Cea mai bună navigație GPS auto 2023 – Păreri, sfaturi și recomandări

Este foarte important ca în momentul în care plecați la drum să cunoașteți foarte bine care este traseul de parcurs, astfel încât să nu vă rătăciți pe drum. De aceea, dacă navigația de la telefon vi se pare că este mult prea mică și vă chinuiți să o folosiți, atunci puteți să vă orientați spre o navigatie GPS auto de dimensiuni mai mari. Aceasta poate fi montată în bord, într-un punct cât mai vizibil, astfel încât să vă fie cât mai ușor să vizualizați traseul.

cea mai buna navigatie GPS auto

Există foarte multe criterii de selecție ale celei mai bune navigații GPS auto, așa că este recomandat să  citiți în continuare articolul, pentru a afla care sunt acestea. Doar în felul acesta puteți achiziționa cea mai bună navigație GPS auto de pe piață, care să vă nu dezamăgească sub nicio formă. 

Motivele pentru care aveți nevoie de o navigație GPS auto 

În ultima vreme au apărut extraordinar de multe aplicații pentru telefon care sunt realizate astfel încât în momentul în care plecați într-o călătorie să vă arate obstacolele de pe drum sau alte evenimente care ar putea îngreuna traficul sau schimba traseul. 

Astfel, foarte multe persoane se întreabă ce rol mai are navigația GPS auto în condițiile în care există multe aplicații gratis care pot face același lucru, însă pe telefonul mobil. 

O navigație GPS nu poate fi uitată acasă. Astfel, acest tip de produs poate fi depozitat în mașină până în momentul în care este folosit. 

Ceea ce este foarte interesant este faptul că prin intermediul acestui dispozitiv, bateria telefonului mobil rămâne la fel. Astfel, puteți utiliza telefonul fără probleme după ce ajungeți în locul în care vă doriți. 

O navigație GPS auto furnizează informații în timp real și poate indica imediat rute ocolitoare până la destinație, în cazul în care traseul ales prezintă obstacole. 

Marele avantaj al acestui dispozitiv constă în faptul că prezintă un ecran mare, astfel încât traseul să poată fi vizualizat într-un mod cât mai ușor. Este o opțiune ideală de GPS mai ales pentru persoanele care au probleme cu vedere și nu pot vedea cu exactitate detaliile oferite de către aplicațiile mobile de navigație. 

Navigație GPS auto cu 256 MB RAM

Sistem de navigatie Serioux UrbanPilot UPQ700, TFT 7”, Procesor 800 MHz, 256MB RAM, 8GB Flash, Microsoft Windows CE 6.0, Fara Harta

 • Calitativ
 • Durabil
 • Preț ridicat
 • Doar pentru masina
Scurta descriere

Design   UrbanPilot UPQ700 impresioneaza printr-un design atractiv si un ecran de 7.0 inch. Detine o carcasa cu margini rotunde, o grosime de invidiat si o culoare neutra: negru, ce se potriveste perfect cu orice interior de masina.   Dotari si performante   Poate rula filme si muzica, fiind sustinut de o configuratie puternica formata dintr-un procesor Mstar MSB2531 la 800Mhz, o memorie RAM de 256MB si o capacitate de stocare de 8GB (poate fi extinsa folosind slotul micro SD din dotare).  Se foloseste de un ecran tactil de 7.0 inch ce raspunde imediat la atingere si detine un senzor de lumina ce scade luminoazitatea ecranului atunci cand se trece in modul de noapte. De ce Serioux UPQ700?   Daca dotarile si performantele acestui model nu v-au convins 100% ca este alegerea ideala, atunci trebuie sa stiti ca SERIOUX ofera o garantie de 3 ani si pune la dispozitia voastra serviciul Pick-up & Return.

 

Criteriile de selecție ale celei mai bune navigații GPS auto 

 • Caracteristicile navigației GPS auto

Este foarte important să alegeți o navigație auto care să vizualizeze în mod cât mai sigur poziția dumneavoastră pe șosea, prin intermediul sateliților. 

La fel de important este ca navigația auto să se actualizeze în mod constant, ori de câte ori intervine sau apare ceva nou pe traseu. Astfel, dacă în acest moment drumul este unul fără obstacole până la destinație, iar în următoarele 10 minute se produce un accident sau o inundație, GPS-ul trebuie să fie capabil să semnaleze acest lucru în timp real. 

O alta caracteristică esențială este reprezentată de comenzile vocale ale produsului. Este stringent să nu vă luați ochii de la drum în timpul în care conduceți, așa că cel mai comod mod de a găsi destinația este prin intermediul unui GPS care oferă diferite indicații. 

În plus, conexiunea Bluetooth a navigației auto poate permite și răspunderea la apeluri și vorbirea la telefon, fără luarea mâinilor de pe volan. 

 • Navigația GPS-ului auto

Este elementar ca navigația auto să nu atragă atenția asupra unor informații inutile sau mai puțin folositoare, ci doar asupra celor care contează cu adevărat și care pot influența modalitatea de șofat sau alte aspecte. 

În plus, este bine ca acesta să prezinte și cele mai importante semne rutiere de pe traseu, astfel încât să puteți adecva condusul în funcție de acestea, într-un mod foarte rapid și fără efort, cu ajutorul GPS-ului. 

Este ideal ca navigația GPS auto să prezinte cele mai scurte și cele mai lungi rute până la destinațiile alese. Aceste rute sunt influențate de traficul de pe traseu.

 • Design-ul navigației GPS auto

Aspectul navigației GPS auto este foarte important. Astfel, este bine să vă orientați spre un GPS cu ecran mare, astfel încât fiecare element prezentat de GPS să poată fi vizualizat într-un mod cât mai ușor. 

De asemenea, este foarte bine ca navigația să aibă touchscreen, astfel încât să poată fi utilizată în mod rapid. 

Ecranul rebuie să poată fi orientat după bunul plac. Astfel, este ideal ca navigația auto spre care vă îndreptați atenția să vă ofere posibilitatea de a vizualiza harta sunt formă de portret sau landscape. 

Navigație GPS auto cu actualizare harta gratuita

Sistem de Navigatie Navitel MS600, 5″, Procesor 800MHz, Actualizare harta gratuita

 • Calitativ
 • Actualizare harta gratuit
 • Pret ridicat
 • Doar pentru masina
Scurta descriere Momentan, acest produs nu are descriere
Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled