Cele mai bune lustre 2023 – Ghid de cumpărături și recenzii

În orice casă trebuie să existe corpuri de iluminat precum lustre, aplice, plafoniere, pendule, lampadare, lămpi sau candelabre, care să adauge un plus de personalitate camerelor. Acestea reprezintă un element foarte important de design, deoarece dacă sunt alese cu mare grijă, pot schimba cu totul aspectul unei încăperi.

De aceea, întotdeauna când redecorați casa sau o amenajați de la 0, trebuie să puneți mare preț pe fiecare element în parte, fiindcă orice piesă de mobilier, de iluminat sau decorațiune poate înfrumuseța sau nu locuința. Cu alte cuvinte, lustrele sunt esențiale pentru obținerea unui design modern, călduros, primitor și frumos.

Lustrele – Câte tipuri există?

Lustrele sunt de mai multe feluri, tocmai pentru ca fiecare persoană în parte să-și poată construi casa după bunul plac, în funcție de dorințele, nevoile și ideile sale. Lustrele de tavan pot fi nonconformiste, clasice, moderne sau foarte jucăușe.

Tipuri de lustre:

 • Lustră tip plafonieră

Acest tip de lustră este ideală pentru bucătărie, deoarece poate lumina cu putere toată zona de gătit a casei.  Aceasta este o lustră clasică, care  are de obicei mai multe brațe cu becuri și care poate fi găsită în diverse nuanțe. Astfel, dacă aveți bucătăria complet albă și vă doriți un corp de iluminat în același ton, puteți găsi o lustră de bucătărie în nuanțe deschise. Poate fi luată în considerare în orice tip de amenajare.

Cea mai bună lustră tip plafonieră
Lustra Olympia H14cm 8 x 40W

Lustra Olympia H14cm 8 x 40W

 • Luminează puternic
 • Maximizează spațiul din încăpere
 • Design simplu
 • Preț ridicat
Lustra Olympia H14cm 8 x 40W

Specificații ale acestui produs: Lungimme: 77cm Latime: 77cm Inaltime: 14cm Diametru: 0cm Culoare cadru: Maro Material cadru: metal Culoare abajur: Alb Material abajur: Sticla Tip soclu: E14 Putere W: 8 x 40W Temperatura culoare: 2700 Flux luminos (lumeni): 3440 IP: IP20 Becuri: Nu sunt incluse Telecomanda inclusa: Nu

 • Lustră tip candelabru

Lustrele de tip candelabru sunt moderne și perfecte pentru dormitor. Acestea se pot potrivi de minune stilului modern de design, deoarece au de regulă forme diverse, cât mai originale și atipice. Aceste lustre de dormitor sunt foarte elegante și realizate cu multă finețe, fapt pentru care este stringent ca aspectul general al camerei să fie unul cât mai dichisit, pentru a putea opta pentru acest tip de lustră deosebită.

Cel mai modern candelabru
Candelabru Jackson H1562mm

Candelabru Jackson H1562mm

 • Design modern
 • Rezistentă
 • Se potrivește doar în unele încăperi
 • Preț ridicat
Candelabru Jackson H1562mm

Specificatii ale acestui produs: Material cadru: Metal

Inaltime: 557 Inaltime maxima: 1562 Diametru: 750 Numar becuri: 12 Soclu: E27 Putere: 7W Culoare: Negru
 • Lustră tip pendul

Lustrele tip pendul sunt potrivite pentru zona de living, sufragerie a casei, însă dacă au o formă simplă, pot fi amplasate și în baie. Acest tip de lustră este una suspendată și se încadrează de minune în stilul industrial sau minimalist. Ceea ce trebuie reținut este faptul că în ultima perioadă de timp, acest model este din ce în ce mai ales de designerii de interior și nu numai.

Cel mai frumos pendul

Lustra de masa LED Sphere 19,2W dimmabil crom

 • Modernă
 • Calitativă
 • Se potrivește doar anumitor tipuri de încăperi
 • Preț ridicat
Lustra de masa LED Sphere 19,2W dimmabil crom

Lustra de masa LED, 4 lumini, fabricata din metal, finisaj cromat. Abajururi sferice din policarbonat si metal de 12cm cu textura la interior si metal cromat. Lungime reglabila. Alte caracteristici ale acestui produs: Dimensiuni: Inaltime min. 25 / max. 120cm Lungime 91cm / latime 12cm Diametru abajur 12cm Putere maxima: 19.2W Temperatura culorii: 3,000 K Durata medie de viata: 30,000h Flux luminos (lumeni): 1,152 Material: Metal, policarbonat Finisaj: crom Culoare cablu: transparent DIMMABIL

 • Lustre led

Lustrele led sunt cele mai moderne. Acestea sunt economice, deoarece folosesc lumină rece, nu caldă, care necesită foarte puțin curent electric și luminează cu putere chiar și o suprafață destul de mare. Aceste lustre pot fi amplasate pe holul de la intrarea în casă sau în camera copiilor, unde este necesară o lumină de calitate pentru orele de studiu.

Cea mai elegantă lustră led

Lustra LED Diva ovala 60W crom dimmabil cu telecomanda

 • Realizată din oțel inoxidabil
 • Deține telecomandă cu radiofrecvență
 • Nu se potrivește tuturor stilurilor de design
 • Potrivită doar pentru spațiile mari
Lustra LED Diva ovala 60W crom dimmabil cu telecomanda

Lustra LED de 60W fabricata din metal, otel inoxidabil si piese de cristal fatetate. Reglabila în lungime. Acest produs include drivere cu LED cu atenuare 0-10V sau PWM, un receptor si o telecomanda prin radiofrecventa. Pentru a-l utiliza cu variatoare de perete, utilizati doar acest tip de variatoare. Orice altul ar deteriora driverul cu LED-uri.de Alte caracteristici ale acestui produs: Dimensiuni: Inaltime min. 50 / max. 120cm Lungime: 61cm Latime: 31cm Abajur: Inaltime 6cm Putere maxima: 60W Temperatura culorii: 4,000 K Durata medie de viata: 20,000h Flux luminos (lumeni): 6540 Material: Metal, otel inoxidabil si sticla Finisaj: Crom, transparent DIMMABIL Telecomanda inclusa

 • Lustre de design

Lustrele de design sunt cele mai frumoase, cu forme abstracte și nemaiîntâlnite. Acestea sunt realizate cu multă creativitate și originalitate, ies în evidență oriunde s-ar afla și reușesc să transforme cu totul aspectul unei camere monotone.

Cea mai specială lustră
Lustra LED Molly D110cm

Lustra LED Molly D110cm

 • Nonconformistă
 • Aduce un plus de stil camerelor
 • Ideală doar pentru stilul modern de amenajare
 • Preț ridicat
Lustra LED Molly D110cm

Lustra LED cu 3 abajururi din aluminiu, finisaj cromat. Difuzoare din silicon opal. Inaltime reglabila. Alte caracteristici ale acestui produs: Dimensiuni: Inaltime min. 130cm / max. 300cm Diametru 110cm / Inaltime 200cm Putere maxima: 138W Flux luminos (lumeni): 12420 Temperatura culorii: 3000K Durata medie de viata: 20,000h Material: Metal, aluminiu, silicon Finisaj: Crom, opal

Lustrele – Cum trebuie să fie alese?

Corpurile de iluminat, piesele de mobilier și electrocasnicele nu trebuie alese în funcție de preț, ci după caracteristicile și avantajele pe care le pun la dispoziția dumneavoastră. Astfel, în loc să cautați lustre ieftine online, mai bine vă orientați după câteva modele de corpuri de iluminat de înaltă calitate, care să nu vă dezamăgească.

O lustră care merită să fie achiziționată trebuie să întrunească următoarele aspecte:

 • Lustră cu material rezistent

Dacă vă doriți să faceți o investiție inteligentă, atunci trebuie să știți că este mult mai bine să plătiți o sumă mai mare de bani pe o lustră, decât să achiziționați una ieftină, dar care să se deterioreze rapid și să trebuiască să fie înlocuită la scurt timp. Este stringent ca materialul din care aceasta este fabricată să fie unul rezistent și durabil, care să-și păstreze aspectul intact timp îndelungat. De exemplu, lustra poate fi din cupru.  Doar în felul acesta, puteți fi mulțumit de produsul ales și de finanțele cheltuite.

 • Lustră cu design modern

Este clar că toată lumea își dorește să-și amenajeze casa în mod cât mai modern, deoarece un aspect deosebit al casei poate oferi o stare excelentă de dispoziție, multă mulțumire sufletească și satisfacție. Lustra trebuie realizată într-un mod cât mai aparte și să se potrivească într-o cameră de tineret.

În plus, este ideal ca în momentul în care mergeți în căutarea lustrei pentru terasă, spre exemplu, să nu vă ghidați doar după aspectul acesteia și atât, ciși după designul general al casei sau al camerei. Astfel, dacă aveți terasa amenajată cu mult lemn, blănuri de animale și decorațiuni din piatră, este ideal să alegeți o lustră rustică, sub formă de roată din lemn.

 • Lustră cu iluminare puternică

Lustrele nu trebuie să fie alese doar după model, ci și după puterea acestora de a lumina o încăpere, fără a fi nevoie de alte adaosuri de lumină. Este indicat ca lustra să fie suficient de mare, eficientă și puternică pentru tipul de cameră luat în vedere.  Astfel, dacă amenajați un living foarte spațios, aveți nevoie de o lustră cu 3 sau 5 brațe, pentru ca lumina să ajungă în fiecare colț al camerei.

 • Lustră cu nuanță perfectă

Foarte multe persoane consideră că nu contează dacă lustrele din casă sunt albe, negre, aurii, verzi, mov sau galbene, deoarece acest aspect  poate fi trecut cu vedere. Nu este adevărat! În cazul în care ați construit livingul cu tonuri de alb, potrocaliu și galben, nu puteți să vă îndreptați atenția spre o lustră roșie sau albastră, ci spre una complementară cu nuanțele găsite în cameră. Astfel, în acest caz puteți alege fie o lustră portocalie, fie una galbenă sau albă. Și acest aspect este foarte important, pentru obținerea unui amenajări perfecte.

Cele mai bune lustre – Ghid de cumpărături și recenzii

Alegerea noastra #1
Lustra LED cu cristale Dana D49cm

Lustra LED cu cristale Dana D49cm

 • Aspect spectaculos
 • De lux
 • Ideală doar pentru anumite tipuri de amanejări
 • Scumpă
Lustra LED cu cristale Dana D49cm

Alte caracteristici ale acestui produs: Inaltime: min. 35cm / max. 115cm Dimensiuni: diametru 49cm/ inaltime 6cm Putere maxima:56W Temperatura culorii: 4,000 K Durata medie de viata: 20,000h Flux luminos (lumeni): 5,936 IP: IP20 Material: Metal, otel inoxidabil si sticla Finisaj: Crom, ambra Culoare cablu: transparent

Această lustră cu cristale este sofisticată și de lux, fiind potrivită doar în încăperile realizate cu mult stil și eleganță. Nu se potrivește stilului rustic, mediteraneean sau minimalist. 

Alegerea noastra #2
Lustra Freital H115cm LED - 53 9W

Lustra Freital H115cm LED – 53 9W

 • Calitativă
 • Durabilă
 • Se potrivește doar stilului industrial sau minimalist
 • Poate fi amplasată doar în anumite camere
Lustra Freital H115cm LED – 53 9W

Specificații ale acestui produs: Lungimme: 0cm Latime: 0cm Inaltime: 115cm Diametru: 45cm Culoare cadru: Auriu Material cadru: Metal Culoare abajur: Gri Material abajur: Sticla Tip soclu: LED Putere W: LED – 53 9W Temperatura culoare: 4000 Flux luminos (lumeni): 5390 IP: IP20 Becuri: Modul LED inclus Telecomanda inclusa: Nu

O lustră sub formă de pendul foarte frumoasă și interesantă, ce are abajurul din sticlă și cadrul din metal. Nu luminează cu putere, dar poate fi luată în considerare pentru designul spectaculos.

Alegerea noastra #3
Lustra LED Rocio 70W dimmabil cu telecomanda auriu

Lustra LED Rocio 70W dimmabil cu telecomanda auriu

 • Ideală pentru living sau dressing
 • Aspect modern
 • Nu luminează cu putere
 • Nu este potrivită pentru spațiile mici
Lustra LED Rocio 70W dimmabil cu telecomanda auriu

Lustra LED, 14 lumini, fabricata din metal, finisaj auriu. Abajururi din sticla cu forma de picatura in nuanta sampaniei, cu bule decorative in interior. Reglabila în lungime. Telecomanda inclusa. Alte caracteristici ale acestui produs: Dimensiuni: Inaltime min. 100 / max. 300cm Diametru 50cm Inaltime abajur 14cm Putere maxima: 70W Temperatura culorii: 3,000 K Durata medie de viata: 30,000h Flux luminos (lumeni): 6720 Material: Metal, sticla Finisaj: Auriu, Sampanie Culoare cablu: transparent DIMMABIL TELECOMANDA INCLUSA

O lustră ideală pentru terasă sau pentru spațiile în care vă doriți un design aparte. Aceasta are un preț destul de ridicat, însă calitatea acestui corp de iluminat își spune cuvântul. Este realizată din sticlă și metal, care are telecomandă inclusă și este reglabilă din punct de vedere al lungimii. 

Alegerea noastra #4

Lustra LED Circle DC , 6 Cercuri cu Telecomanda, lumina calda/ rece reglabil

(8 reviews)
 • Nu ocupă spațiu din cameră
 • Luminează puternic
 • Este mai potrivită pentru spațiile de birou, nu pentru cămin
 • Ideală doar pentru anumite tipuri de amenajări

Lustra Led Circle Design cu 6 cercuri si telecomanda reprezinta ultima tendinta in domeniul amenajarilor interioare.

Designul modern minimalist face din aceasta lustra o alegere ideala fie ca vorbim de iluminat rezidential, spatii de birouri sau comerciale.

O sursa de lumina puternica cu lumina rece / cald reglabila din telecomanda, 

In comparatie cu sursele de iluminat conventionale, corpurile de iluminat cu LED consuma o cantiate minima de energie electrica. Sunt mai economice chiar si comparand cu becurile economice, acest lucru ajuta la protectia mediului.

Caracteristici tehnice:

Forma: Dreptunghiulara cu 6 cercuri LED

Material: Metal & Acril

Culoare: Carcasa alba, suprafata iluminat alb mat

Tip Corp Iluminat: Interior

Dimensiuni: Lungine 100 cm x inaltime 10 cm

Led-uri incluse: Da

Putere Led: Max 160 W

Alimentare: 160V la 240V, 

Clasa de eficienta energetica: A 

Temperatura de culoare: 3000K – 6500K 

Culoarea luminii: Selectabila (Alb Cald- Alb Rece)

Economii de energie: 80%

Durata de viata nominala: 25.000h (ore)

Telecomanda: Inclusa

DIMABILA: SE REGLEAZA INTENSITATEA!

O lustră de interior, ieftină, care poate fi reglată în funcție de preferințe. Aceasta poate oferi atât lumină caldă, cât și rece, ceea ce este minunat. Este un corp de iluminat care merită să fie cumpărat.

În cele din urmă, îndreptați-vă întotdeauna atenția doar spre produsele care sunt de calitate superioară. Alegeți să vă amenajați casa după bunul plac, exact așa cum doriți, însă aveți grijă ca produsele alese să formeze un design deosebit.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled