Cel mai bun suport TV de perete 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Design-ul interior al casei contează foarte mult, motiv pentru care fiecare element în parte trebuie să fie ales cu mare grijă și poziționat în mod cât mai inteligent, astfel încât confortul să fie unul sporit. 

De aceea, dacă vă doriți să vă simțiți excelent în propria locuință, trebuie să puneți mare preț pe amplasarea televizorului în cameră. Este stringent să găsiți varianta cea mai potrivită, astfel încât amenajarea interioară să nu fie afectată în niciun fel și să puteți viziona cât mai confortabil și bine serialele și emisiunile preferate. 

Prin urmare, puteți lua în vedere un suport de tv pentru perete, fiindcă această modalitate de amplasare nu poate afecta în vreun design-ul și vă poate oferi și un unghi perfect de vizionare. În plus, maximizează spațiul din dormitor sau living, fiindcă în acest fel nu aveți nevoie de o consolă de dimensiuni mari.

Suport TV de perete reglabil

Suport TV de perete Sunne 32-55-ET VESA400x400 Reglabil , 32-55″, Negru

 • Rezistent
 • Durabil
 • Necesită montare
 • Trebuie să se potrivească cu dimensiunile și greutatea plasmei

Acesta este un suport TV de perete reglabil, care poate susține până la 50 de kilograme, realizat din oțel și cu unghiuri foarte mobile. Cu alte cuvinte, este un suport care vă permite să mișcați după bunul plac TV-ul. 

Tipuri de suporturi TV de perete

Există mai multe tipuri de suporturi TV de perete, fapt pentru care este stringent să aflați despre fiecare în parte, astfel încât să faceți alegerea potrivită pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. 

Este bine să luați la cunoștință că unele suporturi TV vă pot pune la dispoziție foarte multe funcții și avantaje, fapt pentru care unele modele pot fi puțin mai costisitoare decât altele. 

 • Suport TV de perete fix

Acesta este cel mai popular tip de suport de TV,  însă nu este unul ideal în toate situațiile. Acest model amplasează televizorul cât mai aproape de perete, fiind foarte puțin ieșit în relief.

Pentru acest tip de suport TV aveți nevoie de un spațiu liber destul de mare. Doar în acest fel, veți putea poziționa plasma la înălțimea ideală, astfel încât să nu depuneți efort, atunci când doriți să o folosiți. 

Unele modele de suporturi fixe de TV pentru perete vă pot oferi șansa de a muta pe șină televizorul în funcție de preferințe. În acest fel, îl puteți muta mai la stânga sau mai la dreapta, însă doar câțiva centimetri.

Prin urmare, în momentul în care vă decideți să achiziționați acest tip de suport TV trebuie să vă asigurați că locul în care doriți să-l amplasați este cel mai bun. Orice ajustare ori mutare ulterioară vă va putea da mari bătăi de cap.

 • Suport TV de perete cu grad de înclinare

Acesta este asemănător cu suportul fix de perete, însă permite utilizatorului să încline televizorul, pentru un confort sporit. Cu ajutorul acestuia, puteți muta mai sus sau mai jos televizorul, în timp ce suportul rămâne fix pe perete.

Cu alte cuvinte, este un suport pe care trebuie să-l luați în considerare în cazul în doriți să amplasați monitorul deasupra unui dulap, a șemineului sau într-un living de dimensiuni mici. 

În plus, funcția de înclinare vă poate ajuta și cu privire la momentele în care lumina naturală este destul de puternică. Astfel, nu va mai trebui să trageți draperiile dacă reflexia luminii bate direct în ecranul plasmei, ci puteți să mutați puțin poziția televizorului. 

Unghiul de înclinare este de circa 15 grade pe fiecare parte, însă acest lucru poate diferi de la un model la altul. 

 • Suport TV de perete mobil

Suporturile TV de perete mobile oferă un grad de flexibilitate destul de ridicat. Acest tip de suport este cel mai avantajos și vă poate oferi o mână de ajutor în foarte multe situații, fiindcă permite o gamă variată de ajustări. 

Cu alte cuvinte, un astfel de suport rămâne fix pe perete, însă televizorul poate fi mutat în orice fel doriți. Puteți să-l mutați de la stânga la dreapta pe șină, în sus sau în jos, ori puteți să-l trageți cât doriți spre interiorul camerei dintr-un colț. Prin urmare, sunt cele mai versatile modele de suporturi de TV de perete. 

Unele modele vă pot permite să întoarceți TV-ul la 360 de grade, cu toate că această tehnică nu poate fi cea mai practică.

Un suport de TV mobil vă permite să-l împingeți spre perete în momentele în care nu-l folosiți, și să-l trageți și să-l direcționați spre zona în care ședeți, astfel încât să nu depuneți niciun fel de efort în aceste clipe de relaxare.

Având În vedere toate aceste avantaje, prețul de achiziție este unul destul de ridicat, cu mult peste valoarea modelelor anterior prezentate, însă dacă vă doriți calitate și foarte mult confort, atunci trebuie să optați pentru această variantă de suport. 

Suport TV de perete clasic

Hama 84427 suport TV de perete pentru 37-63 inch

 • Maximizează spațiul din casă
 • Oferă un aspect modern camerei
 • Nu este mobil
 • Preț ridicat
Descriere 84427 suport TV de perete pentru 37-63 inch de la Hama – Pentru instalarea televizoarelor cu ecran plat, cu o dimensiune a ecranului de la 94 până la 160 cm (37 \”la 63\”) – Profilul plat face posibilă amenajarea modernă şi restrânsă a spaţiului locuibil – Sistemul Easy-Fix asigură orientarea simplă şi continuă a aparatului TV – Nivelă cu bulă de aer încorporată pentru un montaj simplu şi rapid – Profilul extrem de plat conferă un design interior modern și economie de spațiu – Sistem Easy-Fix pentru o instalare simplă și o orientare complet ajustabilă a televizorului dumneavoastră – Nivel de spirit integrat pentru un montaj rapid și ușor – Potrivit mai ales pentru televizoarele ultra-plate, permite poziționarea optimă a ecranului plat în oricare cameră – Respectă toate standardele VESA de până la 800 x 400 – Înclinare constantă 20 ° Calitate: 3 stele Clemă pentru TV: până la M8 Gamă de pivotare: 0 ° Tilt +/-: 0 / 20 ° Material: Plăcuţă de oţel Număr de articulaţii: 0 Rotaţie: 0 ° Capacitate maximă de încărcare: 75 kg Dimensiune exterioară: Profunzime (din): 4,6 cm Dimensiune exterioară. Profunzime (către): 4,6 cm Dimensiune exterioară – înălţime: 54 cm Dimensiune exterioară – lăţime: 89,6 cm Lăţimea plăcii de montare: 22,4 cm Lungimea plăcii de montaj: 85 cm Standard VESA : 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 200 x 300 mm / 300 x 100 mm / 300 x 200 mm / 300 x 300 mm / 300 x 400 mm / 400 x 200 mm / 400 x 300 mm / 400 x 400 mm / 50 x 50 mm / 500 x 400 mm / 600 x 200 mm / 600 x 300 mm / 600 x 400 mm / 75 x 100 mm / 75 x 75 mm / 800 x 200 mm / 800 x 400 mm Dimensiune recomandată a ecranului: 94 – 160 cm (37\” – 63\”) Specificatii tehnice Dimensiuni Marime Minima(Inch) Marime Maxima(Inch)

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Acesta este un suport de TV de perete clasic, care nu este mobil, dar care vă poate ajuta să maximizați spațiul din dormitor sau living și să oferiți un aspect modern camerei.

Criteriile de selecție a celui mai bun suport TV de perete

 • Greutatea plasmei

Trebuie să luați la cunoștință că în cazul în care doriți să achiziționați un suport de perete pentru TV, greutatea plasmei este un criteriu foarte important de selecție. Este necesar ca suportul să poată suporta cu brio întreaga greutate a televizorului. 

De aceea, este ideal să citiți cu mare atenție caracteristicile produsului pe care intenționați să-l cumpărați, pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră. 

 • Durabilitate

Este stringent ca suportul de Tv să fie cât mai rezistent, astfel încât să nu aveți parte de momente neplăcute, în care televizorul să cadă din cauza desprinderii suportului de perete. 

Oțelul, aluminiul și plasticul sunt variantele standard din care se fabrică acest tip de produs. Cu toate acestea, oțelul este mai indicat în acest caz, fiindcă este cel mai durabil și rezistent în timp. 

 • Funcții

Dacă vă doriți calitate, atunci este bine să puneți accent și pe câteva funcții pe care este indicat ca suportul de TV să le aibă. 

Astfel, este recomandat ca produsul ales să vă pună la dispoziție următoarele:

 • Funcție anti-furt 
 • Sistem de blocare pe loc
 • Reglare pe înălțime
 • Piesele necesar pentru montare

Cele mai bune suporturi TV de perete – Ghid de cumpărături și recenzii

Suport TV de perete extensibil

Hama 118608 suport TV de perete pentru 10-42 inch

 • Calitate superioară
 • Rezistent
 • Preț ridicat
 • Necesită montare
Descriere 118608 suport TV de perete pentru 10-42 inch de la Hama Clemă pentru TV: până la M8 Gamă de pivotare: 180 ° Tilt +/-: 20 / 20 ° Material: Plăcuţă de oţel Număr de articulaţii: 3 Rotaţie: 0 ° Capacitate maximă de încărcare: 20 kg Dimensiune exterioară: Profunzime (din): 8 cm Dimensiune exterioară. Profunzime (către): 45 cm Dimensiune exterioară – înălţime: 21,6 cm Dimensiune exterioară – lăţime: 21,6 cm Lăţimea plăcii de montare: 15 cm Lungimea plăcii de montaj: 8 cm Standard VESA : 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 50 x 50 mm / 75 x 75 mm Dimensiune recomandată a ecranului: 25 – 107 cm (10\” – 42\”) Variantă: Derulat cu viteză normală Specificatii tehnice Dimensiuni Marime Minima(Inch) Marime Maxima(Inch)

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Acesta este suportul de perete pe care puteți să-l împingeți cât mai aproape de zid, în momentele în care nu-l folosiți și să-l trageți în exterior cât doriți, atunci când vreți să urmăriți emisiunea preferată. Este ușor de manevrat, reglabil și simplu de folosit.

Suport TV de perete cu grad de înclinare

Techly Suport de perete TV LCD/LED/PDP 13-37” 35 kg VESA înclinat negru

 • Se înclină
 • Durabil
 • Necesită montare
 • Trebuie să se potrivească cu dimensiunile și greutatea plasmei
Descriere Techly Suport de perete TV LCD/LED/PDP 13-37\’\’ 35 kg VESA înclinat negru de la TECHLY

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Acesta este un suport de TV pentru perete care poate înclina televizorul cât de mult doriți, astfel încât să-l puteți monta cât mai sus. Acest lucru vă permite să maximizați spațiul din dormitor, living sau bucătărie. Acesta este ideal pentru montarea deasupra șemineului, a unui dulap sau între corpurile suspendate.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled