Cel mai bun tapet 2023 – Ghid de cumpărături și recenzii

Continut arata

Dintre toate problemele cauzate de tapet, atârnarea reprezintă probabil cea mai mare provocare. Dar asta nu ar trebui să va împiedice să intrați în tendințele moderne de design interior. Când este pus corect, tapetul devine un element frumos și transformator pentru camera dumneavoastră, iar dacă este și ușor de aplicat, acesta va merită cu siguranță efortul și investiția. Odată ce înțelegeți procesul de lipire a hârtiei de tapet și cum a evoluat de-a lungul anilor, aplicarea să nu va mai fi la fel de descurajantă.

Alege adezivul potrivit

Unul dintre cei mai importanți pași este să descoperi ce lipici se potriveste tipului de tapet ales. In ziua de astăzi, există o mulțime de opțiuni optimizate atât pentru lipire, cât și pentru îndepărtarea mai ușoară.

1. Adeziv de tapet gata preparat

Versiunea preamestecată te scutește de muncă manuală făcuta în trecut de către bunici: se amestecă praf de grâu sau celuloză într-o găleată cu apă curată pentru a face o pastă de amidon care să prindă (și să țină) produsele din hârtie, pe care le lipeau pe perete. Acum, odată cu creșterea materialelor, utilizarea adezivilor preamestecati este foarte frecventă și facilă. Acest produs este pur și simplu mai consecvent și mai productiv. Doar deschideți o găleată de adeziv și aplicați substanță pe orice tip de material de hârtie.

Adeziv tapet gata preparat, WALLFIX ULTRA, 1 kg

(2 reviews)
 • adeziv de calitate superioarã, gata de aplicare, recomandat pentru toate tipurile de tapet cu greutatea de panã la 350 g/mp
Masterline WALLFIX ® ULTRA este un adeziv de calitate superioarã, gata de aplicare, recomandat pentru toate tipurile de tapet cu greutatea de panã la 350 g/mp. Se poate utiliza la montarea tapetului din hartie si a celui din fibrã netesutã (Vlies), tapetelor textile, a celor din fibrã de sticlã, a posterelor, etc. Uscare completã: 24 ore. Temperatura de aplicare: intre +10 °C si 25 °C PREGÃTIRE: Suprafata trebuie sã fie uscatã, curatã si lipsitã de grãsimi si urme vechi de vopsea. Peretii mai absorbanti si foarte porosi trebuie amorsati inainte de tapetare. Pentru amorsare diluati 1L de Masterline WALLFIX ® ULTRA cu 3L de apã sau utilizati un impregnant profesional. UTILIZARE: Amestecati bine inainte de utilizare. Aplicati cu pensula sau cu trafaletul pe perete. Adezivul poate fi aplicat si cu masina de tapetat. Indepartati surplusul de adeziv cu o carpã moale sau burete. – Tapet din fibrã de sticla si cel din poliester – adezivul nu trebuie diluat – Tapet din hartie duplex si cel din fibrã netesutã, postere se recomandã diluarea 1:0,5 – Tapet din hartie subtire si postere se recomandã diluarea 1: 0,75 Inainte de utilizare cititi cu atentie instructiunile producãtorului de tapet. Rentabilitate: 1kg de adeziv acoperã 5-7 mp – in functie de tipul tapetului, metoda de aplicare si starea suprafetei (1kg adeziv pentru aprox. 1 rola tapet de 5mp).

2. Lipici

Veți avea nevoie de el dacă peretele dvs. este tencuit recent. Lipiciul amorsează și sigilează tencuiala proaspăt făcută, împiedicand astfel mortarul să înmoaie adezivul și pregătind peretele pentru o aplicare ușoară. Pe scurt, se asigură că tapetul se va lipi.

Adeziv pentru tapet universal,Bison,150g

(1 reviews)
 • nu formeaza noduri
 • nu pateaza
 • se intinde usor
 • usor de corectat
 • rezistent la umezeala
DESCRIEREA PRODUSULUI Adeziv pentru tapet pe baza de amidon de calitate superioara. DOMENIU DE UTILIZARE Pentru toate tipurile de tapet usor, normal, greu si foarte greu, special, vinil si textil. PROPRIETATI -nu formeaza noduri -nu pateaza -se intinde usor -usor de corectat -rezistent la umezeala -foarte puternic -pH neutru -utilizabil in doar 15 minute -ambalaj etans -pasta se mentine proaspata PREGATIRE Conditii de aplicare: Petele proaspete trebuie indepartate imediat cu o laveta umeda. Tratament preliminar: Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, netede, fara praf sau grasime. Indepartati urmele vechi de tapet cu Bison Wallpaper Stripper. Umpleti gaurile din pereti cu Bison Repair Kit. Pentru peretii acoperiti cu vopsea pe baza de latex necesita spalarea in prealabil cu o solutie pe baza de apa si amoniac sau o solutie de indepartat vopseaua, si lasat sa se usuce. Razuiti bine peretii neabsorbanti (vopsiti cu vopsea pe baza de latex). Pentru suprafetele proaspat tencuite sau foarte absorbante este recomandata aplicarea in prealabil a unei solutii de tapet diluate. Spalati si uscati foarte bine suprafata. Impuritatile pot pata tapetul. Unelte necesare: Pensula, galeata, agitator pentru amestecarea solutiei, masa de lucru. Curatati cu apa sculele imediat dupa utilizare. APLICARE Diluare: A se dilua doar cu apa. Cantitati: A se urmari tabelul. Instructiuni de utilizare: Amestecati cantitatea necesara de pudra cu apa turnata treptat, si agitati enregic pana la dizolvarea completa. Agitati din nou dupa 15 minute. Solutia poate fi utilizata imediat. Aplicati cu generozitate, uniform, cu ajutorul unei pensule, adezivul pe fasiile de tapet. Acordati atentie deosebita marginilor. Impaturiti marginile catre mijloc si lasati adezivul sa se absoarba. La aplicare, presati cu putere marginile, daca este necesar folositi o rola. Aplicati tapetul urmand instructiunile producatorului. Pasta pregatita este valabila cateva zile daca este pastrata intr-un recipient foarte bine inchis. Pete/reziduuri: Indepartati imediat petele si excesul de adeziv cu ajutorul unei lavete umezite. PROPRIETATI TEHNICE Rezistenta la umiditate: buna SPECIFICATII TEHNICE Baza: amidon Continut solid: aprox.100% TERMEN DE VALABILITATE 24 de luni de la data fabricatiei. Termenul de de valabilitate este limitat dupa deschiderea ambalajului. A se depozita in spatii uscate, racoroase si ferite de inghet.

3. Heavy-duty

Aceste tipuri de adezivi se usucă rapid, ceea ce este excelent pentru hârtiile mai grele. Adezivul Heavy-duty este cel mai compatibil cu un tapet gros și de înaltă calitate. De asemenea, este mult mai greu de înlăturat, așa că luați în seama dacă intenționați să revindeți casa sau să redecorați în viitorul apropiat.

Adeziv special pentru tapet greu (hartie, vinil pe suport de hartie si raufaser), 200g

(2 reviews)
 • Formula profesionala
Adeziv special pentru tapet greu (hartie, vinil pe suport de hartie si raufaser), 200g Formula profesionala. Pregatirea suprafetei: Suportul trebuie sa fie uscat, curat si lipsit de urma de vopsea veche si grasimi. Crapaturile trebuie chituite in prealabil. Suprafetele noi si foarte absorbante trebuie amorsate cu acest adeziv: 1 cutie la 8 litri apa. Pregatirea adezivului: Turnati continuu continutul cutiei in apa rece, amestecand energic timp de 30 sec. Dupa golirea cutiei continuati amestecarea timp de 3 minute. Lasati sa se omogenizeze timp de 15 minute. Amestecati inca odata inainte de utilizare. Tapet greu – 1 cutie la 4 litri apa rece – Acoperire 30-35mp – 6 role Tapet rauhfaser – 1 cutie la 4 litri apa rece – Acoperire 30-35mp – 4 role Amorsare – 1 cutie la 8 litri apa rece – Acoperire 60-80mp

4. Adeziv diluat cu apă rece

Acesta este cel mai obișnuit tip de pastă. Se prezintă sub formă de amidon sau pulbere pe bază de grâu, iar apoi tu sau instalatorul o amestecați cu apă. Deși să amesteci adezivul de unul singur sună ca o corvoadă, există o metodă unică: Puteți să o faceți mai groasă, mai subțire, mai puternică sau mai slabă, în funcție de greutatea hârtiei cu care lucrați. De asemenea, este solubilă în apă, ceea ce înseamnă că este mai ușor de dizolvat după ce ați terminat cu lipitul tapetului. Acestea au, de asemenea, cele mai lungi perioade de uscare din toate pastele, ceea ce înseamnă mai multă așteptare, dar și mai mult timp pentru a corecta greșelile. Deci, practic, dacă ești profesionist, acesta este adezivul pe care ai vrea să îl folosești. Dacă nu ești, este posibil să te confrunți cu anumite probleme.

Pachet 2 x adeziv pentru tapet, interior, Metylan Normal, 125 gr + pensula vopsit

 • adeziv pentru tapet de hartie usor, normal si greu
 • prezinta solubilitate rapida
 • adeziune imbunatatita prin controlul apei in adezivi speciali
Metylan normal este un adeziv pentru tapet de hartie usor, normal si greu, prezinta solubilitate rapida, o retinere optima a apei si adeziune imbunatatita prin controlul apei in adezivi speciali. Acest adeziv are un consum redus, se corecteaza usor, este inodor, insolubil in solventi organici si nu prezinta ghemotoace prin amestecare. Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, netede si intacte, lipsite de praf, mizerie, unsoare sau ceara si mucegai. Pregatirea tapetului:Peretii pictati si peretii lustruiti lipsiti de pori trebuie sa fie usor acoperiti cu nisip si spalati cu amoniac menajer diluat. Vechile invelisuri si pasta trebuie sa fie inlaturate cu Metylan Wallpaper Remover. Suprafetele poroase trebuie sa fie masurate. A se lasa sa se usuce complet inainte de aplicarea tapetului. Instructiuni de amestecare:Folositi o galeata curata si amestecati intregul continut al pachetului rapid in apa rece, in timp ce amestecati continuu. Nu adaugati mai multa apa decat este specificat. Imprastiati continutul pachetului in apa, amestecand energic timp de 30 de secunde. Dupa 20 de minute, amestecati din nou in intregime. Pasta este acum gata sa fie folosita. Instructiuni de folosire:Periati uniform pe spatele tapetului cu o perie scurta cu par artificial. Lasati pasta sa se absoarba in profunzime inainte de a lipi tapetul pe perete. Un tapet cu o greutate mai mare ar trebui lasat mai mult timp sa absoarba pasta si poate necesita un al doilea strat. Dupa aplicarea pe perete, stergeti imediat pasta in exces folosind apa curata si un burete. Urmati instructiunile fabricantilor de tapet.

Alegeți cu grijă căptușeala tapetului

În afară de pasta de tapet, înțelegerea suportului tapetului poate ușura, de asemenea, problemele de aplicare. Mai simplu, cele mai multe tapete sunt acum acoperite cu o căptușeală, astfel încât acestea să nu fie puse direct pe perete. Căptușeala poate fi făcută din vinil, hârtie, țesătură sau material natural. Acest intermediar facilitează aplicarea, îndepărtarea, înlocuirea și vopsirea mult mai târziu, deoarece protejează peretele de deteriorare, pregătindu-l pentru absorbția corespunzătoare a pastelor.

Cum să lipești singur tapetul în 3 pasi simpli?

Asigurați-vă că aveți mai întâi materialele și instrumentele potrivite. Veți avea nevoie de un cuțit ascuțit, un lipici bun, o masă plată, o cârpă moale, o găleată de apă, o bandă, o racletă și răbdare.

În primul rând,va trebui să pregătiți pereții cu un grund (primer). Apoi, veți aplica puțin câte puțin pasta, pornind de la un capăt al camerei către celalalt. Este indicat să folosiți o rolă de vopsea. De asemenea, ar trebui să așezați fiecare foaie de tapet în fața porțiunii pe care o veți agăța, astfel încât să fie mai rapid de aplicat. Când sunteți gata să aplicați efectiv hârtia, asigurați-vă că veți uni colțurile (mai ales dacă tapetul are un model repetitiv). Această suprapunere vă ajută să vă asigurați că modelul se îmbină uniform.

După ce atârnați fiecare hârtie, vă trebui să rulați cu blândețe peste fiecare centimetru al acestuia. Nu împingeți prea tare în jos pe hârtie. Pe măsură ce aplicați, continuați să ștergeți hârtia cu un burete pentru a șterge reziduurile de lipici. Vă trebui, de asemenea, să insistați pe fiecare colt (marginile unde se întâlnesc două hârtii de tapet) și să tăiați suprapunerile, daca acestea există. 

După ce ați terminat cu acest pas, lăsați tapetul să se usuce! Uscarea durează de obicei cel puțin 24-28 de ore.

Sugestii actuale și oferte avantajoase de tapet

Conceptul de „tapet modern” poate părea un oximoron dacă asociați acoperirea pereților cu acel kitsch învechit și imposibil de înlocuit din casa bunicii voastre. Cu toate acestea, industria designului îmbrățișează în prezent nostalgia. Tapetul modern este în tendință, iar noi venim în ajutor cu recomandări.

Tapet REFLETS UGEPA , L79807, lavabil,5.33 mp/rola, material vinil compact ,suport vlies

 • datorita grosimii acestuia, acopera mult mai bine micile imperfectiuni ale peretelui
 • nu retine praf
Tapet lavabil, dimensiune rola 5.33 mp , foarte usor de curatat cu buretele sau cu o laveta umeda, rezistent la lovituri mecanice, la zgarieturi si la factorii externi. Suportul special permite peretului sa respire, reducand riscul de condens sau mucegai, nu se decoloreaza. Datorita grosimii acestuia, acopera mult mai bine micile imperfectiuni ale peretelui, nu retine praf, se indeparteaza foarte usor de pe perete fara a lasa reziduuri sau urme, se monteaza usor datorita elasticitatii acestuia si este rezistent la umezeala. Suportul de baza este din vlies, iar stratul de suprafata este fabricat din spuma vinilica . Nu contine clorati sau solventi. Unele game prezinta embosare (modelul este iesit in relief) pentru a aduce un plus de farmec peretelui.

Tapet clasic Odea 46908 Negru 0.53m X 10m

 • model baroc
 • vinil compact, texturat
 • extralavabil
Tapet clasic, model baroc, vinil compact, texturat, extralavabil, pe suport de bumbac netesut (vlies). Dimensiune rola: 53cm x 10m. La acest model de tapet este nevoie de un adeziv vlies (pentru suport de bumbac) care se va aplica doar pe perete. Pentru pregatirea suprafetei este necesara amorsarea peretilor cu amorsa acrilica pentru o lipire uniforma si de lunga durata.

Fototapet 3D WhiteBack, Creative Decor, Frunze Multicolore, 200 x 300 cm

 • adecvata atat aplicatiilor outdoor cat si indoor
Fototapet-ul este o imagine personalizata care prin natura texturii materialului expune un format grafic de inalta rezolutie. Acest fototapet este format din 3 bucati cu latimea de 100cm. Cerneala folosita de Creative Art Decor pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobata international pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit. Imaginea este printata pe Hartie Foto (200gr/m2), adecvata atat aplicatiilor outdoor cat si indoor. Pentru lipirea acestui fototapet este necesar adeziv pentru fototapet din hartie. Acesta se gaseste in orice magazin cu articole pentru bricolaj. FOTOTAPETUL SE LIVREAZA FARA ADEZIV! Fototapetul este rulat si ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire. .

Fototapet, Ema Decor, Stil mural, Flori, Fluture in flori si frunze 200×300 CM

 • Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica
Fototapet-ul este o imagine personalizata care prin natura texturii materialului expune un format grafic de inalta rezolutie. Cerneala folosita pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobata international pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit. Imaginea este printata pe HartieFoto (200gr/m2), adecvata atat aplicatiilor outdoor cat si indoor. Pentru lipireaa cestui fototapet este necesar adeziv pentru fototapet din hartie. Acesta se gaseste in orice magazin cu articole pentru bricolaj. FOTOTAPETUL SE LIVREAZA FARA ADEZIV! Fototapetul este rulat si ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire.

Fototapet, Ema Decor, Jungle Frunze verzi, stil tropical 200×300

 • cerneala folosita pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii
Fototapet-ul este o imagine personalizata care prin natura texturii materialului expune un format grafic de inalta rezolutie. Cerneala folosita pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobata international pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit. Imaginea este printata pe HartieFoto (200gr/m2), adecvata atat aplicatiilor outdoor cat si indoor. Pentru lipireaa cestui fototapet este necesar adeziv pentru fototapet din hartie. Acesta se gaseste in orice magazin cu articole pentru bricolaj. FOTOTAPETUL SE LIVREAZA FARA ADEZIV! Fototapetul este rulat si ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire.

Fototapet vlies – Ceata de dimineata – 250 x 175 cm

 • Calitateinalta a imprimarii
 • Ecologic si sigur
 • Ambalaj sigur
 • Montare usoara
Fototapetul vlies rezistent la apa si zgarieturi \\\”Ceata de dimineata\\\” se aplica pe perete. Fototapetul \\\”Ceata de dimineata\\\”, cu un design inspirat, va reprezenta un decor senzational al oricarei incaperi. Tapetele flausate sunt aplicate cu ajutorul adezivului. Acestea pot fi montate in orice camera, chiar si in baie sau in bucatarie. Tapetul vlies cu acoperire semi-mata ascunde imperfectiunile minore ale peretelui. Creeaza un strat de izolatie termica si le permite peretilor sa respire. Imprimeul rezistent la apa este foarte durabil. Calitateinalta a imprimarii Calitatea imprimarii digitale de pana la 600 dpi, tehnologia unica si culorile vibrante, fac ca fototapetul sa largeasca optic interiorul. Ecologic si sigur Folosim doar materiale sigure, si de accea recomandam decorul nostru atat pentru dormitor, cat si pentru camera copiilor. Ambalaj sigur Tapetul este rulat si preambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire. Montare usoara Fototapetul este alcatuit din fasii de 50 cm usor de instalat.Vezi cum sa montezi fototapetul \\\”Morning Fog\\\” pas cu pas. Greutate: 120 g/m2 Latimea unei role: 50 cm Tehnica de imprimare: laser (imprimare termica) Dimensiunea produsului prezentat:250×175: 50×175 50×175 50×175 50×175 50×175

Tapet Premium Artfoyer – Gold Leaves, Vlies (Non-Woven), Eco Frendly, Nu necesita adeziv, Set 3 role, 5,4 mp

(1 reviews)
 • realizate pe material Vlies (Non-Woven) de ultima generatie, oferind o experienta de instalare complet noua
DETALII Tapetele ARTFOYER sunt realizate pe material Vlies (Non-Woven) de ultima generatie, oferind o experienta de instalare complet noua. Tiparite digital cu cerneluri ecologice, tapetele ARTFOYER sunt usor de montat pe orice tip de perete interior, fara adeziv! INFORMATII TEHNICE Toate imaginile de fundal sunt in role de 0,60 m latime si 3 m lungime. Tapetul ARTFOYER este livrat intr-o cutie cu 3 role. Cu o cutie din tapetul nostru puteti acoperi 5,4 mp. APLICARE Pregatirea peretilor (amorsarea este intotdeauna recomandata): • Pulverizati peretele cu apa de la robinet (100 ml pe 1 mp). • Suprapunerea nu este obligatorie, deoarece tapetul Artfoyer este un mediu foarte stabil. • Poate fi repozitionat si reinitializat in primele 10 minute. INDEPARTARE • Daca a fost montat pe suprafete adecvate si bine pregatite, produsul poate fi indepartat de pe perete cu usurinta, dintr-o singura bucata. • Daca este necesar, indepartati fiecare rola cu apa calda si detergent. INGRIJIRE Se curata cu o carpa uscata. Nu curatati cu carpa umeda si nu utilizati detergenti!

Fototapet, Ema Decor, Figuri geometrice, Triunghiuri 3D de la alb la negru 250×400 CM

 • adecvata atat aplicatiilor outdoor cat si indoor
Fototapet-ul este o imagine personalizata care prin natura texturii materialului expune un format grafic de inalta rezolutie. Cerneala folosita pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobata international pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit. Imaginea este printata pe HartieFoto (200gr/m2), adecvata atat aplicatiilor outdoor cat si indoor. Pentru lipireaa cestui fototapet este necesar adeziv pentru fototapet din hartie. Acesta se gaseste in orice magazin cu articole pentru bricolaj. FOTOTAPETUL SE LIVREAZA FARA ADEZIV! Fototapetul este rulat si ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire.

Tapet MARBLE DREAM Aesthetic Design, material non-woven, 0,52m x 3m x 3 role = 4,68mp

 • imprimat pe suport netesut (non-woven), un produs rezistent care nu se zgarie si se lipeste usor
 • cerneala este 100% ecologica, pe baza de apa, fara solventi, miros sau substante periculoase
Tapet eco-friendly Cu un pachet din tapetul nostru puteti acoperi 4,68 mp. Pentru pereti mai mari achizitionati mai multe pachete. Pachetul contine 3 role de 52 cm latime si 300 cm inaltime. Personalizam imaginea de pe cele 3 role astfel incat sa se imbine perfect la aplicare. Repetarea modelului se face intotdeauna in dreapta. Tapet unic, ideal pentru orice spatiu Designerii nostri creeaza incontinuu modele de tapet unice, pentru toate gusturile si pentru orice tip de spatiu. Unele pachete pot contine 3 role diferite pentru a da o varietate cat mai ampla modelelor noastre. Poti alege unul dintre produsele deja existente sau poti crea un model unic, personalizat. Tapet rezistent si elegant Tapetul personalizat este imprimat pe suport netesut (non-woven), un produs rezistent care nu se zgarie si se lipeste usor. Suportul non-woven garanteaza o gama variata de culori si o durata lunga de viata pentru tapetul tau. Hartia pentru tapet ofera un finisaj textil unic si este extrem de durabil. Suprafata speciala de print da produsului un aspect mat si elegant. Hartia pentru tapet este rezistenta la spalare si la abraziune. Tapet usor de montat si curatat Aplicarea tapetului se face cu usurinta.Tapetul nostru este lavabil. Pentru o durata lunga de viata, recomandam ca tapetul sa fie curatat periodic. Se curata extrem de usor, cu ajutorul unui burete umed.Pentru o curatare usoara, recomandam ca peretele sa fie spalat intotdeauna vertical. Procedeul de print al tapetului foloseste materiale non-toxice, care nu provoaca niciun fel de efecte adverse. Cerneala este 100% ecologica, pe baza de apa, fara solventi, miros sau substante periculoase (compusi volatili, metale grele, hidrocarburi aromatice).Acest lucru face din tapet un produs ideal pentru camerele in care copiii dorm sau desfasoara diferite activitati.

Fototapet Lavabil, Creative Decor, Nordic Minimalist Abstract Geometric, Material Autoadeziv, 200 x 300 cm

 • permite peretelui sa Respire
 • strat protector antizgariere
 • foarte permisiv la aplicare (nu se formeaza bule de aer)
Fototapet-ul este o imagine personalizata care prin natura texturii materialului permite intretinerea acesteia in timp si expune un format grafic de inalta rezolutie. Un fototapet de calitate trebuie : – sa prezinte un format grafic de exceptie la o dimensiune impresionanta (o imagine grafica de inalta rezolutie); – sa permita peretelui sa respire, anuland posibilitatea de a dezvolta in timp paraziti care se inmultesc prin spori; – sa permita prin constructia materialului curatarea acestuia (spalarea / indepartarea particulelor depuse in timp) Cerneala folosita de Creative Art Decor pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobata international pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit. Materialul folosit pentru printarea fototapetului este HP PVC-Free ( un material tratat special care permite peretelui sa respire.) Proprietati fizice / chimice material HP PVC-Free: Tip de aplicabilitate: Perete, Tavan, Pardosea Mediu de aplicare: cu Grad mediu de umiditate (indoor). Material de baza: netesut Grosime: 175 g/mp Elasticitate: 1 – 1,5 mm la 100 cm Reducerea zgomotului de impact: Efect mediu Finisare: Lucios Culoarea materialului: ALB 96%, nu genereaza Reflexii (mat) Cu adeziv inactiv: se activeaza cu Apa Tehnologia de imprimare: sunt utilizate cernelurile ecologice Rezistenta UV: nu se modifica culorile in contact cu razele solare Modalitate de intretinere: se spala cu Apa si solventi ecologici Calitati speciale material HP PVC-Free: permite peretelui sa Respire strat protector antizgariere foarte permisiv la aplicare (nu se formeaza bule de aer) clasificare impotriva incendiilor in conformitate cu EN 13501-1: 2007 + A1: 2009 Imaginea este formata din 3 bucati cu latimea 100cm. Acest fototapet are aplicat pe spate un adeziv in stare inactiva. Pentru activarea adezivului trebuie sa introduceti fiecare fasie de fototapet intr-o cada cu apa timp de 15 secunde, dupa care se scoate, se lasa 1minut si aplica pe perete. Aplicarea se poate face de catre orice persoana doar urmarind pas cu pas fisa de instalare primita in colet. Fototapetul este ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura cele mai bune conditii pentru transportare.

Fototapet Lavabil, Ema Decor, Jungle, Frunze exotice verzi cu frunza alba in relief 200×300 CM

 • cerneala ecologica pe baza de apa, care nu dauneaza sanatatii
 • fototapet de inalta calitate grafica, aprobata international
Fototapet-ul este o imagine personalizata care prin natura texturii materialului permite intretinerea acesteia in timp si expune un format grafic de inalta rezolutie. Un fototapet de calitate trebuie : – sa prezinte un format grafic de exceptie la o dimensiune impresionanta (o imagine grafica de inalta rezolutie); – sa permita peretelui sa respire, anuland posibilitatea de a dezvolta in timp paraziti care se inmultesc prin spori; – sa permita prin constructia materialului curatarea acestuia (spalarea / indepartarea particulelor depuse in timp) Cerneala folosita de Ema Decor pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobata international pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit. Materialul folosit pentru printarea fototapetului este HP PVC-Free ( un material tratat special care permite peretelui sa respire.) Proprietati fizice / chimice material HP PVC-Free: Tip de aplicabilitate: Perete, Tavan, Pardosea Mediu de aplicare: cu Grad mediu de umiditate (indoor). Material de baza: netesut Grosime: 175 g/mp Elasticitate: 1 – 1,5 mm la 100 cm Reducerea zgomotului de impact: Efect mediu Finisare: Lucios Culoarea materialului: ALB 96%, nu genereaza Reflexii (mat) Cu adeziv inactiv: se activeaza cu Apa Tehnologia de imprimare: sunt utilizate cernelurile ecologice Rezistenta UV: nu se modifica culorile in contact cu razele solare Modalitate de intretinere: se spala cu Apa si solventi ecologici Calitati speciale material HP PVC-Free: permite peretelui sa Respire strat protector antizgariere foarte permisiv la aplicare (nu se formeaza bule de aer) clasificare impotriva incendiilor in conformitate cu EN 13501-1: 2007 + A1: 2009 Imaginea este formata din 3 bucati cu latimea 100cm. Acest fototapet are aplicat pe spate un adeziv in stare inactiva. Pentru activarea adezivului trebuie sa introduceti fiecare fasie de fototapet intr-o cada cu apa timp de 15 secunde, dupa care se scoate, se lasa 1minut si aplica pe perete. Aplicarea se poate face de catre orice persoana doar urmarind pas cu pas fisa de instalare primita in colet. Fototapetul este ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura cele mai bune conditii pentru transportare.
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled