Cel mai bun boiler pentru acasă 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Nu există om care să nu aibă nevoie de apă caldă acasă. Indiferent că trebuie să faceți duș sau că trebuie să spălați vasele murdare, aveți nevoie de apă caldă, pentru că doar în felul acesta puteți avea parte de un confort sporit. 

Nu puteți încălzi apa la aragaz de fiecare dată când trebuie să vă spălați pe păr, de exemplu, ci este mult mai ușor și mai convenabil să cumpărați un boiler, cu ajutorul căruia să vă  bucurați zilnic de această utilitate atât de esențială în orice casă. 

Pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere, trebuie să vă informați cu privire la cele mai bune boilere de pe piață.

Alegerea noastră nr.1

Boiler electric Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR, 2000 W, 50 L, Protectie anti-inghet

(1 reviews)
 • Electric
 • Funcție anti-îngheț
 • Consumă mult curent electric
 • Timp de încălzire de 1h și 27 de minute
Scurta descriere Protectie de sticla-ceramica a tancului de apa Boilerele electrice TESY sunt produse cu o tehnologie moderna de ultima generatie de aplicare a unui strat de sticla-ceramica pe corpul boilerului. Stratul de sticla-ceramica asigura protectia impotriva coroziunii tancului, igiena perfecta a apei si garanteaza folosirea pe o perioada lunga a boilerului.   Anod de magneziu     Anodul de magneziu cu dimensiuni generoase protejeaza un timp indelungat tancul de apa de la coroziunea electrochimica. Consum de energie redus datorita noului sistem de prindere pe perete Componente electrice fiabile in concordanta cu toate standardele Europene de siguranta Protectie anti-inghet   Termostat reglabil     Cu dimensiuni marite pentru o accesare si utilizare usoara in vederea setarii temperaturii dorite a apei   Noul buton pornit/oprit din dotarea boilerelor electrice din gama BiLight rezistent la umiditate     Doua tipuri de moduri de functionare prin culori diferite: Modul in lucru, Produsul poate fi utilizat.   Izolatie cu densitate mare si de inalta eficienta     Ccu o grosime de 18 mm micsoareaza considerabil pierderile de caldura si implicit optimizeaza consumul de curent.

Acesta este un boiler electric cu un rezervor de 50 de l, ce dispune de funcție anti-îngheț și termostat reglabil. Este mecanic, are o putere de 2000 de W și o greutate de 17 kilograme.

Tipuri de boilere, spre care vă puteți îndrepta atenția

Este necesar să vă puneți la curent cu toate tipurile de boilere, pentru a ști cu exactitate care este cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor dumneavoastră. 

 • Boiler cu acumulare

Acesta este cel mai popular tip de boiler. Dispune de un vas în care se acumulează apa, care este încălzită și păstrată în interior, pentru la utilizare. 

Cele mai comune tipuri de boilere de acest fel sunt cele cu gaz sau cele electrice. Cele din urmă consumă cantități foarte mari de curent electric, fapt pentru care specialiștii recomandă achiziționarea unui model pe gaz. În ciuda faptului că sunt mult mai scumpe, costurile de întreținere sunt cu mult mai mici față de un boiler electric. 

 • Boiler instant

Boilere instant nu au bazin de acumulare, dar au capacitatea de a încălzi apa în mod instant. 

Dezavantajul acestui tip de boiler constă în limitarea debitului de apă pe minut. Astfel, dacă se depășește valoarea debitului, este foarte posibil să trebuiască să vă descurcați cu apă rece. 

Cu alte cuvinte, este un boiler ideal pentru casele în care apa nu este utilizată în mod simultan de două persoane. 

Și în acest caz, cele mai bune boilere instante sunt cele cu gaz. 

 • Boiler cu pompă de căldură

Acest tip de boiler captează căldura din aer și o transpune în apă. Prin urmare, consumul de curent electric este redus cu până la 60%. 

În ciuda faptului că prețul de achiziționare este unul destul de piperat, această investiție poate fi amortizată în scurt timp. 

Trebuie să țineți cont că acest tip de boiler trebuie să fie amplasat doar în camere încălzite. Ideale ar fi ca temperatura din camera boilerul să fie de minim 5 grade și de maxim 32 de grade Celsius. În plus, acest tip de boiler este mult mai mare decât oricare alt model, așa că este necesar să vă asigurați că dispuneți de suficient spațiu pentru amplasarea lui. 

 • Boiler de energie solară

Boilerul ce funcționează pe bază de energie solară  este recomandat doar pentru zonele în care soarele arde cu putere în majoritatea timpului. Acesta utilizează energie solară, pentru a putea reda apă caldă în locuință. 

Ceea ce este foarte interesant, constă în faptul că pe timpul perioadelor în care soarele nu prea își face simțită prezența, nu rămâneți fără această utilitate în cămin, deoarece boilerul începe să utilizeze sistemul de rezervă, care preia sarcina.

Investiția inițială  poate fi amortizată foarte greu, în mai mulți ani, însă este o modalitate modernă și inedită de a dispune de apă caldă la discreție. 

 • Boiler cu condensație

Acest tip de boiler este perfect în cazul în care aveți nevoie ca produsul să stocheze circa 200 de litri de apă caldă. Prezintă un bazin, la fel ca boilerele obișnuite, însă acestea au capacitatea de a absorbi gazul evacuat, din care apa preia căldura.

Alegerea noastra #2

Boiler TESY BiLight Compact, 10 l, 1500W, montare sub chiuveta

 • Calitativ
 • Durabil
 • Rezervor de 10 l
 • Putere de 1500 W
Descriere Boiler BiLight Compact, 10 l, 1500W, montare sub chiuveta de la TESY

Boiler electric Tesy Compact Line TESY GCU 1015 L52 RC, putere 1500 W, capacitate 10 L, presiune 0.9 Mpa, izolatie 19 mm, instalare sub chiuveta, control mecanic, clasa energetica C, protectie sticla ceramica, timp incalzire 23 min, termostat reglabil, culoare alb

Specificatii tehnice Specificatii Model BiLight Compact GCU 1015 L52 RC Capacitate 10 l Putere 1500 W Tip instalare Sub chiuveta Tip control Mecanic Culoare Alb Dimensiuni 0.399 x 0.377 x 0.304 m Altele Profil de incarcare: XXS; Intrerupator on/ off; Supapa de siguranta; Presiunea de functionare a vasului [Mpa]: 0.8 MPa

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Acesta este un boiler care se montează chiar sub chiuvetă. Are un rezervor de 10 l, putere de 1500 de W și supapă de siguranță. 

Cele mai importante caracteristici ale celui mai bun boiler pentru acasă

Ca să vă asigurați că modelul de boiler care v-a atras atenția este de calitate superioară, trebuie să urmăriți dacă acesta dispune de următoarele caracteristici:

 • Protecție pentru supraîncălzire – această funcție este indispensabilă în cazul boilerelor electrice.
 • Wi-Fi – Datorită acestei funcții puteți controla temperatura apei de la distanță. De asemenea, puteți seta boilerul să încălzească apa la anumite ore. În plus, acest sistem poate trimite alerte în momentul în care cantitatea de apă caldă se reduce semnificativ.
 • Protecție anti-bacteriană – Legionella este o bacterie care se formează adesea în apa stocată într-un rezervor. Pentru ca aceasta să nu-și facă simțită prezenta în apa de consum, boilerul dispune de un sistem care rulează ciclul de încălzire.
 • Alarmă – Aceasta vă poate atenționa, de exemplu, în cazurile în care pot exista scurgeri de apă. 

Alegerea noastra #3

Boiler TESY BiLight , 100 l, 2000W, vertical

 • Rezervor de 100 de l
 • Putere de 2000 de W
 • Dimensiuni mari
 • Necesită spațiu generos pentru amplasare
Descriere Boiler BiLight , 100 l, 2000W, vertical de la TESY Boiler electric Tesy BiLight GCV1004420B11TSR, putere 2000 W, capacitate 100 L, presiune 0.8 Mpa, izolatie 18 mm, instalare verticala, control mecanic, clasa energetica C, protectie sticla ceramica, timp incalzire 2h 55min, termostat reglabil, protectie anti-inghet, culoare alb Specificatii tehnice Specificatii Model BiLight GCV1004420B11TSR Capacitate 100 l Putere 2000 W Tip instalare Instalare verticala Tip control Mecanic Functii Protectie anti-inghet Culoare Alb Dimensiuni 0.940 x 0.440 x 0.460 m Altele Intrerupator On/ Off; Presiunea de lucru [Mpa]: 0.8 МРа; Supapa de siguranta

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Un alt boiler electric, însă cu un volum de 100 de l. Este profesional, durabil și rezistent. Are o putere de 2000 de W, termostat reglabil și protecție anti-îngheț. 

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled