Cea mai bună sonerie fără fir 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Chiar dacă locuiți la casă sau la bloc aveți nevoie de o sonerie. Însă, dacă vă bucurați de o casă mare cu mult teren, atunci aveți nevoie de o sonerie fără fir, care să poată fi cât mai ușor de montat și de folosit. 

cea mai buna sonerie fara fir

Astfel, dacă doriți să fiți cât mai bine informați în momentul în care dorește să vă viziteze cineva, este stringent să achiziționați o sonerie pentru poartă fără fir de calitate superioară, care să nu vă dezamăgească.

Citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt criteriile de selecție ale celei mai bune sonerii fără fir de pe piață. 

Motivele pentru care aveți nevoie de o sonerie fără fir

În primul rând, cu ajutorul unei sonerii wireless puteți răspunde mult mai ușor și  rapid celor care doresc să vă viziteze. Puteți deschide ușa cu o simplă apăsare de buton, lucru care este minunat!

În al doilea rând, o sonerie de acest fel oferă o acoperire foarte mare. Totul depinde de modelul spre care vă orientați, însă cele mai bune variante de sonerii fără fir pot fi utilizate chiar și în marile companii. 

Sonerie fără fir compatibilă cu sistemul de alarmă

Buton sonerie fara fir PNI Safe House PG100 compatibil doar cu sistemul de alarma wireless PNI PG600 si aplicatia Tuya

 • Calitativă
 • Compatibilă cu sistemul de alarmă
 • Necesită montare
 • Se poate strica
Descriere Buton sonerie fara fir PNI Safe House PG100 compatibil doar cu sistemul de alarma wireless PNI PG600 si aplicatia Tuya de la PNI Buton sonerie inteligenta, accesoriu la sistemul de alarma wireless PNI Safe House PG600 si PNI SafeHouse HS550. Inlocuieste soneria clasica impreuna cu sistemul de alarma compatibil.

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Criteriile de selecție ale celei mai bune sonerii fără fir

 • Tipul de sonerie fără fir

Există mai multe tipuri de sonerii exterioare fără fir. Sunt prezente pe piață atât modele regular, cât și modele rezistente la apă. Cele din urmă pot fi expuse în zonele în care nu există protecție la intemperii sau la praf.

Gradul de protecție IP44 garantează funcționare ca la carte a receptorului, indiferent dacă soneria este udă sau nu. 

 • Aria de acoperire a soneriei fără fir

Atunci când vă hotărâți să cumpărați o sonerie de ușă fără fir este stringent să vă informați cu atenție asupra ariei acesteia de acoperire. 

În cazul în care locuiți la vilă, aveți nevoie de o sonerie cu o arie de acoperire extinsă, iar dacă locuiți la apartament este suficientă o sonerie cu o arie de acoperire mult mai mică.

 • Compatibilitatea sonerie fără fir cu sistemul de alarmă 

În cazul în care aveți un sistem de alarmă montat în casă,este necesar să găsiți o sonerie care să fie compatibilă cu acesta. 

Este elementar să verificați dacă soneria poate fi utilizată în același timp cu sistemul de alarmă, pentru că există modele care nu pot funcționa în acest fel.

De asemenea, dacă vă doriți o sonerie de calitate superioară este bine să alegeți o variantă care poate fi conectată la telefon. În acest fel, permiterea musafirilor înauntru va fi o activitate care nu necesită nici măcar un pic de efort. În plus, dacă stați în pat și sună cineva la ușă, nici nu trebuie să vă ridicați, pentru a verifica cine vă vizitează. 

 • Funcțiile sonierie fără fir

Puteți  opta pentru o sonerie cu mai multe nivele de volum, astfel încât să o puteți auzi, indiferent în ce zonă a casei vă aflați. 

De asemenea, este recomandat să vă orientați spre un model care consumă puțin curent electric. 

 • Tipul de sunet al soneriei fără fir

Este necesar ca melodia pe care o transmite soneria să fie una cât mai plăcută și armonioasă, astfel încât să vă facă plăcere să o auziți în mod frecvent. 

În plus, este recomandat ca aceasta să fie total diferită față de celelalte sunete din jur, astfel încât să o puteți distinge cu ușurință. 

 • Designul soneriei fără fir

Este necesar ca soneria wireless să se încadreze cât mai mult în aspectul general al casei, așa că modelul potrivit trebuie să fie ales cu cât mai multă grijă. Este obligatoriu ca aceasta să se încadreze din punct de vedere estetic cu amenajarea locuinței și cu nuanțele regăsite în aceasta.

Cele mai bune sonerii fără fir – Ghid de cumpărături și recenzii

Sonerie fără fir cu rază de acoperire mare

Sonerie fara fir Home DB1001DC, raza actiune 100 m, buton IP44, frecventa 433.9 MHz

 • Calitativă
 • Rază de acoperire extinsă
 • Necesită montare
 • Se poate strica
Scurta descriere Sonerie fara fir cu o raza de actiune in mediu deschis de pana la 100 m, soneria beneficiaza de 8 melodii ce pot fi selectate dupa preferinte.   Caracteristici:   – sonerie wireless;   – alimentare sonerie 2 baterii AA de 1.5V (nu sunt incluse);   – alimentare buton sonerie baterie CR2032 de 3V (inclusa);   – frecventa 433.9 MHz;   – raza de actiune este de aprox. 100 m;   – soneria este prevazuta cu LED albastru indicator de semnalizare puternic;   – dispune de 8 melodii care se pot selecta in functie de preferinte;   – butonul soneriei dispune de protectie, factor de protectie IP44;   – culoare alb.

Sonerie fără fir cu control al volumului

Kemot SONERIE FARA FIR WDP-15A3 SIMPLEX 230V

 • Calitativă
 • Control al volumului
 • Necesită montare
 • Se poate deteriora
Descriere SONERIE FARA FIR WDP-15A3 SIMPLEX 230V de la Kemot Descriere:Sonerie wireless, cu control al volumului și 16 melodii la alegere. Frecventa: 433.92 MHz Distanta de actiune: 50 m (fara obstacole) Transmitator: – alimentare: o baterie CR2032 3V – putere transmisie: 5 mW – temperatura de operare: -10 … 35 grade C – grad protectie: IP44 Receptor: – alimentare: 230 VAC – nivel sonor: 80 dB/1m – temperatura de operare: -10 … 35 grade C – grad protectie: IP20

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Cea mai bună sonerie fără fir

Video-interfon Home DPVWIFI, smart cu sonerie fara fir, android/ios, led-uri infrarosu

 • Calitativă
 • Led infraroșu
 • Necesită montare
 • Se poate deteriora
Scurta descriere Unitatea exterioara este potrivita pentru accesare internet prin WiFi sau prin cablu (LAN). Poate fi accesata si comandata de la distanta de oriunde va aflati, daca telefonul mobil dispune de sistem de operare Android  4.1 sau iOS 7.1 (sau versiuni mai noi) si are instalata aplicatia VDP.   Soneria va suna cu melodia selectata si va da un semnal luminos, daca a fost pornit anterior.   Caracteristici:   – sistem complet de video-interfon Smart;   – sonerie fara fir cu 8 alarme si semnal luminos;   – raza de actiune a soneriei pe teren deschis 30 m;   – mod alarma cu senzor de miscare;   – posibilitatea de deschidere a portii prin intermediul interfonului;   – conectare cu telefonul mobil sau tableta prin internet;   – conectare intre unitatea externa si telefonul mobil sau tableta;   – iluminare pe timp de noapte cu LED-uri infrarosii;   – compatibil cu sistemele de operare Android (4.1+) si iOS (7.1+);   – poate fi conectat cu pana la 8 dispozitive;   – alimentare unitate externa la reteaua de energie electrica;   – alimentare sonerie fara fir 3 x baterii AA 1.5V (nu sunt incluse);   – accesorii incluse: cadru protectie, cablu pentru conectare de aproximativ 15 m, accesorii de montare, adaptor de retea 12V/1.1A;   – dimensiune unitate exterioara 83x165x62 mm;   – dimensiune sonerie fara fir 86x86x28 mm;   – culoare gri si alb.
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled