Cea mai bună hotă de bucătărie 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Continut arata

De fiecare dată când faceți mâncare, bucătăria se umple de un amalgam de mirosuri, lucru care nu este tocmai plăcut, fiindcă toate acestea se îmbibă în obiectele din bucătărie și în părul și hainele dumneavoastră. De aceea, aveți nevoie de o hotă bună, care să absoarbă cu putere fiecare miros în parte. În continuare va vom prezenta cea mai buna hota de bucatarie pentru locuința dumneavoastră.

cea mai buna hota de bucatarie

Hota este indispensabilă în orice bucătărie. Prin urmare, în momentul în care porniți în căutarea modelului ideal pentru nevoile și dorințele dumneavoastră, este bine să luați în calcul mai multe caracteristici de bază ale acestui tip de produs și să puneți întotdeauna calitatea pe primul loc . 

Motivele pentru care trebuie să aveți cea mai bună hotă de bucătărie 

În primul rând, hota elimină gazele, fumul și mirosurile neplăcute din încăpere. Astfel, împrospătează aerul și reduce șansele ca mobila să se îngălbenească.

În plus, aceasta elimină umezeala cauzată de condensul specific bucătăriilor. În momentul în care fierbeți legume, de exemplu, geamurile se aburesc, pereții se umezesc, iar toate elementele regăsite aici au de suferit. Pentru a rezolva această problemă, aveți nevoie de o hotă cu putere mare. 

Din aceste motive, o bucătărie nu poate fi complet utilată, dacă nu este prezentă și hota.

Cea mai cumpărată hotă convențională

Hota LDK Classico 60 WH 2M, 190W, 2 motoare, Alb

 • Preț mic
 • Ușor de folosit
 • Clasică
 • Nu este modernă
Scurta descriere Un aspect traditional incantator   Doriti sa adaugati o hota eleganta si eficienta in bucataria dvs.? Tocmai ati gasit-o! Aceasta hota prezinta un design discret si traditional, care se va imbina usor cu celelalte aparate din bucataria dvs.   Usor de instalat   Aceasta hota incorporata este usor de instalat, astfel ca puteti avea rapid si simplu o bucatarie fara aburi.     Usor de programat   Este suficient sa apasati pe buton; fara discuri incomode – setarea vitezei acestei hote n-ar putea fi mai usoara!

Aceasta este o hotă clasică, realizată din aluminiu, cu 3 trepte de viteză, care este foarte ușor de folosit. Nivelul de zgomot este 58 de dB și are 2 motoare.

Cea mai achiziționată hotă incorporabilă telescopică

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50, 3 trepte de putere, 400 mc/h, 60 cm (Alb)

 • Durabilă
 • Modernă
 • Preț ridicat
 • Ideală pentru anumite tipuri de bucătării
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Aceasta este o hotă incorporabilă, telescopică, foarte practică și ușor de folosit. Se ascunde în dulapul de deasupra aragazului și poate fi extinsă la nevoie, astfel încât să absoarbă toate mirosurile neplăcute din bucătărie. 

Tipuri de hote de bucătărie

Dacă v-ați hotărât să investiți în acest tip de produs, trebuie să vă gândiți întâi de toate, la tipul de hotă de care aveți nevoie.

Astfel, trebuie să luați în calcul principiul de funcționare. 

 • Hotă filtrantă ( fără evacuare) 

Hota filtrantă nu elimină aerul din bucătărie, ci îl filtrează prin recirculare, astfel încât să absoarbă mirosurile neplăcute. 

Avantajele unui astfel de model sunt:

 • Nu necesită găurirea peretelui pentru acces în exterior
 • Montarea se face foarte rapid și ușor
 • Este ideală pentru orice tip de bucătărie
 • Nu necesită poziționare lângă un perete exterior

Ceea ce trebuie să rețineți este faptul că o astfel de hotă elimină doar mirosurilor din încăpere, nu și căldura. În plus, capacitatea sa de absorbție este cu mult mai mică față de o hotă cu evacuare. 

 • Hotă cu evacuare

Aceasta este un tip de hotă foarte puternică și eficientă. Reușește să elimine atât mirosurile neplăcute, cât și aburul sau căldura. 

Principalele avantaje ale acesteia sunt:

 • Capacitate foarte mare de absorbție
 • Eliminarea aerului cald, lucru care este minunat, mai ales pe timpul verii, când temperaturile din bucătărie pot ajunge la o un nivel insuportabil

Pe lângă aceste avantaje extraordinare, trebuie să rețineți că aceasta trebuie montată neapărat lângă un perete exterior, fiindcă necesită o cale de acces.

Cea mai bună variantă de luat în calcul în cazul oricărei locuințe este reprezentată de hotele mixte, care îmbină armonios toate avantajele prezentate mai sus. Acestea au atât puterea de a elimina aerul de bucătărie, cât și capacitatea de filtrare a acestuia, în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră. Datorită acestui fapt, acestea sunt propuse drept cele mai bune hote de bucătărie de pe piață. 

Pe lângă principiul de funcționare, trebuie să mai luați în vedere modalitatea de construcție a hotei. Astfel,  puteți avea în vedere următoarele tipuri de hote:

 • Hotă convențională ( tradițională)

Hotele convenționale sau tradiționale sunt cele mai simple și ieftine hote de pe piață. Acestea pot fi cu evacuare sau cu recirculare și sunt disponibile într-o varietate largă de culori și forme. Acest lucru permite ca hotele convenționale să se potrivească în orice bucătărie. Acestea se montează pe perete, deasupra aragazului, pentru o eficacitate sporită. 

Verificați ofertele mai multor magazine, pentru a găsi cea mai bună hotă tradițională, care să vă satisfacă dorințele și nevoile. 

 • Hotă incorporabilă

Cele mai multe bucătării moderne au hote incorporabile, fiindcă acestea maximizează spațiul din zona de gătit a casei și oferă un aspect unic. Acesta model se montează în dulapul de deasupra aragazului. 

Cea mai bună hotă incorporabilă se potrivește perfect în dimensiunile dulapului. 

 • Hotă  telescopică

Hotele telescopice sunt, de fapt, hote incorporabile, dar care au funcția de extindere a suprafeței de captare. Aceasta este foarte practică și utilă, mai ales având în vedere faptul că este ascunsă în mod inteligent în dulap, dar reușește să absoarbă cu ușurință tot mirosul și aburul degajat de oalele aflate pe foc. 

 • Hotă decorativă

Această hotă are un design aparte, este cu totul diferită față de celelalte modele de pe piață, deoarece are un coș telescopic care se întinde până la tavan. Aceasta are forma unei evacuări de șemineu și are dimensiuni un pic mai mari față de hotele obișnuite. 

Ceea ce trebuie reținut în cazul acestui tip de hotă este faptul că poate reuși să îmbunătățească aspectul general al zonei de gătit. 

Cele mai bune hote decorative se montează direct pe perete, deasupra zonei de gătit. Unele modele prezintă extensii de sticlă, ideale pentru captarea eficientă a aburilor și a fumului. 

 • Hotă tip insulă

Acestea sunt cele mai scumpe și cele mai mari tipuri de hote. Acestea se montează în centrul bucătăriei și se prind de tavan. Sunt ideale pentru bucătăriile în care există insule pe mijloc. 

Top 3 cele mai bune hote de bucatarie decorative 

Cea mai buna hota de bucatarie neagra

Hotă decorativă neagră

Hota incorporabila decorativa Electrolux EFV90657OK, Design inclinat, Putere de absorbtie 550 mc/h, 1 motor, 3 viteze, 90 cm (Negru)

(1 reviews)
 • Modernă
 • Design unic
 • Preț ridicat
 • Doar pentru câteva tipuri de bucătării
Scurta descriere Filtru curat, aer curat. Acest filtru asigura protectie eficienta permanenta pentru bucataria dvs. In plus, deoarece este complet lavabil, functioneaza pentru a asigura un aer mai curat in bucataria dvs. pentru mai mult timp.   Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp. Stralucitoarea, durata lunga de functionare si consumul energetic eficient sunt caracteristici esentiale pentru bucatariile moderne.   Un proces de gatire mai exact Un panou de sticla modern aduce la un loc setarile hotei pentru o ventilatie rapida si eficienta in bucatarie. Precizie absoluta prin atingerea unui buton.

Aceasta este o hotă modernă, decorativă, care poate influența într-o proporție destul de mare întreg design-ul bucătăriei. Consumă foarte puțină energie electrică, produce o ventilare rapidă și are precizie absolută. 

Cea mai buna hota de bucatarie decoratova alba

Hotă decorativă albă

Hota LDK Gusto 60, 1 motor, Alb

 • Rezistentă
 • Modernă
 • Se murdărește cu rapiditate
 • Greu de curățat
Scurta descriere

Usor de instalat

Aceasta hota incorporata este usor de instalat, astfel ca puteti avea rapid si simplu o bucatarie fara aburi.

Usor de programat

Este suficient sa apasati pe buton; fara discuri incomode – setarea vitezei acestei hote n-ar putea fi mai usoara!

Un aspect traditional incantator

Doriti sa adaugati o hota eleganta si eficienta in bucataria dvs.? Tocmai ati gasit-o! Aceasta hota prezinta un design discret si traditional, care se va imbina usor cu celelalte aparate din bucataria dvs.

Filtre usor de curatat

Filtrele metalice sunt destinate indepartarii particulelor de grasime si pot fi usor indepartate si curatate. Le puteti spala de mana sau in masina de spalat. Filtrele acrilice, sau cele de hartie se inlocuiesc cu altele

Această hotă se potrivește foarte bine în bucătăriile moderne, realizate în nuanțe deschise, luminoase. Este foarte ușor de instalat,  cu 3 trepte de reglare, un nivel de zgomot de 56 de dB și prezintă un panou de control digital. 

Cea mai buna hota de bucatarie decoratova retro

Hotă decorativă retro

Hota decorativa Studio Casa ONDA Beige Bronze Retro

 • Design unic
 • Poate înfrumuseța aspectul bucătăriei
 • Preț ridicat
 • Doar pentru anumite tipuri de bucătării
Scurta descriere

Hota decorativa Onda Retro, Studio Casa Dimensiune: 60 cm Comenzi: butoane push 3 viteze

1 Motor Turbo Iluminare: 1 bec x 40 W 2 Filtre aluminiu Design: culoare beige (crem deschis) cu finisaje bronz antichizat Iesire burlan: 120 mm Culoarea calda si finisajele rustice al hotei vor da farmec bucatariei dumneavoastra.

Cum sa alegi  hota potrivita bucatariei tale :

Calculati volumul incaperii in metri cubi si inmultiti valoarea cu 12, pentru ca o hota trebuie sa reimprospateze cel putin un volum de 12 ori mai mare al aerul din bucatarie

 Un exemplu pentru dumneavoastra:

Dimensiunile bucatariei: 3 metri lungime, 3 metri latime si 2.4 m inaltime.

Volumul bucatariei este egal cu lungime x latime x inaltime, adica cu:3 x 3  x 2,4 = 21.6 m3. Volumul de aer din bucatarie trebuie reimprospatat de 12 ori / ora , capacitatea  de absorbtie este 12 x 21.6 m3= 259.2m3. In acest caz este indicat sa alegeti o hota a carei capacitate de absorbtie este apropriata de valoarea de 260 m3/h.

Aceasta este o hotă decorativă cu un design aparte, retro, fapt pentru care este potrivită doar pentru anumite bucătării. Este necesar ca zona de gătit a casei să fie realizată în stil retro, vintage sau Art Deco. Aceasta este de calitate superioară, are 3 viteze, motor turbo, 2 filtre de aluminiu și funcție de iluminare a aragazului. 

Caracteristicile de luat în vedere cu privire la cea mai bună hotă de bucătărie 

După ce alegeți modelul de hotă pe care vi-l doriți, este bine să analizați cu mare atenție următoarele aspecte. Acordați maximă importanță detaliilor tehnice de mai jos, pentru a nu fi dezamăgit în timp de alegerea făcută. 

 • Capacitatea de absorbție

Este necesar ca hota să aibă capacitatea de absorbție mai mare decât volumul bucătăriei. Capacitatea este exprimată în metri cubi pe oră, adică mc/h. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât veți avea mai puțin fum și aburi  în zona de gătit. În cazul în care gătiți zilnic sau destul de des, este bine să vă orientați spre un model cu circa 600 mc/h. 

Dezavantajul unei hote puternice constă în zgomotul produs. 

 • Dimensiunile

Este stringent ca lățimea hotei să fie egală cu cea a aragazului sau a plitei cu inducție. Astfel, dacă aragazul are lățimea de 60 de cm, atunci și hota trebuie să fie la fel de lată. 

În cazul hotelor tip insulă, acestea trebuie să fie mai mari decât suprafața aragazului și cu o putere mai mare, astfel încât să poată capta toate gazele și mirosurile. 

 • Trepte de viteză

Este clar că cele mai bune hote de bucătărie au mai multe trepte de viteză. Această funcție este indispensabilă, fiindcă vă poate oferi șansa de a mări puterea de absorbție în momentul în care gătiți pe mai multe ochiuri ale aragazului sau când prăjiți pește, de exemplu, care are un miros foarte puternic. 

Astfel, este bine să alegeți un model cu două sau trei trepte, fiindcă acestea sunt suficiente pentru bucătăriile obișnuite. În cazul celor industriale, sunt necesare mai multe  viteze ale ventilatorului. 

 • Nivel de zgomot

După cum ați aflat deja, hotele puternice sunt destul de zgomotoase și trebuie să acceptați acest lucru. Dacă vă doriți liniște în bucătărie, chiar și în momentul în care gătiți, optați pentru o hotă cu o capacitate mai mică de captare.

Modelele silențioase produc în jur de 50-55 de dB, iar cele zgomotoase pot ajunge chiar și la 90 de dB. 

 • Funcții

Este necesar ca hota să fie dotată cu timer și lumină. Timerul are capacitatea de a opri hota, după un anumit interval de timp, iar luminile vă pot ajuta să vedeți mai bine preparatele aflate în proces de gătire. Acest lucru vă poate ajuta să gătiți întotdeauna doar mâncare delicioasă și perfectă. 

Cea mai buna hota de bucatarie – Ghid de cumpărături și recenzii

Cele mai bune hote de bucatarie de tip insula

Cea mai bună hotă tip insulă

Hota insula Bosch DIB97JP50, 90 cm, 718 mc/h (Argintiu)

 • Calitate superioară
 • Durabilă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bucătăriile cu insulă pe mijloc
Scurta descriere Nivel de zgomot redus   Oaspetii tai nu vor fi singurii care apreciaza un bucatar relaxat. Pentru ca tu sa poti sta de vorba cu oaspetii tai in timp ce gatesti, am facut hotele noastre cu recirculare atat de silentioase incat abia daca le auzi. In general, se aude un fosnet generat de motorul si de fluxul de aer, in functie de nivelul de contrapresiune. La modelele racordate la un sistem de tubulatura, 50 % din zgomot este directionat in exterior. Hotele cu modul CleanAir genereaza cu pana la 3 dB(A) mai putin zgomot fata de hotele conventionale cu recirculare, oferind aceleasi performante.     Puterea optima pentru bucatarii de toate dimensiunile.   Nu conteaza daca ai o bucatarie deschisa spre camera de zi, sau o bucatarie mica, inchisa. Iti oferim hote cu putere optima de evacuare pentru bucatarii de toate dimensiunile. Aerul trebuie evacuat de 6 – 12 ori pe ora pentru a asigura o atmosfera constant placuta. Pentru aceasta, volumul de aer evacuat sau puterea hotei trebuie adecvate la volumul incaperii.     Control DirectSelect   Opereaza hota in acelasi mod in care operezi plita: cu noul control DirectSelect poti seta nivelul de putere dorit si poti controla in mod direct optiuni precum senzorul pentru calitatea aerului, functionarea cu deconectare automata si nivelul de iluminare. De asemenea, afisajul iti poate indica atingerea gradului de saturare a filtrului, astfel incat sa stii intotdeauna cand acesta trebuie curatat. Cu DirectSelect, nu numai ca poti controla hota cu o simpla atingere de buton, dar aspectul hotei tale se potriveste perfect cu cel al plitelor cu control DirectSelect.   Filtru de grasime din metal

 

Hotele cu sistem de conducte cat si cu recirculare necesita filtre de grasime din metal, pentru a filtra grasimea si alte particule solide din aerul extras. Pentru a mentine aceste filtre la eficienta maxima, curata-le o data pe luna, fie manual, fie in masina de spalat vase.

Acest model este unul de calitate superioară, dar care poate fi luat în vedere doar în cazul bucătăriilor cu insulă pe mijloc. Are un nivel redus de zgomot, filtru de grăsime din metal și 4 trepte de viteză, dintre care unul foarte puternic. Aceasta este cea mai buna hota de bucatarie de tip insulă.

Cea mai inteligentă hotă tip insulă

Hota insula Electrolux KFIA19R, Putere de absortie 700 m3/h, 1 motor, 90 cm (Negru)

 • Calitativă
 • Cu telecomandă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bucătăriile cu insulă în centru
Scurta descriere Control la distanta pentru maximum de confort   Multitasking-ul din bucatarie se face mai usor cu hota RemoteControl. Aceasta permite reglarea setarilor sau oprirea de la distanta a hotei. Astfel, te poti concentra pe aranjatul mesei sau pe impaturirea rufelor proaspat spalate. Hob2Hood®, pentru mai mult confort   Functia Hob2Hood® conecteaza plita la hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va regla automat setarile pentru cea mai buna extractie, în functie de setarile plitei. Concentreaza-te pe gatit si uita de grija hotei. Motor puternic, extractie eficienta   Indiferent de nevoile tale, aceasta hota improspateaza eficient aerul prin extragerea vaporilor si mirosurilor din timpul gatirii. Motorul puternic si turatiile ridicate asigura un aer mereu curat. Solutia rapida pentru o bucatarie placuta.   Control fara efort   Comenzile intuitive electronice permit gestionarea exacta si fara probleme a setarilor hotei. Creste sau reduce puterea, aprinde luminile sau foloseste functia Boost, totul fara efort.

Aceasta este o cea mai buna hota de bucatarie de tip insulă fabricată de la un producător de top. Poate fi controlată de la distanță prin intermediul unei telecomenzi, are un motor foarte puternic, fapt care denotă faptul că absoarbe foarte bine mirosurile și aburul și are 4 trepte de viteză, dintre care unul intensiv. 

Cea mai buna hota de bucatarie incorporabila

Cea mai calitativă hotă telescopică incorporabilă

Hota telescopica incorporabila Electrolux EFP60460OX, 603 m3/h, 1 Motor, 60 cm (Inox)

(3 reviews)
 • Modernă
 • Incorporabilă
 • Preț ridicat
 • Ideal pentru anumite tipuri de bucătării
Scurta descriere   Setarile hotei, acum simplificate Functiile hotei dumneavoastra devin foarte accesibile cu ajutorul comenzilor electronice intuitive. Reglati setarile pentru lumina sau viteza ventilatorului pentru un gatit rapid si flexibil.   Consum mic de energie, putere mare Bucurati-va de beneficiile acestei hote puternice de aragaz in timp ce folositi mai putina energie. Aceasta hota indeparteaza rapid vaporii de la gatit, pentru ca aerul din bucataria dvs. sa fie curat si proaspat.   O hota de incredere pentru reducerea aburului Cu aceasta hota eficienta creati o atmosfera mai curata in bucatarie atunci cand gatiti, mancati si va relaxati. Motorul ei de incredere reduce in mod eficient aburul, asa ca dvs. va puteti bucura de timpul petrecut in bucatarie mai mult ca niciodata.   Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp. Stralucitoarea, durata lunga de functionare si consumul energetic eficient sunt caracteristici esentiale pentru bucatariile moderne.   Improspatati rapid aerul din bucatarie Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat in bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reimprospatat la cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Va veti bucura zi de zi de aer proaspat in bucatarie.      

Acesta este un model de hotă cu putere mare și consum  minim de energie, cu lumină LED, filtru de carbon și un nivel de zgomot de 48-66 de dB. Este ideală pentru bucătăriile moderne, în care toate electrocasnicele sunt ascunse în dulapuri într-un mod inteligent și practic. 

Cea mai versatilă hotă decorativă

Cea mai versatilă hotă decorativă

Hota Hota Decorativa Tornado Vertikal 750 (60) LED, 1 motor Turbo, latime 60 cm, 3 viteze, absorbtie 750 m3/ora, filtru anti-grasimi aluminiu 5 straturi, Bej

 • Design unic
 • Modernă
 • Preț ridicat
 • Doar pentru unele tipuri de bucătării
Descriere Hota Hota Decorativa Tornado Vertikal 750 (60) LED, 1 motor Turbo, latime 60 cm, 3 viteze, absorbtie 750 m3/ora, filtru anti-grasimi aluminiu 5 straturi, Bej de la Tornado Hota Decorativa Tornado Vertikal 750 (60) LED, 1 motor Turbo, latime 60 cm, 3 viteze, absorbtie 750 m3/ora, filtru anti-grasimi aluminiu 5 straturi, Bej. Hota Tornado Vertikal 750 (60) LED de tip inclinat, cu latimea de 60 cm.  Surafata fatadei este din sticla calita, se deschide si se inchide cu ajutorul amortizatorului.  Ftada din jurul perimetrului hotei este din metal vopsit cu vopsea rezistenta la caldura.  Hota este echipata cu un motor puternic si silentios, cu o turbina cu capacitatea de 750 m3 / h, cu lampi LED luminoase si economice, precum si cu un control mecanic sigur.  Are clasa D de eficienta energetica.  Filtrul anti-grasime este produs din aluminiu in cinci straturi, optional hota poate fi echipata cu 2 filtre FW-E1575 de carbon pentru regimul de recirculare.  Hota este potrivita pentru incaperi de pana la 19 m/2 cu diametru la teava de 150 mm, in set cu un adaptor de 125 mm. Eficienta maxima Hota are o capacitate de absorbtie de 750 de m3/ora, ceea ce nu va permite ca mirosurile de gatit sa ramana pe haine, perdele si in interiorul incaperii.  Aerul va fi intotdeauna curat, daca folositi hota Tornado! Hotele noastre sunt dotate cu ventilatoare moderne si deosebit de eficiente care elimina complet mirosurile de mancare.  Bucurati-va de confort in bucatarie! Filtru de grasime, din aluminiu Filtrele de grasime protejeaza motorul hotei.  Filtrul anti-grasime este fabricat din aluminiu in cinci straturi si pot fi curatate in masina de spalat vase. Sistem de iluminare cu LED SMD Clasa de iluminat A.  Hotele noastre Tornado sunt dotate cu lampi cu LED SMD.  La orice model, lampa poate fi aprinsa chiar daca ventilatorul nu este in functiune.  Aceasta poate fi utilizata ca o sursa suplimentara si confortabila de iluminare.  Filtru de carbon O extragere curata si eficienta a aerului datorita filtrelor de carbune integrate. (* filtrul de carbon se achizitioneaza separat) Caracteristici generale: Latime (Cm): 60 Capacitatea Max: In Regim Evacuare / In Regim Recirculare Cu Filtru Carbun (M3/ora): 750 / 525 Clasa De Eficienta Energetica: D Puterea Conexiunii (W): 120 Material De Fatada: Metal / Sticla Nivel De Zgomot (Db) Max.: 60 Filtru De Grasime: Aluminium, 5 Straturi Filtre De Carbon: Optional. 2 Buc. Numarul De Viteze: 3 Numarul De Motor: 1 Turbina Iluminare: Smd Led, 2 Buc* 3 W Diametrul Tevii De Evacuare (Mm): 150 Regim De Lucru: Evacuare / Recirculare Dimensiuni (H*w*d) Cm: 77,1 – 100 X 60 X 43 Culoare: Bej EAN: 4841924000501

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Aceasta este o hotă decorativă cu o nuanță foarte plăcută, care se poate potrivi de minune în mai multe bucătării. Nivelul de zgomot emis este de 60 de dB, are un filtru din aluminiu, 3 viteze și prezintă atât sistem de evacuare, cât și de recirculare. 

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled