Cel mai bun cântar pentru bebeluși 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Bebelușii au nevoie de foarte multă grijă, pentru a se putea dezvolta armonios și sănătos. De aceea, pe lângă aspiratorul nazal, este necesar ca în casă să se regăsească și un cântar pentru bebeluși, cu ajutorul căruia cel mic să poată fi monitorizat din punct de vedere al greutății. Greutatea poate spune foarte multe despre starea de sănătate a copilului, așa că un astfel de produs este indispensabil. 

cel mai bun cantar pentru bebelusi

Este normal ca un nou-născut să nu poate fi cântărit pe un cântar normal, așa că trebuie să aveți în vedere neapărat cel mai bun cântar pentru bebeluși. 

Citiți în continuare articolul, pentru a afla cum puteți achiziționa cel mai bun cântar pentru bebe, care să vă vină în mod real în ajutor. Este stringent să nu fiți dezamăgit sau nemulțumit de alegerea făcută, așa că urmăriți cu atenție care sunt criteriile de selecție ale cântarului ideal pentru copilul dumneavoastră. 

Motivele pentru care aveți nevoie de cel mai bun cântar pentru bebeluși

Este stringent să analizați cu atenție dezvoltarea copilului, astfel încât să vă asigurați că acesta nu prezintă probleme de sănătate. 

Un cântar pentru copii de calitate superioară vă poate informa imediat dacă kilogramele celui mic scad drastic într-un timp scurt. Acest lucru poate fi considerat un simptom care trebuie neapărat să fie analizat de către un specialist medical. 

Un cântar obișnuit nu poate avea precizia unui cântar special pentru bebe, având adesea erori între 5% și 10%, care au o pondere foarte mare, atunci când vine vorba despre un nou-născut. 

În plus, este foarte dificil să cântăriți un bebeluș pe un cântar normal, fiindcă acesta se mișcă, dă din picioare și mâini, lucru care ar presupune implicarea ambilor părinți în acest proces. 

În schimb, cu un cântar de bebeluși, lucrurile se simplifică. Trebuie doar să așezați copilul în coșul cântarului și să așteptați rezultatul. Acest lucru poate fi făcut doar de către un singur părinte.

Cântar pentru bebeluși până la 20 de kg

Cantar pentru bebelusi Daga BB – 20, 20kg

 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bebeluși
Scurta descriere Cantar electronic de bebelus. Greutatea maxima: 20 kg Display LCD,diviziunea 10g Indicator suprasarcina Display mare retroiluminat Functie TARA Unitati:Kg/lb/st. Baterie inclusa Deconectare automata Design slim. Usor de curatat Dimensiuni: 56 x 45 x 34 cm.

Criteriile de selecție ale celui mai bun cântar de bebeluși

 • Capacitatea cântarului pentru bebeluși

Este foarte important să aveți în vedere capacitatea cântarului pentru bebeluși, atunci când vă aflați în căutarea celui mai bun model. Este bine să vă asigurați că produsul vă va permite și peste 2-3 ani să cântăriți copilul. 

În mod normal, cele mai bune cântare pentru copii au capacitatea de până la 20 de kilograme, fapt ce permite cântărirea până la vârsta de aproximativ 3 ani. 

 • Precizia cântarului pentru bebeluși

Precizia cantarului face referire  la greutatea maximă pe care acesta o poate afișa. Pentru a vă asigura că modelul spre care v-ați orientat este cel mai bun din punct de vedere al preciziei, este recomandat să verificați dacă acesta este certificat potrivit normelor europene. 

 • Aspectul cântarului pentru bebeluși

Chiar dacă în mod general designul produselor reprezintă un criteriu nesemnificativ de selecție, de această dată este important să acordați atenție și acestui aspect. 

Chiar dacă este bine ca acesta să fie colorat și cât mai atractiv pentru cei mici, este esențial ca acesta să aibă un design ergonomic și practic. 

Prin urmare, trebuie să fiți conștient de faptul că forma cântarului este direct proporțională cu confortul de care are parte cel mai mic membru al familiei, în momentul în care este cântărit. 

În primul rând, cântarul pentru copii trebuie să fie construit din plastic, care să fie acoperit de o husă moale și călduroasă, astfel încât cel mic să nu tremure de frig pe parcursul procesului. 

În al doilea rând, cântarul trebuie să fie suficient de spațios, astfel încât copilul să nu trebuiască să stea cu picioarele strânse, pentru a putea fi cântărit. 

Cântar confortabil pentru bebeluși

Cantar pentru bebelusi Laica PS3004, 20kg

 • Calitativ
 • Confortabil
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bebeluși
Scurta descriere Cantar pentru bebelusi Laica PS3004   Cantarul pentru bebelusi Laica PS3004 este cel mai nou in colectia de cantare create pentru cei mici.   Cantarul pt bebelusi Laica PS3004 te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.   Functia TARE a cantarului iti permite sa masori cu precizie greutatea copilului, facand abstractie de greutatea paturicii si a miscarilor neasteptate ale bebelusului.   Cantarul pr bebelusi Laica poate fi folosit si dupa ce copilul tau creste deoarece are o capacitate de cantarire de maxim 20 kg.   Se poate utiliza ca un cantar de baie, fara a folosi talerul special.    Caracteristici:   Functia speciala TARE va scadea greutatea paturicii/scutecului. Butonul Weight-Block permite o masurare sigura in pofida miscarilor neasteptate ale copilului. Din momentul in care copilul poate sa stea in picioare masurarea greutatii va putea fi efectuata fara a folosi talerul – transformand astfel aparatul intr-un cantar practic pentru baie. Unitatea de masurare – kg si pund. Capacitatea de masurare – 20 kg. Gradatia de la 1 – 20 kg. Diviziuni 10 g. Cantarul pentru bebelusi Laica PS3004 functioneaza cu 4 baterii alcaline de tipul 1,5V AAA (nu sunt incluse in pachet).   Sistem de atentionare pentru baterie descarcata.   Design italian.   Cantarul pt bebelusi Laica PS3004 este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru dispozitive medicale.   Dimensiuni: L=14,5 lat=54 H=21 (cm).   Dimensiuni afisaj: 7,7 x 3 cm.   Greutate: 2,9 (kg).

Funcțiile celui mai bun cântar pentru bebeluși

 • Funcția de blocare a greutății

Este normal ca un bebeluș să se miște în timpul în care este cântărit, motiv pentru care este stringent ca cântarul să aibă funcție de blocare a greutății afișate. În acest fel, copilul se poate mișca în voie, fiindcă greutatea sa rămâne stabilită. 

 • Funcție de oprire automată

Cântarele funcționează pe bază de baterii, așa că este foarte important ca acestea să se oprească automat, în cazul în care uitați să faceți acest lucru. Majoritatea modelelor de acest fel, se opresc după circa 30 de secunde de la ultima folosire. În acest fel, puteți conserva pentru cât mai mult timp durata de viață a bateriilor. 

 • Afișare a nivelului bateriei

Cele mai bune cântare pentru bebeluși afișează nivelul bateriei, astfel încât să nu fiți surprins dacă acestea nu mai funcționează. Această funcție este ideală doar în cazul în care aveți de gând să utilizați cântarul în mod frecvent. Dacă îl cumpărați pentru folosire periodică, atunci nu aveți nevoie de această funcție, fiindcă bateriile, cu siguranță, vor rezista mult timp. 

 • Funcție de cântărire înainte și după hrănire

Unele cântare performante ajută la cântărirea copilului înainte și după supt, astfel încât părinții să poată observa cu ușurință care este cantitatea de lapte ajunsă în organismul celui mic. 

Astfel, acest tip de cântar memorează greutatea copilului înainte de masă, astfel încât să se poată face cu o comparație facilă cu greutatea de după hrănire.

 • Funcția de cântărire în picioare

Pentru a putea cântări copilul în picioare, în momentul în care acesta suficient de mare cât să-și mențină singur echilibrul, este necesar un cântar cu o capacitate de până la 50 de kilograme. În plus, este stringent ca produsul să permită detașarea tăviței pentru nou-născuți, astfel încât cel mic să poată sta în picioare în momentul în care îi este analizată greutatea corporală. 

 • Difuzor

Cele mai bune cântare pentru bebe de pe piață sunt dotate cu difuzoare, astfel încât micuții să audă cântece pentru copii, în momentul în care sunt cântăriți. Acest lucru poate contribui substanțial la liniștirea celor mici. 

Cele mai bune cântare pentru bebeluși- Ghid de cumpărături și recenzii

Cântar electronic pentru bebeluși

Cantar Electronic Scaly Up

 • Electronic
 • Calitativ
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bebeluși
Cantar electronic care poate fi utilizat atat pentru bebelusi, precum si pentru copii cu varsta de pana la 14 ani (maxim 50 kg).

Cântar pentru bebeluși cu funcție de măsurare a înălțimii

Cantar pentru Bebelusi cu Masurarea Inaltimii

 • Măsurarea înălțimii
 • Precis
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bebeluși
Ajuta la monitorizarea cresterii copilului de la nastere si pana la primii pasi.

Cântar cu muzică pentru bebeluși

Cantar Digital cu Muzica pentru Bebelusi

 • Cu muzică
 • Confortabil
 • Preț ridicat
 • Doar pentru bebeluși
Pachetul contine: cantar digital, baterii, husa de protectie lavabila, ruleta si manual in limba romana.
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled