Cel mai bun subwoofer auto2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Orice șofer auto își dorește ca în momentul în care conduce mașina să audă în difuzoare doar muzică bună, cu sunet de calitate. De aceea, cei mai mulți conducători auto iau în vedere achiziționare unui subwoofer auto, care să amplifice sunetul. 

cel mai bun subwoofer auto

Fiecare mașină în parte are un sistem audio diferit. Atingerea nivelului maxim al calității audio reprezintă o provocare, care poate fi atinsă doar cu ajutorul unui subwoofer de calitate superioară. 

Citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt criteriile de selecție ale celui mai bun subwoofer auto.

Motivele pentru care aveți nevoie de cel mai bun subwoofer

Undele joase sunt cel mai greu de reprodus de către un difuzor auto de dimensiuni mici, motiv pentru care aveți nevoie de cel mai bun subwoofer, care poate reda acest tip de sunet fără prea mari eforturi. În acest fel, difuzoarele auto se pot concentra pe redarea undelor medii și înalte. 

Prin urmare, dacă doriți să ascultați muzică la cel mai calitativ nivel, atunci când plecați într-o excursie sau când vă îndreptați către birou, atunci aveți nevoie de cel mai bun tub de bass auto care să vă facă să vă simțiți ca la concert pe șosele. 

Un subwoofer de mașină de calitate superioară reușește să îmbine armonios sunetul performant cu administrarea eficientă a puterii bass-ului.

Cel mai bun difuzor auto

Subwoofer JBL CSX-1400BP, 30 cm, 350W RMS

 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Necesită montare
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Criteriile de selecție ale celui mai bun subwoofer auto

Subwooferele auto sunt niște difuzoare de dimensiuni mari, cu diametre ce pot ajunge și până la 400 mm. 

Ceea ce trebuie să rețineți neapărat în cazul unui subwoofer este faptul că acesta necesită mult curent pentru funcționare. În plus, sunt produse destul de mari, care necesită mult spațiu de amplasare, motiv pentru care înainte de a lua hotărârea de a cumpăra un astfel de difuzor auto să vă asigurați că aveți unde să-l montați. 

Este foarte important ca subwooferul să nu ocupe mai mult din jumătatea portbagajului, fiindcă în felul acesta, produsul nu mai este unul practic și eficient, care să vă ajute într-o măsură mare. În acest fel, există un risc crescut să-l scoateți la un moment dat, pentru a avea mai mult spațiu pentru bagaje. Astfel, este stringent să țineți cont și de dimensiunile mașinii, atunci când vă aflați în căutarea celui mai bun subwoofer auto pentru dumneavoastră. 

În cazul în care ajungeți la concluzia că aveți loc în mașină de un astfel de element, atunci aveți în vedere următoarele criterii de selecție, astfel încât să faceți cea mai bună alegere:

 • Calitatea sunetului subwooferului

Cele mai bune subwoofere de mașină nu amplifică doar bass-ul audio, ci îmbunătățesc și calitatea sunetelor. Este foarte important ca fiecare melodie să sune cât mai bine și clar, fără ca bass-ul să acopere linia melodică. Nu este recomandat ca bass-ul să acopere vocea solistului. 

Cele mai bune subwoofere de pe piață furnizează o frecvență de 20 Hz care este pragul inferior de sunet care poate fi perceput de urechea umană. 

 • Performanta si puterea subwooferului

Este foarte importanta sensibilitatea subwooferului., atunci cand vine vorba despre performanta acestuia. Indicatorul de putere maximă indică cantitatea de putere pe care difuzorul o poate suporta pentru perioade scurte de timp. 

 • Specificatiile incintei subwooferului

In comparatie cu difuzoarele auto clasice care trebuie amplasate în locurile special destinate acestora, un subwoofer auto de mașină are nevoie de o incintă audio pe măsură.

Puteți cumpăra un subwoofer cu incintă proprie sau puteți construi dumneavoastră una. Tipul incintei determină tipul bass-ului care va putea fi auzit în autoturism. 

O incintă ermetică este potrivită pentru un sunet clar, precis, adică furnizează cel mai bun sunet. În ciuda faptului că incintele de acest fel necesită mai puțin spațiu, acestea au nevoie de mai multă putere nominală. 

Incintele deschise sunt potrivite pentru sunetele puternice, răsunătoare. Cu alte cuvinte, dacă sunteți un fan al muzicii agresive, atunci acesta este tipul de incintă de care aveți nevoie pentru subwooferul dumneavoastră. 

În ciuda faptului că acest tip de incintă necesită o putere nominală mai mică față de incinta ermetică, există șanse ridicate ca sunetele joase să fie puternic distorsionate. 

Cele mai bune subwoofere auto – Păreri, sfaturi și recomandări

Subwoofer auto de la o firmă de top

Subwoofer JBL S2-1224SS, 30 cm, 275W RMS

 • Calitate superioară
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Necesită montare
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Subwoofer auto cu iluminare

Subwoofer Alpine SBG-844BR, Bass-Reflex, 20 cm, 120W RMS, iluminare albastra

 • Calitativ
 • Iluminare
 • Necesită montare
 • Dimensiuni mari
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere

Subwoofer auto fără incintă

Difuzor Subwoofer Auto Alpine SWR-10D4 10″ 2250W – fara incinta

 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Necesită montare
Descriere Difuzor Subwoofer Auto SWR-10D4 10\” 2250W – fara incinta de la Alpine Subwoofer de 10′′ (25 cm) – (4Ω + 4Ω), 750W RMS

( fara incinta )

 

Alpine anunta introducerea noii linii de subwoofer din seria R, care este construită din platforma de tip R foarte apreciată. Cu design-ul selectat și îmbunătățirea constructiei, subwoofer-ul din seria R este capabil să transmită mai multă extensie de bas. subwoofer 10 inci pentru calitate audio superioara diametru woofer: 25 cm putere RMS: 900 W putere maxima: 2700 W impedanta: 2 x 4 Ohmi sensibilitate: 84.3 dB raspuns in frecventa: 26 Hz – 200 Hz adancime instalare: 174 mm Specificatii tehnice Model Model R-W10D4 Diametru Specificatii tehnice Tip Subwoofer Putere Putere PMPO 900 W Gama de frecventa 26 Hz – 200 Hz Impedanta Adancime montare 174 mm Altele Sensibilitate: 84.3 dB

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled