Cel mai bun videointerfon 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Dacă locuiți la casă, atunci este recomandat să luați în vedere achiziționarea unui videointerfon, care poate fi util în numeroase situații. Acest produs este mult mai practic și folositor față de un interfon obișnuit, fiindcă vă oferă ocazia de a vedea cu exactitate cine se află în fața casei dumneavoastră. 

cel mai bun videointerfon

Astfel, dacă vă interesează acest tip de produs și doriți să-l aveți este bine să citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt cele mai bune modele de videointerfoane de pe piață. 

Motivele pentru care aveți nevoie de un videointerfon de calitate superioară

Un interfon vă oferă posibilitatea de a selecta persoanele care să vă viziteze și care nu. Astfel, un astfel de produs vă poate ține la distanță de cerșetori, de oameni nedoriți sau chiar de hoți. Prin urmare, este un produs care nu trebuie să lipsească din nicio casă, fiindcă oferă multă siguranță și încredere. 

Un videointerfon bun este performant atât din punct de vedere sonor, cât și vizual. Cu alte cuvinte, nivelul de securitate al locuinței poate crește în mod considerabil cu acest tip de produs. 

Videointerfon cu detectare facială

Post videointerfon cu recunoastere faciala Hikvision DS-KD9613-FE6 (Negru)

 • Detectare faciala
 • Calitativ
 • Pret ridicat
 • Necesita montare
Scurta descriere

Post videointerfon cu recunoastere faciala Hikvision DS-KD9613-FE6, deschidere usa de acces prin recunoastere faciala (capacitate 5000 imagini), Deep learning algorithm: Face anti-sproofing (previne falsa autentificare faciala cu ajutorul unei poze), afisarea imaginii pe ecranul videointerfonului la rezolutia de 600×1024 pixeli, display 10 inchi cu ecran tactil, camera video 2 x 2 MP HD, True WDR, cititor card incorporat pentru carduri Mifare 13.56 MHz( capacitate 10000 carduri), cititor amprenta incorporat ( capacitate 5000amprente),microfon omnidirectional si difuzor incorporat, interfata retea: 10/100/1000 Mbps self-adaptive Ethernet, 2 x releu, 1 x RS-485, 1 x USB, I/O input: 3/2, 1 x tamper, protectie IP 65, alimentare: 12 VDC, 2A, temperatura de functionare: -30 °C to +60 °C, montaj ingropat, dimensiuni: 413×175.2×48.2 mm

Criteriile de selecție ale celui mai bun videointerfon 

 • Modelul videointerfonului

Există pe piață atât videointerfoane cu fir, cât și videointerfoane fără fir. 

Foarte multe persoane își îndreaptă atenția spre videointerfoanele cu fir, însă acestea sunt mai greu de montat. Cele mai bune videointerfoane sunt cele fără fir, fiindcă permit utilizarea facilă de la distanță, fără pic de efort.

Videointerfoanele fără fir mai sunt numite și videointerfoane IP. Acestea permit accesul unei persoane în locuință, chiar dacă nu sunteți acasă, iar acest lucru este extraordinar. 

În plus, videointerfoanele IP permit și vizualizarea istoricului intrărilor și ieșirilor din locuință, lucru care poate fi foarte util în cazul în care aveți un adolescent rebel. 

De asemenea, există modele singulare și modele de videointerfoane multiple, care sunt perfecte pentru locuințele în care trăiesc mai multe familii, persoane. Cu alte cuvinte, modelele multiple sunt ideale pentru blocurile rezidențiale. 

 • Semnalul videointerfonului

Cele mai bune videointerfoane de pe piață au semnalul excelent chiar și la 50 de metri distanță. 

În cazul în care vă doriți un videointerfon IP, aveți nevoie de unul cu conexiune la internet, pentru a primi informațiile la fel de rapid ca în cazul interfoanelor cu fir. 

 • Imaginea videointerfonului

Imaginea redată de videointerfon poate fi color sau alb-negru. Modelele cu imagine color sunt mult mai scumpe față de cele alb-negru. 

Este recomandat să vă orientați spre un videointerfon cu lumină sau cu funcție de noapte, astfel încât să puteți vizualiza cât mai bine musafirii, chiar și în momentele în care este întuneric afară. 

De asemenea, este bine ca dimensiunile ecranului să fie cât mai mari, astfel încât să vedeți cât mai bine portretul persoanei care se află în fața porții. Cu toate acestea, un ecran mai mare va ocupa mai mult spațiu, motiv pentru care trebuie gândit foarte bine locul de amplasare al acestuia. 

Calitatea imaginilor transmise poate fi influențată de tipul videointerfonului care poate fi digital sau analog. Sistemul digital este mult mai bun din acest punct de vedere, dar și mult mai scump. 

 • Funcțiile celui mai bun videointerfon

 • Înregistrare – Cel mai bun videointerfon poate stoca imaginile transmise prin intermediul acestuia. Acest lucru permite verificarea oamenilor care s-au aflat în fața porții în timpul în care ați fost plecat de acasă. 
 • Înregistrare mesaj – Este foarte util să vă prezentați spre un videointerfon cu funcție de înregistrare a mesajelor. În acest fel, puteți afla care sunt motivele vizitelor anumitor oameni.
 • Conectare la telefon – Cele mai moderne și calitative modele de videointerfoane se pot conecta la telefon, astfel încât să puteți răspunde de pe smartphone, eventual în momentul în care vă aflați în pat.

Cele mai bune videointerfoane – Ghid de cumpărături și recenzii

Videointerfon color

Set videointerfon color Hikvision DS-KIS202

 • Calitativ
 • Color
 • Pret ridicat
 • Doar pentru anumite locuinte
Scurta descriere

Set videointerfon color Hikvision DS-KIS202; montaj pe 4fire; setulesteformat din post exterior DS-KB2411-IM si monitorinteriorDS- KH2220;Descriere post exterior DS-KB2411-IM : PostvideointerfonexterioHikvision DS-KB2411-IM; instalare pe 4 fire;PinholeCamerawith720*576@ 25 fps, Video Intercom Communication,SupportTwoDoorStationsCascading in Intercom System, UnlockingControlling,Self-adaptive IRSupplementDescriere monitor interiorDS-KH2220: Monitorvideointerfon colorHikvision DS-KH2220; ecran \”cu butoane; instalare pe 4fire;7-InchColorful TFTLCD;Displayresolution: 800 × 480; Operationmethod;Physical Button;Audioinput:Built-in Omnidirectional Microphone;4Four-Wire Interfaces;1-chVideoInput, 1-ch Audio Input/Output,1-chPower Supply, 1-chGrounding;Powersupply: 12V; Working temperature:-10° C to + 55° C; Dimension (L xW xH): 195.8 mm × 132.8 mm × 18.39 mm

Videointerfon cu mod de noapte

Kit Interfon video SilverCloud House 715 cu ecran LCD de 7 inch si Yala electromagnetica SilverCloud YL500

 • Mod de noapte
 • Durabil
 • Pret ridicat
 • Necesita montare
Scurta descriere Monitorizare audio si video   Interfonul SILVERCLOUD House 715 are un monitor cu o rezolutie de 840 x 234 pixeli, diagonala de 7 inch si 420 de linii TV. Cu un design modern si fabricat din materiale de calitate, House 715 ofera utilizatorilor sai multiple functii, care ii permit personalizarea contrastului si a luminozitatii ecranului, precum si reglarea volumului si alegerea melodiei pentru sonerie.     Vizionare pe timp de noapte   Unitatea externa a interfonului SILVERCLOUD House 715 este dotata cu LED-uri cu infrarosu, ceea ce permite captarea imaginii chiar si in conditii de luminozitate foarte scazuta. Camera video, cu o rezolutie de 628 x 582 pixeli si 420 linii TV, lentile de 3.6 mm si un unghi de vizualizare de 90 de grade este protejata de ploaie printr-un scut pozitionat in zona superioara a carcasei.     Comunicare bidirectionala   Interfonul SILVERCLOUD House 715 functioneaza ca un sistem de monitorizare video in circuit inchis, in care unitatea de exterior transmite imagini catre monitorul din interiorul casei. Pe langa monitorizarea video interfonul permite si comunicarea bidirectionala intre unitatea de interior si cea de exterior. Distanta maxima de functionare este de maxim 100 m.     Functie deschidere yala electromagnetica   Unitatea de interior permite conectarea si controlul unei yale electromagnetice (achizitionata separat). Prin simpla apasare a butonului Unlock puteti debloca de la distanta yala electromagnetica permitand accesul vizitatorilor.      

Actionare de tip Fail-secure, normal inchis   In aceasta configuratie, incuietoarea se deschide la impuls electric (si se inchide numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa) sau manual (componentele mecanice asigura deschiderea din interior chiar si in cazul penelor de curent).     Deschidere pe partea stanga   Yala electromagnetica aplicabila SilverCloud YL500 se poate monta pe usi cu deschidere pe partea stanga spre interior. Grosimea recomandata a usii este cuprinsa intre 35 si 50 mm.     Compatibila cu sisteme de interfonie sau control acces   Yala electromagnetica SilverCloud YL500 poate fi integrata intr-un sistem de control acces sau de interfonie. Butonul Unlock de pe unitatea interna a video interfonului din locuinta dumneavoastra poate actiona deblocarea yalei, permitand, astfel, accesul vizitatorilor in interior.

Cel mai bun videointerfon

Post de exterior videointerfon IP Hikvision DS-KV8113-WME1 (Gri)

 • Durabil
 • Calitativ
 • Pret ridicat
 • Necesita montare
Scurta descriere

Post de exterior videointerfon IP Hikvision DS-KV8113-WME1; WIFI; 1 x buton de apelare( pentru o singura familie- permite apelarea a mai multor monitoare de interior); camera video 2MP True WDR ( unghi vizualizare: Horizontal: 129° Vertical: 75°), vizualizare pe timp de noapte IR maxim 3 metri;  comunicare audio bidirectionala; cititor de card incorporat pentru carduri Mifare; frecventa de operare: 13.56 MHz; 2 x relee; 1 x RS-485; interfata retea: 10/100 Mbps Ethernet; 2.4 GHz Wi-Fi; configurare de la distanta via web; alimentare: 12VDC si PoE (standard IEEE802.3af );IP65, IK08; temperatura de functionare: -40 °C la +53 °C; dimensiuni: 174 mm × 91 mm × 29 mm; apelare video pe Smartphone sau tableta prin aplicatia HIK-Connect

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled