit.

Dacă sunteți un ectomorf, nu veți greși cu un întreg dulap plin cu Levi, și acesta este cel mai mare compliment pe care îl putem oferi.

LINIA DE JOS

Acestea sunt blugii perfecti pentru un ectomorf, dacă sunteți doar în căutarea unui articol de încredere și de cea mai bună calitate. Pot fi puțin scumpe, dar este mai mult decât meritat.

A 2- a alegere 

Pepe Jeans London, Blugi crop cu aspect decolorat Callen, Albastru

(12 reviews)
 • Calitate
 • Durabilitate
 • Preț ridicat
 • Întreținere specială

G-Star este un brand de denim scump care și-a pus numele pentru producerea de blugi inovatori, dar de calitate superioară. Acestea folosesc în special un tri-amestec de materiale care sunt rare de văzut: lyocell, bumbac și poliester. Acest lucru oferă o combinație confortabilă, dar durabilă și robustă, care este garantată pentru a vă menține fericit în fiecare zi.

Potrivirea în sine este subțire; aceasta este ceea ce am identificat ca fiind cea mai bună alegere pentru ectos și nu există nici o îndoială că credem că acestea ar fi o alegere ideală pentru dvs. dacă ați căuta niște blugi pe care să îi cumpărați pe termen lung .

LINIA DE JOS

Uneori, ne place să cumpărăm o pereche scumpă de blugi pe care ne așteptăm să ne vedem în câțiva ani. Dacă acesta este cazul pentru tine, atunci acești blugi ar putea fi perfecti. Veți plăti ușor peste cote, dar acestea vor reveni la voi un mare confort și durabilitate pentru a dura destul de mult timp.

2. CEI MAI BUNI BLUGI PENTRU MEZOMORFI

Așa cum am discutat mai în profunzime mai devreme în acest articol, mesomorfii au acel dar de a putea arăta bine în aproape orice – în măsura în care pot merge destul de mult doar într-un magazin și să ridice o pereche de blugi, știind că ei le va potrivi într-un fel, formă sau formă.

 

Din fericire pentru ei, asta înseamnă că bazinul jeans este destul de larg. Spre deosebire de ecto și endomorfe, nu este recomandat să rămânem la un anumit stil de jeans și cred că asta face ca acest tip de corp să fie ideal.

În primul rând, considerăm că blugii care se potrivesc cu pielea sunt unele dintre cele mai măgulitoare. Sunt aspectul modern, iar cele mai cunoscute mărci investesc mult timp și efort în a-și face blugi skinny perfecti. Nu numai că, dar și dezvoltarea musculară, atletică va completa blugii și va oferi un aspect pe care bărbații le-ar plăcea dintr-o pereche de blugi.

În același punct, blugii subțiri despre care am discutat anterior s-ar potrivi perfect și unui mesomorf, potențial cu atât mai mult decât fac un ectomorf.

În cele din urmă, tipul de corp mesomorph este un jack-of-all-trade, și asta îl face atât de perfect pentru cumpărăturile jean. Indiferent, vom oferi câteva exemple despre ce trebuie să privim și de ce sunt minunate pentru mezomorf.

Prima alegere

Levi\’s, Pantaloni drepti din reiat 514™, Albastru lavanda, W31-L32

(4 reviews)
 • Confortabil și realizat de Levi\\\’s
 • O mulțime de stiluri pentru a alege
 • Nu este prea scump, având în vedere calitatea
 • Potrivirea poate fi incoerentă, așa că aveți grijă

 Acești blugi sunt superbi. Calitatea și durabilitatea pe care acești blugi o oferă sunt de neegalat și acesta este doar un alt motiv pentru care ar trebui să iei în considerare să investești într-o pereche.

Aceasta este, de asemenea, potrivirea care este clasică și cel mai frecvent întâlnită. Dacă sunteți disperați să găsiți o pereche de blugi care vor fi folosiți pentru toate, atunci aceasta este.

LINIA DE JOS

Cumpărăturile cu Levi’s garantează de fiecare dată o jean perfectă, așa că nu este de mirare că le-am inclus în lista celor mai buni blugi pentru mesomorfi. Acestea sunt potrivite drept, deci sunt ușor diferite de cele obișnuite, dar sunt încă perfecte pentru majoritatea bărbaților.

A 2-a alegere

Jack&Jones, Blugi skinny cu aspect decolorat Liam, Albastru, W29-L32

 • Blugi skinny cu aspect mai tânăr
 • Aspect sculptat excelent pentru mesos
 • Foarte bună opțiune pentru bărbați cu buget
 • Lungimea acestor blugi este întotdeauna regulată

Blugii  skinny se potrivesc cu mesomorfi. Sunt blugi skinny care combină acest trend și stilul cu confortul.

 

În jurul coapsei, acestia sunt făcuti pentru a fi strânsi și potriviti de formă – acest lucru va accentua orice masă musculară pe care o aveți – și apoi va vor duce într-o zonă mai strânsă, care este probabil să fie bine dezvoltată dacă sunteți meso.

Designul este realizat pentru a oferi mobilitate relaxată, fără restricții – un bonus suplimentar pentru oricine caută blugi noi pe care să-l poarte zilnic și pe perioade îndelungate.

LINIA DE JOS

Destul de des, problema pe care o găsesc persoanele în special sunt șoldurile. Acești blugi sunt realizați în acest sens și sunt mai întinși în jurul acestor zone pentru a face loc pentru orice greutate suplimentară sau mușchi pe care îl aveți în această zonă.

3. CEI MAI BUNI BLUGI PENTRU ENDOMORFI3.

Dacă sunteți un endomorf, atunci din păcate, opțiunile dvs. sunt destul de limitate.

Este îndoielnic că doriți să vă apucați o pereche de blugi strânși de piele din garderobă, deoarece probabil că vor fi inconfortabili și nici nu vor arăta grozav.

Din păcate, se reduce doar la ceea ce ți se potrivește cel mai mult pentru forma corpului și, atunci când ești un endomorf, trebuie să rămâi la blugi obișnuiți, relaxați sau care se potrivesc. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că ai picioarele mai ciudate, decât ectos sau mesos. În loc să accentuezi acest fapt, vei dori să creezi iluzia că ești mai slab, mai trendy .

 

Un lucru pe care endos îl poate privi este adăugarea unei curele flexibile. Acesta este un plus perfect pentru orice colecție de jeans de endomorf, deoarece compensează dimensiunea suplimentară din jurul taliei, pe care poate nu o compensați în picioare.

Prima alegere

Levi\’s, Blugi cu croiala conica 502™ 13, Albastru/Bej

(9 reviews)
 • Confortabil și respirabil
 • Construit să reziste
 • Funcția îndeplinește stilul
 • Nu există o dimensiune extinsă pentru cei de peste 42 de ani și atunci banda de talie nu este flexibilă

Am discutat anterior cu jeans-ul cu talie relaxată, dar acești blugi potriviți sunt mai rigizi în jurul taliei.

 

Da, există încă o formă relaxată care oferă confort și respirabilitate în jurul coapsei și gluteului. Cu toate acestea, talia în sine stă chiar sub talia naturală, oferind o formă confortabilă, dar una care nu se schimbă .

Așa cum este întotdeauna binevenită cu o pereche de blugi, acestia sunt o indicație perfectă a stilului de întâlnire a funcției. Nu numai că vă veți simți confortabil zilnic, dar veți arăta bine făcând acest lucru. Perfect atunci când sunteți în căutarea de a purta aceeași pereche de blugi la pub, la serviciu sau în centrul orașului.

Pentru aceia dintre voi care adoră să cumpere blugi în scopul de a-i păstra destul de mult timp, aceștia sunt, în special, construiți pentru a rezista și sunt confecționate cu materiale durabile.

 

LINIA DE JOS

Potrivirea relaxată este, în general, potrivirea perfectă pentru endomorfe, iar acestia o dovedesc ca nicio alta. Acestia arată elegant, dar flatează endomorfe ca niciun altul.

A 2- a alegere

United Colors of Benetton, Blugi regular fit, Maro camel, 30

(6 reviews)
 • Un alt brand demn care se mândrește cu calitatea
 • O potrivire care poate ascunde modul în care sunt ectosul subțire și care să ofere un aspect măgulitor
 • O alegere confortabilă și durabilă a materialului
 • Nu este o gamă largă de opțiuni de culoare sau stil

Știm ce gândești: potrivire atletică ?! Pentru endomorfe ?!

Da.

De ce? Ei bine, deoarece acestia sunt adesea realizate cu denim suplimentar întins și super-moi, care pot fi de fapt benefice pentru cei cu talie mai mare și cu oase și structură generală mai mare.

Elastanul suplimentar, care este adesea folosit cu blugi în stil atletic, ii fac o opțiune perfectă pentru bărbații care au nevoie de un plus de întindere și confort cu blugii lor.

 În afară de asta, endomorfele vor găsi confort în a ști că vor arăta la modă și atractive într-o pereche de blugi ca acestia.

De asemenea, dacă faceți click pe blugi, veți observa că există o opțiune pentru dimensiuni mari și înalte. Acesta este un bonus suplimentar dacă ești un endomorf care se întâmplă să aibă picioare lungi.

LINIA DE JOS

Endomorfii trebuie să fie atenți cu ceva precum o potrivire atletică, dar din când în când vine o pereche care este perfectă pentru toată lumea. Acestia au adăugat o talie confortabilă care este primitoare pentru toți endomorfii.

CONCLUZIE

Gândurile noastre finale sunt că este posibil să obțineți o pereche de blugi care să se potrivească fiecărui tip de corp.

 

În acest articol, am început să ne am concentrat pe explicarea celor trei tipuri de corpuri diferite: ectomorf, mezomorf și endomorf. Apoi, am trecut la alegerea a ceea ce simțim că sunt cele mai bune alegeri de blugi pentru fiecare dintre cele de mai sus.

Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile și dacă sunteți sau nu de acord cu alegerile noastre. Spuneți-ne în comentarii și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled