Cele mai bune difuzoare auto 2023 : Ghid de cumpărături și recenzii

cele mai bune difuzoare auto

Toate mașinile vin cu difuzoare auto standard. Dar cele mai bune difuzoare auto sunt instalate în mod normal pentru a înlocui sistemele audio din fabrică. Pentru a instala difuzoarele auto, în mod normal, proprietarii de mașini trebuie să găsească dimensiunea potrivită a boxelor, precum și calitatea sunetului de care au nevoie.

Caracteristici care trebuie luate în considerare la cele mai bune difuzoare auto

Există mulți indicatori pentru calitatea anumitor boxe. Utilizatorii pot constata că chiar și materialele unui woofer își au locul în calitate de sunet. Cu toate acestea, lucrurile sunt foarte diferite atunci când intrăm în profunzime și vedem toate difuzoarele auto de pe piață și modul în care sunt fabricate, de la watt la difuzoare coaxiale sau componente.

Interval de frecvență

Intervalul de frecvență este un indicator bun al așteptărilor pentru calitatea audio. Frecvența reglabilă permite utilizatorilor să preia controlul complet asupra calității difuzoarelor mașinii. Tweeterele folosesc un sunet direcțional care permite o ascultare optimă. Crossovers echilibrează distribuția frecvențelor între tweete și woofere. Aceasta înseamnă că toate frecvențele sunt reproduse corect, fără pierderi. Sistemele audio premium permit bi-amping-ul, care este practic o amplificare separată pentru tweeter și pentru woofer.

RMS și putere de vârf

RMS este cunoscută sub denumirea de cantitatea de boxe auto care se pot ocupa într-un mod continuu. Aceasta este opusă puterii de vârf, care este adesea folosită în scopuri publicitare. Îndepărtarea tehnicilor de marketing este recomandată, iar alegerea pentru a vedea puterea RMS asupra puterii de vârf este modul realist de cumpărături pentru cele mai bune boxe auto.

TOP 4 Cele mai bune difuzoare auto 2021

Cele mai bune boxe auto pot fi găsite la diferite variante de accesibilitate. Este sigur să spunem că chiar și multe difuzoare auto accesibile sunt puțin mai bune decât difuzoarele auto standard în ceea ce privește performanțele audio. Următoarele opțiuni includ difuzoare de diferite capacități, realizate pentru toate bugetele.

1. Rockford Fosgate R165X3 Prime

Difuzoare auto Rockford Fosgate Prime R165X3

 • O calitate bună a sunetului în toată gama
 • Instalare simplă cu sau fără grătar
 • Realizat cu un crossover de tweeter integrat
 • Adâncimea maximă de montare de 2,15 ”
 • Reducerea performanței de bază
Seria Prime de la Rockford Fosgate este o gama noua de produse. Difuzoarele Rockford Fosgate Prime sunt ideale pentru a inlocui difuzoarele de fabrica pe configuratia oem. Veti obtine un sunet autentic Rockford Fosgate. Vacuum Polypropylene cone Rubber surround Stamped steel basket Silk dome pole mounted Piezo tweeter and midrange Integrated tweeter crossover Grilles and mounting hardware included Difuzoare pe 3 cai Diametru de 165 mm Adancime de montaj 54,5 mm Frecventa de raspuns 52Hz – 20kHz Putere 45w RMS / 90w max SPL 91 dB

De ce ne place: Difuzoarele auto au dimensiuni diferite, perfecte pentru toate tipurile de vehicule vechi și noi de generație.

Funcții de proiectare
Proiectate cu o calitate audio distinctă, adesea văzută ca o îmbunătățire a difuzoarelor din fabrică, Fosgates este construit solid. În primul rând, acestea au dimensiuni cuprinse între 4inch și 6.75inch. Pentru a înlocui boxele vechi, utilizatorii le pot măsura pentru a afla dimensiunea potrivită pentru a se încadra în uși, în spatele vehiculului sau în orice altă locație.

Fabricate cu un design complet negru, difuzoarele rămân cu un profil scăzut și elegant. Pentru toate vehiculele, negrul rămâne singura versatilă culoare. Nu există grătar în fața difuzoarelor, ceea ce înseamnă că bascularea va fi mai vizibilă.

Instalarea acestora este, de asemenea, ușoară. De la mașini orașe mici până la SUV-uri precum Silverado, acestea pot fi instalate în câteva minute. Cu o adâncime de până la 2,15 ”, se potrivesc bine în majoritatea scenariilor. Dar șuruburile cu care vin pot fi lungi pe unele vehicule. În afară de acest mic inconvenient, potrivirea este întotdeauna corectă atunci când se alege dimensiunea potrivită a difuzorului.

Caracteristici convenabile

Unul dintre aspectele convenabile ale alegerii simple a unui design care oferă un sunet de calitate este modul în care schimbă percepția în comparație cu boxele standard. În aceste scenarii, mulți șoferi își dau seama că nu doresc să apeleze la un subwoofer suplimentar, deoarece calitatea sunetului este deja la un standard ridicat. Acesta este și cazul boxelor Rockford.

Adaptorii de adâncime sunt oferite și de brand. Aceasta este, de asemenea, o zonă în care utilizatorul trebuie să măsoare în profunzime ușile frontale pentru a vă asigura că există suficient spațiu pentru instalarea upgrade-ului. Dar, în majoritatea cazurilor, acest lucru ar trebui să fie posibil.

Alți drivere iau în considerare actualizările difuzoarelor din fabrică doar atunci când caută un player DIN sau multimedia. Dar pachetul poate veni să schimbe modul în care este abordat multimedia în vehicul. Cu un kit care include 2 difuzoare, utilizatorii pot îmbunătăți modul de ascultare a muzicii în vehiculele lor, indiferent de dimensiunea vehiculului.

Verdict
Disponibil în toate dimensiunile, difuzoarele pot adăuga valoare tuturor tipurilor de muzică, chiar dacă nu vor înlocui un subwoofer.

2. Difuzoare auto cu 3 căi Pioneer A

Boxe auto Pioneer TS-A1370F, 3 cai, 13 cm, 300W

(1 reviews)
 • Durabilitate maximă pentru preț
 • Fabricat cu carbon și șoareci
 • Potrivit pentru instalare standard
 • Putere maxima 320W
 • Nu sunt cele mai bune pentru o calitate înaltă a notelor
Boxe auto Pioneer TS-A1370F, 3 cai, 13 cm, 300W Seria noua de difuzoare Pioneer este special conceputa pentru a reda sunete puternice si de calitate. Datorita designului lor deosebit, aceste difuzoare se pot monta cu usurinta in orice autoturism. CarSoundFit App Simulator audio pentru o experienta imbunatatita. Open & SmoothTM Pentru o livrare exceptionala a raspunsului in frecventa. IMPPTM Raspuns imbunatatit al midbass-ului datorita conului din IMPP.

De ce ne place: cu armături de carbon, difuzoarele de mașină de nouă generație sunt printre cele mai bune soluții din clasa lor pentru o achiziție sigură pe viitor.

Caracteristici de proiectare 
S-a acordat multă atenție designului boxelor auto. Chiar și pentru un preț atât de accesibil, aceste difuzoare auto reușesc să ofere una dintre cele mai bune soluții pentru o durabilitate îmbunătățită, care este cauza îmbunătățirii difuzoarelor standard în primul rând, în majoritatea situațiilor.

În ceea ce privește potrivirea, există diverse opțiuni de luat în considerare. De la boxe 4X6 ”la 6X9”, există diferite versiuni de luat în considerare. Toate aceste boxe folosesc armături de carbon, indiferent de mărimea lor.

Proiectarea boxelor permite scoaterea grătarului din față, în funcție de preferințele utilizatorului. Desigur, are rol protector, dar poate fi îndepărtat și în scopuri decorative. În cele mai multe cazuri, utilizatorii vor putea vedea diferențele și chiar se vor bucura de deplinul cu o bază scăzută.

Caracteristici convenabile
Când vine vorba de calitatea sunetului, este important să distingem că utilizatorii trebuie să aleagă cele mai mari boxe pentru volumul cel mai puternic. În acest caz, cele mai mari boxe vin cu o capacitate de 320W. Aceasta este un pic mai mare decât media standard.

Cei care nu sunt familiarizați cu puterea difuzoarelor trebuie să știe că aceste boxe nu sunt în măsură să înlocuiască un subwoofer, oricât de puternic este setat nivelul sonor. Cu toate acestea, acoperă bine mediile și sunt potrivite pentru calitatea audio generală, nu sunt specifice oricărui tip de muzică. Desigur, ele pot fi întotdeauna asociate cu un subwoofer pentru o calitate suplimentară, mai ales atunci când vine vorba de baza profundă cu impact.

Un nou circuit magnetic a fost adăugat și la difuzoare. Deoarece nu sunt la prima generație, aceasta înseamnă că multe probleme inerente cu durabilitate nu au fost rezolvate. Drept urmare, vor dura ani întregi.

Verdict
Combinarea caracteristicilor, cum ar fi accesibilitatea cu materiale de înaltă calitate (adică carbon) a dus la interpreți echilibrați, potriviți pentru toate genurile muzicale.

3. Difuzor auto coaxial cu 2 căi ″ Club Series

Set Difuzoare Auto JBL 16,5 cm , 2 x 50 W , 55 Hz-20 kHz , 2 Cai

(3 reviews)
 • Disponibil în versiuni 3-1 / 2 ”
 • 320W în cea mai mare versiune
 • Recomandat pentru a trage cea mai mare putere
 • Baza puternică pentru preț
 • Necesită perioada de pauză
Set Difuzoare Auto JBL 16,5 cm , 2 x 50 W , 55 Hz-20 kHz , 2 Cai Bucurati-va de un sunet clar si puternic cu aceste difuzoare coaxiale pe doua cai ! Un difuzor woofer si un tweeter cu dom echilibrat lucreaza impreuna pentru un sunet puternic la toate frecventele, ce te va face sa te bucuri de muzica preferata chiar si la volum maxim. Sunetul ramane clar, chiar si la volum ridicat, iar puterea maxima de iesire ajunge la 150 W . Gama larga de frecvente Cu o gama larga de frecvente, intre 55 Hz-20 kHz , sunetele sunt reproduse exact asa cum au fost inregistrate. Design elegant Difuzoarele au un design compact, elegant cu grila. Usor de instalat Designul difuzoarelor permite o instalare usoara intr-o gama larga de autovehicule. Componente de inalta calitate ofera performanta deosebita. Specificatii Difuzoare Auto JBL 16.5 cm Difuzoare auto coaxiale pe 2 cai Woofer de tip con din PMI-PP, cu diametru de 16,5 cm Tweeter cu unghi ajustabil din Polyetherimide metalizat si magnet din Neodim Magnet din strontiu puternic pentru un raspuns dinamic al basului Putere maxima: 150 W, putere nominala: 50 W Raspuns in frecventa: 55 Hz-20 kHz Sensibilitate: 92 dB/W/m Marca JBL Model CLUB 6520 Tip Sistem Difuzoare Coaxial , 2 Cai Dimensiune Difuzor 16,5 cm ( 6-1/2\\\’\\\’) Putere MAX. 150 W Putere RMS 50 W Sensibilitate 92 dB Raspuns in Frecventa 55 Hz-20 kHz Compozitie Material Magnet Woofer: Strontiu / Tweeter: Neodim Compozitie Material Woofer PMI-PP Tip Tweeter Unghi ajustabil Compozitie Material Tweeter Polyetherimide metalizat Ce contine pachetul 2 Difuzoare coaxiale Toate produsele noastre beneficiaza de proba si verificare amanuntita inainte de a fi expediate .

De ce ne place: fata de unele dintre cele mai zgomotoase boxe neamplificate, sunt minunate pentru mașinile de familie și pentru cei care doresc muzică bună pentru toate genurile.

Caracteristici de design
Made in Mexico, boxele voastre ies în evidență cu caracteristici solide. În termeni reali, oferă cea mai tare muzică posibilă pe cabluri audio standard și fără nicio amplificare. Există apoi caracteristicile 4Ohm care fac acest lucru posibil.

În ceea ce privește designul, difuzoarele sunt aproape în întregime acoperite cu plasă metalică, ceea ce înseamnă că nu vor ieși neapărat în evidență. Dar, din nou, nu sunt tipul de boxe care trebuie achiziționate pentru felul în care arată.

În ceea ce privește dimensiunea, difuzoarele sunt disponibile în versiuni de 3-1 / 2 ”, ceea ce înseamnă că se vor încadra în unele dintre cele mai îndepărtate locuri ale unui vehicul. Versiunile lor de 6-1 / 2 ”sunt probabil cea mai populară opțiune și oferă o înlocuire excelentă pentru boxele stoc.

Caracteristici convenabile
Unul dintre aspectele interesante ale boxelor vine cu perioada de pauză. O serie de utilizatori au arătat deja că este cazul și perioada diferă de la caz la caz. Ca medie, se crede că este nevoie de până la 25 de ore de redare pentru ca baza să vină în loc.

După ce cauciucul a trecut de perioada de pauză, utilizatorii își pot crea propriul spațiu de ascultare muzicală modernizat în interiorul mașinilor. Deoarece înălțimile și mijlocul sunt considerate bune, baza va urma la scurt timp după perioada de pauză.

Situate la răscruce de accesibilitate și calitate medie, difuzoarele sunt mai apropiate de cele târzii. Acesta este motivul pentru care sunt de multe ori alegerea pentru cei care doresc o calitate audio suplimentară, fără a investi în amplificatoare.

Verdict 
final asupra vorbitorilor nu le poate depăși calitatea, întrucât se potrivesc cu descrierea lor, spre deosebire de majoritatea celorlalți vorbitori ai clasei.

 

4. Difuzor auto coaxial cu 2 căi″ 6 Serie CS

Boxe auto JVC CS-J620, 2 cai, 30 W, 16 cm

(4 reviews)
 • Realizat cu tweete de poli-eter
 • Include șuruburi de instalare
 • Nave cu file de montaj
 • 300W putere maximă
 • Performanțe de bază mai mici
Boxe auto JVC CS-J620 – Coaxiale; – Presiune sonora: 92 dB; – Tweeter 2.5 cm; – Hybrid Sound.

De ce ne place: Perfect pentru muzica radio, boxele se ocupă cu un nivel mai bun decât alternativele din această gamă de prețuri.

Caracteristici de proiectare

Proiectate pentru a satisface standarde înalte în ceea ce privește calitatea audio, difuzoarele au sfârșit să ofere note de înaltă calitate. În acest scop, sunt opțiuni de sunet clar pentru a asculta muzică la radio. Acestea sunt disponibile numai în opțiuni de 6,5 ”, ceea ce înseamnă că sunt văzute mai ales ca o opțiune de înlocuire a boxelor standard din fabrică.

Cu un surround hibrid din cauciuc și pânză, difuzoarele sunt într-adevăr puternice și durabile, având în vedere accesibilitatea lor. Cu conul mica, tweeterul imid polieter, difuzoarele pot atinge înălțimi pe care alte produse nu le pot. Pentru notele medii și joase, difuzorul folosește un cauciuc special. Drept urmare, acestea oferă o performanță echilibrată pentru majoritatea tipurilor de muzică.

Caracteristici convenabile

Realizate pentru a fi instalate în panoul ușii, difuzoarele nu vor dura mult timp pentru a fi instalate. Dacă pașii sunt urmați după cum este descris, difuzoarele vor reda muzică în câteva minute. În unele cazuri, procesul de instalare poate necesita mici modificări. Totuși, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă de îngrijorare. Producătorul pune la dispoziție o serie de șuruburi și plăcuțe de montaj alternative care pot îmbunătăți modul în care difuzoarele se potrivesc ușii.

Cu 92db, difuzoarele sunt comparabile cu alte alternative puțin mai scumpe. În afară de maximele lor clare, acestea nu depășesc calitatea sunetului din celelalte versiuni văzute mai sus. Cu toate acestea, acestea sunt de aproape două ori mai accesibile și acest lucru le face o soluție de top pentru cei cu buget.

Verdict
Cu prețuri maxime și prețuri greu de egalat, boxele reprezintă o opțiune de vârf pentru un număr de utilizatori care caută putere maximă.

Ce difuzoare de dimensiuni am nevoie? Care este dimensiunea pentru cele mai bune difuzoare auto?
Când vine vorba de mărimea difuzoarelor, în majoritatea mașinilor, se vor potrivi doar anumite dimensiuni. Înlocuirea difuzoarelor standard ale ușilor frontale necesită măsurarea boxelor vechi pentru a determina dimensiunea corespunzătoare. Difuzoarele din spatele mașinii pot fi, de asemenea, amplasate în interiorul ușilor de acces. În afară de soluțiile la comandă, majoritatea boxelor auto pot înlocui doar dimensiunile standard care vin cu mașina.

Ce este RMS pentru cele mai bune difuzoare auto?

RMS se referă la puterea continuă susținută de difuzoare. Este diferită de capacitatea maximă de putere, care este adesea anunțată cu difuzoare terțe. Este una dintre caracteristicile definitorii la efectuarea unei achiziții. Cu cât RMS este mai mare, cu atât nivelul sonor continuu este mai mare.

Ce este puterea de vârf?

Puterea maximă se referă la puterea maximă a boxelor. Este posibil să nu fie cu putere continuă și poate fi foarte diferită de puterea continuă reală a boxelor și subwooferului auto.

Pot instala singur cele mai difuzoare auto pentru masina mea?

Majoritatea boxelor auto pot fi ușor instalate. Un electrician auto poate instala difuzoare corect, într-o perioadă scurtă de timp. Instalarea amperilor și subwooferelor este recomandată în principal de către un profesionist, deoarece implică o putere suplimentară și, eventual, modernizarea cablurilor.

Alegerea noastra #1

Difuzoare Auto Coaxiale Sony XSGT6938, 24 cm, 3 cai, 50W RMS

 • 50 W RMS
 • Calitative
 • Pret ridicat
 • Trebuie montate
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Alegerea noastra #2

Difuzoare Auto Coaxiale Pioneer TS-R1350S, 13 cm, 3 cai, 35W RMS

 • Calitative
 • Rezistente
 • Trebuie montate
 • Pret ridicat
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Ghid pentru cumpărarea celor mai bune boxe auto

Unele dintre cele mai bune boxe auto ale momentului sunt realizate cu caracteristici similare. Dar detalii precum materialele pot face diferența. Cu toate acestea, difuzoarele auto sunt considerate în principal pentru o actualizare audio și de aceea trebuie să fie mai bune decât boxele standard.

Mărimea potrivita pentru cele mai bune difuzoare auto

Dimensiunea boxelor este de unde încep toate achizițiile. Difuzoarele mai mari sau mai mici nu pot înlocui difuzoarele standard din fabrică și acesta este motivul pentru care toți utilizatorii trebuie să se asigure că mașinile lor sunt gata să introducă boxele noi.

RMS și calitatea sunetului adevărat

Multe boxe sunt marcate cu autocolante de 1000W. În realitate, aceasta poate fi, de asemenea, doar o caracteristică de vârf a performanței. Puterea reală continuă este diferită. Permite puterea nominală să ofere un tip constant de calitate și volum audio.

Toți șoferii trebuie să se asigure că mașinile lor sunt de fapt potrivite pentru puterea suplimentară, deoarece în multe cazuri, o putere prea mare va avea efectele secundare ale mașinii. Cei mai buni interpreți ai momentului sunt boxe care combină cu succes vârful de putere cu cea mai bună calitate audio.

Difuzoare auto ieftine

Difuzoare auto coaxiale Blaupunkt BGx 663 MKII, 16.5 cm, 3 cai, 50W RMS, 4 Ohm

 • Ieftin
 • Rezistente
 • 3 cai
 • Nu sunt foarte puternice
Scurta descriere Difuzoare auto coaxiale Blaupunkt BGx 663 MKII, 16,5 cm, 3 cai, 50W RMS, 4 Ohm  

Cuvinte finale despre cele mai bune difuzoare auto

Din punctul de vedere al Micului Ajutor, unele dintre cele mai bune boxe  auto nu sunt complicate de instalat. Merită să găsiți opțiunile care includ cablare de calitate în scopuri de instalare. Cu toate acestea, diferența se va face în calitatea audio și mulți utilizatori trebuie pur și simplu să găsească design-uri potrivite pentru a se potrivi cu mașinile proprii.

Înlocuirea boxelor auto este un proces simplu. Cu toate acestea, aici sunt necesare câteva cuvinte despre garanție. Întrucât toate electricele au garanție, acestea trebuie să fie instalate în mod corespunzător pentru ca clienții să nu piardă această acoperire. Unii producători de boxe auto nu permit instalarea la domiciliu. Practic, garanția produsului este valabilă numai dacă boxele sunt instalate de un profesionist. Acesta este motivul pentru care toți proprietarii de mașini sunt responsabili pentru garanția propriilor boxe.

Când sunt instalate corespunzător, cele mai bun difuzoare auto sunt acoperite de o garanție tipică de aproximativ 2 ani. După procesul de instalare, toate documentele trebuie să fie arhivate și stocate în cazul în care există probleme cu difuzoarele în intervalul de timp dat.

În afară de instalarea corectă, utilizatorii ar putea pierde și garanția dacă utilizează cablare de proastă calitate pentru procesul de instalare. Cu cât sunt mai mari costurile difuzoarelor, cu atât se acordă mai multă atenție calității accesoriilor. De asemenea, garanția se pierde atunci când amperiul este reglat la o putere mai mare decât pot suporta boxele. Citirea manualului proprietarului devine un lucru indispensabil chiar înainte de procesul de instalare. Este baza procesului de instalare cu succes a difuzoarelor și a subwoofer-ului auto.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled