Cele mai bune cravate pentru bărbați 2020: Ghid pentru cumpărături și recenzie

Purtarea unei cravate este o modalitate clasică de a transmite o anumită eleganță prin stilul tău. Prezintă un fler care vă va permite să vă simțiți mai încrezător și chiar mai puternic. Rețineți că politicienii și directorii generali s-au obișnuit să le poarte dintr-un motiv. Dacă doriți ca stilul și prezența dvs. să iasă în evidență și să facă o declarație, o cravată adecvată vă va ajuta cu siguranță.

Nu uitați că există diferite tipuri de legături și sunt destinate pentru diferite ocazii. Pentru a obține aspectul și lustruirea dorită, este esențial să vă familiarizați cu principalele caracteristici ale diferitelor tipuri de produse, pentru a alege cravata cea mai potrivită pentru gustul dvs. și pentru ocazie.

Alegerea noastra #1

Cravata barbati clasica, Newtone, negru cu dungi in lila, violet si roz

(30 reviews)
Cravata subtire clasica de afaceri, este fabricat din tesaturi de microfibra si are atingere matasoasa. Este realizata cu Liba Systems, iar finisarea este facuta de mainile unor maestri foarte calificati. Pentru a va face sa va simtiti speciali, am realizat din fiecare culoare doar patru bucati, cravatele noastre sunt serii limitate. Cravata este ambalata in folie de plastic de protectie
Competitorul #2

Set elegant MBrands de cravata + batista + butoni din matase naturala 100%, colectia Oxford

(1 reviews)
Dimensiuni cravata: 145 x 10 cm Dimensiuni batista: 22 x 22 cm

Fapte cheie

 • Mărimea contează. În unele ocazii, un stil și dimensiunea poate fi mai bun decât altul.
 • Incorporarea unei cravate te va face întotdeauna să pari mai șlefuit și mai elegant.
 • Dacă doriți o cravată care să dureze, veți dori să acordați o atenție deosebită materialelor cu care a fost confecționată.

Selecția noastră: Cele mai bune cravate de pe piața

În această secțiune, am selectat primele cele mai bune cravate de bărbați disponibile în prezent. Am inclus o scurtă descriere a principalelor lor caracteristici pentru a vă ajuta să le comparați. Sperăm că informațiile din acest clasament vă vor ajuta să înțelegeți mai bine nevoile dvs. și cumpararea unei cravate bune pentru bărbați.

Nr. 1: Newtone - cravată clasică

Cea mai bună cravată din microfibră

Cravata barbati clasica, Newtone, negru cu dungi in lila, violet si roz

(30 reviews)
Cravata subtire clasica de afaceri, este fabricat din tesaturi de microfibra si are atingere matasoasa. Este realizata cu Liba Systems, iar finisarea este facuta de mainile unor maestri foarte calificati. Pentru a va face sa va simtiti speciali, am realizat din fiecare culoare doar patru bucati, cravatele noastre sunt serii limitate. Cravata este ambalata in folie de plastic de protectie

Aceasta cravata pentru bărbați are următoarele măsurători: 148 x 7,5 cm si cu o grosime de 0,3. Aceasta cravata de înaltă calitate este realizata cu materiale extraordinar de rezistente. De asemenea, cravată este fabricata din microfibre si are atingere matasoasa.Țesătura are densitate ridicată ceea ce înseamnă ca este ușor de îngrijit. Măsurătorile furnizate sunt corecte, ceea ce face ca aceasta cravata să aibă aceeași lungime ca cele pe care le-ați cumpăra de la un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați mai cunoscut.

Nr. 2: Colectia Oxford - cravată clasică

Cea mai bună cravată din mătase naturală

Set elegant MBrands de cravata + batista + butoni din matase naturala 100%, colectia Oxford

(1 reviews)
Dimensiuni cravata: 145 x 10 cm Dimensiuni batista: 22 x 22 cm

Această cravată de mătase este bine confecționată, cusăturile și firul fiind de înaltă calitate și finisaje impecabile. În ceea ce privește dimensiunile 145 x 10 cm, este raportată confortabil de purtat și vine la pachet cu batistă si butoni.

Această cravată este realizată manual cu un aspect și model clasic și tradițional. Aceasta vine într-o varietate de culori și sunt minunate pentru evenimente de birou, semi-formale chiar și doar pentru uzura de zi cu zi. Acestea vin cu o buclă de potrivire completă pe spate și adoptă o textură moale, cu un stil elegant și clasic.

Nr. 3: Widmann - cravată

Cea mai bună cravată subțire

Cravata subtire violet, Onore

(1 reviews)

Această cravată violet este unua dintre cele mai populare articole. Cravata violet este subțire, confortabilă de purtat și de atins, cu finisare de mână, permite bărbaților să-și exprime stilul și să își varieze aspectul fără a fi nevoiți să cumpere multe costume diferite. Este confecționată din cea mai fină microfibră țesută, care este prietenoasă, textura este netedă și slim. Culoarea violetului este vie pentru a fi folosită în orice evenimente informale. 

Nr. 4 : NEXT - set cravată, cămașă și batistă

Cel mai bun set

NEXT, Set de camasa regular fit, batista decorativa si cravata – 3 piese, Alb, 15

(21 reviews)

Acest set vine cu 3 piese de modă noi și de înaltă calitate, care sunt potrivite pentru întreprinderi, petreceri, nunți și orice alt eveniment formal sau semiformal. Sunt confecționate din poliester de mătase și bumbac, și de o calitate superioară. Există numeroase culori și modele din care să alegeți, iar consumatorii aduc în jur valoarea și calitatea acestui set de cravată, cămașă si bastistă.

Ghid pentru cumpărături: Tot ce trebuie să știți despre cravatele bărbaților

Înainte de a cumpăra o cravată, este esențial să cunoști toate aspectele principale ale acestui produs. În continuare, vă vom explica astfel încât să aveți o idee mai clară despre ceea ce trebuie să știți despre cravatele pentru bărbați. În plus, vom răspunde la întrebările cele mai frecvente ale clienților.

Care este exact o cravată pentru bărbați?

O cravată este o piesă vestimentară lungă, folosită de obicei de către bărbați, în scopuri decorative și estetice. Este așezată în jurul gâtului, sub gulerul cămășii și înnodat la gât. În cele mai multe cazuri, este o bandă din mătase sau alte materiale de calitate. În unele industrii și școli, utilizarea cravatelor este obligatorie. Cu toate acestea, în setările de muncă mai casual, cum ar fi companiile IT, cravatele nu sunt o cerință. Ar trebui să remarcăm că, deși inițial cravatele erau un produs pentru bărbați, astăzi, femeile le poartă și ele.

Ce dimensiuni de cravate există?

Tipurile de mărimi, în funcție de marcă, design, ocazie și înălțimea persoanei care o poartă, o dimensiune va fi mai bună decât alta. De regulă generală, însă, există trei tipuri de dimensiuni de cravată, consultați tabelul de mai jos pentru a afla mai multe:

TipuriMărimea
StandardCea mai folosită cravată la nivel mondial este dimensiunea tradițională a cravatei.
Măsoară aproximativ 6-7 cm lățime.
De obicei, merge bine cu tot felul de costume, dar mai ales cu stilurile mai clasice.
Este o dimensiune ideală pentru evenimente formale.
SubtireAcestea sunt considerate un simbol al sensului modern al modei.
Aceste cravate nu sunt la fel de comune și sunt adesea purtate de bărbați care nu doresc să se conformeze unui aspect clasic.
Utilizarea lor este rezervată și pentru mai multe evenimente întâmplătoare. Aceste legături au în jur de 4-6 cm lățime.
De asemenea, sunt o opțiune excelentă pentru tenurile mai zvelte. Acestea arată cel mai bine atunci când sunt purtate cu costume subțiri care au clapete înguste.
LatAceste cravate au între 8-10 cm lățime.
Mărimea acestor cravate le face să ocupe cea mai mare parte a zonei torsului, din acest motiv, ele sunt cele mai potrivite pentru bărbații cu un ten puternic.
Dacă nu aveți un cadru mai larg, aceste legături vor arăta un pic excesive și depășite.

Care sunt principalele țesături folosite la confecționarea cravatelor pentru bărbați?

Astăzi, puteți găsi cravate dintr-o selecție largă de țesături. Este important de menționat că nu toate materialele sunt făcute egale. Durabilitatea și aspectul pe termen lung al cravatei vor fi determinate în mare măsură de calitatea țesăturilor din care este confecționată. În tabelul de mai jos, detaliem pe cele mai obișnuite materiale de cravate pentru bărbați:

MaterialCaracteristici
MătaseEste cea mai clasică țesătură pentru cravate.
În cravatele de mătase, veți găsi diferite categorii, în funcție de calitatea lor și de câtă mătase este de fapt în compoziția lor.
Aceste cravate sunt întotdeauna o alegere excelentă și pot fi purtate cu orice costum.
LânăAre o textură aspră, mai ales în comparație cu cravatele de mătase.
Evitați să le purtați noaptea, textura își pierde mult din frumusețea și le face să pară înclinate.
În schimb, optați să le purtați cu costume mai groase atunci când temperaturile mai mici necesită utilizarea lor.
TricotLa fel ca cravatele din lână, cravatele din tricot ar trebui să fie purtate exclusiv în timpul zilei și când ocazia cere o formalitate ridicată.
Aceste cravate sunt ușoare, confortabile de purtat și transmit un stil jucăuș care le face minunate pentru sezonul de vară.

Câte noduri de cravată există?

Este posibil să nu vi se pară, dar puteți deveni destul de creativ cu cravate. Aceste accesorii pot fi legate în mai multe moduri diferite, iar nodul pe care îl alegeți va depinde de tipul de cămașă și de alte articole de îmbrăcăminte pe care le purtați. La fel ca stilul cravatei, un nod se poate potrivi întotdeauna mai bine decât celălalt. Acest tabel următor explică principalele noduri de legătură:

NodCaracteristici
Nod în patru mâiniAcesta este cel mai simplu și ușor de legat nodul.
Poate fi folosit pentru a lega orice stil de cravată. Utilizarea sa este foarte versatilă și este recomandată tricourilor cu gâturile înguste.
Începeți așezați cravata în jurul gâtului și traversați capătul larg al cravatei în fața capătului îngust.
Îndoiți capătul lat în spatele capătului îngust și aduceți-l în față în partea opusă, treceți-l pe partea orizontală din față și pliați din nou prin capătul îngust.
Aduceți-l deasupra nodului din spate, trageți-l în spatele trecerii orizontale și trageți strâns nodul.
Glisați nodul spre capătul îngust al cravatei până când este îngrijit de guler.
WindsorAcesta este unul dintre cele mai formale noduri de cravată și este deseori rezervat pentru ceremonii precum nunți.
Această metodă produce un nod triunghiular simetric larg, care nu funcționează bine cu fiecare tip de costum sau cămașă.
De exemplu, cămășile trebuie să aibă un gât larg, tuns, pentru ca acest tip de nod să funcționeze bine.
În plus, cravata trebuie să fie din mătase clasică, lată și cu multă țesătură pentru a putea lega corect nodul.
Half-WindsorNodul Half-Windsor, cunoscut și sub numele de nodul unic Windsor, este o modalitate de a lega o cravată care produce un nod triunghiular îngrijit.
Acest nod este foarte popular și este folosit cel mai mult în viața de zi cu zi, deoarece nu este la fel de izbitor și impunător ca Windsor complet.
Pentru a-l lega, vei avea nevoie de o cravată lungă, care nu este prea largă, acest lucru este important pentru ca nodul să nu fie prea gros.
Alte noduriCele trei menționate mai sus sunt cele mai populare noduri de cravată.
Cu toate acestea, este întotdeauna bine să știți că există și alte tipuri la fel de valabile.
De exemplu, există nodul dublu în care faceți două ture față pentru a câștiga lățimea.
Nodul Shelby sau pratt, care este foarte asemănător cu Windsor, sau chiar un papion poate fi o opțiune bună.

În ce ocazii bărbații poartă cravate?

După cum am menționat de câteva ori de-a lungul acestui ghid, cravatele bărbaților pot fi purtate în multe ocazii diferite. De exemplu, mediile de lucru și cele corporative solicită adesea utilizarea de cravate. Dacă lucrați la un birou tradițional, este cel mai bine să optați pentru un design clasic sau standard. Dacă aveți cravate cu modele mai puțin convenționale sau atrăgătoare, este mai bine să le lăsați pe cele pentru evenimente de agrement.

În nunțile și evenimentele formale, utilizarea unei cravate este aproape obligatorie. Pentru aceste tipuri de evenimente, asigurați-vă că alegeți o cravată care vă permite să vă exprimați în timp ce potriviți costumul și ocazia. În plus, este recomandat să purtați cămăși albe sau cu tonuri deschise, dacă este vorba despre o ceremonie sau eveniment în timpul zilei; dacă, pe de altă parte, este seara sau noaptea, culorile întunecate sunt cele mai bune.

Pentru majoritatea evenimentelor de agrement nu va fi inutil să purtați o cravată. În aceste cazuri, aproape orice este permis. Imaginația dvs. este limita când vine vorba de alegerea unui produs care vă permite să vă exprimați. Dacă nu doriți să purtați un costum, puteți purta versiuni tricotate care se potrivesc blugilor și cămășilor. Bowty-urile au devenit și alternative populare pentru a se îmbrăca casual și fără costume.

Care sunt câteva fapte interesante despre cravatele bărbaților?

Cravata pe care o cunoaștem astăzi își are originea în Europa și se remarcă mercenarilor croați care slujeau în Franța în timpul războiului de treizeci de ani, ei purtau tradiționale mici gulere cu noduri care au stârnit interesul parizienilor. Acest lucru este atunci când noul articol de îmbrăcăminte a început o nebunie a modei în Europa, atât bărbații cât și femeile purtau bucăți de țesătură în jurul gâtului.

Și astfel, cravata s-a născut, numele provine din cuvântul italian corvatta sau cravatta, care este derivat din etimologia croată. Cravatele așa cum le cunoaștem astăzi, provin din uniformele pentru cluburi și colegii, precum cele purtate de membrii Universității Oxford în jurul anului 1880. Astăzi, legăturile continuă să fie purtate în întreaga lume, cel mai frecvent ca o completare la cămașă și costum.

Care sunt avantajele și dezavantajele purtării unei cravate pentru bărbați?

Am sintetizat pe scurt principalele avantaje și puține dezavantaje ale legăturilor bărbaților:

Avantaje:
 • Transmite puterea
 • Stil
 • Eleganţă
 • Clasă
 • Încredere
Dezavantaje:
 • Cravatele bune sunt scumpe
 • Nu toate cravatele sunt potrivite pentru toate hainele și ocaziile

Criterii de achiziție

Ori de câte ori vă aflați la cumpărături pentru o cravată pentru bărbați, este foarte important să luați în considerare o serie de criterii relevante. Această secțiune include câțiva factori cheie de care trebuie să țineți cont înainte de a face o achiziție finală. Păstrarea acestor informații în minte este cea mai bună modalitate de a vă asigura că alegeți cel mai bun produs pentru ocazie și nevoile dvs.

 • Calitate
 • Prezentare
 • Stil
 • Culoare
 • Personalitate

Calitate

Pentru a obține o cravată de calitate, vă recomandăm să optați pentru una din mătase. Acest material este foarte rezistent la murdărie și la riduri, astfel încât dă viață lungă cravatei, păstrându-li aspectul de fiecare dată. Mai mult decât atât, cravatele de mătase sunt moi și strălucitoare și un compliment minunat oricărui stil. Nu în ultimul rând, acest material este, de asemenea, capabil să absoarbă umiditatea eficient, ceea ce îi este dificil să se simtă și să pară umed. Toate aceste lucruri combinate, fac ca aceste cravate să fie favorite.

Prezentare

Acesta este un alt aspect de care trebuie să țineți cont dacă sunteți în căutarea unei cravate pentru bărbați care să fie potrivite pentru un eveniment formal. Un costum bun va include adesea alte accesorii, în afară de cravată, puteți adăuga o batistă, manșete sau o agrafă de argint la aspectul dvs. pentru o prezentare cât mai bună. Combinația acestor accesorii, împreună cu cravata vă va oferi cea mai bună prezentare formală posibilă.

Stil

Stilul cravatei pe care o alegeți este foarte important pentru ca aceasta să arate bine cu ceea ce purtați. De exemplu, lungimea trebuie să ajungă până la talie sau puțin mai sus – niciodată să nu fie mai scurtă. Mai mult, nodul trebuie să acopere perfect butoanele cămășii și să fie centrat între butoanele gulerului cămășii, dacă cămașa le are.

Un alt aspect fundamental de luat în seamă este egalitatea. Acesta este un pliu care se întâmplă în țesătura cravatei lângă nod. Adaugă mai multă adâncime cravatei și ținutei în ansamblu, este atingerea finală care poate face toată diferența în transformarea cravatei dintr-o simplă piesă de material într-o declarație de putere. Atunci când adăugați o umplere, trebuie să fie centrat și să arate natural.

Culoare

Culoarea cravatei este, de asemenea, un factor esențial de luat în considerare înainte de a cumpăra produsul. De exemplu, roșul este cunoscut pentru a transmite puterea. De aceea, mulți politicieni o poartă. Pe de altă parte, purpuriul este ideal pentru întâlniri de afaceri, deoarece emit încredere în sine și ajută la crearea primelor impresii de durată.

Personalitate

Experții au remarcat că o cravată pentru bărbați este una dintre hainele care caracterizează cel mai mult personalitatea persoanei care o poartă. Se spune că unui „om modern ar trebui să i se permită un accesoriu care să-i permită să-și dezvăluie viziunea asupra lumii, să-și evidențieze prezența în ea: cravata”. Pe scurt, cravatele pe care le porți trimit un mesaj lumii și ele definesc ce ești și ce vrei.

Nu există nicio cravată care să se potrivească tuturor, în funcție de personalitatea, dispoziția și imaginea pe care doriți să o transmiteți, veți avea nevoie de un stil sau altul în diferite ocazii.

Rezumat

Indiferent dacă vă îmbrăcați pentru birou sau vă aruncați o privire pentru seară, o cravată vă permite să strângeți elementele disparate din garderoba dvs. cu o notă de textură sau culoare complementară. Pe scurt, cravatele pentru bărbați sunt o îmbrăcăminte ideală dacă căutați o notă de stil unic și personal. În plus, este un produs care transmite eleganță, încredere și stil.

Trebuie să fie ceva pentru ei dacă descoperiți că cei mai puternici bărbați din lume o poartă mereu. Amintiți-vă că aspectul cel mai formal va implica aproape întotdeauna completarea ansamblului cu o cravată. Aceste accesorii sunt cu adevărat una dintre opțiunile pe care le aveți la dispoziție pentru auto-exprimare. În plus, veți putea găsi întotdeauna o calitate bună la prețuri competitive.

Dacă ți-au plăcut informațiile din acest ghid despre legăturile bărbătești, nu ezita să le împărtășești pe rețelele tale de socializare sau lasă-ne un comentariu cu gândurile tale!

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled