Cea mai bună oglindă de baie 2023 – Sfaturi, păreri și recomandări

În toate băile trebuie să existe o oglindă poziționată pe perete, fiindcă aceasta este zona din casă destinată îngrijirii. Cu alte cuvinte, oglinda reprezintă un element esențial în orice baie, care nu poate să lipsească.

cea mai buna oglinda de baie

Chiar dacă aceasta este amplasată în baie, pentru rolul său practic și util, oglinda poate juca și un rol estetic cu o importanță covârșitoare.  Dacă acest produs este ales ca la carte, atunci aspectul general al băii poate fi transformat în mod radical. 

De aceea, este bine să nu vă grăbiți în procesul de achiziție a oglinzii pentru baie, pentru a  da greș. Citiți în continuare articolul, pentru a vă pune la curent cu cele mai importante criterii de selecție ale celei mai bune oglinzi de baie de pe piață, care să vă vină mult în ajutor. 

Cele mai cumpărate oglinzi de baie

Oglindă de baie cu aspect retro

Oglinda pentru baie Retro 73x2x80 cm

(43 reviews)
 • Calitativă
 • Rezistentă
 • Doar pentru băile cu aspect retro
 • Preț ridicat
Colectie Retro Culoare mobilier Maro Material mobilier baie Lemn Latime 73 cm Adancime 2 cm Inaltime 80 cm Montaj Necesita montaj Retur 14 zile Garantie 2 ani

Oglindă de baie dreptunghiulară

Oglinda pentru baie cu Led, l120xH65 cm, Alice

(16 reviews)
 • Calitativă
 • Rezistentă
 • Preț ridicat
 • Ideală doar pentru băile mari

Colectia: Alice

Material: Oglinda

Culoare: Alb

Descriere:

Mobileaza-ti baia cu cele mai noi si indraznete colectii, intr-o combinatie unica de nuante si stiluri ce va asigura spatiul si functionalitatea perfecta pentru orice baie. 

Oglinda Alice se remarca prin design si ergonomie, materialele utilizate fiind de cea mai buna calitate, rezistente la umezeala si cu finisaje placute.

Dimensiuni exterioare:

Latime: 123 cm

Inaltime: 68 cm

Culoare temperatura: 6000K

Putere: 15W

Grad de protectie IP: IP44

Detalii tehnice:

Produsul este realizat din oglinda cu leduri.

Feroneria necesara montajului pe perete nu este inclusa in pret.

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 15 – 20 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Dulap suspendat cu oglindă

Dulap baie suspendat cu 2 usi si oglinda, Bali White, l60xA20xH70 cm

 • Spatiu de depozitare
 • Calitativă
 • Preț ridicat
 • Necesită montare

Colectia: Bali White

Material: Pal / MDF

Culoare: Alb / Natural

Descriere:

Mobileaza-ti baia cu cele mai noi si indraznete colectii, intr-o combinatie unica de nuante si stiluri ce va asigura spatiul si functionalitatea perfecta pentru orice baie. 

Dulapul Bali White se remarca prin design si ergonomie, materialele utilizate fiind de cea mai buna calitate, rezistente la umezeala si cu finisaje placute.

Dimensiuni:

Latime: 60 cm

Adancime: 20 cm

Inaltime: 70 cm

Numar usi: 2

Greutate: 16 kg

Dimensiunile pot avea o toleranta de ± 1 cm.

Detalii tehnice:

Produsul este realizat din pal, MDF si feronerie de buna calitate.

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Accesoriile din imaginea de prezentare, nu sunt incluse in pret.

Criteriile de selecție ale celei mai bune oglinzi de baie

 • Dimensiunea oglinzii de baie

Este normal ca în momentul în care plecați în căutarea celei mai bune oglinzi  de baie pentru locuința dumneavoastră, să țineți cont de spațiul pe care îl aveți destinat acesteia. 

Nu puteți merge la cumpărături fără câteva măsurători în minte, așa că este stringent ca înainte să ieșiți pe ușă să măsurați dimensiunile spațiului în care doriți să o amplasați. 

Majoritatea oglinzilor de baie sunt situate deasupra chiuvetei. Astfel, dacă vă gândiți la această variantă, trebuie să știți că lățimea chiuvetei trebuie să fie direct proporțională cu cea a oglinzii. În acest fel, este indicat să măsurați mărimea lavoarului. 

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să măsurați care este înălțimea ideală a oglinzii. Acestea sunt poziționate în mod general la o distanță de circa 10 -15 cm față de tavan. Este necesar ca aceasta să fie amplasată, astfel încât să fie confortabilă tuturor membrilor familiei. 

În cazul în care aveți mască de chiuvetă, trebuie să rețineți că aceasta trebuie să fie în general cu 2, 5 cm mai lată decât oglinda. 

Ceea ce este foarte interesant de știut este faptul că în cazul în care aveți o baie mică, alegerea unei oglinzi mari poate provoca un efect de lărgire a spațiului din această cameră. Cu alte cuvinte, dacă aveți baia de dimensiuni mici, nu trebuie să vă orientați doar spre oglinzile mici, ci puteți să îndreptați atenția și spre cele mai mari modele. 

În cazul în care nu vă puteți plânge de spațiul din baie, atunci puteți să alergi o oglindă foarte înaltă, care să fie poziționată pe tot peretele. În acest fel, nu trebuie să vă chinuiți, atunci când vă realizați coafura pe cont propriu și puteți să vă priviți în oglindă ținutele zilnice, chiar din momentul în care vă îmbrăcați. 

 • Forma și designul oglinzii de baie

Există mai multe modele de oglinzi de baie disponibile pe piață. 

Chiar dacă aceasta trebuie să vă placă dumneavoastră în primul rând, este necesar ca stilul oglinzii să se potrivească la perfecție în tipul de amenajare pe care îl aveți în baie. 

De exemplu, oglinzile rotunde de baie sunt ideale pentru amenajarile clasice, iar cele dreptunghiulare sunt perfecte pentru stilul minimalist și cel modern. 

Există și multe oglinzi de baie deosebite, cu forme aparte, care sunt ideale pentru băile simple, lipsite de creativitate. Astfel, dacă doriți să adăugați un plus de personalitate zonei de îngrijire a casei, atunci alegeți o oglindă în formă de inimă, de exemplu. 

Pe lângă forma propriu-zisă a oglinzii, este foarte important dacă aceasta prezintă ramă sau nu.

Astfel, dacă baia este amenajată în stil vintage, de exemplu, atunci oglinda trebuie neapărat să aibă o ramă cu aspect antichizat, însă dacă aceasta este realizată în stil contemporan, este de preferat să nu aibă ramă. 

 • Accesoriile oglinzii de baie

Există tipuri de oglinzi de baie care vin la pachet cu un obiect de mobilier. Acestea sunt foarte practice și utile, fiindcă prezintă diferite spații de depozitare. 

Cele mai multe dintre oglinzile de acest fel vin dotate cu o poliță, o etajeră,  pe care sunt așezate de regulă diferite produse de igienă. Acest tip de oglinzi sunt ideale pentru băile mici, fiindcă ajută la maximizarea spațiuluicu ajutorul locului de depozitare. 

 • Lumina oglinzii de baie

În cazul în care aveți un geam de dimensiuni mici la baie sau dacă nu aveți deloc, atunci este stringent să vă îndreptați atenția spre o oglindă de baie cu led. 

Oglinzile cu sporturi încorporate sunt printre cele mai practice de pe piață și au și un aspect impresionant. Acestea sunt ideale pentru pensat, de exemplu, fiindcă oferă o viziune mai clară asupra detaliilor. 

În plus, oglinzile cu lumini oferă și un aspect cald, primitor băilor, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care trebuie să fie luate în seamă. 

 • Dezaburirea oglinzii de baie

În cazul în care v-ați săturat să ștergeți oglinda de aburi de fiecare dată după ce faceți duș, atunci este recomandat să vă îndreptați atenția spre oglinzile cu sistem de dezaburire încorporat. 

Sistemul presupune o folie încălzitoare, instalată chiar în spatele oglinzii, care este conectată la sistemul de iluminare. Cu alte cuvinte, de fiecare dată când lumina este aprinsă în baie, dezaburirea funcționează și ea. 

Cele mai bune oglinzi de baie – Ghid de cumpărături și recenzii

Dulap de baie cu oglindă

Dulap baie inalt cu 1 usa si oglinda Twist White 35x30x138 cm

(24 reviews)
 • Spații de depozitare
 • Practică
 • Necesită mult spațiu de amplasare
 • Ideal doar pentru băile mari
Colectie Twist White Culoare mobilier Alb Material mobilier baie MDF Latime 35 cm Adancime 30 cm Inaltime 138 cm Numar usi 1 Montaj Necesita montaj Retur 14 zile Garantie 2 ani

Oglindă de baie cu led

Oglinda pentru baie cu Led Venus Ø 80 cm

(12 reviews)
 • Iluminare
 • Calitativă
 • Preț ridicat
 • Dimensiuni mici

Colectia: Venus

Material: Oglinda

Culoare: Alb

Descriere:

Mobileaza-ti baia cu cele mai noi si indraznete colectii, intr-o combinatie unica de nuante si stiluri ce va asigura spatiul si functionalitatea perfecta pentru orice baie. 

Oglinda Venus se remarca prin design si ergonomie, materialele utilizate fiind de cea mai buna calitate, rezistente la umezeala si cu finisaje placute.

Dimensiuni:

Diametru: 80 cm

Grosime: 2 cm

Greutate: 6 kg

Culoare temperatura: 4200K

Grad de protectie IP: IP44

Detalii tehnice:

Produsul este realizat din oglinda cu leduri.

Oglinda se fixeaza pe perete prin 2 puncte fixe.

Sistemul de iluminare se conecteaza la reteaua electrica.

Feroneria necesara montajului pe perete nu este inclusa in pret.

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 15 – 20 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Oglindă de baie cu etajeră

Oglinda pentru baie cu etajera, cu rama din bambus si MDF, Finja Natural / Alb, Ø39xA9,5xH38 cm

(3 reviews)
 • Etajeră
 • Design unic
 • Preț ridicat
 • Dimensiuni mici

Colectie: Finja

Culoare: Natural / Alb

Descriere:

Accesoriile de baie sunt elemente indispensabile, completeaza atat estetic cat si functional baia dumneavoastra. Noua gama de accesorii reintregesc stilul si subliniaza designul ales. 

Oglinda cu 1 etajera pentru perete are un design modern si elegant, iar functionalitatea sporita o va transforma in oglinda dumneavoastra preferata. 

Material: MDF / Bambus / Sticla

Diametru: 39 cm

Inaltime: 38 cm

Adancime: 9,5 cm

Detalii tehnice:

Rama este realizata din bambus si MDF.

Fabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Despre brand:

Istoria brandului Wenko a inceput in Germania la sfarsitul anilor 50, oferind solutii inovatoare pentru casa. Cu peste 6000 de produse si peste 1000 de brevete, Wenko se remarca prin accesoriile cu sisteme ingenioase de fixare si colectiile complete pentru o baie cu stil, ce fac viata de zi cu zi mai placuta si mai confortabila.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled