Cei mai buni cercei din argint 2023 – Ghid de cumpărături și recenzii

Bijuteriile au menirea de a aduce un plus de finețe ținutelor, de a contura subtil latura sensibilă și blândă a doamnelor și de a aduce originalitate outfiturilor simple, lipsite de creativitate.

Femeile trebuie să fie cât mai elegante și sofisticate, motiv pentru care au nevoie de câteva tipuri de accesorii care să le pună în valoare. Pe lângă brățările subțiri, rafinate și cu pietre prețioase, orice reprezentantă a sexului feminin are nevoie și de o pereche de cercei din argint, cu care să strălucească.

Cele mai importante caracteristici ale cerceilor din argint

În cazul în care vă gândiți să achiziționați o pereche de cercei din argint, trebuie să știți că faceți o investiție inteligentă. Durabilitatea și rezistența acestui material sunt inconfundabile, fapt pentru care nu trebuie să mai stați pe gânduri, ci să comandați perechea preferată. Cu siguranță nu vă va părea rău, mai ales că argintul prezintă o mulțime de caracteristici deosebite.

Durabilitatea cerceilor din argint

Argintul rezistă mult mai mult decât alte materiale din care se realizează bijuterii. Acesta se păstrează foarte bine în timp, fapt pentru care o pereche de cercei din argint poate fi purtată pentru mai mulți ani la rândul. Rezistența  argintului se apropie destul de mult față de cea a aurului, lucru care este foarte important de reținut.

Aspectul estetic intact al cerceilor din argint, după lungi perioade de utilizare

Dacă știți cum să îngrijiți bijuteriile din argint, acestea își pot păstra aspectul estetic deosebit pentru foarte mult timp. Cu toate acestea, există o tendință a acestui material de a se înnegri după o anumită perioadă de timp și în prezența a mai mulți factori.

Partea bună este că sunt o mulțime de variante de a restabli aspectul estetic al bijuteriilor din argint. Unele soluții sunt naturale, cu ingredinte din casă și din bucătărie, cu precădere, iar altele pot fi găsite în diferite magazine specializate. Cu alte cuvinte, aspectul estetic al cerceilor din argint poate fi păstrat intact pentru foarte mult timp.

Versatilitatea cerceilor din argint

După cum tocmai ați aflat, argintul poate fi purtat la mai multe stiluri vestimentare. Acest lucru este unul inedit, deoarece aurul, de exemplu, nu se potrivește la ținutele sport, ci doar în unele cazuri particulare. Cerceii și bijuteriile din argint sunt foarte versatile, lucru care vă poate oferi ocazia de a purta accesoriile preferate la toate vestimentațiile gândite. Acest lucru are puterea de a oferi o stare excelentă de dispoziție.

Eleganța desăvârșită a cerceilor din argint

Cerceii din argint sunt de o eleganță aparte și aduc mult farmec femeilor de care sunt purtați. Rafinamentul și finețea acestui tip de bijuterie este una aparte.

Câteva modele de cercei din argint spre care vă puteți îndrepta atenția

Orice magazin care se respectă și pune pe primul plan clienții, știe cât de important este ca fiecare consumator în parte să fie satisfăcut de produsele regăsite pe site sau în magazinul fizic. De aceea, cei mai mari producători de bijuterii, produc numeroase modele de cercei de argint, pentru ca fiecare femeie în parte să fie fericită și mulțumită de achiziția făcută.

Cele mai frumoase modele de cercei din argint sunt următoarele:

Cercei din argint lungi

Aceștia se potrivesc de minune la femeile cu fața rotundă, fiindcă le poate ajuta să își alungească chipul. Pot fi purtați atât cu părul desprins, cât și cu podoaba capilară strânsă într-un coc sau într-o coadă de cal, lucru care este minunat. Se potrivesc de minune la ținutele elegante, realizate din rochii de gală și pantofi cu toc.

Alegerea noastra #1

Cercei din argint Romantic Drops

(0 reviews)
 • Eleganță
 • Calitate
 • Se potrivesc doar femeilor cu fața rotundă
 • Nu pot fi purtați la orice ținută vestimentară
Culoare:  Argintiu Culoare montura:  Argintiu Da:  Da Detaliu:  Cristale Inchidere:  Cu carlig Material:  Argint Placaj:  Rhodiu Tema:  Glamour Tip:  Cercei

Cercei rotunzi din argint

Cerceii rotunzi din argint pentru dame sunt ideali pentru femeile cu fața pătrată sau alungită. Acești cercei cu clips  pot fi purtați zi de zi, la toate ținutele pe care le gândiți. Sunt versatili și se potrivesc perfect atât la outfiturile sport, cât și la cele casual sau office.

Alegerea noastra #2

Cercei din argint Creole cu cercuri medii

(93 reviews)
 • Calitate
 • Pot fi purtați la aproape toate outfiturile
 • Sunt grei
 • Nu se potrivesc la ținutele de gală
Culoare:  Argintiu Culoare montura:  Argintiu Detaliu:  Simple Inchidere:  Cu tortita Material:  Argint Pietre:  Fara Placaj:  Rhodiu Tema:  Glamour Tip:  Cercei Tip cercei:  Rotunzi

Cercei din argint cu model jucăuș

Unele reprezentante ale sexului feminin adoră să poarte lucruri personalizate, care să le reprezinte în totalitate. De exemplu, dacă vă place să călătoriți, puteți opta pentru o pereche de cercei în formă de avion. Există o mulțime de modele realizați în ideea ca fiecare femeie în parte să arate cine este cu ajutorul acestora. Pot fi purtați la orice ținută, mai puțin la cele foarte elegante.

Alegerea noastra #3

Cercei din argint Silver Paws

(202 reviews)
 • Evidențiază personalitatea
 • Pot fi purtați atât de femei mature, cât și de copii
 • Nu pot fi purtați la ținutele elegante
 • Pot fi pierduți cu ușurință
Culoare:  Argintiu Culoare montura:  Argintiu Detaliu:  Simple Inchidere:  Cu surub Material:  Argint Placaj:  Rhodiu Tema:  Animalute Tip:  Cercei Tip cercei:  Pe lob

Cercei din argint cu pietre prețioase

Dacă puneți accent pe bijuteriile luxoase, atunci trebuie să vă orientați spre o pereche de cercei din argint cu pietre prețioase. Acest tip de cercei sunt foarte eleganți și rafinați, pot fi purtați în viața cotidiană, însă nu la ținutele sport. În schimb, se potrivesc la job, la ieșirile din weekend sau la diferite evenimente la care trebuie să participați.

Alegerea noastra #4

Cercei din argint Clear Classic Studs

(273 reviews)
 • Eleganță
 • Calitate superioară
 • Nu pot fi purtați la ținutele sport
 • Nu se potrivesc copiilor
Culoare:  Argintiu Culoare montura:  Argintiu Detaliu:  Cristale Inchidere:  Cu surub Material:  Argint Placaj:  Rhodiu Tema:  Glamour Tip:  Cercei Tip cercei:  Pe lob

Sfaturi pentru întreținerea cerceilor din argint

 • Țineți cerceii din argint cât mai departe de mediile umede sau reci
 • Depozitați cerceii cât mai departe de locurile de depozitare în care soarele arde cu putere
 • Depozitați-i doar în săculeți special concepuți pentru cerceii din argint sau într-o cutie de bijuterii modernă și cool
 • După fiecare purtare, curățați-i atent cu o bucată de pânză, de bumbac sau cu o cârpă din piele de căprioară, pentru a-i ajuta să-și mențină strălucirea timp îndelungat
 • Folosiți soluții speciale pentru curățarea argintului de fiecare dată când observi că cerceii încep să se oxideze
 • Înainte de culcare, scoateți cerceii din urechi și depozitați-i la loc sigur
 • În momentul în care faceți sport, nu purtați cerceii și bijuteriile din argint, pentru a nu accelera procesul de oxidare
 • Evitați contactul cerceilor din argint cu produsele de curățenie sau cu parfumurile
 • Nu faceți duș cu cerceii  în urechi, pentru a le păstra aspectul estetic intact pentru cât mai mult timp
 • Nu-i purtați permanent, pentru a vă bucura mai mult timp de ei
 • Nu-i depozitați în baie, deoarece aburii fierbinți îi poate înnegri

Motivele pentru care cerceii din argint se pot înnegri

De câte ori ați verificat dacă o bijuterie este din argint, căutând numărul 925 pe accesoriu? Acest număr rezultă din faptul că argintul este format din 92,5 % argint pur și 7, 5% un alt aliaj.

Faptul că adesea cerceii, brățările și inelele din această compoziție se înnegresc, atestă faptul că sunt din argint și nu dintr-un alt material.  Oxidarea accesoriilor din argint este o reacție normală a materialului la mediul înconjurător. Înnegrirea se produce în urma întâlnirii argintului 925 cu ozonul și hidrogenul sulfurat din aer.

Cu toate acestea, o mulțime de alți factori influențează această reacție a bijuteriilor din argint. Printre acestea se numără produsele de îngrijire sau transpirația.

Cine poate purta cerceii din argint?

Cerceii din argint pot fi purtați deopotrivă de femeile mature, cu familie, cât și de fetițe. Acest lucru este posibil datorită faptului că acest material este unul calitativ, durabil, care nu provoacă reacții adverse și care rezistă timp îndelungat chiar și la urechile celor mai năzdrăvane fetițe. În plus, cerceii din argint se găsesc într-o gamă largă de modele, fapt pentru care copiii ar fi încântați să poarte cercei cu o strofă muzicală sau cu forma unor lăbuțe de pisică.

Ceea ce este foarte interesant de reținut constă în faptul că cerceii din argint pot fi purtați și de mirese. Sunt disponibile în magazinele specializate diferite modele de cercei lungi sau cu pietre prețioase, care se potrivesc de minune la rochia albă, pompoasă de mireasă. Acest lucru este minunat, mai ales pentru că argintul este ieftin.

Cei mai buni cercei din argint – Ghid de cumpărături și recenzii

Alegerea noastra #5

Cercei din argint Little Massive Crystals

(276 reviews)
 • Stil elegant
 • Aduc un plus de feminitate
 • Nu pot fi purtați la ținutele sport
 • Se pot desface dacă se slăbește sistemul de prindere
Culoare:  Argintiu Culoare montura:  Argintiu Detaliu:  Cristale Inchidere:  Cu tortita Material:  Argint Placaj:  Rhodiu Tema:  Glamour Tip:  Cercei

O pereche deosebită de cercei care vă poate schimba cu totul look-ul. Sunt foarte eleganți, fapt pentru care merită cumpărați.

Alegerea noastra #6

Cercei din argint Black Stars

(168 reviews)
 • Stil modern
 • Model original
Culoare:  Negru Culoare montura:  Argintiu Detaliu:  Cristale Inchidere:  Cu surub Material:  Argint Pietre:  Zirconiu Placaj:  Rhodiu Tema:  Decorativ Tip:  Cercei Tip cercei:  Pe ureche

O pereche de cercei care merg purtați la un festival, o seară de club sau la o petrecere. În cazuri rare, pot fi luați în vedere și  la ținutele de gală.

Alegerea noastra #7

Cercei din argint Silver Cats

(37 reviews)
 • Se potrivesc copiilor
 • Scot în lumină personalitatea
 • Nu pot fi purtați la ținutele elegante
 • Se potrivesc doar femeilor copilăroase
Culoare:  Argintiu Culoare montura:  Argintiu Detaliu:  Simple Inchidere:  Cu carlig Material:  Argint Placaj:  Rhodiu Tema:  Animalute Tip:  Cercei Tip cercei:  Rotunzi

O pereche de cercei extrem de jucăuși, care sunt potriviți pentru femeile copilăroase și pentru fetițe.

Alegerea noastra #8

Cercei din argint Vintage Leaf

(92 reviews)
 • Stil modern
 • Calitate
 • Nu se potrivesc la ținutele sport
 • Nu pot fi purtați de fetițe
Culoare:  Argintiu Material:  Argint Pietre:  Nu are Placaj:  Rhodiu Tema:  Glamour Tip:  Cercei

Cercei originali și foarte creativi, care se potrivesc de minune la ținutele moderne, extrem de chic și extravagante.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled