Cele mai bune încărcătoare USB pentru auto

La fel ca în majoritatea oamenilor din aceste zile, probabil că nu poți ajunge prea departe fără smartphone-ul sau tableta la îndemână.

Acesta este motivul pentru care este frustrant faptul că atât de multe dintre aceste dispozitive au o durată de viață a bateriei atât de scurtă. Pare adesea ca dispozitivul dvs. trebuie să se încarce din nou în câteva ore.

Așadar, după cum vă puteți imagina, un încărcător USB din mașina dvs. poate veni destul de la îndemână în aceste situații. Desigur, trucul este găsirea unuia care este de fapt puternic și util pentru a face treaba.

Întrucât aceasta poate fi o aventură care consumă destul de mult timp, am decis să ne dăm seama care produs, poate fi cel mai bun încărcător USB.

Iată ce trebuie să știți despre cum să alegeți unul:

Funcții de luat în considerare în încărcătoarele USB bune

Înainte de a trece la recenzii, am dori mai întâi să discutăm diferitele caracteristici pe care le-am avut în vedere atunci când căutăm cele mai bune încărcătoare USB pentru mașina dvs.:

 • Putere: una dintre primele caracteristici pe care le-am analizat a fost puterea de încărcare a încărcătorului pentru fiecare dintre porturi. Deoarece majoritatea dispozitivelor în aceste zile sunt destul de puternice, ele necesită o putere considerabilă de putere dacă trebuie încărcate rapid.
 • Numărul de porturi: al doilea element pe care l-am considerat a fi numărul de porturi. Acum, există șanse mari să nu fiți singurul din mașina dvs. care încearcă să le încarce telefonul. Datorită acestui fapt, un număr mai mare de porturi este un avantaj, cu condiția ca puterea de ieșire să fie egală pentru fiecare port.
 • Compatibilitate: nu în ultimul rând, am analizat toate dispozitivele cu care fiecare încărcător USB era compatibil. Aceasta includea tipul de smartphone care putea fi conectat în încărcător, precum și dacă încărcătorul ar accepta și tabletele.

Topul celor mai bune incarcatoare auto

1. Cel mai bun incarcator USB 

Incarcator auto Anker PowerDrive 2, 2xUSB, Negru

(10 reviews)
 • Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor
 • Putere bună
 • Capabilități rapide de încărcare
 • Compact
 • Masuri de siguranta
 • Poate cădea
Incarcator auto Anker PowerDrive 2, 2xUSB, Negru Anker PowerDrive 2 de 24 Wati cu doua porturi USB. 24 Wati, 2 porturi USB, incarcator de masina pentru iPhone, Android sau orice alt dispozitiv mobil ce suporta incarcare prin USB. Tehnologia Anker de incarcare rapida PowerIQ si VoltageBoost sunt doua tehnologii care impreuna ajuta la detectarea si furnizarea curentului optim de incarcare rapida pentru dispozitivele mobile conectate la Anker PowerDrive 2. Certificari CE, FCC & RoHS Multiplele certificari asigura garantia ca dispozitivele conectate sunt in siguranta cu incarcatorul PowerDrive 2. Incredibil de compact Anker Power Drive 2 este unul din cele mai mici si mai elegante incarcatoare de masina de pe piata. Ledul albastru incorporat ajuta la gasirea si manevrarea cu usurinta pe intuneric.

De ce ne place: încărcătorul auto Anker USB este un dispozitiv bine construit care este capabil să încarce corect o serie de dispozitive diferite.

Capabilități de încărcare
Acest încărcător Anker oferă o putere totală de 24 W și 4,8 Amperi combinați. Aceasta înseamnă că fiecare port primește un flux de putere de 2,4A. Ceea ce este cel mai impresionant la acest încărcător este însă tehnologia pe care se bazează pentru a-ți încărca telefonul.

Încărcătorul folosește tehnologia PowerIQ și VoltageBoost pentru a personaliza puterea de ieșire a dispozitivului. În consecință, dispozitivul dvs. se poate încărca mai rapid, în conformitate cu cerințele sale. Vestea bună este că ajungeți să experimentați aceste condiții optime de încărcare, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Utilizabilitate
Acum, acest încărcător este livrat cu două porturi, permițând încărcarea a două dispozitive în același timp. Mai mult, puteți încărca două dispozitive la fel de puternice și nu trebuie să așteptați ore întregi pentru ca acestea să fie pornite. Celălalt beneficiu al acestui încărcător USB este că este foarte compact. Acest lucru înseamnă că abia proeminează atunci când este în deținătorul său, scăzând șansa ca tu să o zvâcnești.

Singurul dezavantaj real al acestui încărcător este că trebuie să fii atent la ridicarea dispozitivelor în timp ce sunt conectate. Acest lucru se datorează faptului că poate fi scos destul de ușor. Cu toate acestea, acest încărcător este incredibil de sigur de păstrat și utilizat în mașina dvs. Este echipat cu protecție la supratensiune, control al temperaturii și multe altele. De asemenea, noaptea, există o mică lumină albastră pentru a ușura găsirea locului încărcătorului. În același timp, lumina nu distrage în niciun fel.

Compatibilitate
Ceea ce este cu adevărat excelent în acest încărcător este faptul că este compatibil cu atât de multe dispozitive. Aceasta include telefoanele Apple și telefoanele Android. Încărcătorul este, de asemenea, excelent pentru a utiliza cu o serie de tablete diferite, inclusiv iPads. Acest lucru se datorează faptului că este suficient de puternic pentru a gestiona cea mai mare parte din ceea ce conectați la el.

2. Cel mai rapid incarcator auto

Incarcator auto Anker PowerDrive Speed 2 Qualcomm Quick Charge 3.0, 2xUSB, Negru

(6 reviews)
 • Compact
 • Putere mare
 • Compatibil cu tablete și smartphone-uri
 • Putere constantă
 • Masuri de siguranta
 • Stabilizare proasta în mod priză
Incarcator auto Anker PowerDrive Speed 2 Qualcomm Quick Charge 3.0, 2xUSB, Negru Design Exclusiv, Materiale Premium Incarcatorul auto 39W Anker PowerDrive 2 Speed este fabricat din materiale premium, este ultra-compact, are lumini soft LED in zona sloturilor USB, carcasa are fibra de carbon in componenta. Tehnologia incarcatorului auto Anker PowerDrive Speed 2 Incarcator auto premium fabricat de Anker folosind tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0, cea mai performanta si eficienta tehonlogie de incarcare. Incarca bateria dispozitivelor compatibile in 35 minute pana la 85% Sistem de protectie MultiSafe Protectie contra scurgerilor de energie electrica, contra scurt-circuitarii, control al temperaturii. Dispozitivul tau va fi intotdeauna in siguranta. Incarcator auto compact Incarcatorul auto Anker PowerDrive Speed 2 este cel mai mic incarcator auto existent ce inglobeaza tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0

De ce ne place: Încărcătorul auto Anker PowerDrive Speed este un dispozitiv puternic, capabil să vă încarce complet dispozitivele.

Capacități de încărcare
În total, acest încărcător USB este capabil să producă o putere de 39W . Acum, una dintre caracteristicile care iese în evidență cu privire la acest încărcător este tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0. Aceasta ajustează curentul de intrare pentru a se potrivi mai bine cu cerințele de alimentare ale dispozitivului conectat.

Astfel, nu numai că dispozitivul dvs. este capabil să se încarce puțin mai repede, puteți fi, de asemenea, sigur că nu va fi expus la o putere mai mare decât are nevoie. Acest încărcător este de asemenea capabil să regleze tensiunea produsă de vehicul pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. este încărcat întotdeauna la o viteză constantă.

Utilizabilitate
Acesta este un încărcător destul de compact care este capabil să se încadreze în port fără să se extindă prea mult spre exterior. Datorită acestui lucru, puteți lucra cu ușurință în jurul consolei dvs. fără să vă simțiți ca și cum veți bloca încărcătorul. Singurul lucru cu care trebuie să aveți grijă este când un dispozitiv este conectat la încărcător. Apoi, trebuie să evitați să trageți de dispozitiv prea tare, deoarece încărcătorul se potrivește mai ușor în majoritatea prizelor. Deci, poate fi blocată relativ ușor.

În afară de aceasta, încărcătorul USB este o plăcere de utilizat. Are două porturi care fac încărcarea a două dispozitive de mare putere. Mai mult, puteți face acest lucru știind că dispozitivele dvs. vor fi bine protejate în orice moment. Încărcătorul este dotat cu caracteristici de siguranță încorporate care asigură că dispozitivele dvs. nu vor fi afectate în niciun fel, chiar și în timpul supraîncărcărilor sau vârfurilor de temperatură.

Compatibilitate
Acesta este un încărcător care funcționează bine cu majoritatea smartphone-urilor – atât pentru modelele Apple, cât și pentru Android. În același timp, încărcătorul este de asemenea capabil să încarce dispozitive mai puternice, cum ar fi tablete. De fapt, puteți încărca ambele dispozitive în același timp.

3. Cel mai bun in general

Incarcator auto Samsung Duo, 2xUSB, Black

(56 reviews)
 • Durabil
 • Alimentează o serie de dispozitive diferite
 • Producție de energie consistentă
 • Poate încărca două dispozitive
 • Compact
 • Masuri de siguranta
 • Se potrivesc în port
 • Poate fi puțin mai lent atunci când încărcați două dispozitive
Incarcator auto Samsung Duo, 2xUSB, Black Incarcare rapida pentru doua dispozitive Cu iesirea portului USB dual pentru incarcare rapida poti alimenta doua dispozitive simultan, in timp ce te afli in miscare. Mai mult, indicatorul LED cu lumina albastra te informeaza daca dispozitivul tau se incarca corect sau nu in timp ce conduci.

De ce ne place: Încărcătorul auto Samsung Duo este un încărcător rezistent, care funcționează bine cu diferite vehicule și dispozitive digitale.

Capacități de încărcare
Acest încărcător auto este echipat cu o putere de 24W și în total 4,8 Amperi. Aceasta înseamnă că fiecare port pentru acest încărcător USB este prevăzut cu 2,4 amperi.

Fiecare dispozitiv are cerințe de alimentare unice și acest încărcător este capabil să recunoască asta. Deci, controlează cât de multă putere este transferată la fiecare dispozitiv la un moment dat. Aceasta vă asigură că dispozitivele dvs. sunt încărcate cât mai repede posibil, fără riscul de a le deteriora în vreun fel.

Utilizabilitate
De asemenea, nu se poate nega faptul că acest încărcător este foarte user-friendly. În primul rând, se potrivește cu ușurință într-o serie de prize diferite, indiferent de marca sau modelul mașinii. Acest lucru este util, deoarece nu există nicio șansă să scoateți încărcătorul în timp ce țineți telefonul.

Porturile duale simplifică încărcarea a două dispozitive în același timp. Acum, în anumite ocazii, este posibil să vă dați seama că dispozitivele nu se încarcă cât mai repede posibil, în special dacă au ambele energie. În afară de acest lucru, încărcătorul este excelent de utilizat. Acest lucru se referă mai ales la faptul că are mai mult de câteva caracteristici de siguranță. Din această cauză, nu există nicio șansă ca scurtcircuitul sau supraîncălzirea telefonului. De asemenea, atunci când dispozitivul dvs. a fost complet alimentat, ciclul de încărcare se încheie.

O altă caracteristică interesantă a acestui încărcător este că, deși este mic și compact, este destul de durabil. Are caracteristici din aluminiu și acest lucru vă asigură că încărcătorul dvs. poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Compatibilitate
Acest încărcător este compatibil cu o serie de telefoane și iPad-uri Apple diferite. De asemenea, încarcă destul de bine smartphone-urile Android și este chiar capabil să alimenteze diverse alte tablete.

Cum am testat

Determinarea dacă un încărcător auto își îndeplinește promisiunea implică mai mult decât conectarea acestuia la un telefon și încărcarea. Testarea facuta de Micul Ajutor,  necesită echipament special pentru măsurarea randamentului și verificarea revendicărilor de performanță declarate.

 1. Testarea a început prin conectarea fiecărui încărcător auto în același port într-un Honda Civic.
 2. Apoi, un  monitor USB Power PortaPow a  fost conectat la un încărcător auto dat, cu un USB-A-to-USB-C sau Apple Lightning conectând PortaPow USB Power Monitor fie la un Samsung Galaxy S8, fie la un iPhone X. Cu afișajul oprit. fiecare telefon, am monitorizat ieșirea încărcătorului.

PortaPow ne permite să vedem tensiunea și amperiile de ieșire ale unui încărcător auto. Am repetat testul pentru fiecare port pe un încărcător auto și am înregistrat rezultatele.

Sursa de alimentare și cabluri

Toate testele noastre au fost efectuate utilizând același port de încărcare a mașinii pe un Honda Civic 2015. Aceiași cabluri de încărcare au fost utilizate și pentru fiecare test. Acest lucru a fost făcut pentru a elimina variabilele care ar putea afecta rezultatele.

Ghid pentru cumpărarea celui mai bun încărcător USB

În această secțiune, vom parcurge toate diferitele caracteristici pe care ar trebui să le arătați atunci când încercați să alegeți cel mai bun încărcător auto. Vei putea lua decizia corectă pentru tine:

Ieșire adecvată a amplificării

După cum vă puteți imagina, unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui încărcător USB este nivelul de putere cu care este capabil să vă ofere dispozitivele.

Având în vedere acest lucru, este mai bine să rămâneți cu încărcătoarele care oferă cel puțin 2,1 Amperi pentru fiecare port. Deci, în medie, căutați un încărcător care are o putere totală de aproximativ 4,2 Amperi.

O ieșire mai mare este deosebit de importantă dacă sperați să încărcați dispozitive precum tablete. Deoarece acestea au cerințe mai mari, va trebui să aveți nevoie de un încărcător mai puternic.

Caracteristica de identificare a puterii

Acum, fiecare dispozitiv necesită un flux de energie diferit pentru a putea încărca corect.

Pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. se încarcă în timp util, trebuie să căutați un încărcător care să poată identifica cerințele optime ale dispozitivului.

Încărcătorul poate apoi ajusta fluxul de putere la acel port și dispozitiv anume.

Mai multe prize

Cel puțin, încărcătorul USB pe care îl decideți ar trebui să aibă cel puțin două porturi. Astfel, vă este mai ușor să încărcați mai multe dispozitive simultan, mai ales dacă aveți pasageri.

Pentru a adăuga acest lucru, încărcătoarele cu un număr mai mare de prize oferă, de obicei, și mai multă putere. Aceasta vă oferă posibilitatea de a încărca acele dispozitive care necesită mult mai multă putere, cum ar fi tabletele.

Masuri de siguranta

Este important să înțelegem că sistemele electrice ale vehiculelor nu sunt neapărat compatibile cu cele ale smartphone-urilor și tabletelor.

Acesta este motivul pentru care trebuie să luați măsurile necesare pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. digitale vor fi protejate atunci când sunt conectate la încărcătorul USB.

Deci, care sunt unele dintre caracteristicile de securitate pe care ar trebui să le cauți?

Ei bine, ar trebui să știți că ori de câte ori accelerați sau decelerați viteza mașinii dvs., pot exista fluctuații de putere. Cea mai proastă formă ar fi o creștere a puterii.

Astfel, USB-ul trebuie împiedicat de supratensiune, supra-curent sau de putere în general.

Un alt lucru care se poate întâmpla atunci când un telefon este conectat la un încărcător este acela că poate provoca încălzirea încărcătorului. Deci, produsul trebuie să poată rămâne rece pentru a evita supraîncălzirea în timpul procesului de încărcare.

Acum, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă supraîncărcați telefonul. Deci, poate fi o idee bună să cauți un încărcător care să întrerupă alimentarea odată cu încărcarea telefonului complet.

Acest lucru poate fi deosebit de util dacă aveți tendința să parcurgeți distanțe lungi și uitați că telefonul dvs. este conectat la încărcător.

Fit

Poate fi destul de enervant să ai un încărcător USB care se dislocă de fiecare dată. Acesta este motivul pentru care ar trebui să stabilești întotdeauna dacă încărcătorul va fi o potrivire bună pentru priza de mașină.

O modalitate de a face acest lucru ar fi să citiți instrucțiunile și sugestiile producătorului pentru a vedea dacă încărcătorul a fost proiectat pentru a fi compatibil cu marca și modelul mașinii dvs.

Acum, există unele încărcătoare care sunt făcute pentru a sta în jos în priză. Avantajul cu acestea este că sunt foarte discrete. De asemenea, oferă încărcătorului și dispozitivului dvs. o mai mare stabilitate.

În același timp, poate fi destul de dificil să îndepărtați aceste încărcătoare de unde sunt amplasate. Deci, va trebui să determinați care este prioritatea dvs. maximă în ceea ce privește dimensiunea și potrivirea.

Compatibilitatea dispozitivului

Acum, nu toate încărcătoarele sunt compatibile cu toate dispozitivele. De exemplu, veți vedea că unele încărcătoare pot funcționa doar cu anumite mărci de smartphone-uri. Altele vor fi limitate la modelele cu care sunt compatibile.

Apoi, există încărcătoare care funcționează cu tablete, ceasuri inteligente, dispozitive GPS și camere foto. Deci, înainte de a alege un încărcător, gândiți-vă la dispozitivele pe care le încarcați de obicei și selectați cea mai bună opțiune pentru dvs.

Toate aceste informații vă vor ajuta să alegeți încărcătorul USB care funcționează bine atât pentru dvs. cât și pentru vehiculul dvs. În acest fel, vă puteți asigura că alegerea dvs. este pe loc.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled