Cea mai buna ceară pentru mașina 2020

Chiar dacă vă spălați vehiculul în mod regulat, trebuie să aplicați un strat de ceară după ce ați terminat. La urma urmei, ceara de mașină nu adaugă strălucire mașinii tale, ci oferă și exteriorului o protecție foarte necesară.

Cu toate acestea, după cum probabil ați experimentat deja, poate fi destul de dificil să găsiți cele mai bune ceară pentru mașini – cele care să răspundă de fapt așteptărilor dvs. Așadar, am decis să luăm lucrurile în propriile noastre mâini și să căutăm singuri produsele de top de pe piață.

Caracteristici care trebuie luate în considerare într-o ceară de mașină bună

Primul lucru pe care vrem să-l facem este să discutăm toate caracteristicile pe care le-am analizat la stabilirea care au fost cele mai bune ceară de pe piață:

 • Ușor de aplicat :  am dorit să știm cât de ușor poate fi aplicată ceara pe suprafața mașinii. De asemenea, am luat în considerare cât a durat întregul proces cu fiecare tip de ceară pe care l-am folosit.
 • Nivel de protecție:  am examinat cât de multă protecție a oferit mașinii voastre. De asemenea, aceasta ne-a dat o idee despre cât timp vor dura efectele de protecție ale fiecărui tip de ceară după ce ați fost aplicată pe mașina dvs.
 • Rezultatul finalizat: în  sfârșit, am evaluat nivelul de strălucire de care fiecare marcă a fost capabilă atunci când a fost aplicată corect pe suprafața mașinilor.

Top cea mai bună ceara auto 2020

1. Ceara lichida Meguiar's

Ceara lichida Meguiar\\\’s , 473ml, Ultimate Liquid Wax

(4 reviews)
 • Ușor de aplicat
 • Produce strălucire ridicată
 • Protejează de ploaie
 • Protecție de lungă durată
 • Necesită buffing suplimentar pentru a fi eliminat
Ceara lichida Meguiar\\\\\\\’s , 473ml, Ultimate Liquid Wax Duceti durabilitatea si stralucirea la maxim cu Meguiar\\\\\\\’s Ultimate Liquid Wax! Aceasta ceara contine polimeri sintetici si fiind usor de aplicat, ofera stralucire si protectie vopselii. Ceara Meguiar\\\\\\\’s Ultimate Liquid Wax scoate in evidenta culoarea si este incredibil de usor de folosit.

De ce ne place: ceara lichidă finală Meguiar poate fi aplicată cu ușurință folosind o varietate de instrumente diferite și oferă o strălucire minunată.

Compoziție
Această ceară auto constă din ceara de polimer sintetic care oferă o serie de avantaje pentru mașina dvs. Aceasta include un nivel extins de protecție pentru vehiculul tău și asigură, de asemenea, că timpul de uscare după aplicare este mult mai scurt.

Ușor de
aplicat Datorită consistenței acestei ceară, veți constata că este foarte ușor de aplicat. Acest lucru este valabil mai ales dacă vă amintiți să utilizați cantități mai mici de ceară în timp ce vă lustruiți mașina. Una dintre avantajele acestui produs este că poate fi aplicată manual sau cu ajutorul unui instrument electric. Indiferent de ce metodă te bazezi, poți fi sigur că vei ajunge la aceleași rezultate grozave.

Singura problemă reală cu această ceară este când vine momentul să elimini ceara. Acest proces poate necesita o grăsime ceva mai multă de cot decât atunci când freci ceara. Deci, te poți aștepta ca aceasta să fie o rutină ceva mai obositoare.

Nivelul de strălucire
Vă va bucura cu adevărat strălucirea pe care această ceară lichidă este capabilă să o producă. În doar o perioadă scurtă de timp, veți putea lustrui suprafața mașinii dvs. astfel încât să pară nou. Acest lucru se datorează faptului că polimerii din ceară se reflectă pentru a reflecta soarele pentru o strălucire asemănătoare unei oglinzi. Mai mult, nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciun reziduu alb care apare pe garnitura mașinii.

Nivelul de protecție
Componentele din ceară colaborează, de asemenea, pentru a oferi lucrărilor de vopsea o protecție serioasă. Are o tehnologie de polimeri hidrofobe care crește tensiunea de suprafață a vopselei, ceea ce face ca picăturile de apă să se rostogolească doar. În plus, această protecție este de lungă durată. Astfel, chiar și la câteva luni de la prima aplicare, puteți fi sigur că vehiculul dvs. se va bucura de același nivel de repelență a apei ca înainte.

2. Ceara lichida Turtle Wax

Ceara lichida Turtle Wax 500ml

(4 reviews)
 • Incredibil de simplu de aplicat și de șters
 • O strălucire bună
 • Rain-respingător
 • Efecte de lungă durată
Formula usor de folosit. Elimina murdaria impregnata si oxidarea usoara lasand un luciu puternic stralucitor si asigurand o protectie de lunga durata. Confera o revigorare a culorii. Mascheaza imperfectiunile. Da un efect de stralucire. Nu contine abrazivi duri care sa cauzeze zgarieturi sau vartejuri si este ideala pentru a se utiliza pentru toate finisajele, inclusiv cele metalice si cele transparente. Face parte din seria \\\”Original\\\”, care este cea mai cunoscuta categorie de produse Turtle Wax.

De ce ne place: Turtle Wax este incredibil de simplu de folosit și preia o mulțime de dificultăți din ceară și lustruirea mașinii tale.

Compoziție
Această ceară de mașină este un amestec formulat cu grijă de polimeri de protecție, precum și ceară de carnauba. Acest lucru se întâmplă astfel încât mașina dvs. să fie asigurată cu calitatea de strălucire oferită de ceară, fiind în același timp tratată la protecția de lungă durată a componentelor sintetice. Aceste ingrediente îl fac o ceară de mașină mult mai eficientă.

Ușor
de aplicat Este destul de dificil să bateți această ceară a mașinii atunci când vine vorba de ușurința în aplicare. Acest lucru se datorează faptului că, datorită acestei ceară, nu trebuie să parcurgeți procesele tipice atunci când vă cereți mașina. În schimb, după ce ați terminat de spălat mașina, puteți începe imediat să aplicați ceară, în timp ce mașina este încă umedă. Abia după ce s-a uscat ceara, trebuie să începeți să ștergeți ceara.

După cum puteți vedea, această caracteristică vă asigură că vă puteți spăla și ceară mașina în doar câteva ore! Desigur, trebuie menționat că această ceară a mașinii nu funcționează prea bine pentru mașinile negre. Pe această suprafață, există șanse ca pete de apă sau dungi să rămână în urmă.

Nivelul de strălucire
Dacă doriți ca mașina dvs. să arate strălucitoare și nou, atunci aceasta este ceara la care să apelați. Nu numai că este simplu de aplicat, de asemenea, trebuie să observați strălucirea imediat. Această ceară creează, de asemenea, o suprafață netedă și netedă, care este capabilă să reflecte razele soarelui, chiar mai mult, îmbunătățind aspectul mașinii tale în continuare.

Nivel de protecție
Această ceară a mașinii funcționează ca un excelent hidrofug. Așadar, pentru o perioadă lungă de timp, veți putea observa că toate picăturile de apă care se lovesc de suprafața mașinii dvs. vor fi doar înălțate și rulate. Acest lucru face ca această ceară să fie o opțiune bună pentru mașina dvs. dacă locuiți într-o regiune deosebit de umedă.

3. Ceara Auto Collinite

Ceara Auto Collinite 476s Super Double Coat Wax, 255 gr

 • Durabilitate excelentă
 • Bună strălucire
 • Protejează de elemente
 • Impermeabil la detergenți
 • Necesită efort pentru a aplica și șterge
Collinite 476s Super Double Coat Wax – Ceara Auto Solida este garantata sa intreaca in stralucire si durabilitate alte ceruri sau sealanturi disponibile. De aceea ceara si-a castigat in timp numele de \\\”Ceara auto permanenta\\\”. Puteti beneficia de pana la un an de protectie de la aceasta ceara rezistenta la detergentii auto, si factorii de mediu. Ceara auto permanenta Collinite 476\\\’s este o ceara pasta care se comporta ca un izolator de vopsea. O singura aplicare asigura o protectie ce dureaza pana la un an de zile in orice fel de conditii. Protectia asigura o bariera impotriva unor factori precum: Ploaia, sarea, poluarea, insecte, soarele, si in general mizeria intalnita pe drumuri. Durabilitatea ei incredibila este comparata cu foarte putine produse din piata, si totusi ceara auto permanenta Collinite 476\\\’s este o ceara. Daca iti place aplicarea si aspectul unei ceri pe baza de carnauba dar vrei durabilitatea tipica pentru un sealant, ceara permanenta Collinite 476\\\’s este cu siguranta cea mai buna din ambele. Collinite 476\\\’s este o ceara carnauba groasa ambalata intr-o cutie de aluminiu, ce aminteste de cerurile pasta de acum 40 de ani. De asemeni are aspectul si consistenta pe care o astepti de la o ceara de calitate: O pasta groasa ce da impresia unei protectii durabile. Si chiar este durabila deoarece, Collinite 476\\\’s o sa dureze un an intreg prin ploi, zapada si soare. Collinite 476s Super Double Coat Wax – Ceara Auto Solida este o alegere populara pentru protectia de iarna. Protectia de durata rezista la sarea de pe drumuri si la gheata ca nici o alta ceara pe care ati folosit-o pana acum. Sediul celor de la Collinite este in New York deci nu este de mirare ca ei au produs o astfel de ceara rezistenta la factorii de mediu ai iernii. Puteti imbunatati luciul pentru Ceara Auto Collinite 476\\\’s adaugand mai multe straturi. Aceasta este o ceara pura fara proprietati de curatare. Pentru cele mai bune rezultate, folositi Sonax PremiumClass Paint Cleaner – Curatare Vopsea sau Smartwax SmartPolish, inainte de a aplica ceara auto Collinite 476\\\’s. Va recomandam de asemeni sa aplicati ceara auto permanenta Collinite 476\\\’s cu ajutorul unei masini orbitale sau rotative, folosind un burete de finish foarte moale. Astfel obtineti un un strat subtire si uniform pe toate suprafata masinii. Daca aplicati ceara prea gros indepartarea ei devine greoaie. Iata o tehnica folosita in timpul testarilor: Umeziti putin un pad de finish cum este Menzerna Finishing Pad – Pad Polish Finish. Folositi o spatula pentru a intinde o cantitate mica de ceara pe burete. Imprastiati ceara la viteza 2 pe masina orbitala, sau viteza 1 la masina rotativa. Pentru o inlaturare usoara, aplicati ceara si apoi inlaturati panou dupa panou ceara de pe vopsea. Un singur strat o sa ne ofere o protectie minunata dar mai multe straturi vor fi ideale deoarece Collinite 476\\\’s nu contine substante de curatare. Pentru a aplica ceara de mana, folositi un aplicator de spuma sau microfibra usor umezit. Poate fi folosita ca baza pentru o alta protectie, sau simplu. Continut: 255 gr ceara

De ce ne place: Ceară automată Collinite oferă vehiculului dvs. o strălucire și o protecție care durează mult timp după aplicarea inițială.

Compoziție
Ceară Collinite este sub formă de pastă și constă atât din ceară sintetică, cât și dintr-o concentrație mare de ceară braziliană de carnauba. Astfel, puteți fi sigur că acest produs este unul versatil. Componentele sintetice creează un strat mai rezistent, în timp ce ceara naturală adaugă o strălucire și strălucire imbatabile.

Ușor de aplicat
Deoarece aceasta este o ceară de pastă, s-ar putea să fie nevoie de un pic de efort pentru tine. Cu toate acestea, atât timp cât vă amintiți să utilizați doar o cantitate mică de ceară ori de câte ori vă aplicați pe suprafața mașinii dvs., nu ar trebui să fie nicio problemă.

Același lucru este valabil și atunci când ștergeți ceara. Lucrând o zonă mică simultan, veți constata că ceara se desprinde cu ușurință. Așadar, pentru a spune simplu, cea mai bună metodă de a folosi această ceară auto este să urmați instrucțiunile scrisorii.

Nivelul de strălucire
Datorită cantității considerabile de ceară de carnauba din acest produs, strălucirea produsă este excelentă. De asemenea, obțineți o suprafață netedă, mai bine echipată pentru a reflecta lumina, făcând mașina să arate bine în orice unghi. Nu numai că strălucirea din această ceară este impresionantă, ci este de lungă durată până la pornire.

Nivel de protecție
Această ceară a mașinii oferă exteriorului mașinii cu un nivel incredibil de protecție împotriva elementelor. Deci, chiar dacă vă lăsați frecvent mașina în afară, puteți fi sigur că acest strat va dura. Pentru a adăuga acest lucru, ceara este o dovadă de detergent, ceea ce înseamnă că spălarea continuă nu va face absolut nimic pentru a deteriora ceara aplicată pe mașină.

Poate că ceea ce iese în evidență cu privire la această ceară este însă durabilitatea acesteia. La majoritatea celorlalte ceruri, vă puteți aștepta ca stratul protector să dureze în jur de 3 până la 6 luni. Cu această ceară, însă, puteți experimenta strălucire și protecție până la 9 luni simultan.

4. Ceara premium Carnauba

Pulverizator cu ceara premium Carnauba 303 Gold Eagle 473 ml Spray Wax

(1 reviews)
 • Ușor de aplicat și de șters
 • Produce o strălucire excelentă
 • Durează mai mult timp
 • Protejează de elemente
 • Scump
303 SPRAY WAX – Pulverizator cu ceara premium Caranuba este solutia cea mai rapida pentru ca masina dumneavoastra sa straluceasca. Acest produs contine o formula speciala care indeparteaza cu grija petele de apa, murdarie si alte resturi, lasand in acelasi timp un strat protector impotriva acestora care rezista pana la 90 de zile. Ofera de asemenea protectie UV superioara care previne decolorarea vopselei. AVANTAJE Se poate utiliza pe: vopsea, fibra de sticla, plastic, strat de gel sau lac, crom, otel inoxidabil sau multe alte suprafete neporoase; Contine ceara premium de Caranuba care amplifica luciul; Se poate aplica pe suprafete umede sau uscate; Protectia impotriva petelor, prafului sau a altor resturi rezista pana la 90 zile iar protectia UV rezista pana la 30 zile pentru a preveni decolorarea culorii; Extrem de economic – 1 flacon 473 ml ajunge la 2-3 masini pentru 3 ani; UTILIZARE Pentru rezultate cat mai bune este recomandat sa se aplice pe o suprafata curata. Se poate utiliza atat pe suprafete ude cat si uscate. Se pulverizeaza pe sectiuni in functie de cum se sterge. Utilizati o laveta uscata din microfibra pentru a distribui produsul pe suprafata. Folositi o alta laveta pentru a obtine stralucirea dorita. Nu este recomandat sa se utilizeze pe suprafetele foarte murdare sau pe care se merge si pot deveni alunecoase. Se poate utiliza pe: fibra de sticla, lacul transparent aplicat pe vopsea, metale vopsite, plasticuri, otel inoxidabil, aluminiu si alte suprafete neporoase.

De ce ne place: ceara Carnauba oferă suprafața mașinii dvs. cu o strălucire și strălucire excelentă, de lungă durată.

Compoziție
Această ceară de mașină este un amestec interesant de ceară de carnauba, precum și ceara de albine. Ceara de carnauba oferă o strălucire strălucitoare și puternică la suprafața mașinii tale. Ceara de albine, pe de altă parte, funcționează pentru ca această ceară să fie mai ușor de aplicat. Din păcate, acest amestec înseamnă, de asemenea, că această ceară este mai costisitoare decât majoritatea.

Ușor de
aplicat Spre deosebire de majoritatea celorlalte ceruri de pastă, produsul este destul de ușor de aplicat pe vehiculul dvs. După cum am menționat, acest lucru se datorează în mare parte ceară albinelor, ceea ce face mai simplă netezirea ceară pe suprafața mașinii. Este la fel de ușor să ștergeți ușor ceara odată ce ați terminat. Nu mai vorbim, nu există reziduuri asociate cu această ceară. Deci, chiar dacă se întâmplă să obțineți unele componente din plastic, nu va părea rău.

Singura reclamație reală în ceea ce privește cererea este legată de container. Vezi, cada, precum și deschiderea, sunt destul de mici, ceea ce poate face dificil să obții un aplicator tradițional acolo. Deci, poate fi puțin complicat să obții o distribuție uniformă a ceară pe aplicator.

Nivelul de strălucire
Un lucru pe care nu îl poți nega cu această ceară este însă că produce o strălucire incredibilă și strălucire. Din momentul în care începeți să vă frecați în mașină, puteți spune că exteriorul vehiculului dvs. va arăta mult mai bine.

Nivelul de protecție
Ceara formează de asemenea un strat de protecție destul de rezistent pe vopsea. Datorită acestui fapt, puteți constata că vopseaua este păstrată în stare bună, în ciuda expunerii continue la soare și ploaie. De asemenea, ceara durează destul de mult, așa că nu trebuie să reapliciți prea des.

Ghid pentru cumpărarea celei mai bune ceară auto

În această secțiune, vom discuta diferitele caracteristici pe care trebuie să le cunoașteți pentru a alege cea mai bună ceară pentru vehiculul dvs.

Sintetic vs. natural - Ce ar trebui să selectați?

Una dintre primele decizii pe care va trebui să le luați cu privire la ceară de mașină este tipul. Aceasta înseamnă că va trebui să selectați fie o ceară naturală de mașină, fie una sintetică.

Acum, cele mai multe ceruri naturale de mașină sunt compuse din ceară de carnauba. Aceasta este o ceară pe bază de legume și este excelentă pentru persoanele care doresc să aplice ceara pe mașinile lor de mână.

Cearele pe bază de carnauba oferă o protecție considerabilă împotriva apei, soarelui și a diferitor contaminanți. De asemenea, nu este neobișnuit să găsești ceară de bună calitate care durează de la 3 la 6 luni la un moment dat.

Apoi, există cearele sintetice care sunt formate din o mulțime de diferiți polimeri. Acestea oferă și protecție excelentă vehiculului dumneavoastră.

Mai mult, aceste ceară pot de asemenea să dureze între 4 și 9 luni și pot fi aplicate fie manual, fie cu mașina.

Acum, există unii oameni care cred că ceara de carnauba oferă o strălucire sau o strălucire mai bună mașinii lor. În același timp, există și altele care preferă versiunea sintetică, deoarece este mai ușor de aplicat.

În cele din urmă, cel mai bine este să încercați ambele versiuni pentru a vedea care dintre voi apreciați mai mult.

Care este cea mai bună formă?

Următorul lucru pe care va trebui să-l faceți este să decideți dacă doriți să utilizați o pastă, lichid sau ceară spray. Acum, trebuie să rețineți că fiecare dintre aceste produse are atât avantaje, cât și dezavantaje.

Lipiți ceara

În timp ce ceara de pastă este relativ simplă de aplicat pe mașina dvs. și poate fi tamponată destul de ușor, de asemenea, procesul de ștergere poate fi un pic complicat.

Aici, trebuie să depuneți un efort mai mult pentru a vă asigura că rezultatul final este frumos și egal.

Cu toate acestea, unde această ceară iese în evidență este în termeni de durabilitate. Este puțin probabil să fie nevoie să reaplicați un strat timp de luni după aplicarea inițială.

Ceară lichidă

Apoi, există ceară lichidă. Sunt ușor de turnat, dar pot fi dificil de răspândit în mod egal pe suprafața mașinii.

Deci, va trebui să fiți un pic mai atenți atunci când lucrați cu acest tip de ceară. Pe de altă parte, încercarea de a-l șterge tinde să fie ceva mai ușor.

Aceste ceară sunt cele mai bune pentru mașinile ușor mai vechi, care necesită restabilirea unui pic de muncă. Ceara lichidă va ajuta la readucerea strălucirii destul de ușor.

Ceară pulverizată

Nu în ultimul rând, aveți ceara spray. În ceea ce privește aplicarea, nu se poate nega că aceasta este cea mai ușoară ceară de utilizat.

De fapt, ar trebui să poți constata că durata procesului de epilare este redusă considerabil. Nu mai vorbim, acest tip de ceară este ușor de șters – în unele cazuri, nici măcar acest pas nu este necesar.

Totuși, în cazul în care această ceară nu merge atât de bine, este longevitatea. Nu va dura prea mult și va trebui să reaplicați ceara destul de des pentru ca vehiculul dvs. să-și păstreze strălucirea.

Acesta este motivul pentru care ceara de spray este adesea folosită cel mai bine la mașinile noi care nu necesită multă întreținere.

Decideți nivelul adecvat de protecție

Acum, în funcție de clima din regiunea dvs. și de unde parcați de obicei mașina, veți avea nevoie de un tip specific de protecție.

De exemplu, dacă locuiți într-o zonă în care vă confruntați cu lumina soarelui pe tot parcursul anului, atunci protecția împotriva UV va trebui să fie prioritatea dvs.

Pe de altă parte, dacă trebuie să conduci mult prin ploaie, caracteristicile hidrofugante vor fi mai importante.

Deci, atunci când alegeți o ceară pentru mașină, asigurați-vă că acesta este capabil să vă protejeze vehiculul în cel mai eficient mod.

Nu numai că ceara va dura mai mult, dar vopseaua de pe mașina ta va fi și ea.

Luați în considerare ceara versatila

Este posibil să fi avut experiența de a aplica ceara pe mașina dvs. doar pentru a avea un pic de frotiu pe componentele din plastic. Aici, lasă o pată sau o marcă care nu este ușor eliminată.

Ei bine, pentru a evita acest tip de situație, ar trebui să cauți o ceară pentru mașini mai versatilă. Acesta este un produs care funcționează bine pe o serie de suprafețe diferite.

Deci, chiar dacă aveți un accident minor, veți putea curăța ceara fără probleme.

Fii prudent de substanțe abrazive

Există câteva ceară de mașini care conțin particule mici care sunt menite să elimine imperfecțiunile din vopsea.

Acum, unele dintre acestea sunt de fapt destul de eficiente, în timp ce altele îți pot zgâria și mai mult vopseaua.

Dacă doriți să utilizați o ceară de mașină cu astfel de proprietăți, faceți-i un punct să căutați particule foarte mici. Acestea sunt mai puțin susceptibile de a vă deteriora mașina. De asemenea, nu trebuie să folosiți astfel de ceară prea des.

Aceasta încheie această secțiune cu privire la ceară de mașină. Cu toate informațiile prezentate aici, ar trebui să puteți găsi o ceară care funcționează foarte bine pentru vehiculul dvs.

Spune-ti parerea

Comentariul tau

Login/Register access is temporary disabled