Cel mai bun suport pentru telefonul auto

 • Am condus timp de sute de ore cu mai mult de 50 de suporturi telefonice în mai multe mașini și suntem siguri că iOttie iTap Magnetic 2 are cea mai bună combinație de siguranță, comoditate și stabilitate pentru a ține telefonul pe drum.
 • Un telefon nu este doar un telefon – este un navigator, player muzical și asistent. Acesta este motivul pentru care nu îl poți ține deoparte în timp ce conduci și trebuie să-l ai acolo unde îl poți vedea.
 • Suporturile pentru telefoane auto fac o treabă excelentă de a vă menține telefonul acolo unde aveți nevoie, cu condiția să faceți alegerea corectă.
 • Găsirea unei monede ușor de configurat, stabilă și care poate fi rotită cu ușurință în timp ce conduci nu este cea mai simplă sarcină.
 • Acesta este motivul pentru care am adunat toate cele mai bune suporturi pentru mașini telefonice și am stabilit care dintre ele au respectat de fapt revendicările lor.
 

Caracteristici care trebuie luate în considerare în suporturile de mașini de telefon bune

Acestea sunt toate elementele și aspectele pe care le-am analizat atunci când am decis care sunt cei mai buni deținători de telefoane auto:

 • Stabilitatea montajului : în timp ce ne-am uitat la locul în care a fost poziționată montura, am constatat că stabilitatea monturii era mai importantă. La urma urmei, este important ca telefonul să fie ținut pe loc, chiar dacă vă îndreptați către un teren accidentat.
 • Configurare telefon : am analizat apoi modul în care tipurile de telefoane au fost potrivite. Acest lucru a determinat dacă puteți utiliza o mare varietate de telefoane pe montaj sau nu.
 • Utilizabilitate : nu în ultimul rând, am examinat cât de simplu a fost să folosiți sau să manipulați suportul în timp ce conduceați. Acest lucru a ajuns la concluzia dacă este sigur pentru dvs. să folosiți montura în timp ce operați și un vehicul.

Înainte de a trece la recenzii, iată o comparație rapidă a tuturor produselor incluse în lista noastră:

1. Cel mai bun model montat pe tablou sau parbriz

Suport auto universal iOttie iTap Magnetic 2 Dashboard / Windshield Negru

 • Constructie din aluminiu
 • Rotire 360 grade
 • Blocarea si deblocarea telefonului cu foarte mare usurinta
Suportul auto universal iOttie iTap Magnetic 2 Dashboard/Windshield este un device inedit, dar, in acelasi timp, o solutie foarte practica pentru sustinerea oricarui telefon, datorita stratului sau magnetic. Avand o constructie din aluminiu, iTap nu este doar un suport calitativ, dar si o piesa de design in masina voastra.Spre deosebire de celelalte suporturi auto, iTap de la iOttie este special conceput pentru a se roti 360 grade, oferind utilizatorului cel mai bun unghi, in orice situatie.Sistemul de prindere permite blocarea si deblocarea telefonului cu foarte mare usurinta. Prin atasarea unei placute metalice pe spatele telefonului/carcasei, acesta se conecteaza instant pe suport. De asemenea, stratul de silicon plasat pe suport ofera protectie telefonului sau carcasei impotriva posibilelor zgarieturi, dar si a vibratiilor ce pot aparea in timpul mersului cu masina sau al utilizarii telefonului. Suport metalic Contine o placuta metalica pe care sa o atasati pe spatele telefonului Utilizeaza 6 magneti mici pentru prinderea telefonului si pentru a asigura o atasare sigura Compatibilitate Universal Compatibil cu majoritatea telefoanelor/carcaselor Rotire 360 Ofera posibilitatea unei rotiri complete a telefonului Aveti acces la cele mai avantajoase unghiuri pentru o experienta cat mai placuta Design compact Design usor si compact pentru a economisi cat mai mult spatiu Explorare iTap 2

Indiferent dacă este pe un tablou de bord sau parbriz, este ușor de configurat, prinde în siguranță și are o montare magnetică puternică care acceptă majoritatea telefoanelor în orice poziție.

2. Cel mai bun model montat în aerisire

Suport auto magnetic iOttie iTap Magnetic 2 Air Vent Negru

 • Acesta se conecteaza instant pe suport
 • Suport metalic
Suportul auto magnetic iTap Magnetic 2 de iOttie este un device inedit, dar, in acelasi timp, o solutie foarte practica pentru sustinerea oricarui telefon, datorita stratului sau magnetic. Avand o constructie din aluminiu, iTap nu este doar un suport calitativ, dar si o piesa de design in masina voastra.Spre deosebire de celelalte suporturi auto, iTap de la iOttie este special conceput pentru a se roti 360 grade, oferind utlizatorului cel mai bun unghi, in orice situatie.Sistemul de prindere Twist Lock permite blocarea si deblocarea telefonului cu foarte mare usurinta. Prin atasarea unei placute metalice pe spatele telefonului/carcasei, acesta se conecteaza instant pe suport. De asemenea, stratul de silicon plasat pe suport ofera protectie telefonului sau carcasei impotriva posibilelor zgarieturi, dar si a vibratiilor ce pot aparea in timpul mersului cu masina sau al utilizarii telefonului. ​ Suport metalic Contine o placuta metalica pe care sa o atasati pe spatele telefonului Utilizeaza 6 magneti mici pentru prinderea telefonului si pentru a asigura o atasare sigura​ Prindere rapida Se realizeaza extrem de usor, prin simpla apasare a unui buton Este invelit cu un strat de silicon pentru a evita posibilele zgarieturi​ Rotire 360 Ofera posibilitatea unei rotiri complete a telefonului Aveti acces la cele mai avantajoase unghiuri pentru o experienta cat mai placuta​ Design compact Design usor si compact pentru a economisi cat mai mult spatiu Suficient de mic pentru a putea fi portabil, atunci cand este cazul​ Explorare iTap

Este ușor de configurat sau de îndepărtat, fixat în siguranță pe șipcile de aerisire ale mașinilor noastre și are aceeași montare magnetică puternică ca și versiunea de bord.

3. Cel mai bun model montat în slot CD

Suport auto magnetic iOttie iTap Magnetic 2 CD Slot Negru

 • Utilizeaza 6 magneti mici
 • Suficient de mic pentru a putea fi portabil
Suportul auto magnetic iTap Magnetic 2 de iOttie este un device inedit, dar, in acelasi timp, o solutie foarte practica pentru sustinerea oricarui telefon, datorita stratului sau magnetic. Avand o constructie din aluminiu, iTap nu este doar un suport calitativ, dar si o piesa de design in masina voastra.Prin atasarea unei placute metalice pe spatele telefonului/carcasei, acesta se conecteaza instant pe suport. De asemenea, stratul de silicon plasat pe suport ofera protectie telefonului sau carcasei impotriva posibilelor zgarieturi, dar si a vibratiilor ce pot aparea in timpul mersului cu masina sau al utilizarii telefonului. ​ Suport metalic Contine o placuta metalica pe care sa o atasati pe spatele telefonului Utilizeaza 6 magneti mici pentru prinderea telefonului si pentru a asigura o atasare sigura​ Prindere rapida Se realizeaza extrem de usor, prin simpla apasare a unui buton Este invelit cu un strat de silicon pentru a evita posibilele zgarieturi​ Design compact Design usor si compact pentru a economisi cat mai mult spatiu Suficient de mic pentru a putea fi portabil, atunci cand este cazul​ Explorare iTap

Această montare se atașează rapid și ferm la sloturile CD ale mașinilor noastre și are aceeași monedă magnetică ca și celelalte versiuni iTap Magnetic 2.

Micul Ajutor crede că suporturile telefonice magnetice sunt în general cele mai convenabile și mai ușor de utilizat opțiuni pentru a ține telefonul într-o mașină, iar în testarea noastră, linia iOttie iTap Magnetic 2 a oferit cea mai bună experiență generală. Este la fel de robust în versiunile de tablou / parbriz , de ventilație sau slot CD , și este ușor de configurat și de luat cu dvs. de la mașină la mașină, ceea ce o face să se potrivească ușor pentru o mulțime de situații. În testele noastre, magneții din toate cele trei versiuni au fost puternice, susținând majoritatea telefoanelor noastre, pe verticală sau pe orizontală, chiar și pe cel mai dur teren. Numai iPhone-ul XS Max de 6,5 inci mare le-a dat probleme când au fost ținute pe orizontală, deși suporturile erau solide rock cu un pixel 2 XL de 6 inci.

4. O adezivă reglabilă pentru suprafețe netede sau verticale

Suport magnetic 2 in 1 MagicMount Dash / Vent

 • Designul elegant
 • Este un sistem unic 2 in 1
 • magneti cu 30% mai puternici
Montarea dispozitivului este usoara Odata ce aplicati MagicPlate™ asa cum este prezentat in imaginea de mai jos, doar plasati dispozitivul pe suprafata magnetica si acesta se va bloca instantaneu in pozitie. Designul elegant, fara suport, functioneaza perfect cu dispozitive mai mari si va permite sa pozitionati ecranul pentru o vizualizare optima. Sistem 2 in 1 MagicMount Dash / Vent este un sistem unic 2 in 1. Pur si simplu montati baza de bordul masinii sau alta suprafata si sunteti gata de plecare. Aveti nevoie sa mutati suportul in alta locatie? Pur si simplu glisati capul magnetic de baza si introduceti-l in gurile de ventilatie ale masinii sau folositi-l ca si un stand pentru telefon. Cand vreti sa il folositi ca suport de bord, glisati capul dispozitivului inapoi la baza si gata. Functioneaza ca un stand Acest sistem este solutia perfecta. Pe langa faptul ca este un excelent suport auto, puteti folosi partea detasabila si ca un stand pentru telefon. Este util in momentele cand sunteti la birou si doriti sa vedeti un film pe telefon sau cand sunteti la masa. Suporturi 100% sigure si puternice MagicMount PRO este construit cu magneti cu 30% mai puternici decat vechea generatie de MagicMount. Acesti magneti foarte puternici tin dispozitivul mobil in siguranta chiar si pe drumurile cu gropi si denivelari si sunt 100% sigure pentru smartphone sau GPS. * Nu functioneaza cu iPod Classic sau alte dispozitive hard disk. Campurile magnetice produse de acesti magneti neodim sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele hard-disk. Optiunile de plasare Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie. * MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

Un suport adeziv și un design reglabil îl fac o opțiune bună în locurile în care un suport pentru ventuză nu va funcționa la fel de bine.

Dacă doriți să vă poziționați telefonul pe o suprafață de linie verticală sau într-o zonă mică în care modelele iOttie iTap Magnetic 2 nu vor funcționa, Scosche MagicMount Dash poate fi o opțiune mai bună. Se atașează cu un tampon de adeziv mic, care se potrivește mai ușor în unghiuri și cu racorduri ale tabloului. Și poate înclina un 90 de grade complet în spate sau în părțile laterale, ceea ce îl face ideal pentru suprafețe înclinate sau verticale. Atașamentul magnetic al MagicMount Dash a fost cel mai bun în testarea noastră, ținând chiar și un iPhone XS Max mare în siguranță oriunde am condus. Dar, în timp ce acest Scosche s-a lipit ferm de suprafețele mai netede, nu a funcționat la fel de bine la cele cu textură. Garnitura adezivă este, de asemenea, dificil de îndepărtat și aveți nevoie de una nouă pentru a atașa suportul într-o nouă poziție sau vehicul.

5. Cel mai bun model de braț de tensiune montat în aerisire

Suport telefon prindere grila ventilatie – Kenu Airframe Pro

 • Grila de ventilatie
 • Se potriveste cu majoritatea smartphone-urilor
 • Suportul se roteste la 360°
Kenu Airframe Pro este un suport universal de telefon pentru autovehicule cu montare la grila de ventilatie. Folosind grila de ventilatie, acest suport ofera o solutie sigura, versatila si extrem de functionala pentru fixarea smartphone-urilor medii si foarte mari (latime maxima 9,3 cm). Kenu Airframe Pro este realizat din materiale premium cu un design elegant, iar dimensiunile sale compacte il fac un partener de calatorie perfect. Este universal, se potriveste cu majoritatea smartphone-urilor si carcaselor/huselor acestora; latime telefone 5,3 – 9,3 cm Permite 360° rotatie completa a telefonului pentru vizionare optima. Materiale: PCABS, Polycarbonate, TPE, Zinc, Silicon, Otel Dimensiuni 6,93 x 6,79 x 3,38 cm Greutate: 39g COMPATIBILITATE Airframe Pro este compatibil cu marea majoritate a telefoanelor medii si foarte mari. (latime cuprinsa intre 5,3 cm si 9,3 cm) Airframe Pro se fixeaza in siguranta pe orice model de grila de ventilatie. Clema de prindere este realizat dintr-un elastomer special pentru protectia grilei de ventilatie la montaj, asigurand in acelasi timp o prindere ferma a suportului. Suportul se roteste la 360° pentru unghiuri optime de vizualizare.

Nu trebuie să puneți o placă metalică pe telefon cu un model cu braț de tensiune, dar nu este la fel de ușor să introduceți telefonul sau să îl scoateți. Kenu’s este cel mai bun din acest stil, cu cea mai puternică aderență și un design pe care îl poți opera cu o singură mână.

Nu este la fel de ușor să atașați și să îndepărtați un telefon cu un brat de tensiune, așa cum este cu cele magnetice, dar nu necesită să atașați o placă metalică la telefonul sau carcasa. Dacă acest lucru funcționează mai bine pentru dvs., vă recomandăm Kenu Airframe Pro montat pe ventil.  În testarea noastră, aceste suporturi rezistente au prins telefoanele de părți și le-au ținut constant pe fiecare teren pe care l-am condus, deși nu la fel de ferm ca iOttie. Cu acesta, este ușor să deschideți suportul și să atașați sau să eliminați telefonul cu o singură mână.

Ghid pentru cumpărarea celui mai bun suport pentru telefon

Acum, să vedem cum puteți alege cele mai bune suporturi pentru telefon pentru mașini.

Ce tip de montare este potrivit pentru dvs.?

Există câteva tipuri diferite de suporturi din care să alegeți. Puteți face diferența între aceste suporturi în funcție de locul în care sunt plasate în mașina dvs.

Suporturi de parbriz

Acestea tind să fie destul de comune dintr-un singur motiv – îți păstrează telefonul la nivelul ochilor. Așadar, dacă utilizați telefonul pentru a vă găsi drumul, acesta va fi cel mai bun loc pentru a vă păstra telefonul.

Cu toate acestea, unii oameni nu le plac aceste tipuri de montare, deoarece blochează cel puțin o mică parte din vizualizarea dvs. De asemenea, ele pot fi puțin inestetice când privești din exterior în interior.

Suporturi de bord

Următoarea linie, cel puțin în termeni de popularitate, sunt suporturile de bord. În funcție de tipul de vehicul pe care îl aveți, puteți constata că aceste suporturi de bord sunt mai ușor de montat mai aproape de dvs. De asemenea, tind să nu vibreze la fel de mult, deoarece nu au brațe alungite.

Dacă bordul dvs. este realizat dintr-un material de înaltă calitate sau delicat, este posibil ca acest tip de montare să nu fie cea mai bună idee. Acest lucru se datorează faptului că caracteristica adezivă sau de aspirație a suportului va cauza inevitabil materialul să se deterioreze.

Suporturi pentru sloturi CD

Cu aceste suporturi, există o caracteristică care poate fi fixată în interiorul slotului dvs. CD. Marele lucru despre acest tip de montare este că sunt destul de ușor de instalat și vă oferă o aderență bună.

Trebuie menționat că, dacă playerul CD este poziționat prea jos pe mașina dvs., vă va fi dificil să vedeți afișajul telefonului. De asemenea, dacă ai tendința să asculți CD-uri mult, atunci acest tip de montaj nu va funcționa pentru tine.

Suporturi de aerisire

Principalul avantaj al dispozitivelor de aerisire este că acestea necesită doar câteva momente pentru instalare. De asemenea, sunt destul de rezistente, astfel încât îți vor ține telefonul la loc.

Din păcate, acest lucru este doar până când scoateți telefonul afară – această mișcare înainte poate duce la deblocarea monedei. De asemenea, cu acest tip de montare, trebuie să fiți atenți la extinderea căldurii prea mult, deoarece puteți ajunge să vă deteriorați telefonul.

Compatibilitate cu dimensiunea telefonului

Următorul lucru de care trebuie să vă preocupați este cât de bine este capabil să vă țineți suportul în telefon.

Gripile și leagănul

Veți constata că există două tipuri comune de mânere sau suporturi cu aceste suporturi – cele care se extind cu o apăsare a unui buton și suporturi încărcate cu arc.

Marele lucru cu privire la suporturile pregătite pentru butoane este că acestea necesită foarte puțin efort din partea ta. Puteți extinde ușor sau retrage brațele fără probleme. Deci, îl puteți gestiona cu o singură mână.

Mânerurile încărcate de primăvară, pe de altă parte, sunt incredibil de puternice. Avantajul acestui lucru, desigur, este că țin telefonul în loc, incredibil de bine.

Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că de multe ori trebuie să lucrați pentru a prinde brațele. Așadar, dacă doriți să vă scoateți telefonul sau să îl puneți în leagăn în timp ce conduceți, nu veți putea face acest lucru.

Ajustabilitate

Apoi, trebuie să vă gândiți dacă brațele pot fi întinse suficient pentru a vă acomoda telefonul.

Acum, veți întâlni deținători care susțin că sunt cele mai bune suporturi pentru mașini universale. În timp ce multe dintre acestea sunt exacte în dimensiunile lor, ar trebui să vă faceți întotdeauna propriile teme.

În primul rând, verificați lățimea minimă și maximă de prindere a suportului auto. Apoi, comparați-l cu lățimea telefonului și vedeți dacă va fi o potrivire bună sau nu.

Schimbarea unghiului

Majoritatea celor mai bune suporturi pentru smartphone-uri auto pe care le veți întâlni pot fi rotite într-un unghi de 360 ​​de grade. Deci, în acest sens, sunteți acoperit dacă doriți să vizualizați afișajul într-un portret sau în poziție de peisaj.

Totuși, acesta nu este singurul lucru pe care va trebui să-l examinați. De asemenea, ar trebui să analizați cât de sigur va fi telefonul dvs. în această poziție nouă.

Montura este capabilă să-l țină pe loc sau descoperiți că telefonul dvs. alunecă deoarece montura îl poate stabiliza și pe acesta?

Nu uitați, un bun titular ar trebui să funcționeze bine în orice poziție.

Durabilitate și rezistență

Este întotdeauna o idee bună să verificați rezistența suportului de telefon pe care doriți să îl obțineți. Cel puțin, verificați din ce materiale este fabricat.

Vedeți, aceste suporturi vor trebui să suporte aspectul telefonului pentru perioade lungi de timp. Așadar, dacă aveți un telefon voluminos sau greu, se poate plăti pentru a vă asigura că titularul este capabil să ia această greutate.

Asigurați-vă că suportul este construit în mod corespunzător și că acesta nu se va îndoi sau nu se va înclina înainte atunci când aveți de-a face cu cea mai mare parte a telefonului.

De asemenea, trebuie să verificați dacă suportul funcționează bine la toate temperaturile. La urma urmei, poate fi expus la lumina directă a soarelui sau la temperaturi foarte reci, în funcție de locul în care locuiți.

După cum puteți vedea, există un lucru destul de mare la care trebuie să vă gândiți atunci când obțineți o montare a telefonului. Deci, sperăm, recenziile noastre și ghidul de cumpărare au reușit să vă indrume în direcția cea bună.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled